Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simraceway: tigris013
Project D|Rare Car Collector|
Jó már ez a fika fos játék
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

50.000-17.500
8.000
50.000-17.500-8.000
50.000-17.500-8.000-3.500
50.000-17.500-8.000-3.500-1.500\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Ready To Rock!™
50,000SB : Koenigsegg CCX , JDM Vinyl, White stripes ( »ilyesmi ) , pursuit rendszámtábla
17,000SB : CCX, Audi Vinyl pack., ugyanaz
8,000SB : Red Juggernautos El Camino , alms giftwarp holiday vinyl, A white stripes neon és GT1 rendszámtábla
3,500SB : Dodge vinyl, JDM neon piros, pursuit tábla
1,500SB: Kék stripes neon és pursuit tábla
Ready To Rock!™
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
/OFF: nem is értem, mi a faszért nagy dolog leírni, ha vaki egyetért a másik emberrel... A nemzetközi stat fórumban jeleztem, hogy vIk haverja a nagyfõnök, és ezért visszakapta a ranglistáját, habár durván csalt. A magyarok közül mindenki csak nézte... összetartást itt kerestem volna. Nem kisregény, csak "yes, he is damn right" elég lett volna./
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DISCORD: grimanddark
Már rég hiányoltalak innen <#worship>#worship>
Mindenkinek jó játékot.
Habár már megint szar az egész ahogy van.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
NFSW: BONESAI
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Pár napja próbáltam írni az egyik top pilótának a kékbe, hogy mennék pár karikát a választ még most is várom! <#wilting>#wilting>
#64053 Mé, hát az LFA egy köztudottam gyors kép. <#hehe>#hehe> Ugye nem saját fotó? <#fejvakaras>#fejvakaras>

Minden achievementért jár egy jelvény. Ezekkel tudod kimutatni, milyen sofõr is vagy, valamint hogy miket oldottál már ki. A sofõrprofilban 4 hely lesz ezeknek, ide azokat pakolod, amelyiket akarod.
A bepakolás egyszerû, csak megnyitod az achievement-naplót, és behúzod a helyére a kívánt plecsnit. Ez megjelenik majd a sofõrprofilon, a lobbyban, az összehasonlító képernyõn, és a képernyõ tetején lévõ sávon.
A jelvény szélének színe is jelentõséggel bír, ez jelzi, mennyire ritka az adott öcsi. Ha fekete a széle, akkor egyáltalán nem ritka, ha viszont arany színû, akkor azt a játékosok kevesebb, mint 5%-a oldotta ki.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA