Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beengedett, ciki 😄 De 5.2-vel már visszavertem.

Project D|Rare Car Collector|

trakk
Remélem, legalább megverted. 😛

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Köszke. Cserébe Drewbá' ellen Shift R8-al mentem 😄

trakk
Eeeeeeeeeeehhh...
Na jó.

Lefordítod?

trakk
Közben befutott a harmadik rész is.

Új rekord

Bay Bridge - 2.23.83, Porsche 911 GT2(997)

Simraceway: tigris013

kisss19
Melyik Orbán? 😊

kisss19
Szomorúan olvasta, hogy az LFA gyenge jármû, pedig én pont egy ilyenbe ruháztam be, mert a gyorsulása a számok alapján jónak tûnt. Azt viszont tapasztaltam, hogy kezdésnél rövid a nitró. Az itt olvasottak alapján kezd derengeni, hogy a játék nem csak egyszerûen arról szól, hogy bele az ultra kéket mindenbõl és kész a szuper járgány.

Ui.: Hajrá magyarok!

NFS Battlefield SUV-hoz tudna valaki dobni egy jó TE színsört? 😊
Viktor újra a ranglistán??? Na én megyek. Ez úgy nem kellett mára.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Tényleg gázos a top up. Nézegetem a Wikit is, meg én fellógok néha, ha akad poland proxy. Mondjuk rohadtul nem jelenítette meg az oldalt a böngészõ, de kattintottam egy 8k-es csomagot. Hát egy Koenigsegg CCX lapult benne, meg az írásjeles matrica, nfs neon, King tábla. Közben a wikin is változott, de az se az. Nem kell ezt érteni. :-)

Nem minden pu-t kellene talán. Nekem az önadagolós nitro speciel jobban feküdne. Bár akkor meg azt lehetne azonnal tölteni. De a pu-ra is lenne megoldás. Felügyelné a szeró, hogy adott pályán mennyit puffogtat valaki, vagy limitálnák, hogy itt és itt, max ennyit lehet elpumpálni akármibõl. Akkor ki is esnének a Lincolnon 72 nitrót ellövõ, meg a Hastingson 86 mágnest eldobáló alakokat. Valóban nincs feltörhetõ vagy megkerülhetõ rendszer. De nem is kellene ilyen pofon egyszerûen tálcán kínálni a lehetõséget. Legalább nehezítsék meg kicsit. Vagy építsék meg úgy, hogy bonyolult legyen hozzá a csalás. Mert mondjuk 4-5 billentyûkombóval kapcsolgatható mifene, biztos nem lenne olyan népszerû, és talán olyanok is felfedeznék a játék örömét, akik trainerrel kezdtek minden profilt. Utópia lenne ez......

Az a baj akkor a PU-kat is ki kéne venni és mit ér egy NFS nitro nélkül. A szimulátorokban csak a szintlépéseket a lezárásokat tudják feltörni nincs gyorsítás, stb., mert nincs beleépítve a játékba. Sajnos nincs feltörhetetlen rendszer a gépazonosító figyelés vagy amit elõbb írtam talán megoldás lehetne.

#64031 Nekem tele a raktár olyannal, adjak, csak nekem 28%-osok vannak dögivel! <#hehe>
BONESAI
Srácok, kaptam egy Rapid Fire skillt potyába... nem esett versenybõl, az tuti. Egyszercsak írnak rám, hogy grat, mondom mihez... hogy nézzem meg inventoryt... 26%os nos cooldown 😄

NFSW: BONESAI

Srácok. Fun Friday-re mi a helyes válasz? 😊 sajna most fogalmam sincs 😞
Lehet. Nem értek hozzá. De egyszerûbbnek tûnik, ha egyszerûen kiveszik a lehetõségét a az arcade fizika valóságától eltérõ viselkedésnek. De ez csak szerintem. Azoknak kellene fejelni ezen, akik tehetnének is valamit, ugye.

Nem biztos hogy át kéne írni az egész forráskódot, lehet elég lenne minden user-t egy sandboxie szerû elszigetelt környezetben futtatni. <#fejvakaras>
Hû, de jó ötlet! Érdekel a dolog.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

<#taps><#eljen>
Fõleg hogy emlékszem mikor otthagytad a world-öt, meg az indokodat, amiért ott hagytad. Dícséretes kezdeményezés. Most épp szabira (ez nem az a Szabi!) mentem a wolrd népes városából. Kis szünet. De hétvégén jelentkezem erre. Elismerésem!

Érdekel valakit tuningolatlan IGC autós-, powerupmentes versenyzés?

Az alábbi lenne engedélyezett:
- pénznövelõ skillek
- tetszõleges festés
- tetszõleges matricák
- tetszõleges ablak, neon, rendszám

Az autó Nissan 240ZG lenne, mivel alapból jó, könnyen irányítható, szinte mindenkinek elérhetõ (újonnan kezdett profillal is hamar megvan), és még a nippon héthez is passzol.

Ezen az ûrlapon lehet az érdeklõdést kifejezni: https://docs.google.com/forms/d/13PAugRusY-m--icZuXJw-4iyt_rgl6tCLhEv0Yq2I3o/viewform.

Esti egy-két órás közös multikban gondolkodom, semmi extra. Az igényfelmérés eredménye alapján lehet valamit lépni.

Köszönöm.

légy türelmes

Meg remélem, hogy marha jókat mehetünk akár vadidegenekkel is.

SUNNY84HUN
akkor a patch után öcsizünk <#nevetes2><#idiota>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Jah, értem. A strucc effektus igaz, csak azért nem szabad további keresztmetszetet biztosítani ez alapján. De gondolom nem is ez volt a szándék.

trakk
Nem mintha amúgy nem tudná, vagy nem tudná megtalálni bárki, akit érdekel...

goregrind
ok-ok, PMben ugyan ezt írtam és a a többit errõl! 😊

DISCORD: grimanddark

De ha nyilvánosságra hozzuk, akkor meg csak rosszabb lesz. Inkább vissza a bannerbe a Trainert BieBuzisan 😄

goregrind
Értem és elfogadom, de ha a homokba dugjuk a fejünket, attól nem változik a helyzet! <#ejnye1>

Történt valami?<#fejvakaras>

Természetesen töröltem 😄

trakk
Ez azért már a pofátlanság teteje.

Okés! :-) Én is ránéztem. Elkerültük egymást.

Ez külsõ lenne?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akkor elnézést kérek a vádakért! A join megkevert. De megjegyzem olyan trainer is van, amiben ott a -F11 Join Chat - lehetõség. Azért ez már nem is olyan külsõ. Nekem ez úgy jön le, hogy nekik bizony van.

goregrind
Helyesbítés!

Van 2 verzió, az egyik csak chat, a másik maga a trainer. Az elsõre érthetõ az amit leírtam! <#lama>

Mondtam, hogy minél szarabb, annál jobb <#banplz>

goregrind
Utána néztem ennek a free roam chat-nek. Egy külsõ alkalmazás, semmi másra nem jó csak csetelni. Egyéb más csalás nincs benne! Bárki használhatja...<#fejvakaras>

Hivatalosan írták hozzászólásban, hogy NEM (!) LA-rõl készült. Ennyi erõvel meg Brassót is lehetne írni, hiszen ott is van a hegyen Hollywood stílusú felirat.

Minél idiótább a válasz, annál pontosabb <#idiota>

trakk
Akkor már nem inkább Los Angeles?

Hollywood szerintem. Már csak a Beacon Hill miatt.

Kikerült a Fun Friday kérdése, és: szerintetek lehetséges, hogy Tokióról mintázták Bayview-t? Csak mert az autópályája eléggé Wangan hangulatú.

Igen, szélmalomharc... Ezért kell hogy mindig legyen egy lovag. Példaképnek vagy elrettentésnek egyre megy. De legyen. Mindig lesz aki csatlakozik hozzá. Mókából vagy hitbõl, szintén egyre megy. Az is igaz, hogy nagy az érdeklõdés és a szimpátia hiánya. Pedig valamit, valahol, valakinek tennie kell, tennie kellene. Ebben a játékban baromi egyszerû lenne ellehetetleníteni a csalókat. Csak ki kellene venni azokat a lehetõségeket, amiket kihasználnak a csalást író programozók, hackerek. A csalók semmi olyat nem csinálnak, amit ne láttunk volna már TE-ben vagy egyszerû single futamokban. Tehát ezek a "jelenségek" léteznek magában a játékban. A hacker nem tesz mást, csak kinyitja a kapukat vagy ledönti a gátakat. A seggfej csaló meg él is vele. Hogy ki mennyire, mikor, hol, ki ellen, milyen áron, az csak az emberi vagy épp nem emberi értékein múlik. Egyszóval a csalás alkalmazása az ellenfelek tudta és beleegyezése nélkül, egy teljes képû önkritika a csalónak, a csalóról... Egy szépen ívelt emberi nulla. Tehát az ellenszer képlete egyszerû. Bele kell nyúlni a fejlesztõknek az alapokba, mesterkódba, egyesekbe meg nullákba, meg a tö.öm se tudja mibe, és akkor elvész a csalás egyszerû lehetõsége. És akkor már tényleg kell egy jó szaki, egy igazi koponya, aki otthon lemásolja a szerót, tesztel és sok-sok óra melóval létrehoz az eredeti mesterkódra épülõ alkalmazást, a saját szájíze szerint. Aztán ezt piacra dobja... Megérné? Létrehozni az alapoktól egy saját bejárású modot? Szerintem nem annyira. Arról nem is szólva, hogy akkor sokkal egyszerûbben lehetne szûrni is a szerón átrohanó oda-vissza adatokat. Csak hát ez meló lenne a fejlesztõknek is. Majdnemhogy egy teljesen új játékot kellene felépíteni az új vagy módosított alappal.
Kicsit körülnéztem csalóék piacán is. Összegezve: kétségbeejtõ! Hetek óta nem készült új trainer, ahogy látom. Ebben az a kétségbeejtõ, hogy a fejlesztõk az alkalmankénti peccsükben, egy rohadt nullát vagy egyest sem voltak képesek átírni, elírni, hozzátenni, elvenni. Eddig legalább kéthetente volt pár napunk, (jól van, max kettõ) amikor kockázatmentesen lehetett menni.
Van free roam chat. No nem neked, nekem, nekünk, de nem ám. Nekik. Mindazoknak akikrõl fentebb már fejtettem ki véleményt. Nem is akármilyen chat! Auto update!!! Alatta pedig a postokban a sok-sok köszönet és az öröm, hogy mûködik. És sehol egy kép, hogy esetleg kéretlen spammel lenne tele a chat, (Lásd Tutu lentebbi képe) vagy reklámoznák a cheater oldalakat. LOL (ugye?)

Na ezek fényében (homályában) várom nagyon a változást! Mert van ez akkora átirkálás, hogy mélyre kelljen nyúlni a programban. Ezúttal hátha tényleg csináltak valamit. Mert merem remélni, hogy ez miatt halódik mostanság a szerverük. Remélem direkt hagyták, gondolva, hogy úgyis itt a world 2.0, akkor minek strapálni ezzel a drága munkaerõt... Szóval én ismét reményekkel telve várom az újítást. Adja isten, hogy ne kelljen csalódnom!

(A szövegben fellelhetõ esetleges hibákért, ökörségekért elnézést kérek. Nem vagyok programozó, sem pc guru, csak megpróbáltam érthetõbben megfogalmazni kusza gondolataim! Köszi!)

és ez mikortól lesz a game-ben ?

goregrind
Ha van króm, akkor mit bénázol IE-vel?!? <#idiota>

Az mán volt pár percig, de össze – vissza van abban minden, így töröltem. Jó lenne ez csak a kód az … :poop:
Most így néz ki a helyzet, ha olvasok egy IE8, ha írnák is és kell spoilerel akkor nyitok még egyet. És ha tudni kellene hogy kinek is írok akkor nyitok mellé egy Chrome-t!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Mióta web2 létezik, nem lehet kizárni a csalókat. De azért hajrá Tutu, én szurkolok!

goregrind
Meglestem a fórumot IE8 "böngészõ"-ben, különbözõ oprendszerek alatt. Néha volt fejléc, de inkább nem. Ez nem a fórum hibája (annak ellenére, hogy van hiba a forrásban), hanem az IE köztudott bénasága! Bárki bármikor tesztelheti ugyan úgy, mint én ITT!

KÉPEK
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SG IE8 windows XP

SG IE8 windows 7

SG IE8 windows 8

Csalók ellen küzdeni szélmalomharc, mert más az értékrendjük, leszarják, amit te értékesnek tartasz. Ha neked megéri bábáskodni, mert hiszel benne, csináld. Szerintem a csalók nem érnek többet pár kurvaanyázásnál. A ranglista alapvetõen egy jó kezdeményezés, de irtó gáz az állandó dráma, ami körülveszi. Viktor így meg úgy... Engem például nem érdekel Viktor, és az sem, hogy te és õ mit üzengettek egymásnak itt, mintha nem lenne kismillió kapcsolatfelvételi mód. Én nem akarom objektíven megmondani, bebizonyítani, hogy ki csaló, mert mire mennék vele... Miért pazarolni rá az idõt? Te talán hiszel benne, hogy meg lehet állítani õket? Kemény munkával el lehet tüntetni az összes csalót? Szerintem nem lehet, így egyetlen dolgot érdemes tenni: továbblépni.

Abban egyetértek, hogy amikor tenni is kéne valamit, gyakran nincs összetartás.

légy türelmes

Ki mit kommentelt fun friday-en mert én nem vágom a sok hülye meg írja amit a többiek?

goregrind
"Pegi 7" Ez jó! <#taps>