Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz....Oké, akkor kirakom. Nem sokan érdekeltek a SpeedAPI után.

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
nézem a powerupos variációt, ami azt mondja, elsõ pont: aktiválj 1 powerupot. A vége talán az, hogy aktiválj 100 powerupot kb, és lehet, valaki félreérti, és azt mondja: hú, basszus, egy futamon belül, nem könnyû , de azért megcsinálom... és megcsinálja... 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
egyébként a fordítás az az egy mondat, a szöveg többi része az átlagos játékost nem igazán érinti, mert a speed API-ról szól, ami kínai, még ha magyarul is van. Szóval korrekt az egy mondat, amit megköszönünk Blackfoxnak. Most, mielõtt nekiállok dolgozni, gyorsan elolvasom a többit , hogy tutira értem-e

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ám legyen. <#zavart1><#whatever>

tutuhawer
inkább õ fordítsa. <#nyes>

trakk
Achievementek - 4. rész
A SpeedAPI-ból kikerül a "Get Stats (Indirect)" hívás, néhány stat nem lesz elérhetõ a továbbiakban, a játékosok statisztikái valamikor késõbb lesznek átültetve az új rendszerbe.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Köszke, fordítod, vagy fordítsam?

tutuhawer
piros pont, köszi az infót <#eljen>

tutuhawer
neterror...terror

trakk
Fent van a negyedik rész.

Ez nem is hiba a NFS-el, csak hétvége van neki is 😄

Dejó..., hazajövök és ez fogad a Worldnél : NET_ERROR
30 perc után felenged, bemegyek egy velem eggyüt 6 fõs körversenyre....., Nem tölti, csak az a hülye zene szól ami már az agyamra megy.
Oké tehát indítsuk újra....,
Sikeressen belépek, indítok egy HS-t, egybõl számol vissza, hogy: Hopá barátom, jó lenne ha sietnél mert csak 30mp-d van, húzz bele!
Nah de ez csak csepp a tengerbe...,
Utána elkezdem össze szedni a kavicsokat, erre megint befagy.
Csapó 3, avagy relog az NFSnek.
Be enged a safehouseba, nézegetném a cuccaim, hátha van valami eladható..., Megint NET_ERROR

Szép napot neked is World<#vigyor2> (Hozzá teszem, a net error miatt a nettre gyanakodtam, de akadálymentessen ment, más on-line játéknál semmi zavart nem észleltem..,)
BONESAI
Reméljük holnap játszhatóbb lesz ez a szar
Sziasztok

NFSW: BONESAI

Én most azért, mert fáradt vagyok és reggel meló. <#idiota>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Kíváncsi vagyok mikor jönek rá hogy miért mennek el a játékosok

Ha már semmi sem történik.

Ismét egy csodálatos hétvége. Csak én és a wolrd... Egy órája estem haza melóból. Hulla vagyok. Gondoltam gurulok párat kis szinten. Hát... Érdekes single futamok lettek belõle, mert a multi az ugye , ööö, na, hát nincs. Sima, üres silviával beugrottam a hastingsra. Kaptam egy mazdás ellent, mondom faja. Perverzitás felsõfokon. Töltésbõl kivág, gyerünk singlebe. Nem volt rossz menet, ellenben nagyon hosszú. Élveztem volna a multit. Baromi sok mágnes, de egy tolólappal és egy nitróval letoltam. Volt pár meleg helyzet. Közvetlen elõtte vettem body-t a kicsikémre és meg vagyok elégedve. A huszonpár mágnest manõverezéssel sikerült megúszni. Csupán két koccanás volt belõlük. Szóval jó volt. Új egyéni rekord. Helyszín: Hastings, Autó: Nissan Silvia, Idõ: napfényes-tiszta, Páratartalom: 22%, Forgalom: plázázás utáni mérsékelt Teljesített idõ: 10.28.93 <#mf1>

Az összes versenyél ezt csinálja nekem

Zsolti89
Üdv.
Mi a búbánat van? Nem enged menni Team Escapen... Amikor betölt, egyedül állok a Startnál, se HUD, meg sem lehet mozdulni...

Jó a ramja is, de ne várjál tõle csodákat, hisz T1-es verda... Az alap változatáról nem tudok semmit, de a juggeressel meg vagyok elégedve az alapján, ahol használom. (D class TE: Outlaws)

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

A juggeres kivitelû használható, de csak TE-re. C és D classos TE-re kiválló. Én pl ha az Outlaws-on akarom menni, akkor Scion TC juggeres kivitelbe. Nincs nagy végsebessége (emlékeim szerint 229 km/h, Silviának 242 km/h D classban), viszont jóval jobban fordul, mint a Silvia, a gyorsulás kb ugyanolyan a Silviával.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ennyi <#hehe><#taps>
SUNNY84HUN
a scion mit ér <#fejvakaras>, 1 profilomban lehet megvásárolom 😊 csak kiváncsi lettem volna mi a közvélemény 😮

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind
Mindent nem lehet egyszerre kérem! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

BONESAI
Azért az rohadt jó mondjuk, hogy amikor végre tudok videót felvenni, nincs nitróm meg nem megy a játék

goregrind
még egy kis OFF...

Hohohohóóóó
<#zavart1>

goregrind
Ezaz kéremszépen! <#taps>

SUNNY84HUN
hasonlóra gondolsz

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ez már régi 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

goregrind
Nekem nem ilyen kell! Olyat szeretnék, ami csinál szép nagy gombafelhõt, és ezáltal megold minden problémát! Allah Akbar! <#idiota>

Tarpi

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

goregrind
Én sem, próbáltam, de kutyafa... azaz kutyafüle! <#zavart1> Ugyan úgy kidob a single után, akárhányszor próbáltam. Fos az egész...

Tarpi
Ezt nem tudtam, köszi.<#taps>

goregrind
Ez kb ugyan az a bénaság, mint a "Tilos más oldalt belinkelni" dolog. Akkora agyatlanság tud néha lenni ilyen körökben, hogy az röhej! És sok sok ilyen agyatlan baromság van még, amit anno pár emberke kieszelt, és természetesen az lett a törvény a késõbbiekben. Miért nincs hozzáférésem egy nagy piros gombhoz?!? <#falbav>

Nekem is csak mind tölt, tölt, tölt, tölt és töld...bassza meg...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

trakk
A fórumról csak annyit, hogy ott kell hogy legyen minimum 75 posztod és egy hónapnyi aktivitásod ahhoz, hogy a BBcode és az avatar aktiválva legyen. Tudom, baromság, de ez a rendszer.

Én meg 2. profillal asszem elûztem mindenkit Ocean View-ról... <#idiota> Legalábbis nem ad már egy ideje senkit se <#wilting>
BONESAI
na 4 TE-t sikerült mennem

goregrind
Egyébként nem kell azon csodálkozni, hogy nem képesek javítani a hibákat! Ott a legjobb példa, a fórum! Vagy az origin oldal!

A fórumon olyan alapvetõ dolgokat képtelenek javítani, mint a BBkód vagy makró megjelenítése (csak akkor látszik, ha idézed). Az origin meg a másik bénaság! Bejelentkezem, rákattintok a "Contact Us" hivatkozásra, és megint be kell jelentkeznem. Megnyitom az EA hivatalos oldalt (nem az NFSW oldal) és megint be kell jelentkeznem - pedig ott az origin!

Mit várunk akkor, ha ilyen bakikat sem képesek javítani? Vagy ezekre is fosnak???

Nem kell újraindítani, ha olyan pályákon mész ahol odatesz a verseny "ikonjához", akkor Alt Gr. + G-vel belökheted single-be, azt végigfutod és mehetsz tovább
goregrind
Volt/van rá idõm az újraindítások között - mint pl erre is most! <#taps>

Tarpi
Négybõl négyszer kidobott versenybõl, utána a HUD nélküli nézet, és marad az Alt+F4.<#gunyos1>

BONESAI
Kár volt pazarolni rájuk az idõt amíg megírtad

goregrind
A fos és nyelvtan-hiányos angolommal (mert bunkó vagyok és csak oroszt tanítottak anno <#idiota> ) írtam pár sort, talán nem törlik 1-2 percig!

goregrind
APEX-EU: 2-3 TE és kidob hud nélküli képernyõre. A többi multit nem tudom, hétvégén csak TE, ott nem számít a csiter barma! <#idiota>

Szóval igen! Nagyon nagyon kellenek az újítások. Semmi szükség arra, hogy valamit is csináljanak a szerverek állapotával - tökéletesen futnak! Csak a szuper-duper autókra koncentráljanak, az idióta ötleteikre mint az achievements, meg legyen még sok baromság! Az már mellékes, hogy nem lehet majd használni egyiket sem, mert jelenleg játszhatatlan a játék! <#kocsog>

Azóta nekem még mindig megy!

SUNNY84HUN
Hello szia , üdv itt is 😊 család hogy van ? <#wave>

Apex-us se mõködik, 4 multit mentem az 5. már nem is töltötte be

Simraceway: tigris013

Már meg bántam hogy költöttem rá... Mindig szar az egész nem lehet játszani se

Kb.40perce multizok rajt nekem jó!