Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem kaptam bár...:-P

Project D|Rare Car Collector|

Jó oké akkor meg nyugodtam.
Köszi a válaszod!!
tutuhawer
most adtam el a garage felét, és nem nagyon tudnak játéklóvéért olyat ajánlani, ami ajjaj... A kis skyline ide, a kis golf meg a 003-ba mondjuk OK lenne. Bármelyiknek örülnék.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

BONESAI
Szia.
Ez most mindenkinél így van. Van, hogy a verseny betöltõablakjából dob ki a játék. Ne aggódj, nem nálad van a probléma. Majd kijavítják.

NFSW: BONESAI

Ezen a héten jönnek az IGC-sek vagy jõvõhéten?Gondolom az achievementekkel jönnek egy patch-ban.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Mindenkinek másat? 😄

Hali
Nem olyan rég elkezdtem játszani ezzel. Kb. 1 hete. Tegnap meg ma volt többször is volt olyan hiba üzenet hogy:
Ezt most csak nálam írja ki? Vagy ezt minden kinél mert van valami a hiba a szerver gépekkel??
Válaszotokat elõre is köszönöm!
tutuhawer
mindenkinek küldtem privát üzenetet

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

BONESAI
90% a zöld sávom összesen.. 100%al volna az igazi. A gripem pedig csak 20%.. kocsim overallja 816 a maximális 831bõl. És mégis 12. vagyok Loopon, top 30 még 2 helyen a világon. Szóval igen, nehéz <#nevetes1>

Ezt az oda - vissza váltogatós dolgot nehéz kivitelezni ? Látom van bent 4 darab +10% skill ( hacsak nem 2-3 szintûek 😄 Azt nem látni a videóban ... ) , ami a perfect zöld sávot növeli ,
BONESAI
Amúgy akit érdeke, hogy néz ki egy drag Time Attack, annak feldobom ezt a vidit. Nagyon gyenge minõség, rosszul állítottam be az FPS-t. Azóta már átállítottam, úgyhogy mindig jobbnál jobb videók fognak felkerülni a csatornámra. Lehet követni, akit érdekelnek az idõimrõl készült videók.

Én megnéztem, 738-as overal-al 201 MPH sikeredett power upok nélkül
"Az Events oldal az éppen aktuális versenyek listáját kéne, hogy lehozza. Többnyire viszont nem ezt teszi. Ennek oka, hogy a class rendszer bevezetése óta a SpeedAPI -ból kinyerhetõ eseményekre vonatkozó információ néha egy teljes napot késik. Én személy szerint már jártam sírni az EA fórumaira emiatt, sejthetõ milyen eredménnyel... "
szívesen

Simraceway: tigris013

BONESAI
Szólok Falconak, hogy hiba van benne, köszi hogy szóltál

megunta

Seems Legit 😄

BONESAI
Amúgy mióta nem csal AVATARHUN már nem top40 <#bohoc>

BONESAI
Az igen <#idiota>

nem mindenkinél jelzi ki a traficot, valaki azt látja hogy az ellenfél a levegõvel ütközött, és az overall semmit sem jelent, én a 824-es Agerammal verem a közel 840-es F1-eket

Mentünk párat a Ryan-al többet nyert ez tény, ezért módosítottam a mottómat, így már helyes! 2-3 körre behívattam vikit és megint azzal a fránya gyorsulással volt gondom (3K, 3P = 734 ov. ez jó bele? <#wilting>) nálam ütközött mégis lehagyott, mindegy. Valaki próbálhatná egy fullos 997-es GT2-vel (736 ov. körülivel) mennyi a végsebesség Condo Row-n, mert nekem nem sikerült a közelébe sem kerülni. <#falbav>

#64258 Nem akarok vészmadárkodoni, de valamiféle átfedés van a mottók terén, vagy nem? <#fejvakaras>
Tomdriver mondta hogy nem tudta miért volt akkora top speedje, én meg megmontam mi, csak közbe egy történetet is montam ami meg velem történ

goregrind
Most akkor kibe mi és ki repült??? <#idiota>

DISCORD: grimanddark

goregrind
1 verseny - egy újra indítás, nulla verseny - 10-15 újraindítás! <#falbav>

Hallod Bonesai, a magyar ranglistán az Evets-el miért az elõzõ napi pályákat rakja be? tehát 1 napra hátravan

jaja

Jah, múltkor is együtt tarolt át rajtunk valamelyik állat Campuson
Jah, tényleg, velem is sokszok megtörtént...

belád ment egy speed hack-es, én egszer úgy felrepülte hogy kiestem a pályáról

Azért ne legyetek olyanok...remélem háromszázkilencvenvalamennyi az nem probléma, csak nemtom mitõl van a multiban elért 532 végsebességem...<#fejvakaras>

BONESAI
De azért a ranglistára feltetetné magát...

Valószínû nem is nagyon lesz, 500km/h-ra single-be nem igen van magyarázat szerintem <#shakehead>
Hát az van <#wilting>
BONESAI
baj van, válasz nincs

Magyar

BONESAI
Magyar

Hoppá, itt baj van 😄

Egyik haverom kérdezte, hogy a PIKO71 gyerek magyar-e mert írt neki de semmit nem válaszolt
BONESAI
Én fel tudlak tenni.
De elõbb magyarázd meg ezeket:
SKIRMISH
BMW M3 GTS
(MP) * 00:24.523

HWY 99 & STATE
PORSCHE CARRERA GT
(MP) * 01:12.030

És az 500km/h sebességet Single Playerben

A Magyar ranglistára hogyan lehet feliratkozni / feljutni?
Bár az lenne. Nem kicsit örülnék, fõleg ha azt a V8-as hangot baromiklasszul megcsinálnák.

A 150. autó lehet, hogy a Mercedes SLS AMG lesz?
Eeegen. Nem szokásom megvádolni senkit. Csupán a kérdõjelek száma szaporodik bennem gyakorta. Ezek szerint másban/nál is. Így most is. Ártatlan érdeklõdéssel várom a jelenség alkalmazhatóságának a leírását. Szeretnék tanulni a topoktól.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

goregrind
Már leírtam, hogy téma részemrõl lezárva - de ha már feldobtad a kérdést ami bennem is motoszkál, akkor már rá kérdezek én is erre! <#idiota>

IDÉZET - mely bennem is kérdést vetett fel (és most nem csak eme videó kapcsán, hanem sok más ûberkirály idõt teljesítõvel is kapcsolatos)

"Elgondolkodom, hogy az én agyon tuningolt, skillezett dögeim mi a fészkes fenéért lassulnak le a buszpályaudvar terminálján átrohanáskor a panorámaüvegen át, szétzúzva a benti tereptárgyakat??? Miközben Viktoré simán legyorsulja a te verdád...

Elgondolkodtató videó. Elgondolkodom, hogy az én agyon tuningolt, skillezett dögeim, mi a fészkes fenéért lassulnak le a buszpályaudvar terminálján átrohanáskor, a panorámaüvegen át, szétzúzva a benti tereptárgyakat??? Miközben Viktoré simán legyorsulja a te verdád... De így akár az enyémet is. Vagy elnéztem a térképet. Lehet. Szóval kérdõjeles vagyok ismét. Meg nem is szoktam milliméterre elemezni mások top idõs videóit, úgyhogy ebben sincs rutinom. De lehet a vezetésben sincs.
Nem kell leugatni engem, nem kötözködöm. Csak nem értem, és szeretném. Szeretném megtanulni is, mert gyarló vagyok és én is szeretnék jobb és még jobb idõket futni (bár lusta is vagyok, úgyhogy inkább vezetni).

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

A Miura gázosabb.

Ryder159
Az tényleg trollkodás lenne

kanyesz07
Elite nem hiszem hogy lessz, szerintem grandsportos lessz vagy sima vagy trollkodnak és Bugatti EB

Ready To Rock!&#8482;

Attól függ...szerintem ha jóra csinálják, akkor elfogják kérni simán a dupláját is annak....ha nem, akkor meg ennyit...kevesebbért tuti nem fogják vesztegetni, akármilyen szar is