Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én megszoktam 😄 A Tomot nem nagy kunszt leírni HELYESEN.

Project D|Rare Car Collector|

Még jó hogy az én nevem nem a Helyes, mert most megorrolnék rád <#zavart1>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Nemazért, de én megharagudnék ha nem írnák a nevemet hejesen.<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Na ez melyik kopi?

JA oksa :<#finom>
Elõbb fejbe ütlek egy LOL táblával Tom, aztán majd a többi 😄

TCMVHRIS haragszik meg...vagyis TCMCHRIS. 😄

BONESAI

Jó érzés kipörgetni egy kocsit a maximumig. 3.5s perfect starttal meg 15% nitró erõvel lett futva <#vigyor>

NFSW: BONESAI

Már mint ki haragszik meg ?:: 😄
*TCMCHRIS, vigyázz mert még megharakszik. 😄

Csá

Szeva!

Sziasztok ! Szia TCMVHRIS
Dikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.😄

kanyesz07
k* és most vissza se menti... ennyi volt.

Ready To Rock!&#8482;

Rendben 😄 amúgy gyorsulása a tiédnek van? 4másodperces nitró starttal 15%-os lökettel, 180-ra gyorsul talán? a perfect start nélkül indulókkal is meg kell így küzdenem, 666-os overallal :'D milyen színkódot használsz?
kanyesz07
megint befagyott..

Ready To Rock!&#8482;

Na jöttem a szokásos kövezésemért és off adagomért. Lehet elcsökevényesedek lassan de... Felraktam a jó öreg békebeli Most Wanted-et és... és besza hogy milyen jó. Kicsit keresgélnem kellett ugyan, de megérte, mert most full hd-ban nyomhatom és nagyon jó. Az a kép és hangvilág valami fantasztikusan nagy élmény. Ez hiányzott nekem. Igaz hogy nem multi, de legalább elenyészõ csíterrel kell megküzdenem. Szóval jelenleg el vagyok ragadtatva. <#szeret>
Az elõzmény annyi, hogy az õsprofilomban mentem párat a rendõrözésre gyúrt BMW M3 GTR E46, amit MW festéssel áldottam meg. Hát az A-s pályán nem sok vizet zavartam vele, de volt pár jó menetem. Még egy elsõ hely is esett nem gyenge verdákkal szemben. Csak a helybõl gyorsuló kolléga picit eltörte a kedvem, és jött az ihlet. Nfsmw4ever nevemhez hûen, most újra élem az összes intrójával, versenyével.

Ezt mondom, nekem csak pro van benne, de sok ultra-s nagy vas orra alá is borsot lehet törni <#hehe>, sajnos csak kanyargóson versenyképes, mert a gyors pályákon nincs meg a végsebessége. <#szomoru1>
Megj.: ha használod a válasz gombot és nem kell nevet írni.
kanyesz07
Ne..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

neeeeeeeeeeeeeeeee. Ne ne ne ne NOOOOOOOOOOOO. k***a! megint befagyott a vegas..

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
erre acsak most bukkantam 😄

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
parte 3

Ready To Rock!&#8482;

QUQA1 pont most történt az.. hogy a drága elisémmel elvertem egy dbs-t 20 másodpercel késõbb bejött egy roadster murci, és a 4.-nek nem beérõ murcinak nem volt elég ideje.. elisével márcsak azért is élvezetes, menni mert 200-ra 138543684 másodperc alatt felgyorsul de 200-al bármilyen kanyart beveszek vele, és már igen igen rég óta nem kapható nem megvehetõ, de.. jó kezekbe tényleg verõgép jó pályákon
Mi az a pont, ami miatt még sokáig nem lesz IGC-s?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

+ #63197
Azért én a 2 Murcit sem írnám le különösen dragon, ráadásul ahogy néztem visszakapta az LP 640-em az erejét, startnál csak lesnek a Zonda-sok.
Azzal az Elise-el kanyargós pályán meg elég sok nagy vasat el lehet picsázni, mert annál nagyobb kanyarsebessége semminek sincs. Kicsit fel kell rántani és gyakorolni vele. Az az RX8-as mint késõbb kiderült egy csíter.
Dehogyis nem, csak te nemt tudsz róla...

kanyesz07
eliteket soha nem áraznak le..

amúgy itt a második felvonás ^^

Ready To Rock!&#8482;

Remélem le fogják árazni az Elite-ot mihamarább.

egyre jobb... 6-os dragba, elsõ helyezet 580-al ért be a 2. sylviával 335, imádom :d
BONESAI
GS-T soha

aha, C-s cayman 330-al ér célba, és rajtnál lehagyta a solticem... imádom ezt a játékot..
Álomlista, ami esetleg meg is valósulhat: Diablo, Miura, Eclipse GS-T.
Ami lesz valószínûleg: S15, Impreza (bármelyik), meg még valami

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ha jól sejtem, akkor ma vagy holnap tudjuk meg az új IGC-seket.<#fejvakaras>

rendben, köszi 😊 kár hogy nem vagyok nagy német autó fan, de ha nyerek cuccokat akkor félrerakom, mert pénz nem igen jelenleg 😊
BONESAI
kb. olyan a boss a BMWhez, mint egy Carrera az F1-hez képest. GTS a legjobb IGC autó

12-s bossal nem ér fel? :p
BONESAI
vegyél egy BMW M3 GTS-t, az nagyon jó kocsi

igc-s autók közül mire érdemes nagyon jó cuccoakt pakolni? van egy közép b-s solticem, aminek szerintem csak a nitróját lehet használni és van egy S-es mustangom, egy A-s lótusom ami a B kategóriába nem igen állná meg a helyét
Én is az Aventador mellett vagyok a 3 közül. Nitrokat meg bátran lehet nyomkodni vele elég erõs az csak még az enyém nem
Hagyadd, ne nyaggasd, már én is egy hete faggatom hogy tegyen be egy képet, de nem teszi...
...hacsak le nem fizetem aldis almalével.<#eplus2>

kanyesz07
A zonda F re gondolsz? Mert az 1 gyilkos és nem noob járgány <#pias>

Ready To Rock!&#8482;

Már a hangja nagyon beteg, nem kicsit van széttépve. <#wilting>

#63153 Mindenki egyformán kap a végén a lényeg nem kell sietni, hanem minél inkább egyszerre kell beérni 5s-en belül (ezt leginkább privátban), mert nagyobb az esély az értékesebb a kártyára. Ha valaki nem ér be kevesebb a kp. és REP, ha nyomsz TE PU-t akkor valamivel többet nyersz.

#63167 Még mindig azt mondom a Zonda-val, F1-el nem érdem nyerni/menni, mert noob járgány és az hogy azzal könnyebb nem indok, számomra. <#banplz>

#63182 Rossz a színsor puby. <#eplus2>
kanyesz07
Chris egyik bekerül a gifbe?

Ready To Rock!&#8482;

Értem én. Csakhogy volt három autó és abból kértek javallatot. Aztán mentek itt az érdekvédelmi tárgyalások. <#wave>

Apex-EUn vagyunk mi. És a többi magyar is.

zsolesz92
sziasztok, most kezdem a játékot. a shard szervert jelent? melyiken van a legtöbb magyar?

Olyan érzésem van, hogy csak magamban beszélek. Nem? De, szerintem is. Ugye? Na látod.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Egyszerûen Station Fisher-en nem tudok 1:52 alá menni

Simraceway: tigris013

BONESAI
Ezért kell F1-el menni Station Fisheren <#rolleyes>