Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit kell szavazni mindenkinek jobb ha nincs itt és mondom ott van a csítör oldal ahonnan szedi a frissítést irkáljon oda.

Látod milyen hülye ez nem is neki ment a kérdés! De a haverját is viheti ugyanúgy csal ÕÕÕ is!
tutuhawer
szabad kommentálni?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Elárulom ki ajánlotta a trainert..ez nagyon rég volt pontosan 2012 Február környékén..még olcsóboost idejébe körülbelül..nem tudom ismeritek-e ezt a srácot játékba: SZABEE20..na õ ajánlotta a trainert..mondta hogy jó meg minden probáljam ki bla bla bla..ok kiprobáltam multiba nem!..singlébe nem! hs-en nyomtam haverokkal..speedhack..tankmod..ennyi..és nyomtunk..de csak privátba..senki más ellen,nagyjábol ennyi.
Mint írtam, ezek szelek...
Remélem nagy vihar lesz belõle.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Khm...
Az elsõ szelek a b-speces MR2 trónfosztásáról: a statisztikám a DOVER AND LEPUS pályánál.
LEXUS IS300 (MP) 01:25.347
TOYOTA MR2 (MP) 01:26.054

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ja, én is. Jól állna a Keisuke-RZ mellett.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Szerintem elõbb árulja el ki ajánlotta neki a trainert. <#ravasz1>
Igen azt én is néztem hogy miért pont oda és úgy kellett rakni, semmi értelme, de hát így lett megtervezve a dizájner tím által 😄 Amúgy le lehet szedni gondolom, szóval elfogadnám ezt is a többi rx-7 mellé.

X

BONESAI
Jólvan. Úgy, hogy bevallottad, megbocsátható bûn. Felteszlek a ranglistára, de azt a két idõt leveszem. De ne forduljon elõ többet, jó?

NFSW: BONESAI

Egy gondolat még az új RZ-kiadáshoz: ha már széles kasztni lett rászerelve, máshova kellett volna rakni az Exedy-matricát. Így most a tankajtótól elég röhejesen fest bal oldalt. És pont onnan lett fotózva borítóképhez. Na mindegy.

Na akkor elkezdhetjük az eventet elõhoztam a jó öreg Skyline GT R34-et 😄

Simraceway: tigris013

Tyû, de meggondolandó lesz. Attól félek, túl lesz húzva az izgalom-mérõ, mint a Halálos Iramban szériában a negyedik rész óta.

yepp a kis titkom..., Rendben Bonesai akkor ittvan:
Ahogy írtam a Tierek korában, ha vissza emlékezel ( kb ) 15 és ( kb ) 35 szint között kezdi el bedobálni azokat a mappokat ahol csak szimplán nyomni kell a a gázt azt,cs.
Egy sima WRX el voltam, minden versenyen vesztettem, hiába a Shiften tanult ív kihasználásnak, mindenféle PU nyomkodásnak, egy versenyen mindig volt minnimum 1 hecker. Eleinte nem törödtem vele, inkább mentem a régebbi versenyeken, de hamar feltünt, hogy nagyon lassa fejlõdök, és pénz is nagyon kevés jött.
Minden egyes nap : Na hátha ma nem futok össze egy heckerrel sem, talán majd ma!
De mindig volt egy darab...., Mégha vezettem is, elém jött, lerammolt nagy rutinnal azt egybõl 8.-ik lettem....,
Naszóval, egy idõ után már a tököm televolt, nyomogattam én a Report gombot rendessen, kültem videókat, nem is keveset. De semmi, nem egyszer futottam össze olyanokkal akiket reményeim szerint bannoltam.
Tehát megismerkedtem egy személlyel õ ajánlotta a trainert, eleinte kétkedve fogattam, de megmutatta mi hogyvan meg Bla Bla Bla....,
DE ahogy elsõnap elkeztem használni, kegyetlenül laggoltam, amikor beértem nem adta meg a REP-et, sem a Cash-t. Egyedül szabad kóborlás modban tudtam használni.
Szóval 3.-ik nap nagy csalódottan töröltettem az egésszet, és elfogattam, hogy kurvára nincs eséllyem "ezekkel" szemben.

