Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagykutyát max. Angol masztiffot.

Project D|Rare Car Collector|

Egy aranyos kiskutyát is tudsz hozni? 😊

légy türelmes

Vikit én hoztam ide mert megtehetem :-D

Ilyenkor gyakran beírom, hogy a GlovePIE ingyenes. Sokfajta eszközzel használható. Itt lehet letölteni.

légy türelmes

Tutu-t majd én intézem …
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
õ hozta be a PH-ra is, hát mit mondjak ott sem volt hosszú életmûve! <#hehe>!
Nincs. Joytokey vagy Xpadder a jó megoldás.

Külsõ szoftverrel lehet.

légy türelmes

én vagyok ennyire vak vagy tényleg nem lehet beállítani az irányítást??
Még bent hagyom tutu úgyis hiányolta. Hát kommunikáljanak

Szerinted, olvass lejjebb!

#64385 Attól még törölheted …
passzióból! Különben meg tett ... csalt … <#mf2> csal … <#mf1> és csalni is fog … <#levele> míg talán az újítással együtt jön egy anti hacker rutin és vége lesz mint a botnak. Persze csak álmodozok de nagyon kéne. ÉS ...
Ott van a hozzászólás jobb alsó sarkában.

A te hozzászólásaidat is könnyebb lenne értelmezni, ha a megválaszolni kívánt hozzászólás jobb felsõ sarkában lévõ válasz linket használnád.

Köszönöm, hogy segíthettem. 😊

légy türelmes

De még nem is csinált semmit :-D

Milyen haverka?<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

És mikor blokkolod a haverkájával együtt, mert ugyanúgy csal mind kettõ. <#falbav>
Ez az igazi viktormagyarország

Most ez tényleg Vik, vagy az egyik troll közületek csinált egy kamuprofilt, és Vik-nek tetteti magát.<#idiota>

Unalomüzés=edzõterem <#szeret>
YEEEP
Vajon nem az az autó lesz a hatodik autó ami a ponyva alatt van?<#fejvakaras>

Szia melegszendvics <#idiota>

World-be is ilyent, had alázza az F1 Elitet <#idiota><#idiota><#idiota>
Ha ezt beteszik megveszem és felultrázom <#alien>
Ryder159
"És egy hatodik, amit nem hoztak nyilvánosságra, de "már minden játékos várja", és csak így lesz megszerezhetõ." Ez kellet volna már régóta. Olyan autók, amik nem megvehetõek, hanem csak valamiért megszerezhetõek...
De melyik autó az amit mindenki vár? Bugatti-t biztos nem adják ingyen. És ezek az autók adnak majd garázshelyet?

Hát igen ez baromság kösz hogy megkímélsz hálás vagyok <#worship><#sniffles>
goregrind
Mint ahogy írtam: "Természetesen nem zaklatlak ezek után sem akármilyen baromsággal"

Eddig sem történt semmi ilyesmi, ezután sem fog! Megkérdeztem, tudom a választ a kérdésemre - ennyi! 😊

DISCORD: grimanddark

De jó hogy versenyezni sem lehet mert minden 2 ik versenyben kidob és befagy <#falbav>
Figyelj mindenki maga dönti el hogy kivel versenyez ha NEKTEK ez a véleményetek hogy én csaló vagyok multiban nem 522 ik lennék a ranglistán, nem mentem 500-al. mindenki a saját hibájából tanul, én tanultam és nem elitélni kell az embert a VOLT hibáiért, hanem megismerni azt, és utána véleményt alkotni. Most ha engem csalni LÁTSZ egyszer is akkor megértem hogy csalónak nézel, de addig sztem a szád legyen csukva, mert erre a profilra nincsen bizonyítékod hogy csalok, az elözöre igen mert mivel mondtam csaltam igen. Én nem jópofizni jöttem fórumra, nem jópofizok sem tutuhawerrel sem, senki mással. Nekem ez a véleményem.
goregrind
Köszönöm a válaszod, az én válaszom pedig: köszi de nem!

Az indokaimat már leírta más az alábbi hozzászólásban: #64223

Persze van itt más hasonló helyzetû tag is, errõl nem csak én tudok ezek szerint: #64238

És az, hogy Tutuval ledumáltad az csak egy dolog. Õ tisztességes játékos, ezt 100%-ig tudom. Adok a véleményére de ilyen esetekben még az sem érdekel. Természetesen nem zaklatlak ezek után sem akármilyen baromsággal, hasznos idõtöltést neked a játékban, csak mi nem fogunk versenyezni ezek után (sem). De ez gondolom téged sem fog zavarni, mint ahogy engem sem!

