Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért annyira nem rossz, a 0-át az erõs NOS-uakhoz képest mondtam, viszont a gyorsulása az nagyon jó és kanyarban nagyon szûken fordul és jól tapad. Ilyen: hát ez nem fordul el, á nekimegyek a falnak, miért nem fékeztem egy kicsit, és hopp elfordult! <#vigyor> A nagy A-s körön egy GTS-el nagyot harcoltam MP-ben, õ 12-õt én 9 N2O-t toltam el és 1s-en belül értünk be. Majdnem megelöztem csak az 1 RPM és a 4 perfect skill-el hiába nitroztam a cél elõtt. <#szomoru1> És a figura sem volt kezdõ, valami 300 akárhányadik a listán.
jaja biztos 😄

Simraceway: tigris013

Vagy ahogy Sunny mondaná, s-s-s-s-s-s, ez a legjobb, hidd el nekem.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

zöld-zöld-kék-zöld-piros-sárga

Valaki egy Porsche 911 GT3 RS színkódot mondana?
na jó chris 1 órása nem nézek végig 😄

Project D|Rare Car Collector|

Ha tényleg 0 a nitrója, akkor nem csoda hogy sehol nem csúsztál meg tõle<#idiota><#vigyor><#kuss>

X

Öcsém ilyen fost kapni 😛
http://picturepush.com/public/12538748

Én tegnap Kempton Docks-on mentem mint egyik favorit, kaptam is az áldást egyfolytában <#mf1><#hehe>
Én meg elõhoztam a Z4 GT3-at és azzal MP-ek (nem F1-el vagy Zonda-val) és egész jól hasit, sajna a NOS-a az 0, de olyan stabil mint semmi más, ott nyomom a nitrót ahol nem szégyellem és egy csöppet sem csúszik meg. <#nyes>

#62917 Annak a fele is jól jönne most, porzik a raktáram egy kis N2O után. <#szomoru1>
BONESAI
Az jó kis pálya volt tegnap

NFSW: BONESAI

Tegnap este mentem egy pár kört az aktuális C korlátozott pályán, és összeakadtam DEJAVU kolleginával, aki épp az új Solstice-át törte be. (Aztán MORMOTAANI-val is összedobott.)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

BONESAI
Szép

Több mint 1 évig nem multiztam és nem mentem idõket + igen, sokat kártyáztam. Csak privátokat nyomtam, így gyûlt össze.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

BONESAI
Nekem jobb idõkben is csak 6000 nitróm volt... sok kártyát vettél annó? <#vigyor>

BONESAI
Jesszus március

Akkor egy kicsit hadd fájdítsam a szíveteket. 😊

[/url][/img]

(Remélem jól szúrtam be a képet.)

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

BONESAI
Akkor köztudottan és elismerten is jobb vagyok nálad <#duhos2>

Most már tolhatnának egy kis boost-ot (régen 1000, majd 750-et kaptunk), lassan már 1 éve nagyon hallgatnak ez ügyben, dobálják ezt a sok hulladékot ajándékba. Egyedül talán a HF Delta ami úgy ahogy versenyképes és legalább nem vett el garázshelyet. Na meg hol az egy éve nem mûködõ free chat? <#boxer>

Más: Nagy nehezen esett egy szerintem belevaló full ultra fék a GT2-be, erre belepróbálom a hasonló színû és legerõsebb pro helyére, erre a sebesség stat 2-vel feljebb a gyorsulás 2-vel lejjebb változik. Overall ua! Miért? <#fejvakaras>

#62912 Nekem a csúcs eddig 50 db volt. <#action>
BONESAI
<#crazya>

Eddig összesen nem kaptam egy packbõl 30-at, te meg egy kártyán kapsz annyit, ráadásul 2x is? <#falbav><#gunyos1>
BONESAI
Zsomboor: örülnél ilyen packnak, mi? <#hehe>

Menyi az esély hogy lesz communityg aming challenge?

Az nem a karácsony miatt volt hanem a communitygamingchallenge miatt.

Megint,nem ezt akartam!

Új gyerek a családban,még erõsödnie kell!

Szerintetek kapunk ingyen kocsit mint karácsonyra a húsvét miatt?

Mára ennyi. Takarékra teszem magam.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

De legalább nem itt spammelsz

Az is valami.

Óóóó... mindegyik ugyanaz...
500HP+ rendszám

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Találtam három CONSUMABLE linket is a fájlban. Látszik rajta, hogy mindegyik más link.
Akkor most hármat húztam be egyszerre?
És az egészet elsõre?

tutuhawer
bazzz... pont írtam egy hsz-t prohardveren, erre neterror... Isten az atyám... de azért jó lett a hsz, csak akadt 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

50000 boostos error,esetleg 0 boostos autóárak miért nem erroroznak be? 😄 Vagy mondjuk van 8 gift autóm, Rental F1,R8,R8 LMS,Alfa,959,Ford stb...azok miért nem erroroznak,mint anno a SUV-ok? 😄 Annak lehetne örülni... 😄

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

Biztos az ajándékküldözgetõ gépük is errorozik keményen 😄

X

Akkor bekaphatják,és bõ nyállal körbe körbe... 😄

További lehetõségek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tutu testvére. Esetleg a szomszédja. Vagy az ö kábelüket használja. Persze csak viccelõdök! <#eplus2>

#62895 Ne aggódj én sem kaptam! <#boxer>
Most ezt nem értem,mindenki kapott LFA kódot,csak én nem? Vagy mi? 😄 Avassatok be...^^

Szerintem az internetkapcsolatoddal lehet valami!

Nem nagyon értem engem az utóbbi 3-4 napban egyszer sem dobott le pedig sokat tartózkodtam fent

BONESAI
Arról volt szó, hogy powerup nélkül ment-e Zsombor rekord idõket... hagyjuk

Igen, drag versenyen is, sõtt.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

BONESAI
Nálam nincs gond, van, hogy napokig nem dob le egyszer sem. Nálad lesz a baj

Én 2 hete játszom itt , de hogy egy körversenyt , vagy egy sprintet nem lehet lejátszani , mert megszakad a kapcsolat ...

Most már ott tartok , hogy egy 11 másodperces gyorsulást se tudok letolni , mert disconnect -_-

Mi a probléma , valaki meg tudja nekem mondani ?

Eredeti serveren vagyunk , nem törtön nem igaz ? AKKOR ?

Hogy engedhet meg magán ilyet az EA ?
BONESAI
látom nem érted a lényeget
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor elmondom: drag

És végre megvan a gold x neon is.Három napig nem adott semmit de ma megadta egymás után a HUNTING és a WANTED rendszámot és a neont is.
Nos, az elmúlt 4 napban minden nap 1-szer elindítottam a tunnelbeart kb 2 percre. Utána elindítottam a játékot, US szervert kiválasztva elsõre ott volt a GIFT. Állításotok szerint 4 féle van, így hát 4 nap alatt 4 próbálkozásból meglett mind a 4 ...

Sorrendben:

Gold X Neon, Wanted rendszám, 500+ HP rendszám, Hunting rendszám.

Még holnap megnézem, hogy adni fog-e GIFT gombot, s ha igen, akkor mit rejt majd magában. Ha olyat ad, amit már korábban megkaptam, akkor felhagyok vele. 4 nap alatt elvett 8 percet.... Ennél könnyebb dolgom még nem volt...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Megvan a WANTED rendszám is 😊