Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bonesai a lenti videó láttán kicsit nem rezzentél össze (ha nem megint egy kamu), mert akkor az alap Veyron sem egy piskóta, baromi erõs nitróval társítva. Boost félrerakva rája!
Különben mindhárom verda nagyon jól gurul, az SLR irányítására azért kíváncsi leszek, mert ami most van az iszonyat.
DISCORD: grimanddark
The higher the number at the end, the faster the memory. So GDDR5 is the fastest of those three (and it's usually a multiplier - so GDDR5 is 5x data rate whereas DDR3 is only 3x). The G is supposed to signify designed for GPUs, but often just is added for graphics cards with no real change in design. So DDR3 roughly equals GDDR3, and GDDR5 is faster.
[/url][/img]
Simraceway: tigris013
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Minden játék tökéletesen elfut rajta, de nem a legújabb ez a kártya. Már nézegettem az utódját! <#zavart1>#zavart1>
GPU: 650 MHz
memória: DDR3 1.35Ghz(667.6MHz)
Az fps 20-40 közt ugrál, néha leesik a legszarabb pillanatban 15-re is, és 1920X1080 high-on megyek húsz éve. Amikor lejjebb vettem, szarul mentem.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Akkor íme mégis lehet, vagy valamiféle turpisság mégiscsak van azokban az idõkben.
Az alkatrészek és a szkillek nincsenek buherálva, viki járgányából lettek kimásolva, akinek kell elküldöm a 3 videót fájlba mailen keresztül, mivel YouTube-om nincs és nem is lesz mostanában.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az nem 500+km/h hanem 800+km/h 😛
Anno a Tierek korában éppen versenyzek, nekem jön egy traineres tanmódban ( és egy kis jugger hogy jobb legyen) belém jön ezerrel, kifarolok, pörgök össze vissza, kiesek a mappról és szó szerinte eltünik alattam a talaj, elkezdek zuhanni és a sebességmérõ csak úgy megy...., 300 majd 500 és egészen 800 valamennyi ig meg sem áll. Aztán eszembe jut, hogy hoppá itt baj lessz. Gyorsan kilépek, de mivel verseny közben értem el azt, ezért el is könyvelte mint maximum végsebesség. (Ugyan ezt a "mesémet" le is írtam pár nappal ezelött amikor Solymosi, vagy kicsodával folyt a vita, most nincs kedvem ki keresni azt a posztot, de ha van idõd nyugodtan keresd ki, hacsak nem lettek törölve)
Ami az M3at illeti:
Azon a hosszú dragon mentem egy Dragzilla ellen, jól kapom el a startot, örülök : Nah ennyi,csa Free win.
Már kezdek gondolkodni, hogy vajon melyik kártyát nyissam. Amikor észreveszem, hogy begyújtja a hajtómûveket, a rakétákat, a nitrót, a plutónium meghalytású akármit. Aztán belém jön egyenest.
(Versenyeken, én mindig berakom a mapp térképen, persze kicsibe. Oda a bal felsõ sarokba, hogy lássam ha van valami rend ellenes)
Ami a Carrerás idõt illeti:
Hát ott nemtom mivan, semmi rendellenes Topspeed nemvolt, az még dereng hogy kb 10 nitrót elhasználtam, egy Pagani ellen csatáztam. az idõm ellenére a Pagani elöttem ért be 1mp-vel.
Szóval a Carrerás cuccal kapcsolatban passz, oda nincsen semmi ötletem<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mellesleg nem csipkelõdés kép mondom, de amikor te futottál egy jó idõt valamelyik versenyen, még te is ki írtad, hogy megcsillagoszta a te idõdet. ( ezzel a Carrerás idõmmel kapcsolnál össze...,)
ami rejett autó és nerhetõ az tuti a bugatti lesz
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
A visszaolvasás segítheti ön és környezete egészségét.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
https://world.needforspeed.com/news/article/11611
Project D|Rare Car Collector|

Minden egyes rang teljesítéséért jár jutalom, minél magasabb a rang, annál jobb.
Ez lehet IGC, teljesítmény-, vagy AM tuning, skill mod, autó, vagy kártyacsomag.
Hatféle autó nyerhetõ, ezek:
- Nissan Fairlady 240ZG
- Ford Focus RS
- BMW M3 E92
- Lamborghini Gallardo Valentino Balboni
- Koenigsegg CCX
És egy hatodik, amit nem hoztak nyilvánosságra, de "már minden játékos várja", és csak így lesz megszerezhetõ.
Project D|Rare Car Collector|