Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONESAI
Hát az kéne, legalább egy 3 csillagos

NFSW: BONESAI

lorci
Még egy kis nitró erõ és verhetetlen leszel.<#wink>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

BONESAI

Végre versenyképes vagyok! <#nevetes1>

Egy kicsit ratyin van megoldva. Na mindegy. Köszönöm az infókat!
BONESAI
Na már csak 1 kõ kell <#hehe>

Azt megint kidob

Simraceway: tigris013

Semmikor, azt csak nyerni lehet (vagy venni boost-ért, de még az is csak random cuccokat ad, nem amit akarsz)
Csak nyerni tudod õket.

Project D|Rare Car Collector|

illesgergely
Ja, és vissza se enged...

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

Valaki nem tudja hogy hányas szinten kapom meg a 2 csillagos aztán 3 csillagos és a 4 csillagos fejlesztéseket?
Autót akartam váltani és lefagyott, nagyszerû

Simraceway: tigris013

BONESAI
10. gyémántnál ledobott engem is

Eddig, úgy tûnik. <#banplz><#falbav>
BONESAI
Sziasztok
Ölni tudnék azért a motorért a Sleigh Runnerembe <#rolleyes>

Amíg le nem áll <#hehe> (Fffú de troll vagyok ma...)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Már megy...a kérdés hogy meddig <#fejvakaras><#hehe>
Csak neked <#eplus2> Lo'Real

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Server Down csak nekem?

Köszi

Elég aktív vagy most reggel.<#nevetes1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Kész

Nekem is beállítanád? POWERFEAR, Chichane-US játszok

Ez gyors volt. Nagyon szépen köszönöm!<#worship>
Figyeld meg a következõ hozzászólásodnál már lesz fejléced!

Kész is van.

CSIPESZ07 a nick és APEX EU-n játszom
Megmondod nekem, mi a Nickneved a játékban és melyik Shardon játszol és én beállítom.

Ezt a motort én is nemrég kaptam meg. Király!<#vigyor2>

Valaki egyébként elmesélné nekem hogy hogyan tudnám én is így megcsinálni a nevemet,képemet meg a szintemet?

goregrind
Akkor te mázlista vagy! Nekem van számlám (7699 S😎 de csak ennyi... <#falbav>

DISCORD: grimanddark

Én számlát se kapok pedig mindenhol eljutok a thanks-ig, elvétve kapom csak meg. De ha küld számlát akkor jóváirja nekem.
goregrind
A Sponsorpay-t nyomatja valaki? Nekem napok óta nem fizet semmit, csak a számlákat kapom mailben, hogy ennyi és ennyi, köszi meg stb, de a SB-ot nem kapom meg... <#fejvakaras>

DISCORD: grimanddark

kanyesz07
én úgy látom a rendsz. azért kezd helyre állni.. Szerintetek letudnák forgatni jól a sors fordulat 3 at?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
itt a elõzõ 2.rész

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
szerintetek az 1rész milyen lett??

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
na már mentem. A Tolat a katonára aztmondtátok sok az effekt így ennél mások vannak. Meglepõdtök talán. Partokban rakom fel mert úgy tele lett hogy már a prewiev is szörnyen akadozott.. Sok jó zenét gondoltam bele köztük ezt is.. Jó mix <#eljen> <#szeret>

Ready To Rock!&#8482;

Olyan van: /F és szóköz és utána a barnába írtakat mindenki látja aki a barát listádban benne van. Az a gond a 100 db-os lista már tele van a régieknél, ezért kéne a free.
TeamSpeak lenne a legjobb. Intézhetek egy szobát újra, az elözöt bezárták inaktiviás miatt 😄

Ez se lenne hülyeség. 😊

tutuhawer
a free roam chat csak a csalóknak elérhetõ, mert benne van a játékban csak blokkolva. Kár érte, az jó volt, haszos volt, vicces is volt 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

kanyesz07
vagy Barát Chat. Hogy csak azzal lehet írogatni aki az ismerõsod/friendsed .. és nem kellene group chat

Ready To Rock!&#8482;

És köszi a segédeknek a munkájukat, illetve mindenkinek, aki magára vállalt egy csapat vezetését, terelgetését.

Igazából ami rohadtul hiányzik az a free roam chat. Ha az lenne, lényegesen megkönnyítené a kommunikációt. De újra verem a nyálam picit Drew bácsinál, hogy legalább a Group Chat limitjét emeljék már fel mondjuk 32-re, esetleg kreáljanak egy "Crew Chatet", mert ez így tényleg gáz. A TDU-ban jól megvolt oldva, hogy lockolhattál valakire, ha megláttad, itt meg össze-vissza frissíti a layereket a szerver és totál káosz van mindig.

Autókat nem érdemes nagyon korlátozni, mert ki tudja, hogy xy-nak van-e egyáltalán mondjuk Toyotája vagy Mazdája.

Lesz ez még jobb is.

Amúgy durván 60 fõ volt kb. fent. Tudom, káosz volt, de mindig az van. Szarfos a World, de komolyan.

kanyesz07
ez meg hogy a tökömben lehet toppnál 37 el??

na jó többet nem linkelek mert Chris elpaskol. <#duma>

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
bexarok hogy a fõbb nézettség hozóim között itt van ez a 2011es fos..

Ready To Rock!&#8482;

Pedig írtam párszor port rám, vagy Kriszre kellet volna (ha bent van a listában), ö ott volt elöl. Nekem sikerült kifagynom az elején a full graf miatt, aztán portoltam össze – vissza. <#hehe>
kanyesz07
s végre megvana 19k nézettség és 15 feliratkozó xd

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
jelenleg lefagyott nálam a vegas de megvárom míg magátol helyre jön, mivel messze járok a szerkesztésben..

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
ha beíród youtubeba hogy toyota corolla találkozó megtalálod a videóm.

Ready To Rock!&#8482;

Tarpi
Az jobb volt a Toyota maraton, könnyebb volt az összetartás. Ha lehet legközelebb ki kéne választani egy max két márkát és úgy menni.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Ryder159
Én a startól a golfpályáig csak Bullit, Shooter, meg még egy interceptor (bocsi nem jut eszembe a neve) gurultunk. vagyis csak õket láttam. Aztán golfpályán kikapcsoltam a filtert, na akkor lettünk egy páran, de akkor meg az nem láttam akit kellett volna és szépen ott maradtunk a pályán, aztán csak a végén találkoztunk...