Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az írásmódja kísértetiesen hasonlít valakiére. Tutu neked nem? <#hehe>
Vissza olvasgattam...,
És abban énis eggyet értel, hogy egy kicsit fura az az idõ LFA-val. Persze kitudja lehet hogy csak én vagyok béna....,
Viszont azt a "TopSPeedet" elhiszem neked, nekem is valami 800+ a végsebességem.
Még a Tierek idõszakában, nagyba megyek a GT3-ammal, azt nekem jönn egy triaineres tankmódban. kirepülök, össze vissza pörgök, majd szó szerint semmivé vált az út alattam, azt' elkeztem zuhanni.
És mivel verseny közben volt ígyhát meg is adta, mint maximum végsebesség, ezért köszönhetõ az én 800+ os végsebességem,
(Sajnálom, mert a Gt3ammal mentem egyszer egy 401-et <#rinya>)
hapsikám..Az LF-A nem arról híres, hogy kilõ mint a fene.

Project D|Rare Car Collector|

Na jó intentõl felveszem az összes multis versenyem és ha magyar csaló lesz közte azt ide ki postolom, legalább mi magyarok tartanánk össze, nem mint az oroszok

Simraceway: tigris013

Szóval nem kívánod kommentálni? Csá

ezt ugy hivják, hogy nitró. pápá
mentem, máskor jövök ha itt lesz nekem máskor... sziasztok
Nem érted, nem az a baj hogy leverted, hanem az idõ amit mentél...az viszont igen nagy baj
De rajtolásnál úgy kilõtte magát az hitem felrepül a levegõbe

trakk
Ja, hogy elsõre is mutatja... nálam az elsõ kommentban nem jelenik meg.
Na mindegy, csak hogy örülj:

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

én részemrõl befejeztem, vitának itt nincs helye, nem vagyok csaló. ennyi
Na és engem is megvert egy LFA, 401-el hasított, simán letolta az RS 4.0-ámat, (1s-el) mert az csak 397-el ment. Hiába tudnak azok a Japánok ott a Toyota-nál.
miaz a turnpikeon
Na de kétszer ugyanazt berakni..😄 De ezzel a modorral mindjárt vége is lesz.

trakk
Miért ne? Csak élvezem a mûsort. 😄 És ez még messze van a spamtól. 😛

Ok, akkor magyarázd az 5mp-et Turnpikeon, meg az egyéb csillagozott idõket.

Te meg ne spammeljé' 😄

akkor beraklak énis blokk listámra, és akkor te is hacker leszel? 😄DDD hát ez vicces
Na jó én ezen már meghaltam, látszik hogy még nem tudod ezt a játékot

trakk

ne akarjátok mér nekem bemesélni hogy 2 db iltrával jobb 1 agrera mint a lexus full ultrával, amibõl 4 db piros is... dobj ki de én tudom amit tudok magamról...
Majd kidobom, ha eljön az a mérce.

http://picturepush.com/public/12611659

Csak tudom ki ellen mentem 15 perce, aki cheatel az él blockolom és a következõ lobbynál már tudom hogy csalt és te block listán vagy

Gyakorlottabb Agera tulajként ezt aláírom.

Én nem értek hozzá, de azért dragon is elég jól hasítasz. <#eplus2>

#63901 Egyforma az. <#wave>
#63908 Mi az nyomozunk. <#hehe>
trakk

BONESAI
Dobd ki Chris, ez egy kis nyomorék

NFSW: BONESAI

Ne akard nekem bemesélni hogy az LFA megver a Koenigsegg Agera-t 😮

5mp dragon? Meg az ilyen csillagozottak?

nekem mindegy, de én jobban tudom hogy csalok e mint valaki más. gondold már meg hogy szerinted hány piros ultrásom van a kocsiba?? ennyit errõl... elõbb pedig te 2 mp-vel értél be utánnam szóval nekem ne papolj itt hogy én lennék csaló.
Lyons challenge mos mentél ellenem 15 perce LFA-val toltad a spped hacket és nekem íród hogy lassú vahyok

Hát, pedig top20-as idõt hagy ne menj már LFA-val....
BONESAI
Ha valaki LFAval megy 1.39et(vagy 37et) Lion's-on, akkor az csaló.
LION'S CHALLENGE
SPRINT
LEXUS LFA

(MP) * 01:37.899

NFSW: BONESAI

már elnézést a kifejezésért de a szar se csaló, a 852 vagy mennyire pedig van magyarázatom. egyszer TE-ztem, és zuhantam annyival. ennyi szóval elõbb meg kéne gyõzõdni arról, hogy kit csalóztok le
Felvettelek a Friend listára

Na akkor, Quqa és Tutuhawer egyezetek meg és irjjatok ki egy, ismétlem: egy szinsort a Nismo-ba ami jó lenne.<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

tutuhawer
nekünk groupban kéne majd egyeztetnünk és itt megígérem, hogy tisztelettduó leszek. Isten az atyám... nem fogok ordibálni. Már jelölj is be a játékban, majd visszaigazollak

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Aki ellenem csalással nyer azt ferugom

tutuhawer
nem értem, mi a gond vele

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ja, õ itt is jelen van, néha.

Sziasztok!

Megint fogtam egy magyar csalót: SOLYMOSIROLAN

Lexus LFA-val 1:39 Lions Challengen, és még nekem mondja hogy lassu vagyok

Szerintem ezek a kompatibilis eszközök!

http://www.nfscars.net/forum/showthread.php?t=28666

tutuhawer
<#integet2> semmi gond, ha legyorsulsz és jobb a tuningod, de ne magyarázd már ,hogy azért jó, mert a régi Skyline-ba is jó volt. Ez nonszensz összehasonlítás. Azért jó a Nismóba, ami jó bele, mert úgy megy a legjobban. Semmi köze a régi t2-es autódhoz, amit hibátlanul teszteltél<#boxer>

RoboKutya78
sehogy vagy felismeri vagy se. ha jól tudom

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Gogy tudom beállítani billentyûzetrõl kormányra?
Genius Twinwheel F1
Megnyugodtam. Nem beszélek zöldségeket a legkisebb Lexusról. Akkorát mentem Lexus IS300-al SILVERTON WAY-en b-speces RX-8 és MR2-sek ellen, hogy csak na.
És dicséretet is kaptam a lexusom kinézetére és a tuningjára is utána.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Mediumról (azon futtatom) Low-ra elég nagy a különbség még a felbontásbeli minõségromlást jobban elfogadom.
Ne a felbontást vedd lejjebb hanem a minõséget pl. médiumra, nem lesz árnyék meg elmosódás (ez mondjuk nem hátrány), de nem fog kifagyni vagy laggolni. Tegnap próbáltam fotózni párat full-on, de ha nem kivágott vagy 10x akkor egyszer sem. <#falbav>