Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Köszi a válaszod!!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ez most mindenkinél így van. Van, hogy a verseny betöltõablakjából dob ki a játék. Ne aggódj, nem nálad van a probléma. Majd kijavítják.
NFSW: BONESAI
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Nem olyan rég elkezdtem játszani ezzel. Kb. 1 hete. Tegnap meg ma volt többször is volt olyan hiba üzenet hogy:
Ezt most csak nálam írja ki? Vagy ezt minden kinél mert van valami a hiba a szerver gépekkel??
Válaszotokat elõre is köszönöm!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Simraceway: tigris013
#64258 Nem akarok vészmadárkodoni, de valamiféle átfedés van a mottók terén, vagy nem? <#fejvakaras>#fejvakaras>

DISCORD: grimanddark
De elõbb magyarázd meg ezeket:
SKIRMISH
BMW M3 GTS
(MP) * 00:24.523
HWY 99 & STATE
PORSCHE CARRERA GT
(MP) * 01:12.030
És az 500km/h sebességet Single Playerben
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
IDÉZET - mely bennem is kérdést vetett fel (és most nem csak eme videó kapcsán, hanem sok más ûberkirály idõt teljesítõvel is kapcsolatos)
"Elgondolkodom, hogy az én agyon tuningolt, skillezett dögeim mi a fészkes fenéért lassulnak le a buszpályaudvar terminálján átrohanáskor a panorámaüvegen át, szétzúzva a benti tereptárgyakat??? Miközben Viktoré simán legyorsulja a te verdád...
DISCORD: grimanddark
Nem kell leugatni engem, nem kötözködöm. Csak nem értem, és szeretném. Szeretném megtanulni is, mert gyarló vagyok és én is szeretnék jobb és még jobb idõket futni (bár lusta is vagyok, úgyhogy inkább vezetni).
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Ready To Rock!™