Ugyan megkaptam már pár hete a választ erre a kérdésemre mástól itt, de a te véleményedet is elolvasnám! Köszönöm!
mivel ezt írtad, nagyon sajnálom hogy neked MÁS véleménye fontos, így te egy irányítható, befolyásolható ember vagy, nem számít annak a véleménye akirõl szó van.
Értem a válaszom a lotyo profilban th hackeltem. elvesztettem minden boostos kocsimat, frászt kaptam és még a mai napig nem kaptam vissza a profilt mert felfüggesztették. ez a mostani fél éve van meg kicsivel több. ebben nem csalok a régibe csaltam tutuhawerrel is ledumáltam ezeket. bejelölhetsz isminek és mehetünk párat ha nem hiszed el <#kacsint> ha van még kérdésed szólj <#eljen>
goregrind
Csak érdeklõdés szintjén kérdezném tõled, hogy vajon miért olyan nagy a hasonlóság a két profil közt?

profil#1
profil#2

Ugyan megkaptam már pár hete a választ erre a kérdésemre mástól itt, de a te véleményedet is elolvasnám! Köszönöm!

Ez most kinek szol? <#vigyor0>
Tegnap véletlenül rányomtam az add friend gombra, de már orvosoltam a problémát …
töröltelek a 3,14ba, <#hehe> kérlek járj el te is hasonlóképpen! Köszönöm. <#eljen>
Kisgyerek (alias csalókám) teljesen feleslegesen regeltél be, nem sokat fogsz ide írogatni (mint ahogy a PH-ra sem) az az érzésem! <#mf1>

Más: jó ez a magyar ranglista, de csak egyre: könnyebb kiszúrni ki tanult meg pár nap/hét alatt top idõket futni. <#wilting>
Jah és ranglistán összesítésben 54 edik <#taps> Na ez sem feltûnõ <#banplz>
Nem nagyon érdekel hogy mit ir majd nekem vagy ti mit irtok, csaló és kész, ha tiltotok tiltotok, ha nem nem, nem nagyon érdekel én a saját és más vélemény ét irom le, a kérdésedre itt a válasz. csaló <#gonosz3>
5 nitroval igen de 2 jugger-el lehetetlen, ez csalás, mindenki tudja róla hogy csaló, legalábbis én igen és fészen is pár csoport.. ennyit a magyarokról..
Heritage&Diamond-on 02:04.957 a rekordom
sziasztok!..húha..húha..<#action>
De hallhatod (olvashatod), hogy nem csal, tehát akkor úgy is van. <#kuss>
A nagy szart, ugyanúgy csal mint 1 éve, ezeknél a fiúcskáknál az a menõ. <#merges2> Az öregek meg (20-30 év fölött) mind bénák, ez az új generáció elõnye. <#integet2>
Neki sikerült
Neked menne? Pedig nem gurulsz rosszul. A kérdésben a válaszom! <#wave>
2:04.7 lehetséges Heritage&Diamond-on 2 juggerral egy Cinque-vel?
Oke 2x belefutottam már hasonlóba ezért óvatos vagyok. Gondolom semmi infó mikor jön stb. A csiterek persze már mehetnek vele. <#falbav>
Megj.: pár embert bejelöltem a haver listán innen, közte téged is akinek kedve van majd visszajelöl, talán újra elkezdek privátozni. <#miaz>
tutuhawer

itt is elérhetõ, mondanom se kell ... 😄 Egy próbát vagy egy kis youtube-ozást megérhet talán. A hangokra panaszkodnak, de az autó amúgy korrekt - mondják az okosok

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

" F1-tulajok most gyûjtögethetik a búsztot" ahogy mondod bár nem igazán tetszett soha a Veyron, csak az iszonyat gyorsulása nyûgözött le. Az új MW-ben is direkt ma mentem az SS-el és majdnem a számat tátottam de a szemem azért elég tágra nyílt mikor figyeltem a sebességmérõt nitrozni meg nem is mertem vele mert a fékjét nagyon elméretezték ott
trakk
Írtam alá, hogy nem fake a videó. A Caterham iszonyatosan túl lett húzva a Veyron meg... hát igen, F1-tulajok most gyûjtögethetik a búsztot.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

szeva jó éjt

Simraceway: tigris013

goregrind
jóccaka <#wave>

na minegy én ezen vagyok kiakadva hogy, az új nfsw a Need For Speed Most Wanted 2012 azt low-on vitte 30 FPS-el és végigi is vittem, de hogy a World sokkal gyengéb gép kell hozzás és a legszarabb grafikás is akad néha. ez már sok

Simraceway: tigris013