Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Simraceway: tigris013
És volt traffic.
Viktorhungary vs. Ryan012 (Lion's Challenge)
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
[/url][/img]
Ready nitr, aztán Sling, Utánna persze jöhet a jugger.
Azt a végén, csak 0,5mp vel maradok le, egy kicsit felidegesített, küldök neki egy levelet, hogy: Na várj csak, 40 boost hijján van egy Paganim, na majd akkor menjünk egy versenyt.
Aztán egybõl elkezdi szidalmazni a Paganit, meg hogy ennyivel, mag annyival jobb az F1,
Hát az F1 az ha jól emlékszem 21k boost, míg a pagani csupán 8k, Ergo= durván 2és félszer jobb lenne? Hát nemhiném...., És azt nemértem, hogy miért verik olyan nagy dobra.
Van egy angol jó barátom, írok neki, hogy: Na én megyek beállítok egy jó kis idõt a gépemmel.
Erre: Á GT3ommal? Az nemjó autó...., Nem is éri meg jó idõket menni azzal.
Hát bazdmeg, nem vagyok gazdag, hogy csak úgy rendeljek magamnak Boostot, és vegyek belõle egy virtuális rondaságot.
Minden esetre nemtudom ez hogyan kapcsolódik az eredeti témához de végülis.....,
X
DISCORD: grimanddark
NFSW: BONESAI
Szerintetek ebbe hol speed hack-el viktor, nézd meg a feltöltés idejét, ilyenkor még szar volt a szinkron
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát ezért gratulálok, azt nem számítva, hogy a drága cimbid az elsõ pár méteren kívül nem is látszik és egy üres autópályás körön lett felvéve, tehát újra ismétlem ezek nem számítanak.
De számít és fõleg olyan pályán amin szinte full gázon kell/lehet végigmenni, mert õ acceleration=gyorsulás hack-et használ(t??) (és még az sem kell, de ezt nem részletezném újfent) ami itt ugye nem jelentõs a sebességhatároló miatt. Amit láttam hogy a 100 akárhányadik helyedhez képest jó sok helyen hibázol (ismétlem egy üres pályán), de fogjuk rá ezt az FPS-re, persze sima ügy.
Tehát ha nem akarsz magadon kívül másból is hülyét csinálni inkább hallgass.
Megj.: persze ringasd magad hiú ábrándok közt és hirdesd nagy hanggal világgá hogy tiszta a cimbi, rajtad kívül úgysem hiszik el ezt sokan, mert még mindig azt mondom a hülyék a túloldalon vannak!
Azért felteszem haverkád
Nekem érdekes módon hiába megyek hibátlanul a gázon állva nem jönnek hasonló idõk, de hát nem viccbõl az a mottóm ami, max. a vége!
Valóban az utolsó hsz. volt nem reagálok semmiféle válaszra!
Ennyit errõl a játékról még mindig fos, ne keressetek itt.
Ki dobás és be fagyás nélkül
Más
Srácok tegnap késõn este addig kinlodtunk, mire véletlenül kinunkban kitaláltuk , hogy 1 single futam , utánna egy privi ,utánna megint single , privi , és igy tivább. és ment a dolog. tehát ha ma is szarakodna ez a genyo próbáljátok ki , nálunk mûködött , s nem kellet bejelentkezni , minden futam után.
A videó leírásban olvasom hogy: "A videózás közbe 20-25(néha 30) FPS volt, és ez miatt el is rontottam a kanyart".
Az alábbi válasz nem komoly, nem kötekedés, csak egy egyszerû reggeli, második kávé elõtti zsibbadt poén! <#eplus2>#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)