Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Ready To Rock!™
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Gondolatmenet. Problem?
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Mindenesetre én bízom abban, hogy ez most összejön, de a tény, hogy alapból 5 millió futamot nyomnak le a játékosok egy hét alatt mindenféle verdával egy kicsit aggasztó.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Simraceway: tigris013
Technikailag igen, de én ezeknél már semmit sem merek mondani.
BlackFox: Kijavítottam
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
HWY 99 & State - Sprint pályán gurultam a ferde szemû autókollekciómmal 😊 és ha nem a szemeimmel látom nem hiszem el.Van ugye az az elsõ hírhedt balos kanyar aminek tövébe ott van 3 vizes bödön meg utána a buszmegálló.Ha nem az elsõ vagyok mire odaérünk az elõttem haladó 99,9%ban beletrafál a bödönökbe ha nem akkor a buszmegállót kapja be. eskü készítek egy montázsvideót😊A trafik magnetrõl meg ne is beszéljünk 98%ban kiszámítható mit lépnek ha ráddobja az EA ai kaki.. 2 jobbra 2 balra vagy fordítva ha az elsõt megúszod a következõket már puszira kiszámolod hova húznak
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming