Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg: Menjetek Mától(Április 8.) egészen Április 15.-ig 17:00-ig versenyeket, lehet az bármi, a lényeg, hogy japán autókkal menjetek. A Single Player versenyek nem érvényesek(A Pursuit Outrun se), úgyhogy igyekezzetek Multi, vagy Privát futamokat tolni Ezek a négykerekûek engedélyezettek:
- Nissan
- Infiniti
- Mazda
- Toyota
- Scion
- Lexus
- Mitsubishi
- Subaru
A fõ cél, hogy ez alatt az esemény alatt, hétfõre meglegyen az 5 millió verseny száma, ezt a teljes közösség hajtja majd végre.
A nyeremény egy ingyen Car pack lesz és Április 16.-án lesz kihirdetve az eredmény.
Project D|Rare Car Collector|
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
DISCORD: grimanddark
Race - Not very common, medium impact on performance
Pro - Rare with significant impact on performance.
Ultra – Ultra rare with the maximum impact on performance.
Mr. - Exclusive power on perfomance.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ready To Rock!™
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Nem akartam kitenni, de akkor kiteszem:
Ez Single playerben van, ahol semmi nem lökhetett meg.
NFSW: BONESAI
DE!
Hogy végre valamit World témában is hozzászóljak, 18 perc múlva lehet kigurulni a japán gépekkel.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
NFSW: BONESAI
Más . Srácok hagyjuk már ezt a csal nem csal , dumát , játszatok egymással és kész élvezétek amit lehet.
Én személy szerint 100% ig megvagyok gyõzödve , hogy a topp 50 valamit okoskodik, és ennyi. én már próbálgattam videok alapján, stb stb , de közelébe sem kerülök azoknak az idõknek.
És földi halandó nem is fog soha , ne vitázzatok azon amit nem értek el nincs értelme. és én itt le is zárom.
pusszantás mindenkinek

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Nekem nincs hozzáfûznivalóm a jelenlegi teljesítményéhez a Viktornak, mert nincs olyan autóm, ami neki van. Viszont itt mindenki hajjajjajaaj de tudja, mi a tuti, és megvan mindegyik autó is, 2X, és mindenki csendben lapít... ha lehetne tenni valamit. Itt ez lerágott csont, Chrisszel szúrunk ki, úgyhogy én keresem:
"azokat a tökös magyar havercsávókat, akiknek linkelhetek a stat fórumból és merészelik azt mondani, hogy valóban, TutuHawernek igaza van és igaza is volt"

a másikat nem találtam 😄
Unom már ezt a hülyeséget ami itt folyik inkább beteszek 2 videót..<#vigyor>#vigyor>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Mindent töröltem, ami mépp ahhoz a témához kapcsolódott, vagyis, majdnem mindent.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA