Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Ryan-nak Viktorkáról!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az említett és mélyen tisztelt fair(?) játékos NEM privátban, és nem "hülyéskedésbõl" csalogatott! Valaki bedobott ide pár hete egy videót, amin az említett és mélyen tisztelt fair(?) játékos is látható volt. Egy teljesen idegen, azaz külsõ kéz által rögzített videóról van szó. Multi verseny és tisztán látható az, amikor viktorka HASZNÁLJA a speed hack-et! Nem! Nem szerver lag vagy egyéb olyan probléma volt, amire rá lehetne fogni - hanem CSALT! Ennyit a hülyéskedésrõl!

DISCORD: grimanddark

Eclipse
Jó kis gép. 😊
tutuhawer
bazz.... elszúrtam a linket, de béna vagyok:
http://forum.p-stats.com/threads/2533-ViktorHungary

(közben melóra figyeltem, 2 felé és rosszat linkeltem)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
Én azt tudom, majd groupban egyeztetünk, az a biztos.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Tessék, és nem csalással volt Intel HD3000 kártyán kicsit nehéz a videózás ezért rontottam el 2x is, tehát ott voltam mögötte. Mielõtt megkérdezed nem beszéltük meg hogy van csalás vagy nincs tiszta verseny volt. És Most már csönd Viktorról, ha valaki felhózza ezek után azzal nem tudom mit csinálok
Ryan012 vs. Viktorhungary

Simraceway: tigris013

fáj az igazság hogy jobb nálad, de mindegy 70 perc múlva itt a bizonyíték hogy nem csal, én viszont hibáztam és ezt hallani is lehet, meg hogy 20 FPS és a kanyarban nem jó az autó

Viccelõdöl az mit bizonyít hogy lehagyott? 1, 1,5 éve sokat mentem privátot 3-4 arccal szinte napi szinten és néha behívták ezt a szerencsétlen és hát mit ad a szerencséje mindig nyert. Mindenki tudta hogy csal és szívattuk is mikin. Aztán elegem lett hogy érdemtelenül nyeri a cuccot, + stb.-t és ha megjelent (valaki behívta) léptem is onnan.
És utoljára ismétlem nem veszed észre hogy csal, csak úgy és ott fordul ahol akar, ott tol NOS-t ahol másnak meg sem fordulna a fejében.

Megj.: nekem elég volt ez #64152, ha rajta van a gépén nem viccbõl van ott és használja is fogja, ha kell neki, elhiheted. Az ilyeneknek beteg az elméje ill. hibás kiforratlan a személyisége!
Nem tudsz meggyõzni, így részemrõl zárom a témát! <#integet2>
és találkoztunk már

onnan tuom hogy nem csal mert group nélkül mentem ellene multiba és ott nyert de nem csalással mert kb 2s kaptam tõle

Te honnan vagy biztos benne hogy nem csal (és miért kell ennyire védeni), ismered személyesen esetleg rokon, szomszéd stb., vagy csak bemondásra elhiszed neki, mert én nem. Van egy nem nyilvános acc.-om semleges néven és párszor összefutottam MP-ben ezzel a nagy haveroddal és sok NOS-al is bénán megy. Ha meg nem azt már lejjebb leírtam! <#ticking>
Hasonlitsan össze az én idõimet meg viktor-ét, nem sok a külömség csak nálam laggol a játék néha, nála meg nem. Ha ezt a te szemszögedbõl nézzük akkor én is csaló lennék?

Csak hogy ki ne maradjak és hogy Tutu nehogy azt mondja senki sincs mellette, szvsz aki csalt az csal és csalni is fog. A vesszõparipám, elhiszem hogy nem, ha ott álok mellette és megfutja azokat az idõket amit így! Ha nem a fenti állítás megfelel az igazságnak. <#nezze>
Ha nem most regelt volna, reggelig az lenne....
A faszomba most már megint viktor a téma

Értjük, Viktor hackel és béna. Köszi.
kanyesz07
DIkk.. Oda raktam de gondoltam feles.. xd

Amúgy már kezdem ezt megszokni youtubetól.

"Elõfordulhat, hogy videód harmadik fél zenéjét tartalmazza." és ez a 84. .. hamarosan 100.Ezért is csináltam 2 youtubet <#mf1> a másikon a 15p+ és egyéb gameplayek vannak..

OFF videó - minecraft man of steel soundtrack parody , légyszi osszátok és lájkoljátok mert verseny.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Chris ha megnézted , mán pedig megnézted... akkor megnézted <#hamm>

Ready To Rock!&#8482;

Pattogtatod itt fölöslegesen pff

#64178 Rakd Spoilerbe a szöveget és a spoiler fölé meg OFF, töröltem.

Project D|Rare Car Collector|

trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

kanyesz07
erre én is gondoltam hogy mivel ez egy NFS Worldos ilyen oldal, és hogy a képenvágásba kerülne ide egy ilyen videó.. Ezen én is elgondolkoztam , hogy vajon chris is így gondolja? Azért is irtam ott határozott szöveggel

Ready To Rock!&#8482;

Elfelejtettem, hogy friss reggel nem lehet azonnal hozzászólni, akkor én el is távoztam.

Adj 5 percet és átgondolom, hogy maradjon-e.

Van egy érzésem, hogy nemsokára hosszú-hosszú párbeszéd lesz itt <#idiota>

tutuhawer
bárki csalózik a magyar fórumon, az teljesen jogtalan. Az új játékosok persze megtehetik, nincs is azzal gond. Van, aki nem olvasta régen a fórumot.

Ennyi, én is ezen a témán vagyok, egyesekkel ellentétben.

Akkor vége legyen? Nekem csak Vikivel volt gondom, hogy õ folyik a csapból már, mert nincs szinte egy olyan csítertéma, hogy viki ne jöjjön szóba, de legyen..

Én meg azért írtam le hogy viktort már megint kell itt kitárgyalni, az már régen lejárt

tutuhawer
az király lenne, igen.

kanyesz07
kurvaanyáztál?? okcsá szia..

nemám <#vigyor>

Ready To Rock!&#8482;

Akkor ezennel vége a csalók bejelentésére itt az oldalon

Hozok egy vendéged, tárgyald meg vele itt, aztán kuss.

tutuhawer
tiltsd meg mindenkinek itt, hogy a csalókkal foglalkozzon. Nagyon sokan beírnak ide csalókat, de amikor kérem, hogy együtt tegyünk, itthon beszéljük meg, mindenki offline, kuss van, TutuHawer pedig lejáratta magát. Kurvaanyáznom kellett a fórumban, és ezért nem kedvelnek sokan. Pedig jót akartam. Kivenni egy csalót a játékból, magunk közül és egy jó átékost visszatenni a helyére. Nem jött be. És ma se jön be. Ez egy közös ügy, az, hogy Viktor nekem mikforonban hazudott meg stb stb az meg a magánügyem, nem azt írom le, hanem a csalást kérem számon Ryan012-n. Vagy mindenkin... Ez gond? Ez probléma? Amikor a fele hozzászólás OFF, amikor a fele hozzászólás meg csalásról szól... Nem kérdés, baromira zavar.

😄

Az "úgy kell neked, káposzta a fejed" mondat beleégett az agyamba.

jaja nézegettem a videókat

kanyesz07
hát ha egy tsarbombát aktiválna a piros gomb nem hiszem hogy ott lenne egy nyilvános járdán.. De ezzel még ötletet adok MO-nak <#duma> mert kinézem.

Azon kívül van még msáhol is ilyen piros gombos ott maffia,rendõr,kigyúrt kopasz verekedõs mentõs ,biciklis meg valami mit én tudjam mi is xd

Ready To Rock!&#8482;

Én is, videó is van róla, gondolom láttad, szegény Melegszendvics. >.<

tutuhawer
miért kell egybõl így írni? Elég, ha megkérsz, hogy mutassam meg, szerintem mi a csalás tárgya.
http://forum.p-stats.com/members/91433-TutuHawer
angol tudás se kell annyira nagyon a kis elemzéshez. Ez alapján én azt mondom, ellenem nem privátban, hanem multiban csalt. Groupban kérdeztem rá, tisztelettudóan, és hazudott. A barátod. Az én barátom is. Abba ne menjünk bele, miket írt nekem, mert az engem nem zavar, biztos hirtelen felindulás volt...

akkor se csalt csak tud rammolni de már én is megtanultam

Tudom, ezért mondtam, hogy unalmas. Akkor filézzétek ki azt a greget, az még friss hús.

Várj.. akkor, amikor trollkodtunk, õ csalt? Nem baj, mi meg hányszor lerammoltuk, melegszendvics😄

De nem én hozom fel mindig Viktor

Mondtam, csinálhatok egy Viki topikot. Szerintem meg, ne vikirõl meg arról a másikról, meg csabáról, meg a többirõl szóljon a fórum, unalmas már, lerágott csont, ahogy Kaoszgolyó mondta: Továbblépni vikin. Nem kell nézni azt a szar stat oldalt, nem nézem, nem zavar. Nem nehéz, de ha téged irritál, hajrá... csak akkor valami újat is keress.

Na mindegy én itt fejezem be, akkor használjátok egészségetekre a hack-et

itt nem arról van szó hogy én utálom a csalókat, hanem arról hogy Viktor privátba és hülyéskedéssel nyomta a a csalást hogy egy kicsit trollkodjunk együtt az nem baj, ellenetek meg NEM HASZNÁLTA, fel lehet fogni vagy kell egy orvos aki hozzásegítsen

tutuhawer
szólj, ha rosszul látom, arra való a fórum, hogy megdumáljuk - közösen akár . Ki mit gondol, érdekes lehet. Ja... nem sokan mernek állást foglalni, az se baj... Ja, de mégis.

tutuhawer
akkor szólok bonesainak, hogy tegye fel a magyar ranglistára, legyen szíves. Miért ne tenné...? Elvégre nem csal. Ja, de ,csalt régen, és akkor minden OK, mert régen volt. Téged zavarnak a csalók, azt mondod, és úgy teszel, mintha tennél ellene bármit is. Lehet , hogy igyekszel is, de pont kifelé intézkedsz, amikor itt a barátod , a saját portádon kell elõször rendet tenned, hogy kifelé magyarázhass. Hiteltelen, ahogy a csalókról beszélsz, mert te is tudod, hogy Vik csalt, hazudott, többször is, többeknek is, bocsánatot sose kért senkitõl, sokkal inkább üzengetett, lenézett. Errõl szeretnék majd groupban egyeztetni veled, ha a játék is engedi...

nem fogom reportolni viktort mert nincs mire, nem csal, a csalása az már olyan rég volt hogy mindenki elfelejtette

2. doboz almalé, szóval szerintem itt le is van zárva viki és ez a gregfasz.

tutuhawer
2011 óta reportolom, de a nagyfõnök leírta, hogy a barátja és ad neki egy esélyt megint. Pedig a statja valótlan, mert használt csalást.
VIKTORHUNGARY
Ha már ott vagy, reportold te is, légyszi. Köszönöm

Csak azért se bannolták, december óta reportolom folyamatosan

GREGBMW