Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy olyan érzésem, hogy odacsapod valahova.<#eplus2>
A Cherry Blossom közösségi kihívás:
A lényeg: Menjetek Mától(Április 8.) egészen Április 15.-ig 17:00-ig versenyeket, lehet az bármi, a lényeg, hogy japán autókkal menjetek. A Single Player versenyek nem érvényesek(A Pursuit Outrun se), úgyhogy igyekezzetek Multi, vagy Privát futamokat tolni Ezek a négykerekûek engedélyezettek:
- Nissan
- Infiniti
- Mazda
- Toyota
- Scion
- Lexus
- Mitsubishi
- Subaru
A fõ cél, hogy ez alatt az esemény alatt, hétfõre meglegyen az 5 millió verseny száma, ezt a teljes közösség hajtja majd végre.

A nyeremény egy ingyen Car pack lesz és Április 16.-án lesz kihirdetve az eredmény.

Project D|Rare Car Collector|

Aldis almalé mindent üt

Grapefruitos HB a hûtõben, kíváncsian várom, milyen indokkal bontsam fel, miután kiderülnek az e heti IGC-s autók.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

ok
tutuhawer
bazzz... tesóm itt bólint egyet, kiscit, meg édesanyám is szeretne érkezni a géphez, de mindenképpen megpróbálok sort keríteni az ügyre...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
nyomkodtam, nyomkodtam utána erõsebben is, megpróbáltam csapkodva, sõt, a kurvaanyázás se segített... (pedig szokott) Most belépek újra, és ha megint fagyi lesz, téged teszlek felelõssé érte, de XY fog megbünhõdni érte 😊 Szerintem király üzlet

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

na vagyok,tutu,ha akarsz invelhetsz groupba
Két napja apex us-en megyek nekem is jól mûködik,csak olyan szinten nem ad semmit hogy demoralizáló!

Akinek kifagy a játék töltés közben (ez valami új poén az EA részérõl ) és visszarakja az utcára ahol se kép se hang, nyomjon ALT GR + G-t úgy bedobja singli-be, azt le kell nyomni vagy kilépni belõle (akkor + 1 DNF ) és utána lehet játszani.
goregrind
ALT Gr + G - ha oda pottyansz, ahol a lobby van, mert akkor mehetsz single futamot kilépés nélkül, majd próbálhatod a multit újra!

DISCORD: grimanddark

tutuhawer
onnan jöttem 😊) Akkor menjek EU-ra? vagy kérjem meg a spanomat, hogy jöjjön US-ra õ is?

BONESAI
menj Apex US szeróra, ott ilyen nem történik

NFSW: BONESAI

Hát, szerintem is, vagy megvárod, míg valami hibával kivág.

alt+F4

tutuhawer
nem figyeltem, mi a teendõ, ha a betöltés után kint ragadok az utcán...? van valami standard eljárás?

trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

kanyesz07
Street - Most common type; smallest impact on performance

Race - Not very common, medium impact on performance

Pro - Rare with significant impact on performance.

Ultra – Ultra rare with the maximum impact on performance.

Mr. - Exclusive power on perfomance.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lehetne mint az utca himnuszában <#rolleyes>

Ready To Rock!&#8482;

SUNNY84HUN
<#idiota> nfs world fórum hszeit néha megszakítjuk worldhoz köze lévõ hszekkel 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

BONESAI
Nem akartam kitenni, de akkor kiteszem:

Ez Single playerben van, ahol semmi nem lökhetett meg.

Köszönjük az Off hozzászólást(lassan tényleg az lesz 😄 )

trakk
Ugye? Már majdnem könnyfakasztó.
DE!
Hogy végre valamit World témában is hozzászóljak, 18 perc múlva lehet kigurulni a japán gépekkel.

BONESAI
Chris, így eszembe jutott... Riccs98 megmagyarázta a "fura" eredményeit tegnap óta?

Nem baj , már nekem is 5db van csak azt nem tudom mi a szart csinálok velük, Még 1 db se áll sehogy<#nevetes1> A család most jol van kivéve engem mert mingyár eretvágok magamon, de ez nem ide tartozik.

Más . Srácok hagyjuk már ezt a csal nem csal , dumát , játszatok egymással és kész élvezétek amit lehet.
Én személy szerint 100% ig megvagyok gyõzödve , hogy a topp 50 valamit okoskodik, és ennyi. én már próbálgattam videok alapján, stb stb , de közelébe sem kerülök azoknak az idõknek.
És földi halandó nem is fog soha , ne vitázzatok azon amit nem értek el nincs értelme. és én itt le is zárom.
pusszantás mindenkinek
Tiszteletreméltó az álmod.

trakk
Hogy legyen, meg hogy visszaélhessek vele.

Minek?

trakk
Én is akarok gombot.

Elõzmény saját kérésre:

SUNNY84HUN
én már 1x nevem adtam meg képemet hozzá amit lõttem anno

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
nem vagyok mester nincs mester vizsgám <#wave>

tutuhawer
Ismétlem, nem szólok ide semmit a képekre, hozzászólásokra, majd megpróbálom elindítani a játékot, és közösen teszünk ide bejegyzést, az a biztos.
Nekem nincs hozzáfûznivalóm a jelenlegi teljesítményéhez a Viktornak, mert nincs olyan autóm, ami neki van. Viszont itt mindenki hajjajjajaaj de tudja, mi a tuti, és megvan mindegyik autó is, 2X, és mindenki csendben lapít... ha lehetne tenni valamit. Itt ez lerágott csont, Chrisszel szúrunk ki, úgyhogy én keresem:
"azokat a tökös magyar havercsávókat, akiknek linkelhetek a stat fórumból és merészelik azt mondani, hogy valóban, TutuHawernek igaza van és igaza is volt"

goregrind

goregrind
Jól megy akkor a milliomos karatemestereknek! Nekem is van egy rízsrakéta az egyik profilomban, de meghagyom a núúúúúboknak!

a másikat nem találtam 😄

SUNNY84HUN
én meg itt fel le kattingattam kavicsozás után közbe belementem nézelõdni az autókereskedésben és vettem 1 ik profilomban véletlen még 1 mr2-t 😄

goregrind
Baszod vidia! Indítottam a videót, elõttem meg Viktor videóját néztem - amin lófasz hag volt. Szerintem belefostam a gatyámba????????

SUNNY84HUN
<#eljen>

De vannak fotók a buliról.

lorci

Unom már ezt a hülyeséget ami itt folyik inkább beteszek 2 videót..<#vigyor>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

goregrind
Milyen idõ? Száraz meleg napos? Vagy havazik? <#zavart1>

History?! 😛
Mindent töröltem, ami mépp ahhoz a témához kapcsolódott, vagyis, majdnem mindent.

Mit szóltok az idõmhöz ? Fostalicska A kategegóriás Bömössel nem is olyan rossz nem ? 😊)

goregrind
hopp, a LINK lemaradt!

goregrind
Nézzétek meg azt a Hunter-Trafic mûsorozást 0:10-nél? Mi lesz legközelebb? Mit agyalnak még ki? Körbefognak mint TE-n a csitmester rendõrök? <#conf>

trakk
Törölted a gifeket - éljen, használhatom ezeket újra! \o/

SUNNY84HUN
enyémet miért is ??

goregrind
Én meg dagadt vagyok, nem osu - ezért nem ugrálok! <#vigyor3>