Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#pias>#pias><#eljen>#eljen>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Még mielõtt megkérdeztem volna ezt a magyar ranglistás cuccot, még minden elért pozícíóm megvolt, NFS-S en. (Ami azt illeti, tisztám emlékszem, hogy még az a nap elõtt javította 29 helyet az MR2ömmel, egy B osztályos mappon)
De minõ érdekesség, ahogy kirakta Bonesai azt a kettõ darab megcsillagozott idõmet, rá ( ha jól emlékszem) harmad napra törlõdött minden idõm.
És nemcsak nekem van 2 meg csillagozott idõm, sõt egyes külföldi barátaimnak 4, 5 csillagozott idõjük van, és még ott van nekik a versenyen elért pozícíójuk.
Gondolom, csak nem olyan köcsög valaki, hogy a 2 idõ miatt reportoljon vagy valami más, nemtom'....,
Csakhát 1,5 év után enyhén szólva kicsit szar érzés, hogy, csak úgy " hess " az idõknek.
Így adódik a kérdés, az én szemszögembõl:
Ha törölném a fõ felhasználómat, és az helyett kezdenék egy újat, akkor tiszta lappal indulnák?
Bonesai, ne vedd ezt személyes támadás ként, talán csak véletlenek, vagy miatököm. De kitudja....
Project D|Rare Car Collector|
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
(+bal ALT lenne a felváltás bal CTRl a visszfele váltás ha lenne... sóhaj)
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Néha még magamon is elszörnyûlködök. Mondom...
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Arra, aki résztvett még anno a bétafejlesztésben, vagy lesznek ilyen béta napok, amire regisztrálhatni lehet?
"Open Beta
Participated in Open Beta"
Megoldottam, hogy a játék asztalra letevése nélkül tudjak ide írni. De a képfeltöltés és felrakás a gépem mostani erõforrásait erõsen igénybe veszi, szóval az lassú.
JOBB kéz -> nyilak (azaz az irányítás)
BAL kéz -> E gomb (hátra néz), és 1-2-3-4 a Power Up-ok
DISCORD: grimanddark
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
(Apex US-en 0-ról összeszedtem 450.000-et ALT+F4 nélkül)
Nagyon sokat segítene, köszönöm elõre is
Csak a Raptr programba viszem bele az idõt.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Valaki valamit errõl a két tagról tud valamit?
PIKO71 és HUNNFSKILLER
Átnéztem a barátlistát és ezt a két egyént homály fedi részemrõl. Nem vágom, mikor kerültek fel és miért.
kiscÖ? Õ valami új tag?<#hehe>#hehe>
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA