Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
légy türelmes
légy türelmes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
légy türelmes
#64385 Attól még törölheted …
Persze csak álmodozok de nagyon kéne. ÉS ...
A te hozzászólásaidat is könnyebb lenne értelmezni, ha a megválaszolni kívánt hozzászólás jobb felsõ sarkában lévõ válasz linket használnád.
Köszönöm, hogy segíthettem. 😊
légy türelmes
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

De melyik autó az amit mindenki vár? Bugatti-t biztos nem adják ingyen. És ezek az autók adnak majd garázshelyet?
Eddig sem történt semmi ilyesmi, ezután sem fog! Megkérdeztem, tudom a választ a kérdésemre - ennyi! 😊
DISCORD: grimanddark
Az indokaimat már leírta más az alábbi hozzászólásban: #64223
Persze van itt más hasonló helyzetû tag is, errõl nem csak én tudok ezek szerint: #64238
És az, hogy Tutuval ledumáltad az csak egy dolog. Õ tisztességes játékos, ezt 100%-ig tudom. Adok a véleményére de ilyen esetekben még az sem érdekel. Természetesen nem zaklatlak ezek után sem akármilyen baromsággal, hasznos idõtöltést neked a játékban, csak mi nem fogunk versenyezni ezek után (sem). De ez gondolom téged sem fog zavarni, mint ahogy engem sem!

DISCORD: grimanddark
mivel ezt írtad, nagyon sajnálom hogy neked MÁS véleménye fontos, így te egy irányítható, befolyásolható ember vagy, nem számít annak a véleménye akirõl szó van.
Más: jó ez a magyar ranglista, de csak egyre: könnyebb kiszúrni ki tanult meg pár nap/hét alatt top idõket futni. <#wilting>#wilting>
Megj.: pár embert bejelöltem a haver listán innen, közte téged is akinek kedve van majd visszajelöl, talán újra elkezdek privátozni. <#miaz>#miaz>
itt is elérhetõ, mondanom se kell ... 😄 Egy próbát vagy egy kis youtube-ozást megérhet talán. A hangokra panaszkodnak, de az autó amúgy korrekt - mondják az okosok
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Simraceway: tigris013
Simraceway: tigris013
õ hozta be a PH-ra is, hát mit mondjak ott sem volt hosszú