Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Mekkora név ez a kenderbajusz!

DISCORD: grimanddark

Christ tudod megkérni, hogy tegyen neked statos fejlécet.

légy türelmes

Mármint fejléc?

Project D|Rare Car Collector|

Hogy tudok ide belépni az NFS accommal ? 😊
Azért Tutunak szóljatok hogy válaszolt a képes posztjára. (delassúszar ez az IE, jézusom 😄)
Quqa, szerintem kéne neked egy kis szünet. Ha nem vagyok elég jó HG, legyen, fejlõdök akkor. Majd nézz fel délután.

Na akkor kéremszépen nép:
Aki még egyszer vikit fel meri emlegetni, annak a hszét törlöm, plafon, kész. Nem vagyunk vele barátok, akkor ne is legyen többé emlegetve.

Na,az én részemröl szerintem azzal a '3:18' idõvel nincs gond..gondolom hogy te tutu..óóóó miazhogynincsbajazzal az idõvel?!?!..pont ugy jöttek a civilek hogy ki birhassam simán kerülni..a legjobb iven fordultam rá a kanyarra..lehet hogy 1 picit huzott a játék..mert szokása..NYX0 idejére meg nem tudok mit mondani..:/
mit csináljak vele, úgy is visszajön

Simraceway: tigris013

Õ döntése. Nem hiszem, hogy viki behívása ekkora tragédia lett volna, de ha már ennyire bassza a szemed, már estére sem hagyom itt. Beszarás egyesek egy játék miatt mennyire makacsok.

Segítsetek már kicsit, most akkor válaszolt Viktor a #64706-ra?
igen, és mondom én errõl mind tudtam

HG-nek: Látod faszikám elérted hogy egy szimes is aki tud is vezetni (nála fel sem tételeztem hogy csal mikor mentünk, pedig qurvára lehagyott) elhagyja a fórumot, kellett ez!! (CSILES volt) <#falbav><#rinya>
Csá

trakk
Ironikusnak találom a mottódat.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

tutuhawer
ezt kommentálnád? a képet a linkkel, több linkkel?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

A TE-s dolgot azt tudtam, de utána már nem volt hack-elés viktor részéröl, együtt tesztelgettük a pályákat együtt tanulgattuk az íveket. Igaz én mindig tudom viktor tempóját tartani az tény, de ha sikerül akkor én is ott vagyok szinte ugyanolyan idõkkel. Most a Mission Street(D-s pálya) ott viktornak van 1:34.7 ideje ha jól tudom, nekem meg 1:35.0., tehát ha jobban megtanulom az íveket akkor én is lehetek viktor. De visszatérve a TE-s hack-elésre, az csak is privátban volt, és csak is szórakozás kedvéért.

Na ebbõl holnap estig mire újra idekerülök mi lesz...sejtem lesz mit olvasni, már ha nem lesz törölve a fele <#wilting>
Lebannolva. Feladtam.

trakk
Nézd, amit én ebbõl az egészbõl leszûrtem, az az, hogy bizony kár volt behívni.

Én viszont leléptem, ezt az oldalt nem olvasom többet, inkább informálódom máshol. Ez egy szeméttel teli okádék lett, 500 hozzászólás teljesen feleslegesen, én hülye meg végigolvastam...

Bonasea, vagy hogy kell téged leírni: Törölj a magyar ranglistáról légyszíves, én csalókkal egy fedélzeten nem mutatkozom, akár tegnap csalt, akár 1 évvel ezelõtt, tök mind1, a lényeg használta az illetõ. És nyoma is van, elég feltûnõ.

Nfree: Veled majdnem teljes mértékben egyetértek abban, hogy a Top50 használ valamit, én annyival kiegészíteném, hogy az a top50 az inkább Top100 Ha nem is pontosan annyi, de valahol 50 és 100 között van, s folyamatosan duzzad.

Béke poraira SG World fórum.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ja ha már itt tartunk a 12-13 éves haverkát is kilõhetnéd, te meg Bonesai töröld a listáról!
tutuhawer
ha meghagyod a képem és a linkeket, akkor részemrõl OK.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Miért tegnap is azt vetted észre hogy csaltam?te ökör..aztaohadt..
itt mert én éjfélig fent leszek

Itthagyhatom a fórumot úgy, hogy nem lesz reggelre 123hsz és abból 110 a kurvaanyádviktor meg egyéb téma?! Ez most nem hawer miatt írom, hanem mindenki más miatt.

Qurva régen volt a tegnap az régen van?
Befejeztem!
tutuhawer
http://nfs-s.com/nfsw/VIKTORHUNGARY/20111023014655

http://nfs-s.com/nfsw/VIKTORHUNGARY/20111027153312
be tudom mutatni, hogy Viktor nem ment mért idõt a pályán és be tudom mutatni, hogy nitró nélkül, gyakorlás nélkül futotta az X idõt. A porschéja közel se olyan, mint a többieknek, akik egy korrektebb, teljesebb ranglistát alkottak.
Ez nem 2012-es kép, és adat, erre kérek választ Viktortól
Így néz ki a park boundary, Viktor, és Ryan: Mindketten kommentálhatjátok a team escpae-es privátos mesét. Kérlek.

remélem, mindegyik link mûködik
itt a teljes cikk:
http://forum.p-stats.com/threads/2533-ViktorHungary
Most van itt az sg-n Viktor, ezzel le tudja zárni a vitát, ez biztos. Én mindig megadtam az esélyt neki

Közbe nézem, mit kell törölni, Tutu hszeit meghagyom.

Én is tudom, hogy csalt, hiába tagadja, de az oly régen volt már.. kicseszett régen.

Az igazságot leírta Nfree, benne 1000000%-osan megbízom hogy tiszta (persze Tutuban is), csak a hsz.-át nem találtam.
Megj.: Én nem hozom fel, ha ez a fasz nem irkál ide többet! (a viki)
De akkor linkelsz és nem novellázol.

<#eljen>

goregrind

trakk

goregrind
azigen...

tutuhawer
1 hsz-t engedj, ahogy megígérted. 2 kép és egy link lenne benne

tutuhawer
akkor ne írd , hogy gyorsan posztoljak, meg szabad, hanem menj a kurva anyádba

goregrind
höhö, egy pillanatra léáttam amit nem lett volna szabad! 😄

Melegszendvics bannolva lett, privátban beszéljétek meg, gondoltam meg lehet dumálni már végre ennyi idõ után, de egyesek olyan makacsok, mint az öszvér..

goregrind
Most akartam rákérdezni, hogy mivan? O.o

Tutu,gyere fel játékba,és ugy jobb lenne,nem?
tutuhawer
elszúrtam, újra

A mai nap csúcsa és csúcsélménye! <#taps> Köszönöm!!!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

tutuhawer

http://nfs-s.com/nfsw/VIKTORHUNGARY/20111027153312
be tudom mutatni, hogy Viktor nem mutatott fel semmiféle mért idõt 2010 júkiusa óta a park boundaryn, be tudom mutatni, mennyire gyenge a porschéja a többiekhez képest, és be tudom mutatni, hogy nem nyomott nitrót a 47. világranglista idõhöz egy civilekkel teli pályán. Ez 2011 õszi kép, adat, és én ezt kérem számon. Erre kérek választ, Viktortól és nem Quqától , légysziiiiiiiiiiiiiiiiii.

így néz ki a slingshottal indulás és a 10 nitró sok gyakorlás után.
Viktor, kérlek, elemezzük ezt. Van még képem, nem is kérdés, van még statisztikai adatlapom is... elég druva, Vik?

Na ezt, viszont lementem😄

<#taps><#hehe>

X

Lebannoltam, jobb így?! Továbbra is aktív téma marad ez a szar?!

Szabad, de gyorsan.