Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy türelmes
Project D|Rare Car Collector|
Aki még egyszer vikit fel meri emlegetni, annak a hszét törlöm, plafon, kész. Nem vagyunk vele barátok, akkor ne is legyen többé emlegetve.
Simraceway: tigris013
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Bonasea, vagy hogy kell téged leírni: Törölj a magyar ranglistáról légyszíves, én csalókkal egy fedélzeten nem mutatkozom, akár tegnap csalt, akár 1 évvel ezelõtt, tök mind1, a lényeg használta az illetõ. És nyoma is van, elég feltûnõ.
Nfree: Veled majdnem teljes mértékben egyetértek abban, hogy a Top50 használ valamit, én annyival kiegészíteném, hogy az a top50 az inkább Top100 Ha nem is pontosan annyi, de valahol 50 és 100 között van, s folyamatosan duzzad.
Béke poraira SG World fórum.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Befejeztem!
http://nfs-s.com/nfsw/VIKTORHUNGARY/20111027153312
be tudom mutatni, hogy Viktor nem ment mért idõt a pályán és be tudom mutatni, hogy nitró nélkül, gyakorlás nélkül futotta az X idõt. A porschéja közel se olyan, mint a többieknek, akik egy korrektebb, teljesebb ranglistát alkottak.
Ez nem 2012-es kép, és adat, erre kérek választ Viktortól
Így néz ki a park boundary, Viktor, és Ryan: Mindketten kommentálhatjátok a team escpae-es privátos mesét. Kérlek.
remélem, mindegyik link mûködik
itt a teljes cikk:
http://forum.p-stats.com/threads/2533-ViktorHungary
Most van itt az sg-n Viktor, ezzel le tudja zárni a vitát, ez biztos. Én mindig megadtam az esélyt neki
Megj.: Én nem hozom fel, ha ez a fasz nem irkál ide többet! (a viki)
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
http://nfs-s.com/nfsw/VIKTORHUNGARY/20111027153312
be tudom mutatni, hogy Viktor nem mutatott fel semmiféle mért idõt 2010 júkiusa óta a park boundaryn, be tudom mutatni, mennyire gyenge a porschéja a többiekhez képest, és be tudom mutatni, hogy nem nyomott nitrót a 47. világranglista idõhöz egy civilekkel teli pályán. Ez 2011 õszi kép, adat, és én ezt kérem számon. Erre kérek választ, Viktortól és nem Quqától , légysziiiiiiiiiiiiiiiiii.
így néz ki a slingshottal indulás és a 10 nitró sok gyakorlás után.
Viktor, kérlek, elemezzük ezt. Van még képem, nem is kérdés, van még statisztikai adatlapom is... elég druva, Vik?
X