Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És minden megvan oldva. Én így csinálom.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Project D|Rare Car Collector|
Simraceway: tigris013

1. 277 overall mellett max csak 205 km/h-val tud menni, de így is sokszor beérem a 399-es overallos autókat. Tudom, hogy team escape meg minden, meg hogy ez nem adja vissza a kocsi valós teljesítményét, itt csak azt akarom megemlíteni, hogy a team escape a tapasztalataim szerint a játékos teljesítményét hozza ki inkább (szûrje le mindenki, mit akartam ezzel mondani abszolút egomentes mondat).
2. Ez az egész célbaéréses duplázós dolog a másik. Tök mindegy, hányadiknak érek be, ha azonnal next-ezek, amint lehet (ez nálam õrült egérpüfölés a next gomb helyén), megadja a több mint dupláját a cashnek. Repet nem tudom, mert nekem azt nem ad, mert nincs szükségem rá.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ready To Rock!™
NFSW: BONESAI
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DISCORD: grimanddark
DISCORD: grimanddark
A Carrera GT sokkal használhatóbb, igaz ez csak egy napig volt meg, de a full ultrás változata.
Avantadort ne ismerem.
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Ha valakinek problémája lenne az idõimmel amiket mentem, annak most üzenem hogy nem fogok videóval bizonyítani mert csak 23 FPS-el veszi fel minimumon és nagyon laggol a játék. Tehát a megoldás az privát versenyen való verseny vagy fogadja el az idõket.
Simraceway: tigris013
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Még valami, származhat hátrány az add friend-bõl? Mármint visszaélhet vele valahogy egy rosszindulatú barát, azon kívül, hogy meghív egy group-ba, majd rögtön a verseny indulásakor benn is van a célba? Cheaterek, pl.: MANGARJ meg NIHILIKX
Tök jó lett volna tegnap ez a sétaautózás, ha nem negyed 9-re érek oda, már csak 2 autó körözött körülöttem és úgy nézett ki tõlem várják az útvonalat. Pedig én is arra számítottam, hogy lesz elõttem egy Vezér aki mögött csak "..tövig nyomom a gázt...", így meg nem gyõztem alt-tab -ozni. Mikor pedig már õket is elvesztettem, tovaszáguldoztam a táv feléig, megálltam minden csoportnál magyar zászlós autókat keresve, de mivel nem találtam teleportáltam a finis közelébe.
Ez egy jó megkülönböztetõ jelzés lehet mindenkinek, hogy magyar színeket használ ilyenkor az autón, mert TRAPI írta a max 2 márkát, de szerintem ennél jobb a magyar zászló körben az autón.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Szerk: Nincs is ultra piros rugóm 😄
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Rabid: Sakk-Matt 😛
Eddig miért nem volt a legjobb cucc a legkedvencebb autódba? Na mindegy bent van, nem csak mutatóba van.
Már megérte hogy piszkáltalak. 😄
Akkor grat. a számháborút te nyerted, nekem nem megy tovább. <#szomoru1>#szomoru1>
Akkor nesze: