Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Se Agera, se F1, se GT2, se Cinque, se Aventador, se Carrera GT.
És minden megvan oldva. Én így csinálom.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Nesze a divatautónak 😄

Project D|Rare Car Collector|

Nektek se kanyarodik az a vacak GT2(997), mikor behozták sokkal jobb volt 😞😞😞😞😞😞😞

Simraceway: tigris013

bocsi csak menyasszonyom szórakozott picit és közben cukkoltam hogy úgy sem mered elküldeni és erre elküldte xD

kanyesz07
És van terved vele?

Ready To Rock!™

Mostanában totálkáros IS300-al megyek Outlaws-on és kettõ dolog feltûnt.
1. 277 overall mellett max csak 205 km/h-val tud menni, de így is sokszor beérem a 399-es overallos autókat. Tudom, hogy team escape meg minden, meg hogy ez nem adja vissza a kocsi valós teljesítményét, itt csak azt akarom megemlíteni, hogy a team escape a tapasztalataim szerint a játékos teljesítményét hozza ki inkább (szûrje le mindenki, mit akartam ezzel mondani abszolút egomentes mondat).
2. Ez az egész célbaéréses duplázós dolog a másik. Tök mindegy, hányadiknak érek be, ha azonnal next-ezek, amint lehet (ez nálam õrült egérpüfölés a next gomb helyén), megadja a több mint dupláját a cashnek. Repet nem tudom, mert nekem azt nem ad, mert nincs szükségem rá.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

A képekrõl? Azt megkaptam.

Azért ez így nem igaz. Csak a mercire. A másik kettõ versenyképes. Az aventadorral meg mentem pár igencsak meglepõ idõt a chicane profilomban. És nem vert meg minden cinegés meg F1-es pilóta. Jöhetnek a cinegével, de ha nem nyomkodja a nitrót szorgalmasan, akkor izzasztó pillanatokat okozok nekik a lambóval <#eplus2>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

kanyesz07
chris pm ment
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak hogy ne felejtsétek, és véleményt kérek

Ready To Rock!&#8482;

De nem <#mf1>

BONESAI
De igen <#ravasz1>

NFSW: BONESAI

De nem 😄

BONESAI
Dehogynem noob autó az Agera <#nevetes1>

Én inkább Agerázok, az nem noobCinque dolog 😄

BONESAI
Hát a 3 amit felsorolt csak az utolsó helyre lesz elég. Ha mindenki noob, alkalmazkodni kell <#nevetes1>

goregrind
...legyél te is núúúúb!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocs, nem tudtam kihagyni! <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

BONESAI
Egyiket sem. Zonda Cinque-t inkább

Szerintem odacseszõs a Carrera GT teljesítménye. Csak a V10 betegség nála is jelen van(Nincs erõs nitrója(Csak az M6nak van erõs nitrója, meg az Estoquenak)

goregrind
Számomra a Carrera GT nagy csalódás lett. Igaz nekem csak az elsõ generációs verzió van meg, amit jelenleg lehet venni SB-ért azt nem teszteltem még. <#nemtudom>

DISCORD: grimanddark

Aventador. Carrera GT csak pu mentes versenyen jó, de ott nagyon. Bár lustább, mint amit elvárnék tõle.

Oké 😄

Tarpi
Az SLR 722-öt felejtsd el, ha csak nem dísznek kell. Lassan gyorsul, és botrány a kanyarodása.
A Carrera GT sokkal használhatóbb, igaz ez csak egy napig volt meg, de a full ultrás változata.
Avantadort ne ismerem.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

hjubgjgj

Ave

Aventador vagy Merci SLR Mclaren 722 vagy Carrera GT lene érdemes meg venni?

Új rekord 😊)

Sziasztok!

Ha valakinek problémája lenne az idõimmel amiket mentem, annak most üzenem hogy nem fogok videóval bizonyítani mert csak 23 FPS-el veszi fel minimumon és nagyon laggol a játék. Tehát a megoldás az privát versenyen való verseny vagy fogadja el az idõket.

Simraceway: tigris013

mindenki érjen be, és kevés idõkülönséggel..

Toyota Supra is the best 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

kisss19
A TeamEscape verseny lényegét el tudná magyarázni valaki? Mitõl függ az érem és a cash? Próbáltam már nekimenni több rendõrautónak, hátha magasabb lesz a cash a végén és a helyezés, de úgy tûnt ez nem számít.

Még valami, származhat hátrány az add friend-bõl? Mármint visszaélhet vele valahogy egy rosszindulatú barát, azon kívül, hogy meghív egy group-ba, majd rögtön a verseny indulásakor benn is van a célba? Cheaterek, pl.: MANGARJ meg NIHILIKX

Jobban fordul kék váltótól minden - nekem azért kell. 😄 Hogy jobban gyorsul alul felül, meg váltóáttét meg iylenek? Mész 3-4 versenyt elkezd húzni a játék aztán tökmindegy hol húz a turbó milyen a váltóáttét. Sztem.
kisss19
Sziasztok!

Tök jó lett volna tegnap ez a sétaautózás, ha nem negyed 9-re érek oda, már csak 2 autó körözött körülöttem és úgy nézett ki tõlem várják az útvonalat. Pedig én is arra számítottam, hogy lesz elõttem egy Vezér aki mögött csak "..tövig nyomom a gázt...", így meg nem gyõztem alt-tab -ozni. Mikor pedig már õket is elvesztettem, tovaszáguldoztam a táv feléig, megálltam minden csoportnál magyar zászlós autókat keresve, de mivel nem találtam teleportáltam a finis közelébe.

Ez egy jó megkülönböztetõ jelzés lehet mindenkinek, hogy magyar színeket használ ilyenkor az autón, mert TRAPI írta a max 2 márkát, de szerintem ennél jobb a magyar zászló körben az autón.

Sajnos. Pedig de kéne a 86-osba... Amúgy a kék váltó rövid fokozatai keresztbe tesznek a zöld turbónak?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Akkor valami mást kéne kékítenie pl a váltót a zöld helyett - a kék ultrafasza váltó meg ritka nagyon.
lemenne a gyorsulásmutató és akkor az Audi pöcse kisebb lenne. Jó a kék, csak kéne belõle egy Tuned.

Szerk: Nincs is ultra piros rugóm 😄

BONESAI
Beletennél egy piros ultra tuned rugót, még jobb lenne

tutuhawer
ilyenkor jut eszembe, milyen találó a névválasztásod, Bmeg 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Reggelt népek 😄

Át az F1-en 😄
Rabid: Sakk-Matt 😛

Eddig miért nem volt a legjobb cucc a legkedvencebb autódba? Na mindegy bent van, nem csak mutatóba van.
Már megérte hogy piszkáltalak. 😄
Akkor grat. a számháborút te nyerted, nekem nem megy tovább. <#szomoru1>
BONESAI
És hol fogsz vele menni? síneken? <#rolleyes>

Ja nem, az már Nismóban van :/
Akkor nesze:

Rakom bele a Tuned rugóm, 907-es 😄

"Rabidfoxnak üzenem, hogy kapja össze magát a CLE Corvettel, mert az Audim már 905-nél jár gyorsulásban 😄"

AWD meghajtás adta kis elõnnyel- amit rajtnál kapsz - ne gyere, mert elsõ egyenesben visszaszerzem. Menjen inkább a tiszta számháború. Hajrá, te jössz 😊
Igen. Ha cseréled akkor megy a levesbe.

Amit 1x megnyertem/megkaptam fejlesztést és bele raktam a kocsimba, azt egy másik autóba már nem tudom bele rakni? Szóval csak 1x használatosak ezek a cuccok?
RoboKutya78
skacok aki használja még a régi X-Fire kliens progiját az lesse mér meg nekem hogy a játékfelismerõ (launch--Detekt game) része a dolognak nálatok is inaktív?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming