Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DISCORD: grimanddark
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
" Vérlázítóan undorítóan közönyös népség vagyunk, ha tenni kéne."
A kötözködésem pedig: #21433
És ott azért más is belefeküdt a tesztbe, nem csak én. De lehet ismét félreértek valamit, és te többre gondoltál. Én multiban talán sajna, de nem akadtam össze vele. Három alkalommal voltunk közös lobbyban és mindháromszor kilépett. Írtam már, nemzetközileg nulla vagyok szóval ott sokat nem segíthetek, de ha a jövõben indítasz csíterfogó akciót én máris jelentkezem önként. ÉS nem csak azért, hogy ne legyen igazad. <#eplus2>#eplus2> Természetesen minden hasonló kezdeményezésedért oda is teszem a pirospontot (ami esetünkben zõd) Szerintem van itt azért összetartás. Legfeljebb ki-ki vérmérséklete, egzisztenciája függvényében folyik bele a dologba. Viszont globális léptékben érezhetõen igaz amit írtál. Nagyon közönyösek tudunk lenni. (na ezt a hsz-met lehet elemezni, hogy + vagy - :-D)
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Badge -> plecsni.
Ha szopás lesz -> pöcs. Ha meg nem -> csöcs.
légy türelmes
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Tessen mán javítani a menüben azt az acsívmentsz-et, me nemjó! -> Achievements (There is a missing letter E after the letter "v")
És "öcsik"? Hát nem tudom, de valahogy béna... <#zavart1>#zavart1>
Akkor inkább már "Eredmények" vagy "Kitüntetések"
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Így nagyobban azért már jobban látom mi hogy van! <#wilting>#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nox-tol lopva! <#eplus2>#eplus2>
Mi az az "Öcsi"?
-Az öcsik jutalmak, különbözõ feladatok, mérföldkövek teljesítése után jár. Aki játszott már NFS-sel az valószínûleg tudja mirõl van szó. A Worldben ezek négy kategóriába lesznek osztva: Versenyzésért, testreszabásért, gyûjtésért valamint játékosi(személyi) kihívások után kaphatunk díjakat. Ezeket természetesen mindenki teljesítheti, nem számít, hogy újonc vagy öreg róka a világban.
A kategóriák:
-Versenyzõ: Ide tartozik minden ami a World eseményeivel kapcsolatos dolog. Verseny, Üldözés, Team Escape és Treasure Hunt mind megtalálható a listán, így ebben a kategóriában széles skálán várnak bennünket a bónuszok.
-Gyûjtés: Minél több autót gyûjtesz, annál több öcsid lesz...
-Testreszabás: Formáld verdáidat minél szebbre és gyorsabbra, csak hogy újabb kihívásoknak felelj meg!
-Vezetõi: A kategória kivégzéséhez emeld a profilod szintjét, gyûjts pénzt, illetve teljesíts másAchievementeket.
Minden öcsinek öt szintje van, az elsõt gyerekjáték teljesíteni, a ötödik viszont már teszteli a képességeidet és a kitartásodat. De ha megfelelsz ezeknek, kellemes meglepetésekben részesülhetsz.
Sofõrpontok:
-Minden megszerzett öcsivel együtt Sofõrpontok is járnak, amelyek egyben képesek megmutatni, mennyire vagy tapasztalt. A pontszámod mindenhol látszani fog, legyen szó akár a versenyek elõtti Lobbyról vagy a profilodban lévõ adatokról. Képes megmutatni, milyen típusú játékos is vagy, minél magasabb a mutatód, annál elismertebb leszel. (Legalábbis a fejlesztõk szerint.)
By: Bartuczk
Simraceway: tigris013
Olvastam lejjebb sebességrekordokról, nekem a chicane us-án volt sebességrekordom groupba, csak néztem mint a moziban hogy lehet, mert az autóm legalább 100 MPH-el kevesebbet tudott. Csak arra tudtam visszavezetni, hogy egyszer meglöködtek cheaterek az eyik pályán, 2-en nekem estek és végig a verseny alatt lökték az autómat ahogy érték. Talán ekkor produkálhattam, de nem volt túl nagy 250MPH.
Azt tudja valaki miért volt mostanáig dupla cash ?
1. Nyerd meg a játék konzolt
A felhasználó az SMS szolgáltatásra a megadott számra való SMS elküldésével vagy a www oldalon PIN kód bevezetésével (a PIN kódot SMS-ben kapja) jelentkezik be
vagy
2.
Playmax - ingyenes programkeresõ telefonra
A felhasználó az SMS szolgáltatásra a megadott számra való SMS elküldésével vagy a www oldalon PIN kód bevezetésével (a PIN kódot SMS-ben kapja) jelentkezik be
Melyikre érdemes menni ?
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Csá