Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN

<#pias><#eljen>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Érdekes érdekes...,
Még mielõtt megkérdeztem volna ezt a magyar ranglistás cuccot, még minden elért pozícíóm megvolt, NFS-S en. (Ami azt illeti, tisztám emlékszem, hogy még az a nap elõtt javította 29 helyet az MR2ömmel, egy B osztályos mappon)
De minõ érdekesség, ahogy kirakta Bonesai azt a kettõ darab megcsillagozott idõmet, rá ( ha jól emlékszem) harmad napra törlõdött minden idõm.
És nemcsak nekem van 2 meg csillagozott idõm, sõt egyes külföldi barátaimnak 4, 5 csillagozott idõjük van, és még ott van nekik a versenyen elért pozícíójuk.
Gondolom, csak nem olyan köcsög valaki, hogy a 2 idõ miatt reportoljon vagy valami más, nemtom'....,
Csakhát 1,5 év után enyhén szólva kicsit szar érzés, hogy, csak úgy " hess " az idõknek.

Így adódik a kérdés, az én szemszögembõl:
Ha törölném a fõ felhasználómat, és az helyett kezdenék egy újat, akkor tiszta lappal indulnák?

Bonesai, ne vedd ezt személyes támadás ként, talán csak véletlenek, vagy miatököm. De kitudja....
Inkább az jöhetne mint a Veyron.

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
így van t51 es bugatti

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Az egy Type 51?

SUNNY84HUN
ez lesz a várva várt Bugatti a játékban persze az aaw rendszámú <#idiota>

Arra emlékszem, hogy volt valami 1 hetes start elõtti játéklehetõség azoknak akik már elõre befizették a 20 EUR-t.

Beraktam a 6. részt is az Achik pontba(Achik, értelmesebb becenév 😛 ) és Quqa unbannolva.

Profik "kéttengelyesen" nyomják: W-S gáz fék, bal-jobb nyilak: kormány 😊
(+bal ALT lenne a felváltás bal CTRl a visszfele váltás ha lenne... sóhaj)
Nyár végén megjelent, de Júliusban még tutira volt béta, akkor dobtak meg véletlen egy ingyen starterrel is mert valami verseny eredményét elszúrták <#idiota><#taps>
Azelõttieknek is. Closed Beta achi miért nincs?!

Nyárvégén már megjelent a játék. Az open beta az kb ilyentájt április környékén volt ha jól emlékszem. Abban biztos vagyok, hogy az ázsiai beta az 2009 október közepén volt.

Akkor sok nyomi ki fogja rakni a plecsnit biztos.<#hehe><#banplz>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Az a 2010-es nyárvégi bétára, aki azon volt annak van béta matrica meg egy jel a profilon a weboldalon a statisztikáknál
*regisztrálni
Néha még magamon is elszörnyûlködök. Mondom...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

tutuhawer
én is pont így. <#eljen> -> a többiek bénák, ez teljeseny nyilvánvaló

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Aha. Az mire vonatkozik?
Arra, aki résztvett még anno a bétafejlesztésben, vagy lesznek ilyen béta napok, amire regisztrálhatni lehet?

SUNNY84HUN
w s d a , e bal kéz jobb meg az egér a pu durugtatásra

Achievementek között,
"Open Beta
Participated in Open Beta"
Ööö... mire gondolsz?

De legalább van egy bétás cucc is, ennek örülök..mondjuk kíváncsi vagyok mit fog érni, de azért mégis valami <#taps>
Megnyugodtam. Még most is mûködik az Outlaws team escape-en a duplázós módszer.

Megoldottam, hogy a játék asztalra letevése nélkül tudjak ide írni. De a képfeltöltés és felrakás a gépem mostani erõforrásait erõsen igénybe veszi, szóval az lassú.

goregrind
...én is billentyûzetet használok:

JOBB kéz -> nyilak (azaz az irányítás)
BAL kéz -> E gomb (hátra néz), és 1-2-3-4 a Power Up-ok

DISCORD: grimanddark

<#eljen>

goregrind
A nyilakkal is tudod irányítani, nem csak a WASD gombokkal!

na most megint milyen frissítés van folyamatban ?

DBS IGC s 😛

Jó reggelt vagy is jó étvágyat az ebédhez skacok !!! 😄

Akkor ezeket buktam szinte mind <#mf1> , kivéve amibõl csak egy típus létezik vagy esetleg megcsinálom pl Aston-t ha igc-s lesz épp valamelyik. Mert úgy gondolkodtam, hogy ne legyen unalmas, hogy egyik profilba a gyártó egyik típusa megy a másikba az vagy ahol épp volt hely oda tettem ha IGC-s autóról volt szó
trakk
Az összes achi sofõrönként van számolva, szóval nem fogja.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

No, vettem egy kakukktojást ebbe a driverbe, nehogy megszóljanak már hogy miért nem japánnal nyomom - ha már annyira nyomom a TE-ket nitróért.
(Apex US-en 0-ról összeszedtem 450.000-et ALT+F4 nélkül)
Valaki leírná hogyan kell (vagy esetleg milyen programmal) állítani a WASD irányítást más billentyûzet kiosztásra? Sajnos gamepadom és társai nincsen úgy hogy mindenképp keyboard al kell nyomnom.
Nagyon sokat segítene, köszönöm elõre is
Gondolom az auto collectoros achievementeknél azt nem fogja figyelembe venni, hogy nekem egy accountomban két profilba vannak autók és mit ad isten nem egyhelyen vannak a LAmborghinik, Chevrolet-ek, Astonok, stb
Közbe leesett csak lassított nettel nehéz reagálni

?

A játékban online vagyok, de nem ülök a gépnél perpillanat.
Csak a Raptr programba viszem bele az idõt.

Nálam is léteznek PIKO71-el szinte mindennap megyek midketten a magyar ranlistán is ott vannak!Egy fél óráj irtam neked láttam fent vagy,semmi válasz?

Valahogy a kihívás bejelentésének napján sokkal nagyobbak voltak a japánláz lángjai. Central Coast, délelõtt: a szokvány MotoRcsónakokon kívül a felkelõ nap országát még egy szimpla RX-7 és egy majdnem full ultra Mazda3 MPS képviselte. De volt ott Golf I GTI és Daytona Coupé is. 3-4 fõs futamokon voltam. Na, majd délután meglátjuk.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Egy kérdésem lenne.
Valaki valamit errõl a két tagról tud valamit?
PIKO71 és HUNNFSKILLER
Átnéztem a barátlistát és ezt a két egyént homály fedi részemrõl. Nem vágom, mikor kerültek fel és miért.

(kiscÖ)stnemeveihcA
kiscÖ? Õ valami új tag?<#hehe>

Még csak tegnap kezdõdött ez a cherry blossom chalenge rajtam már megmutatkoznak a tengeribetegség tünetei ebben az LFA-ban!

Na mit írtam visszafele?!

trakk
Meg azt is, hogy hol van onnan a 6. rész?

trakk
Kérdem én, egyáltalán miért van a menüben? Nem lenne elég az, hogy "Achievementek"?

Vagy elég ha csak az van ott hogy achievement?!

Nem menõ hanem ez a rövid és ez fér ki a menüben úgy hogy egy sor maradjon.

goregrind

goregrind
Már én is jeleztem, hogy béna! Fõnök úr viszont jelezte, hogy ne reklamáljak mert tökmenõ! <#zavart1>