Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Bay Bridge - 2.23.83, Porsche 911 GT2(997)
Simraceway: tigris013
Ui.: Hajrá magyarok!
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
#64031 Nekem tele a raktár olyannal, adjak, csak nekem 28%-osok vannak dögivel! <#hehe>#hehe>
NFSW: BONESAI
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Fõleg hogy emlékszem mikor otthagytad a world-öt, meg az indokodat, amiért ott hagytad. Dícséretes kezdeményezés. Most épp szabira (ez nem az a Szabi!) mentem a wolrd népes városából. Kis szünet. De hétvégén jelentkezem erre. Elismerésem!
Az alábbi lenne engedélyezett:
- pénznövelõ skillek
- tetszõleges festés
- tetszõleges matricák
- tetszõleges ablak, neon, rendszám
Az autó Nissan 240ZG lenne, mivel alapból jó, könnyen irányítható, szinte mindenkinek elérhetõ (újonnan kezdett profillal is hamar megvan), és még a nippon héthez is passzol.
Ezen az ûrlapon lehet az érdeklõdést kifejezni: https://docs.google.com/forms/d/13PAugRusY-m--icZuXJw-4iyt_rgl6tCLhEv0Yq2I3o/viewform.
Esti egy-két órás közös multikban gondolkodom, semmi extra. Az igényfelmérés eredménye alapján lehet valamit lépni.
Köszönöm.
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
DISCORD: grimanddark
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor elnézést kérek a vádakért! A join megkevert. De megjegyzem olyan trainer is van, amiben ott a -F11 Join Chat - lehetõség. Azért ez már nem is olyan külsõ. Nekem ez úgy jön le, hogy nekik bizony van.
Van 2 verzió, az egyik csak chat, a másik maga a trainer. Az elsõre érthetõ az amit leírtam! <#lama>#lama>
Kicsit körülnéztem csalóék piacán is. Összegezve: kétségbeejtõ! Hetek óta nem készült új trainer, ahogy látom. Ebben az a kétségbeejtõ, hogy a fejlesztõk az alkalmankénti peccsükben, egy rohadt nullát vagy egyest sem voltak képesek átírni, elírni, hozzátenni, elvenni. Eddig legalább kéthetente volt pár napunk, (jól van, max kettõ) amikor kockázatmentesen lehetett menni.
Van free roam chat. No nem neked, nekem, nekünk, de nem ám. Nekik. Mindazoknak akikrõl fentebb már fejtettem ki véleményt. Nem is akármilyen chat! Auto update!!! Alatta pedig a postokban a sok-sok köszönet és az öröm, hogy mûködik. És sehol egy kép, hogy esetleg kéretlen spammel lenne tele a chat, (Lásd Tutu lentebbi képe) vagy reklámoznák a cheater oldalakat. LOL (ugye?)
Na ezek fényében (homályában) várom nagyon a változást! Mert van ez akkora átirkálás, hogy mélyre kelljen nyúlni a programban. Ezúttal hátha tényleg csináltak valamit. Mert merem remélni, hogy ez miatt halódik mostanság a szerverük. Remélem direkt hagyták, gondolva, hogy úgyis itt a world 2.0, akkor minek strapálni ezzel a drága munkaerõt... Szóval én ismét reményekkel telve várom az újítást. Adja isten, hogy ne kelljen csalódnom!
(A szövegben fellelhetõ esetleges hibákért, ökörségekért elnézést kérek. Nem vagyok programozó, sem pc guru, csak megpróbáltam érthetõbben megfogalmazni kusza gondolataim! Köszi!)
Most így néz ki a helyzet, ha olvasok egy IE8, ha írnák is és kell spoilerel akkor nyitok még egyet. És ha tudni kellene hogy kinek is írok akkor nyitok mellé egy Chrome-t!

KÉPEK
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG IE8 windows XP
SG IE8 windows 7
SG IE8 windows 8
Abban egyetértek, hogy amikor tenni is kéne valamit, gyakran nincs összetartás.
légy türelmes