Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
kac kac <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind

"többiek bénák, ez teljesen nyilvánvaló"

DISCORD: grimanddark

Miután folyamatosan aggódsz amiatt, hogy az R8 változatok kizárólag értõ kezekbe kerüljenek, ez nyilvánvaló.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

De azért milyen hízelgõ már, hogy az 5.2-vel kapcsolatban szinte mindenkinek én jutottam az eszébe <#idiota>

Project D|Rare Car Collector|

Nos... Az R8 5.2 megmentette a Hofbraumat attól, hogy hozzávágjam valamihez. Persze nem veszem meg, inkább elgondolkodom a Szuperfókán (Focus RS).

A kanyar megmenthet engem, ha csak valaki meg nem találja a jó színkódot hozzá 😄
De legalább még mindig ott az LMS. Ûberhanggal. Az lett a No.1 projekt. Az 5.2-re rárakom a Year2 vinyleket aztán még valami R8 Is not for noobs(Eleinte IGC Noobs lett volna, de jobb ha nem..) aztán eléneklem Almalével a kezemben az Egy-Két-hát.

A CLE ne legyen már és ha lesz is a sok kis cheater majom remélem kanyarodni se tud majd vele ahogy az 5.2-essel sem olyan egyszerû szóval szerintem még mindig ritka jelenség lesz
Szerintem Drewbá' még mindig haragszik a múltkoriért 😄

Akkor viszont CLE Corvette is legyen IGC, két gyorsulási harcos, na csak érjen be az a gömbõc..

trakk
Nekem meg mind a három megvan. Már megint.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Nekem egy sincs meg a háromból!

Na igen arra lehet készülni, mert eddig minden új autóbol látni lehetett olyan gyönyörûségeket...fõleg GT40-eken szoktam kiakadni <#gonosz3>
Bár kaptunk volna egy 911-et e-helyett a szutyok helyett.

trakk
Juhé, megint kapunk 1 (azaz egy) új IGC-s autót.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Nem is azért, mert IGC-s, hanme ami lesz vele... áttértem LMSre

Jah, sztem már bedilizett.<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Háhá, végre Audi R8 Coupe 5.2 FSI Quattro <#nevetes1>

Chris már biztosan elfogyasztott egy jó nagy adag aldis almalevet.<#banplz><#mf1>
Megint egy adag szar...

Azt gondolom igen csendben van!

Chris biztosan <#idiota>
Az a haha az mit jelent,örülünk?

Elõször nem értettem, mit keres Sato Mako az indexképen. Aztán rájöttem. Jópofa ötlet volt az Initial D-s hasonlítás, de ha már RX-7, lehetett volna az a lány belõle, aki a Negyedik Szakaszban kölcsönadta Keisukénak a saját FD-jét.

Micsoda?

Valami nekem nem stimmel itt.

Haha, R8 5.2 <#hehe>
It’s patch week and with every patch a new set of cars become available for in-game cash! After this week’s patch you’ll be able to pick up the following car for in-game cash:

Chevrolet El Camino SS - The 1970 El Camino SS is loaded with a powerful 454 cubic V8 Engine muscle machine for burning rubber on the NFSW streets! There is a passion and depth found in the El Camino and once you drive this car you’ll be on top of the heap!

Ford Focus RS - The current Focus RS is powered by a 2.5 liter 20 V DOHC RS engine that delivers 300 hp at 6500 and a peak torque of 440 NM. Focus RS continues the proud tradition of combining high-performance with practicality in a small sports car.

Audi R8 Coupe 5.2 FSI Quattro - This enhanced super beast owns a twin-turbo system with V10 FSI Engine. With a more aggressive body styling, larger rear brakes and unique road wheels this car calls out supremacy of the highest standard.

But as usual, when we make new cars available for in-game cash it means that some cars head into retirement as well. After this week’s patch you won’t be able to pick up the BMW M3 GTS, Ford GT40 Mk.I or Nissan Skyline GT-R V-Spec (R34) from the car dealer.

Keep your eye on World.NeedforSpeed.com for announcements on this week’s patch.

RoboKutya78
skacok egy kis segítség kellene
Lecseréltem a vga hûtésemet de a kapott ragaccsal nem akarnak fennmaradni a sütik a helyükön valakinek ötlete? Olvastam pillanatragasztós megoldást? 5 órát nem akarok pihenni este 8 ig kéne megragadnia de nem úgy látszik a dolog😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

XP akarom el indítani a játékot és ezt adja ki:http://www4.picturepush.com/photo/a/12649337/img/12649337.bmp
Mi lehet a baj?

kanyesz07
Odass egy újabb koenigseg.. Agera S

Ready To Rock!&#8482;

Rendben .. köszi 😊
De reméljük hogy nem igy lesz. 😊

Korai öröm volt és amint mondtam 6. Autónak a Veyron így már nem lehetetlen.

tuti

Simraceway: tigris013

És az is biztos hogy a CCX is olyan achievementnél lesz betéve jutalomnak, ahol egy bizonyos márkájú autót kell gyûjteni. -_-

mész idõt egy másik autóval, és voálá kiveszik a csilagot

oh tudom, ezt nem 4 óra alatt fogják megcsinálni az biztós

SUNNY84HUN
majd lesz nektek öcsi pacsi 😊 , túl sok mindent várnak ettõl a fejlesztõk megint és elcseszik mint szokták :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
nagyon jó kis dög az ae86 corolla <#eljen>

Sziasztok!

Ennyi feladat lesz az öcsik-nél

Kész 😄

Ejnye-bejnye 😄
Hali 4 perc elfelejtettem :-D

Hali , nem csináltad meg a fejlécet ? 😊
Megy a Hachi de sokat bénázott Lang is.

Jó kis video de tényleg ennyire megy a kis Hachi? Nem vettem még eddig de elgondolkodtató
Szinte minden nap béta nap van...

légy türelmes

Hát elolvastam minent Á-tól Z-ig (amióta nem voltam fent), több mint egy fél órába telt.Hát igen, ahogy mondtam, megint azoknak lessz elõnyük akik minden nap boostot vesznek, fõleg ezeknél a autógyûjtõs achievementeknél.Az az érzésem hogy ez sokaknak nem fog tetszeni, de valakit aki már régóta nem ûzi a játékot, azt vissza fogja hivni a World világa.

Hát..csaj van benne?! Mostmár a vinylért sem érné meg. Nem mintha eddig.megérte volna.

Nem, szerintem csak akkor leszel ott unbannolva ha más EA profillal kezdesz újat...bár nem tudom