Mellesleg, emlékszel amikor az Aventadorod ellen csatáztam? Akkor vettél észre valami furcsaságot?
Mert énsem...,

Gondolom nagyon meghatott, meg minden.
De ha ezen múlik az a ranglista, hát akkor felejtõs. De ha úgy értelmezzük : Igen én egy low, szerencsétlen, béna, (és sok más jelzõ...,) hecker voltam. De talán a te szemedben most is az vagyok / maradok. (Nem sértésként szánom) Ez a hétfõ is jó volt:<#integet2>
Már megint offolok, én szemét

Project D|Rare Car Collector|

Óóóóóóóóóóó, ezek olyan faszfejek, azt akarják hogy menjünk le 5 milló versenyt meg TE-t.Akarok menni HS-n, mert nincs versenyképes japó verdám, és erre meg mind tölt, tölt,tölt,tölt.Alt+z, egyedül vagyok, még a másikat se teszi ki.Ez kinzás, inkább megyek PES 2013-at játszani.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Szerintem az csak a Vintage verzióval szép.

Szerintem is, de legalább lenne valami... A Stingray is csúnya (hátulról legalábbis mindenképpen), mégis volt, aki megvette.

tököm.... már meg a netem is szarakodik..áááááááááááááááá....... :@ :@ :@ :@

Szerintem az egy rondaság...

IQ hordalékok...

trakk
4,100 SB-be kóstál. Ezek nem normálisak.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Lenyugodtam, az R8 5.2-vel kapcs 😄

Három hét után már elvárna az ember legalább egy klasszikus Lamborghinit. De egye kánya, még az E-Type is jó lenne...

Na, én mára vártam, de igy is jó, de legalább jók legyenek.

trakk
Holnap lesznek bejelentve az új IGC-s autók.
Forrás

Meg a Diablo-ban. 😄

teljesen mindegy, és sajnos még nincs ilyen lehtõség
A Cherry Blossom közösségi kihívás ról annyit kérdeznék ... mindegy , hogy melyik serveren tolom ??? Sajnos nem az Apexen kezdtem az accomat ... esetleg nem lehet valahogy áthozni Apexre ?
goregrind
Nekem sikerült behívni miután újraindította a játékot!

DISCORD: grimanddark

Bízzunk Istenben, és a Miurában. <#kacsint>

Jah, megint olyanok lesznek amik már bentvoltak vagy kétszer. 😄

Az ér.

A privát is érvényes akkor? Kicsit érdekes ha az is számít
Ha nem ír, az lehet azért, mert ledobta, vagy nincs gépnél, laggolós a netje, olyasmi mint az enyém.

most el kell szaladnom itthonról de nemsoká leszek... kb 20 perc

nekem is ez a gondom.... ráadásul próbáltam BARTUCZK barátunkat groupba hívni de nem engedi... :/ Írtram whisperben és semmi válasz.. nah mind1

goregrind
Írtam ennek-annak, várok... 😊

goregrind
Apex US a nyerõ! Semmi gond amióta azon vagyok!

lefagyott :/ sorry
vissza lépek

kanyesz07
hát nkm eu-n ilyen hónaponként vagy hetente van 1x vagy van hogy 3hónaponként 1x..

Ready To Rock!&#8482;

Nekem az Apex US 2 órája kifogástalanul mûködik, még csitert is keveset láttam. Nem gondoltam, hogy valaha ilyent mondok.
én azért mentem tegnap apex-us-ra és úgy nekem nem nagyon csinálta azt.. nem azt mondom hogy egyáltalán nem de ritka volt...

kanyesz07
én most jöttem le mert lobby megint azt csinálta mint itt egykori emberkének. Mintha alt+z lenne de nem lehet visszamenni és örök idõkre úgy marad

Ready To Rock!&#8482;

belépek nfs-re és felveszlek barilistára... és én benne vagyok 😄

lehet hogy majd ezzel lesz a gond hogy egy pár ezer ember arra gondol hogy " én nem csinálok semmit , majd a többiek elintézik... úgy is megkapom a kódot " na az gáz lenne ha pont õk hiányoznának az 5 misihez :/

Keresek embereket akikkel Privátban nyomhatjuk a számlálót. Dobj egy Whispert ha érdekel.
trakk
Kend félreérti a dolgokat, olvasd végig a teljes beszélgetést. 😛

kanyesz07
össz játékosságban 5millió ugye 😄 Csak mert nem tudom kik mire képesek ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még szép hogy össz és nem 1 ... ist... hülye kanyesz

Ready To Rock!&#8482;

Az is kap akinek japán autója sincs ha megvan az 5000000!