Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát 1-2 hónapja azt mondták, hogy a free roam chat elõtt lesz egy nagy dolog, szóval ez az achievement izé valószínû ez. Tehát nemsokára jön a cset.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Nem hiszem, szerintem azt mondta hogy 1 hét múlva lesz 1 éve <#idiota>
EZAZZZZZ Server Currently DOWN EZAZZZZZ 😄

Simraceway: tigris013

trakk
Nem, akkor lesz egy éve, hogy nincs.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Nekem Nismo-ban kék-sárga-kék felül, lent meg minden piros
Komolyan lesz chat?...nem gondoltam volna.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

tutuhawer
én azt nem mondhatom meg. Azt mondhatom meg, hoyg nekem csak piros van benne, azt mondhatom meg, hogy Quqa következtetése az R34-es Nissanra vérlázító, felháborító. A sima R34-rõl és a nismóról is van videóm a youtube.com/tutuhawer oldalon. Vesd össze és értékeld Quqa kiváááálóóóó párhuzamát. Atyavilág... Mindamellett a régi R34-ben volt neekm 4 kék 2 piros, de abból párhuzamot vonni a nismóra leglaábbis eltiltást érne a fórumból nálam. Túlzás, de nem nagy túlzás

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

trakk
...lesz egész konkrétan egy hét múlva.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Most akk melyik szinsort vegyem figyelembe?<#idiota>

tutuhawer
mert ez pont olyan, mint a sima R34, kivvááááló következtetés

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Franct..bízok az Ea fórumba :-D

Project D|Rare Car Collector|

Ennyire pontosan napra tudod?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Egy éve hogy nincs free roam cset

Beértem elsõ helyen, megvártam míg beér mindenki, majd ahogy kattintanék a next-re, kivág a játék. Ilyenkor megadja a játék a cash-t meg a gold card jutalmát? Vagy annak búcsút inthetek?

hogy sikerült annyi boost-ot össze szedni earn boost-ból ?

Fenét, 4K 2P az a jó bele. A sima R34 úgy volt a legjobb, hiába kisebb a stat úgy! <#nezze>
tutuhawer
lefotóztam, mennyi autót adtam el , hogy legyen pénzem. Mondanom se kell, semmi szükségem nem volt csalók ellen menni team escape-ben. Amúgy figyelted már azt, hogy a zsaruk hogy kapscolják ki-be a tankmódot, a gyorsulást? Tök viccesen néz ki.

@Tomdriver: én csak ultrát tettem bele, azzal jól megy. Az ultra a kedvenc színösszeállításom 😊 Volt, aki kinevette, de a nismoba - más nem került, csak piros cucc van. Vörös ultra 😄

Na, nem birtam ki és megvettem a Red Juggeres Nismo-t, nagyon fasza, mondanátok egy jó szinsort belé?Most még csak az Eclipse Elite-ot várom hogy leárazzák.

Ha mentél volna az elmúlt 2 hétben pár kört Out-on (30-70E kes/kör) akkor lenne kp-d skill-re. Én felhúztam 2 profilt 60-ra és dobált szépen NOS erõt, hosszt 3*-, perfectet, drag skill-t 2*-ost, meg egyebeket és lett vagy 5-600 nitróm. <#nyes>
RoboKutya78
nekem ez a tunel úgy dolgozik hogy elõször ki kell engednem az általa kiválasztott ipt a tûzfalamon vagy a ruteremen aztán amikor minden cucc lecsatlakozott a netemrõl pl Xfire akkor fellépek bejelentkezek az oldalra ott a boost ikonra majd minden alkalommal safelnem kell az ország minõsítés és csak ezután vált át minden dollárra vagy font árra és utána beenged earra is.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ha nismo kell, mindenképp a juggereset vedd meg. Nito nélküli futamba GT2 seggébe vagy, 2 körös versenynél nitró nélkül Nismoval jobban meg lehet futni a 2. kört... Bay Bridge-n alig tudtam megjavítani a Nismos idõmet GT2-vel... persze nitró nélkül... Az elsõ kör is csak a perfekt start miatt jobb a GT2-nek, mert ugye a bogárhátúnak jobb a nitrója..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Nálam ha tunnelbear-ral bemegyek a nfsw earn boost oldalra nem irja ki azt mint régen hogy your location GB,hanem simán a magyar ajánlatok(az a 2)ugrik be!

tutuhawer
én nem trükközök, nagyon nem megy nekem. Csak kurvaaanyázás lenne belõle, inkább várok Nissan aftermarket akcióra, vagy dodge aftermarket akcióra

Az szép. Gondoltam ma letisztázok egy-két fiókot. Elsõ profil törölve. Második: Unable driver..... És próbáljam meg késõbb. Ha ennyire ragaszkodnak hozzám, akkor miért nem a szerverek idõtállóságán, helyes mûködésén keresztül tartanak itt vajon...

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

RoboKutya78

SurveyRouter - Opinion Surveys elvileg ez a cucc ha látod adott 220 boost

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
ötven meg neked is összejön
az a bibi hogy szerintem ezzel a tunelel egy nap egy próbám van

RoboKutya78
tunelbladdel próbálkozom kattintgatok mint a majom és azt se tudom honnan akasztottam le a cuccot mi jöttbe egyáltalán
Totál lutri nálam ez a cucc úgy hogy nagyon nem tudnék segíteni .

Szerintetek ma megcserélik a top up-ot?

tutuhawer
tudnál nekem is szedni 50 (ötven) boostot, ha megkérlek?

RoboKutya78
hopp ma ismét 300 boost eserr earból😊 850nél tartok😊

Vegyél új IGC autót, abba tesztelgesd az alkatrészeket, satöbbi?!

Tenyleg lassan mar kotelzo modon szarakodik a szerver minden frissites utan. <#boxer>
Nem ertem, hogy hogy kepzelik, hogy megengedhetik maguknak, hogy igy hulyere vegyenek ennyi embert <#fejvakaras>

tutuhawer
mi a francra költsem a lóvét szerinted? fasszopóság az egész játékpénz, mindig is az volt, de már az autó sem érték. Kész vicc, hogy nincs skillem

MysteryFüggõség?

Ez,mi ez?Jó hogy nem egy grippen volt a lepedõ alatt!

tutuhawer
ejha, szerver down van nálam... pont eladtam az utolsó értékeket a garázsból, erre exe hibát észlelt

lorci
Nekem az openvpn szokott szarakodni akarok angol ip-re váltani s teszi japánra meg olyanokra, hogy nem értek semmit miket ir...<#nevetes2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Most már nem kell még egy, úgy, hogy megint nem jó a SponsorPay 😄

BONESAI
Minek 2? nekem egy is sok :-D

NFSW: BONESAI

Még mindig nem megy a SponsorPayem, ezaz 😄 vacak fos.

RoboKutya78
Kiderült mi van a lepel alatt vagy én bújtam alá elõször😊

Lehet megpróbálom újra a SponsorPay-t, kell még egy Old GT2. És a PSC tartalékomat ráfektetni a 996 GéTékettöre még nem akarom.

BONESAI
Hát jó lenne menni Loopon egy 19.88 alattit hogy BITPOR elé kerüljek.. de majd 7végén <#nevetes1>

Ohh jó ötlet, lehet én is összekaparok mégegyre, kell C-be is...csak skill nem/sem lesz, franc bele
lorci
Öhaj akkor odavágsz neki <#zavart1>
Nem tudom fõnõk, mert megint ledobott s kezd elegem lenni belõle majd holnap szerintem.<#szomoru1>

Nekem tunnelbear-el már vagy 3-4 hete nem mûködik,mivel tolod?

BONESAI
És drag is belefér majd? Kaptam 13-9 turbót 😄

lorci
Pedig kiakartam próbálni mr2-est c-be valahogy sikerült össze kaparjam rá a boostot hála(earn boostnak)<#finom>
Remélem helyre jön hamar...<#nevetes2>

na... Out of memory ..... ááááááááááááá <#falbav><#boxer><#gun>

Tarpi
Ma meg akartam csinálni a 9,999,999-et. <#gun> EA

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu