Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon rákattintottam a play-re és server fatat error code 7

Simraceway: tigris013

Nincs mit 😄

Project D|Rare Car Collector|

Apex us tökéletesen megy!

Mindenesetre kössz , meg a vinyl tippeket is . 😉
oké értettem a választ, akkor go Fifa 13 😄

BONESAI
hol élsz? szombat van wázze <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

Sziasztok!

Jó már ez a fika fos játék

RoboKutya78
KIFELE A NAPPALIBÓL JÖVÕÕK!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/64400_477205762352182_364757380_n.jpg

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

<#ravasz1> Ok, de nem.

De szerintem ami nálam van az az eredeti.Pedig szeretném hogy úgy legyen mint nektek, mert akk addig frissitgetném újra ameddig valami kafa be nem jön, mert még akarok boostot venni.Tehát Chris, beteheted az enyémet.<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

He-he ez jó,meg a gép is!

Ja, ezért nem frissítem már a TopUp oldalt sem :/

Nekem nem változik egyáltalán, frissitésnel sem, most ez van eredetileg:
50.000-17.500
8.000
50.000-17.500-8.000
50.000-17.500-8.000-3.500
50.000-17.500-8.000-3.500-1.500

Mindenkinek más szinte. Nekem tegnap is ccx-et dobott a 8000 mellé. Ma reggel meg egy Raptort. De minden frissítésnél mást dob ki.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

kanyesz07
nem ez volt, frissitettem ez volt, irod nézem meg frissitem megint más.. Inkább csöndben maradok, miez az ördögi kör xd

Ready To Rock!&#8482;

Nézd meg jobban, nem ez van.

kanyesz07
új top up:
50,000SB : Koenigsegg CCX , JDM Vinyl, White stripes ( »ilyesmi ) , pursuit rendszámtábla
17,000SB : CCX, Audi Vinyl pack., ugyanaz
8,000SB : Red Juggernautos El Camino , alms giftwarp holiday vinyl, A white stripes neon és GT1 rendszámtábla
3,500SB : Dodge vinyl, JDM neon piros, pursuit tábla
1,500SB: Kék stripes neon és pursuit tábla

Ready To Rock!&#8482;

Játszhatatlan a játék. Úgyhogy mára ennyi. Lobbyból kidob HUD nélkül, se elõre, se hátra. Minden második versenynél.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

tutuhawer
sose jelentettem fel senkit a játékban. A stat oldalra esetleg fel-felnyomtam pár képet, mert érdekemben állt. Csabát megpróbáltam meggyõzni, de az lehetetlen, és értem , amit írsz, nem érdemes a csalókkal foglalkozni. Nem teszem. Egy barátomat szerettem volna jobb irányba tenni, de hazudott és sose mondta azt, hogy "Bocs, bassza meg, igazad van" De attól még a statisztikája fals, hamis, és még 4-5 ember nevet azon, hogy én szólok azért a nemztközi terepen, hogy itt egy srác, aki nem jogosan van a ranglistán. Ennyi erõvel senki ne merészeljen köpködni a magyar csalókra a fórumban, mert az meg.... nem találok rá szót se. Tehát nem összességében a csalók ellen teszek, hanem a saját portámon. Ebbe érdemes - volt - energiát tenni, volt is, aki újrakezdte.

/OFF: nem is értem, mi a faszért nagy dolog leírni, ha vaki egyetért a másik emberrel... A nemzetközi stat fórumban jeleztem, hogy vIk haverja a nagyfõnök, és ezért visszakapta a ranglistáját, habár durván csalt. A magyarok közül mindenki csak nézte... összetartást itt kerestem volna. Nem kisregény, csak "yes, he is damn right" elég lett volna./

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Várjál a brazilok csak most kelnek felfele! <#hehe>
goregrind
Gondoltam gurulok picit erre-arra...

Indítom a launcher-t:Servers are up and runningdropshadow...f@sza...<#idiota>belépek a játékba, indítok egy versenyttölt...
tölt...tölt...tölt......mentem cigi, és próba holnap újra!

