Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
#63889 Elég furcsa az irányítása én hagynám. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Más: Náha látok a térképen világoskék nyillal jelölt autókat azok mik? Pl Ma reggel egy zondát.
Project D|Rare Car Collector|
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Meg aztán ebbõl lesz egy összesített sofõrpont amivel kapcsolatban ven egy oylan érzésem hogy majd automatikusan átsiklik fölötte a tekintetetem kb mint a ranglisták élén álló Mclaren F1ek-nél >:
Más: Lenne valaki olyan jó és lefordítaná az elsõ részt (és bedobná ide fotóstul) Krisz meg felehetné a menübe az 1-2. és az esetleges következõket, hátha ki tudjuk hámozni mit is takarnak az újítások. <#worship>#worship>
Azért azt el kell hogy áruljam (bár magamtól sosem hoztam volna fel) ha már bedobtad ki hogy ment a tiedben 6 piros ultra volt ha jól emlékszem full-on, nekem meg 1 full, a többi pro (abból 1 tuned, 1 sport és 2 impr.) és egy legerõsebb verseny cucc, mégis már a rajtnál jobban gyorsult el perfect nélkül. Nemkülönben nem is szeretem a típust ezért aztán szarul is megyek vele. <#szomoru1>#szomoru1>
A legérdekesebb ANTISPY1 volt, az õ MR2je minden tuning nélkül úgy gyorsult mint az én GT3am nitroval.
Aki találkozik vele, az én nevembe is nyomjon egy Reportot.
Minden esetre az nagyon nem tetszett amit a NFS oldalán olvastam. Ezalatt a kocsigyüjtõs cuccra gondolok.
De ha úgy nézzük akkor ez szerintem egy Shift koppintás.
Ott is volt, hogy elõzz meg X embert ún. festékcserével.
Mind1, a lényeg, hogy szerény személyem érdekesnek találja.
Viszont azt jól láttam, hogy ott volt egy autó is nyereményként?
Remélem érdekes lesz ez a dolog <#lookaround>#lookaround>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
DISCORD: grimanddark
De fel a fejjel, skillben szegényeknek ott van máris egy tök jó ajánlat: egyetlen egy powerupot használj el 2 csillagos nitróerõ növelõért.
1. Sofõr profil - A sofõr nevét, szintjét, profilképét, és sofõrpontját jelzi, valamint megjelennek itt achievement jelvények is.
2. Achievement információk - Kijelzi az achievementek nevét, jelvényét, és az összes sofõrpontot, amit eddig megszereztél, és még megszerezhetsz a különbözõ achievement rangok teljesítésével. Ha egy bizonyos achievement összes rangját teljesítetted, akkor megkaptad az összes érte járó sofõrpontot. Minden teljesített rangért egy csillag is jár a jelvényhez.
3. Achievement rangok - A különbözõ achievementek rangjait jelzi. Ha kiválasztasz egy rangot, akkor láthatod, mit kell érte teljesítened, valamint az érte járó jutalmat. Minél nagyobb a rang, annál nagyobb a jutalom.
4. Achievement jutalmak - Minden egyes achievement rangért jár jutalom. A rang ikonja jelzi a jutalom típusát. Ha teljesíted az adott rangot, akkor zöldre vált az ikon. Ha látsz egy jutalom-ikont, akkor van egy még ki nem váltott jutalmad.
5. Achievement jutalominfó - Az adott rangért járó jutalmat mutatja. Alapértelmezetten a soron következõ rangot mutatja, egyébként pedig azt, amelyiknél még van ki nem váltott jutalom. Akármelyik rangot ki tudod választani, hogy megnézd az érte járó jutalmat. A "Claim reward" gombra kattintva lehet kiváltani a jutalmat.
6. Achievement folyamata - Az achievement leírását, az aktuális elõrehaladást a következõ rang eléréséig, és a sofõrpontokat jelzi ki, amit az adott rang kiváltásáért kapsz. Ha egy rangot teljesítesz, akkor a teljesítés dátuma is megjelenik itt.
7. Achievement szûrés - Különbözõ kritériumok szerint lehet szûrni az öcsiket, ezek:
- Összes: Az összes achievementet mutatja (alapértelmezett)
- Kiváltásra váró jutalmak: Csak azokat mutatja, ahol még van kiváltásra váró jutalom
- Teljesített: Csak azokat mutatja, aminek legalább egy rangját teljesítetted már
- Folyamatban: Csak azokat mutatja, amiknek a teljesítése folyamatban van
8. Achievement jelvények - Amikor teljesítesz egy rangot, akkor kioldod az érte járó jelvényt. Ezek közül négyet kiválaszthatsz, hogy megjelenjen a profilodon, azáltal, hogy behúzod õket oda. A jelvényekrõl még bõvebb leírás érkezik a késõbbiekben.
Az új achievement-naplóban történik majd az öcsikkel való mindenféle interakció. Ha teljesítesz egy achievementet, arról kapsz majd egy értesítést is. Ez jelzi majd a teljesített öcsit, a jelvényét, valamint az érte járó sofõrpontot.
Ha esetleg valahol hülyeséget vagy értelmetlen dolgot írtam, akkor azt a késõi idõpontra fogom.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Más: írom a fordítást.
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Igen, vannak autójutalmak, fákje.
légy türelmes
#63860 + #63859 Én annak idején Kempton Docks-on próbáltam és volt benne 3Z is, de nem volt jobb, mentem vagy 150 kört minden lehetséges kombóval és a 4K 2P volt a legjobb. <#wave>#wave>
Ha a játékosok hétfõtõl a következõ hét hétfõig 5 millió versenyt / TE-t / rendõrözést letolnak, akkor kapunk majd egy kódot egy ingyen Car Prize pack-hoz.
Meg majd valamikor jön a témába vágó autó is (magyarul az RX-7 RZ "Cherry Blossom").
aztán váltottam 3kék3pirosra.
de melléteszem a 6darab zöldet is
lehet, hogy a nismod jobb, lehet , hogy jó bele a te színkombinációd, de azt mondani hogy tudod hitelesen, hogy a régibe mi volt a jó... ez az, ami miatt kiakadtam. A privátokat most nyerted, azért jár a piros pont mellé a gratuláció is. A videókért meg nekem jár a piros pont. Remélem, megadod rájuk. 😄
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Az már más kérdés hogy az enyém nem így van megépítve, aminek nagyon egyszerû oka van... Baromira nincs rá partom...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Tök mindegy melyik R34 az lényeg gyorsulásra kell pakolni, mert vége úgyse lesz, tehát 4K, 2P! A piros rugótól meg nehezebben fordul.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
jeeeeee.
Szerintem ez lesz a kép. A hackercsapat mindent el tud érni, amit a fejlesztõk is, azaz én ilyen chatre is számítok. Szép lesz, öröm lesz, de a hátrányát is megkapjuk ilyen formában szerintem. A hackerek csapata egyébként sokszor jó célért harcol, de ... nem érezzük egyelõre az eredményét