Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látod milyen hülye ez nem is neki ment a kérdés! De a haverját is viheti ugyanúgy csal ÕÕÕ is!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Remélem nagy vihar lesz belõle.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Az elsõ szelek a b-speces MR2 trónfosztásáról: a statisztikám a DOVER AND LEPUS pályánál.
LEXUS IS300 (MP) 01:25.347
TOYOTA MR2 (MP) 01:26.054
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
X
NFSW: BONESAI
Simraceway: tigris013
Ahogy írtam a Tierek korában, ha vissza emlékezel ( kb ) 15 és ( kb ) 35 szint között kezdi el bedobálni azokat a mappokat ahol csak szimplán nyomni kell a a gázt azt,cs.
Egy sima WRX el voltam, minden versenyen vesztettem, hiába a Shiften tanult ív kihasználásnak, mindenféle PU nyomkodásnak, egy versenyen mindig volt minnimum 1 hecker. Eleinte nem törödtem vele, inkább mentem a régebbi versenyeken, de hamar feltünt, hogy nagyon lassa fejlõdök, és pénz is nagyon kevés jött.
Minden egyes nap : Na hátha ma nem futok össze egy heckerrel sem, talán majd ma!
De mindig volt egy darab...., Mégha vezettem is, elém jött, lerammolt nagy rutinnal azt egybõl 8.-ik lettem....,
Naszóval, egy idõ után már a tököm televolt, nyomogattam én a Report gombot rendessen, kültem videókat, nem is keveset. De semmi, nem egyszer futottam össze olyanokkal akiket reményeim szerint bannoltam.
Tehát megismerkedtem egy személlyel õ ajánlotta a trainert, eleinte kétkedve fogattam, de megmutatta mi hogyvan meg Bla Bla Bla....,
DE ahogy elsõnap elkeztem használni, kegyetlenül laggoltam, amikor beértem nem adta meg a REP-et, sem a Cash-t. Egyedül szabad kóborlás modban tudtam használni.
Szóval 3.-ik nap nagy csalódottan töröltettem az egésszet, és elfogattam, hogy kurvára nincs eséllyem "ezekkel" szemben.
Mellesleg, emlékszel amikor az Aventadorod ellen csatáztam? Akkor vettél észre valami furcsaságot?
Mert énsem...,
Gondolom nagyon meghatott, meg minden.
De ha ezen múlik az a ranglista, hát akkor felejtõs. De ha úgy értelmezzük : Igen én egy low, szerencsétlen, béna, (és sok más jelzõ...,) hecker voltam. De talán a te szemedben most is az vagyok / maradok. (Nem sértésként szánom) Ez a hétfõ is jó volt:<#integet2>#integet2>
Project D|Rare Car Collector|

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Forrás
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
vissza lépek
Ready To Rock!™
Ready To Rock!™
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ready To Rock!™