DISCORD: grimanddark

kész

Milyen balfaszság, megyek Welcome to Palmonte-on egy Gallardo ellen aki hacker volt, le is rammolt(én a Nismo-val), elsõ lettem mert DNF-je lett, és a verseny végén nulla cash, és kártzát se adott, és fenn megnéztem a cashnél és nem változot az összeg.<#falbav>

Na végre, szia <#integet2><#vigyor2>
Már rég hiányoltalak innen <#worship>

Szeva itt is. Gondolom szeretnél egy fejlécet, <#fejvakaras> Krisz farag neked egyet hamarba. <#nyes>
Szevasztok, Bereggeltem egy-két játékostársam unszolására, Páran ismertek sokan meg nem , nem gond .
Mindenkinek jó játékot.
Habár már megint szar az egész ahogy van.
Azt mondod? Akkor jó hogy Main Street-en nyomom mint a beteg a nitrókat <#idiota> bár majdnem 1 mp-et javítottam, úgyhogy nem tudom...
lorci
Még a privát versenyt sem tölti be...<#szomoru1>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Na jó mára elég volt a játékból nagyon fos

Azt nem tudom letesztelni a motort mert nem tölti be a versenyt :@

BONESAI
Nekem is jó lenne már egy olyan <#bdead> gratulálok

17-9-0 motor gemekbõl, aki ellenem akar dragozni az gondolja meg 2x is 😛

Nem enged versenyezni... Rá megyek multi berak a versenytársakkal elkezd tölteni majd kidob szabad kóborlásba és be fagy se elõre se hátra se a garázsba nem enged be menni.

BONESAI
Le is van lassulva rendesen, kb 2-3 másodperccel körönként a Campuson... hibátlan kör és 2.01, holott 58nak simán meg kellett volna lennie. Érezhetõen szar a játék, meg sem éri felmenni

Hát ebbõl a hibából akarnak egy új rendszert csinálni, nekem még mindig az a véleményem hogy inkább legyen javítva a játék és utána legyen fejlesztve

Jó neked, engem be se enged, mindig töltene a világ végéig...<#falbav>
Én most probáltam egy privátot menni és engem is kidobott

BONESAI
Ez a fostaliga minden 2. multi versenyrõl kidob

Nem saját, haver készítette tegnap. Mondták már, hogy az LFA gyors gép, de hogy ennyire... <#nevetes1> Érdekes egyébként, a csalók többsége, akikbe én is belefutok, LFA-t hajt.

LOL De jót szórakoztam most a b class-os team escape-en. Azt hitték, hogy rám szállhatnak két darab rx7 rz-vel egy IS300 volánja mögött. Csak mindig úgy jött ki a lépés, hogy belezavartak a rendõrök is. Emiatt végig elsõ voltam. Az egyik meg olyan béna volt, hogy el is kapták a fakabátok. A negyedik játékostársam meg nem bírta idegekkel és kilépett.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

#64054 Az eleje oda ment volna.
Pár napja próbáltam írni az egyik top pilótának a kékbe, hogy mennék pár karikát a választ még most is várom! <#wilting>
Szerinted?

#64053 Mé, hát az LFA egy köztudottam gyors kép. <#hehe> Ugye nem saját fotó? <#fejvakaras>
Ennél lehet még lejjebb süllyedni?

Most kire gondolsz? solymosiizére? Már bannolva lett.

Vagy tiltsatok le nekem 8, megköszönném.. <#unalmas>
Le lehet innen magam szedni? csalókkal nem leszek egy csoportba.. <#szomoru2>
LOL itt is vannak csalók fórumon is . 59 edik összeitésbe persze.. versenyben is nagyon furcsán megy innen egy két ember.. <#taps><#kuss>
goregrind
1st Spoiler-attack! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Köszke

trakk
Achievementek - 3. rész
Minden achievementért jár egy jelvény. Ezekkel tudod kimutatni, milyen sofõr is vagy, valamint hogy miket oldottál már ki. A sofõrprofilban 4 hely lesz ezeknek, ide azokat pakolod, amelyiket akarod.

A bepakolás egyszerû, csak megnyitod az achievement-naplót, és behúzod a helyére a kívánt plecsnit. Ez megjelenik majd a sofõrprofilon, a lobbyban, az összehasonlító képernyõn, és a képernyõ tetején lévõ sávon.

A jelvény szélének színe is jelentõséggel bír, ez jelzi, mennyire ritka az adott öcsi. Ha fekete a széle, akkor egyáltalán nem ritka, ha viszont arany színû, akkor azt a játékosok kevesebb, mint 5%-a oldotta ki.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA