Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Passz, õszintén, nekem nem hiányzik. Viszont már én is Honda ragályos lettem, az jöhetne, de nem fog.

Project D|Rare Car Collector|

én nem tudom hogy jobb lesz-e, de én nem fogom megvenni. Én egyenlõre most szüneteltetem az autó vásárlást, mert a mostani 28 autóból 4 van készen, full ultra tuned part ami kell az autóba és 3* skillekkel

Simraceway: tigris013

Csak jobb legyen mint F1

szerintem 12,000 vagy ha köcsögök akkor 15,000 boost, ha elite lenne akkor min. 30,000 boost

Ez már megfelel a bizonyításnak vagy nem, ha nem akkor gyere fel és privátban elintézzük. Visszatérve az FPS-re. Low grafikán játszok és amikor nem veszem fel a videót akkor 55-70(de autópályán 90) FPS is, viszont a lenyomom az F12-õt hogy vegye fel akkor már lemegy 20-25 FPS-re. Itt a gondom amit leírtam hogy az alacsony FPS miatt késik a kanyarodás a billentyûzet és a játék reakciója között.
És volt traffic.
Viktorhungary vs. Ryan012 (Lion's Challenge)

Szerintetek a Bugatti mikor rakják be? és szerintetek menyi lesz?

És akkor mi is van? Mi ennek a jelentõsége? Csak kimondtad az igazságot, vagy a helyzet kezelését várod?

légy türelmes

SUNNY84HUN
az meg a másik

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

BONESAI
És nem õ az egyetlen, aki csal/t és itt van a fórumon, jelenleg is...

NFSW: BONESAI

SUNNY84HUN
na azért már nehogy teljesen kivédd mert csalt igen sokáig multiban és máshol is ... lehet már benõtt a feje és nem használ jelenleg kûlsõ progit , de tényeken semmit sem válltoztat hogy IGEN IS CSALÓ <#duhos2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hétvégén? Kizárt dolog.... <#idiota><#falbav>
És én még azt hittem lehet egy nyugis napom NFSen.<#gonosz3>

[/url][/img]
Hát ez vicc..., Megyek egy versenyt egy F1 ellen. Folyamatosan nyomatja a nitrót,
Ready nitr, aztán Sling, Utánna persze jöhet a jugger.
Azt a végén, csak 0,5mp vel maradok le, egy kicsit felidegesített, küldök neki egy levelet, hogy: Na várj csak, 40 boost hijján van egy Paganim, na majd akkor menjünk egy versenyt.
Aztán egybõl elkezdi szidalmazni a Paganit, meg hogy ennyivel, mag annyival jobb az F1,
Hát az F1 az ha jól emlékszem 21k boost, míg a pagani csupán 8k, Ergo= durván 2és félszer jobb lenne? Hát nemhiném...., És azt nemértem, hogy miért verik olyan nagy dobra.
Van egy angol jó barátom, írok neki, hogy: Na én megyek beállítok egy jó kis idõt a gépemmel.
Erre: Á GT3ommal? Az nemjó autó...., Nem is éri meg jó idõket menni azzal.
Hát bazdmeg, nem vagyok gazdag, hogy csak úgy rendeljek magamnak Boostot, és vegyek belõle egy virtuális rondaságot.

Minden esetre nemtudom ez hogyan kapcsolódik az eredeti témához de végülis.....,
Nálam is most akadt ki ezzel a hibával az egész, de már páran leírták hogy van ilyen, ha elolvasod már nem ér váratlanul <#nezze><#wave>

X

tököm ebbe a game-be.... nagyon kezdem unni hogy állandóan szarakodik valamit... Most pl. gondoltam bemegyek egy jó kis multis sprintbe... Sikerült... Lenyomom a race-t és a szokásos módon kikerülök a lobby-ba... Eddig semmi gond... Vissza számol....... ....3...2...1.... aztán kitesz free roamba és egy nagy rakás szar az egész mert úgy kifagyott mint annak a rendje.... Semmi nincs csak maga az autó és a környezet de semmi menü semmi chat és nem is reagál semmire... Úgy érzem eljött a pillanat , hogy egy pár napra befejezzem a játékot és mire vissza térek akkorra már hát hogyha fejlõdik valamit a game ....

bocsi elírtam 1:42.5

1:45.5 a rekordom, nincs belassulva, a neted van belassulva

Szerintem sincs <#fejvakaras>
BONESAI
Az nem sok... hidd el, hogy be van

nincs belassulva mert 1:43.2 mentem lions challengen

nálam ilyenkor az a gond hogy kb. 0,1-0,03s másodperc a kanyarodás gomb és a játk reagélésa közben, tehát késik a kanyarodás, ezért nem tudok kanyarodni ha videót veszek fel

BONESAI
Amúgy most mindenkinél be van lassulva a játék

goregrind
Egy videó arról, hogy mennyire "zavar be" az FPS dolog. Ok, single player futam volt és talán ennek tudható be, hogy nem hibáztam az alacsony FPS szám miatt, csakis a saját bénaságom miatt b@sztam el az S kanyarban az ívet, és a saját bénaságom miatt fogtam meg majdnem a buszpályaudvar után a behajtónál a sarkot. De szívesen megismétlem ugyan ezt a pályát (vagy akármelyiket bárkivel), hogy teszteljük az alacsony FPS okozta gondokat! <#eljen>

DISCORD: grimanddark

BONESAI
Nem azért mondom, de attól még hogy egy haverral (veled) megy privátot, nem muszáj bekapcsolnia a hacket. Azt majd meghagyja multira.. nem is volna benne semmi logika ha barát ellen használná a csalást, tényleg... valamilyen szinten csak tud vezetni... de NEM top50 szinten, az biztos. Én még mindig kiállok Tutu mellett és ki merem mondani, hogy csalt - az lehet, hogy már nem csal, de csalT. És számomra az, aki tegnap töltötte le a trainert ugyan olyan geci, mint aki 1 éve törölte le a gépérõl. Örökre megbélyegez nálam valakit az, ha csak egy versenyt is ment csalással. Ha privát, ha nem. Olyan ez, mintha mondjuk profi sprinter lennél, doppingolás miatt kizárnának és 1 év múlva követelnéd vissza az érmeid mert már kitisztult a szer a szervezetedbõl. Non sense

Én egy szóval sem állítottam hogy tudok vezetni (lásd mottó), de (nem <#ejnye1>) szívesen megyek veled pár kört hátha ellesek valami fortélyt egy ilyen nagy játékostól mint te. A pontos idejét nem tudom, de majd jelzem itt, kb. 17-18ó körülire tervezem a fellépést APEX US-re.
http://www.youtube.com/watch?v=HbuY7ch-vDg
Szerintetek ebbe hol speed hack-el viktor, nézd meg a feltöltés idejét, ilyenkor még szar volt a szinkron

trakk
Éééééééés íme, átléptünk személyeskedésbe. Innentõl a vita értelmét veszti.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Te hallgass mindenbe belepofázol, nem tudsz vezetni, és megkéne tanulni a pályákat hogy hol a legrövidebb

SUNNY84HUN
<#nezze><#nevetes2>

a videó eején a másik sáv ahol ment vikro az röviebb, teszteld csak le

Válasz, ami kicsit hosszú, ezért …
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondhatom pazar és tökéletes minden kétséget eloszlató bizonyító erejû videó amit az FBI, a CIA, az NCIS vagy mit tudom én milyen bûnüldözõ/hírszerzõ szervezet is elfogadna 100%-os bizonyító erejû bizonyíték gyanánt. Tehát ezért gratulálok, azt nem számítva, hogy a drága cimbid az elsõ pár méteren kívül nem is látszik és egy üres autópályás körön lett felvéve, tehát újra ismétlem ezek nem számítanak.
De számít és fõleg olyan pályán amin szinte full gázon kell/lehet végigmenni, mert õ acceleration=gyorsulás hack-et használ(t??) (és még az sem kell, de ezt nem részletezném újfent) ami itt ugye nem jelentõs a sebességhatároló miatt. Amit láttam hogy a 100 akárhányadik helyedhez képest jó sok helyen hibázol (ismétlem egy üres pályán), de fogjuk rá ezt az FPS-re, persze sima ügy.
Tehát ha nem akarsz magadon kívül másból is hülyét csinálni inkább hallgass.

Megj.: persze ringasd magad hiú ábrándok közt és hirdesd nagy hanggal világgá hogy tiszta a cimbi, rajtad kívül úgysem hiszik el ezt sokan, mert még mindig azt mondom a hülyék a túloldalon vannak!
Azért felteszem haverkád egész életmûvét had tanuljon más is jó vezetéstechnikát tõle. Azért azt megjegyezném mikor pl. az RS juggerel úgy fordul mint a sínautó, akkor nagyon el szoktam gondolkodni (alsó videók), de az RTR-X is nagyon tapad, nem különben azon is ha hibázik, ha nem az idõi mindig jók!?? Nekem érdekes módon hiába megyek hibátlanul a gázon állva nem jönnek hasonló idõk, de hát nem viccbõl az a mottóm ami, max. a vége!
Valóban az utolsó hsz. volt nem reagálok semmiféle válaszra!
Nekem egyik sem mûködik rendesen mindkettõ laggol az EU még ki is dobál.
Nálam EU is mûködik már egy ideje, még nem lökött ki multiból egyszer sem az elmúlt kb. 2 órában
BONESAI
azt gyanítom, hogy csak az EUt szopatják állandóan

SUNNY84HUN
nem tudom merre jártál de apex us -on több futamot mentem és t.e ztem is mellette + kavicsoztam 1 profilomban és nem vágott ki 1 x sem

Szerintem Fifában 😄

goregrind
Akkor hol? <#idiota>

Sziasztok!

Ennyit errõl a játékról még mindig fos, ne keressetek itt.

goregrind
Ebben 100% igazad van! Részemrõl itt az sg-n lezárva a "ki a csitör és ki nem" téma... <#eljen>

SUNNY84HUN
szánalmas az egész story <#levele> , õ egy " tiszta fair " játékos <#nevetes2><#vigyor> , de nem csak 1 csaló van a magyarok között hanem több is , hiába a vinnyogás át kell lépni felettük mint egy db sz@ron , mert semmi nem történik hiába ez meg az a lépés ...

Akkor jó.

Nekem ma vagy 10 versenyt folyamatosan engedte Multyba ezen a pályán CONSTRUCTION ROUTE
Ki dobás és be fagyás nélkül

Ma is káoszhordalék az egész játék?

Melyik autót éri megvenni IGC-ért?
Na ja, már az elsõ versenyt se tötötte be...Alt Gr viszont mûködik, csak nem minden pályán...van ahol nem tesz elég közel a verseny ikonjához, ott nem lehet
Na én most léptem be, egyelõre TH-t fejeztem be, de akkor nem is várok semmit inkább... <#falbav>
Hat ma sjana probáltuk de nem jött, be még az Alt Gr+G re sem reagált a fene ebbe a fosba<#falbav><#violent>
Én is így csináltam, igaz akaratomon kívül...ha multiba nem töltött be akkor Alt Gr. + G és vagy kiléptem single-bõl vagy végignyomtam...
Viktor<#vigyor5>

Más
Srácok tegnap késõn este addig kinlodtunk, mire véletlenül kinunkban kitaláltuk , hogy 1 single futam , utánna egy privi ,utánna megint single , privi , és igy tivább. és ment a dolog. tehát ha ma is szarakodna ez a genyo próbáljátok ki , nálunk mûködött , s nem kellet bejelentkezni , minden futam után.
goregrind
Meglestem a videót, és a véleményt nem írom - nem írhatom le, mivel a másik játékos alig-alig látható rajta, azaz a nagy térkép ki van kapcsolva szinte végig és ezáltal nem követhetõ mindkét játékos (bal felsõ sarokban pedig elfér még versenyek alatt is).

A videó leírásban olvasom hogy: "A videózás közbe 20-25(néha 30) FPS volt, és ez miatt el is rontottam a kanyart".

Az alábbi válasz nem komoly, nem kötekedés, csak egy egyszerû reggeli, második kávé elõtti zsibbadt poén! <#eplus2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor nekem az összes elrontott kanyar ráfogható erre? Nem is én vagyon a béna csak alacsony volt az FPS szám? Baszki, akkor megoldom, hogy minimum 60 legyen minden egyes verseny alatt, és máris nyerõ vagyok... <#taps>