Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én annyit vettem észre hogy full minõségen mintha érzékenyebb lenne az irányítás, de nekem úgy túl sok az infó, a szemem nem bírja és az elmosódástól se látok semmit. Marad a low, nálad nem is low van, hanem minimum, na az már szar.

Bonesai a lenti videó láttán kicsit nem rezzentél össze (ha nem megint egy kamu), mert akkor az alap Veyron sem egy piskóta, baromi erõs nitróval társítva. Boost félrerakva rája!

Különben mindhárom verda nagyon jól gurul, az SLR irányítására azért kíváncsi leszek, mert ami most van az iszonyat.
goregrind
Habár van aki azt írta erre ott, hogy *******. Én mindenesetre nem izgatom magam ilyesmin, amig nincs gondom játék közben! <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

goregrind
Egy röpke idézet innen:

The higher the number at the end, the faster the memory. So GDDR5 is the fastest of those three (and it's usually a multiplier - so GDDR5 is 5x data rate whereas DDR3 is only 3x). The G is supposed to signify designed for GPUs, but often just is added for graphics cards with no real change in design. So DDR3 roughly equals GDDR3, and GDDR5 is faster.

trakk
Tudtommal a GDDR2 volt a GDDR3 elõdje.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Na itt van amirõl beszélek csak annyival egészítem ki amit ír: A GDDR3 dupla akkora sávszélességgel rendelkezik mint az elödje(DDR3)
[/url][/img]

Simraceway: tigris013

trakk
Milyen tekintetben is erõsebb?

goregrind

<#eljen><#taps>

nem de akkor is erõsebb mint a sima ddr3

tutuhawer
gddr3 az már szar?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

de az GDDR5 a memória

goregrind
Nekem sem olyan nagy pukk a videókarim! Csak egy szimpla, gyárilag húzott GTX 560 AMP! Edition
Minden játék tökéletesen elfut rajta, de nem a legújabb ez a kártya. Már nézegettem az utódját! <#zavart1>

Intel HD3000 GMA adatai: memória 64MB-1696MB
GPU: 650 MHz
memória: DDR3 1.35Ghz(667.6MHz)

goregrind
Egyébként meg lehet nézni a LOW videóban azt a g*ci civilt kb 0:34 környékén! <#mf1>

na akkor nélad azért jó a játék mert gtx karid van, nekem meg egy szaros Intel HD3000 DX10.1 és DDR3-as memóriával

trakk

goregrind
EVGA Precision a GTX karihoz. Egyébként ha vért izzadok akkor sem tudom levinni az fps számot 25 alá! Asszem elõ kell kaparnom egy régebbi v.karit... <#idiota>

neked milyen programmal vannak kint az FPS a fok gpu orajele meg a memória adatok

tutuhawer
a jobb és rosszabb idõeredményeim nem ettõl függnek nálam. Ha jól megyek, akkor jó idõ, ha szarul, akkor meg olyan, mint a te videódon <#vigyor2><#nyes>
Az fps 20-40 közt ugrál, néha leesik a legszarabb pillanatban 15-re is, és 1920X1080 high-on megyek húsz éve. Amikor lejjebb vettem, szarul mentem.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

azéert nem látod a külömséget mert high-on is 30 volt a legkisseb fps, na ha 15 lenne akkor látnád a külomséget

goregrind
Tesztelgettem picit a játékot mivel olvasgattam itt is és máshol is, hogy van különbség a HIGH és a LOW közt teljesítményben. Nos, nálam szinte semmi észrevehetõ nem volt tapasztalható, a bénázásaimat leszámítva majdhogynem ugyan azt az idõt sikerült futnom mindkét alkalommal. Még az FPS sem okozott gondot videózás közben. Másoknál esetleg valami tapasztalat e téren?

Ja, igen. TH-n ma nyertem egy Zero tuned kompresszort. Mivel a 86-osom overallját rontotta volna (többet vesztek a végsebességen, mint amennyit nyerek a gyorsuláson a Speedscience-hez képest), betettem a Szúnyogba (sima RX-7). 599-es overall (3. B-csúcsos autóm), 311,5 km/h nitró nélkül, 325 környékén nitróval. És végre jól gyorsul, csak majd kék váltó is kell, mert 90-nél vált kettesbe.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Senki többet 3. szor!
Akkor íme mégis lehet, vagy valamiféle turpisság mégiscsak van azokban az idõkben.
Az alkatrészek és a szkillek nincsenek buherálva, viki járgányából lettek kimásolva, akinek kell elküldöm a 3 videót fájlba mailen keresztül, mivel YouTube-om nincs és nem is lesz mostanában.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
trakk

És ez nem fake.

szar a játék, majd kijavítják

az miert van h ha inditom a launcert kiirja h Launcher mukodese leallt?? nemtom mit kezdjek vele mar ujratettem parszor de updetelni se tudom mer el se indul.. valami okossag erre?
Bonesai itt a magyarázatom :

Az nem 500+km/h hanem 800+km/h 😛

Anno a Tierek korában éppen versenyzek, nekem jön egy traineres tanmódban ( és egy kis jugger hogy jobb legyen) belém jön ezerrel, kifarolok, pörgök össze vissza, kiesek a mappról és szó szerinte eltünik alattam a talaj, elkezdek zuhanni és a sebességmérõ csak úgy megy...., 300 majd 500 és egészen 800 valamennyi ig meg sem áll. Aztán eszembe jut, hogy hoppá itt baj lessz. Gyorsan kilépek, de mivel verseny közben értem el azt, ezért el is könyvelte mint maximum végsebesség. (Ugyan ezt a "mesémet" le is írtam pár nappal ezelött amikor Solymosi, vagy kicsodával folyt a vita, most nincs kedvem ki keresni azt a posztot, de ha van idõd nyugodtan keresd ki, hacsak nem lettek törölve)

Ami az M3at illeti:
Azon a hosszú dragon mentem egy Dragzilla ellen, jól kapom el a startot, örülök : Nah ennyi,csa Free win.
Már kezdek gondolkodni, hogy vajon melyik kártyát nyissam. Amikor észreveszem, hogy begyújtja a hajtómûveket, a rakétákat, a nitrót, a plutónium meghalytású akármit. Aztán belém jön egyenest.
(Versenyeken, én mindig berakom a mapp térképen, persze kicsibe. Oda a bal felsõ sarokba, hogy lássam ha van valami rend ellenes)

Ami a Carrerás idõt illeti:
Hát ott nemtom mivan, semmi rendellenes Topspeed nemvolt, az még dereng hogy kb 10 nitrót elhasználtam, egy Pagani ellen csatáztam. az idõm ellenére a Pagani elöttem ért be 1mp-vel.
Szóval a Carrerás cuccal kapcsolatban passz, oda nincsen semmi ötletem<#fejvakaras>

Mellesleg nem csipkelõdés kép mondom, de amikor te futottál egy jó idõt valamelyik versenyen, még te is ki írtad, hogy megcsillagoszta a te idõdet. ( ezzel a Carrerás idõmmel kapcsolnál össze...,)
Cooldown nélkül? <#fejvakaras> Nem hiszem...
Mondjuk nekem az E92-es BMW az jöhetne

ok köszi
ami rejett autó és nerhetõ az tuti a bugatti lesz

Sztem igen, de vannak itt profibbak is akik ezt jobban tudják. ^ ^

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

CCX nyerhetõ? oO Talán nem is olyan rossz ez az új dolog......,
Lenne egy kérdésem az idõmenõkhöz GT2 (997)-el lehet menni top 40-50-es idõket ha csak 42% NOS erõ, 34% hossz és 5s perfect van benne (semmi más), 734-es overall mellett? <#fejvakaras>
Lekésted az audit 😄

trakk
Khm...
A visszaolvasás segítheti ön és környezete egészségét.

itt az ötödik része kaphatunk fordítást
https://world.needforspeed.com/news/article/11611

trakk
Majd holnap lesznek elvileg bejelentve.

Legyen egy Audi > . <

Project D|Rare Car Collector|

És nemtudod, jönnek a játékpénzes autók, vagy csak majd?(te ezeket mindig tudod 😄)

remélem valami bmw lessz

Jah, már értem.(tehát nem lehet megvenni)

trakk
Csak az öcsi teljesítéséért lehet majd megkapni, sehogy máshogy.

hogy érted azt hogy:"csak így lesz megszerezhetõ"?

trakk
Achievementek - 5. rész
Minden egyes rang teljesítéséért jár jutalom, minél magasabb a rang, annál jobb.
Ez lehet IGC, teljesítmény-, vagy AM tuning, skill mod, autó, vagy kártyacsomag.
Hatféle autó nyerhetõ, ezek:

- Nissan Fairlady 240ZG
- Ford Focus RS
- BMW M3 E92
- Lamborghini Gallardo Valentino Balboni
- Koenigsegg CCX
És egy hatodik, amit nem hoztak nyilvánosságra, de "már minden játékos várja", és csak így lesz megszerezhetõ.

És.még lesz benne autó ha jól olvasom.

Project D|Rare Car Collector|

csak nem a Veyron a 6. autó? <#wilting> bár gondolom nem, abból még sok pénzt ki kell húzniuk <#hehe>
meg az e92(tuti hogy majd eyeket nehezen lehet megszerezni)

kell a ccx *-*

Vagyis ötödik 😄