Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én ehhez nem értem nekem az elit és a sima ugyan olyan, nekem a sima van B-be és jó ott

Simraceway: tigris013

Eladtad már a sajátod?

Project D|Rare Car Collector|

Nem, Elite szar D-ben, viszont sokkal jobb B-ben mint a sima...Cben nem tudtam megítélni, kb. ugyan olyan volt nekem a kettõ, van ahol Elite-el, van ahol simával mentem jobbat
ja nem vedd meg nyugodtan 😊

tudom, de nekem az kell, problem? <#mf1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

tutuhawer
És nem is rossz a GT3 RS, ha jó kezekben van. gyorsulásban is kiváló

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Helloka, Jó ötletnek tartom azt a "banda wart" avagy TCM Crew Wars-t.

Én egy : Mutasd meg a többi köcsögnek, hogy a Porsche még mindig jó autó ! Csoportban gondolkodom<#idiota><#idiota>
goregrind
Tényleg elég gyengusz a bígtorrent! Viszont az új dzsíájdzsót még csak ott látom, gyorsan lekapom oszt baszhatnak is kifelé onnan! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

ugyanolyan mint a sima

Mitsubishi Eclipse Elite? alig vártam már<#eplus2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

nekem beload.cc van csak ott se tudom mi a tökömet tökölnek 2 hónapja a leállással
a másik meg a bigtorrent.eu ott semmi gond csak kevés a feltöltõ

goregrind
Én meg enkórozok csak, ott nincs gondom az arányra! <#zavart1>

goregrind
faxom a nfsw-be ma! Nem elég, hogy zsombor folyamat eldádázott, azután meg olyan csitereket kaptam, hogy gyõztem pislogni mi is történik! Ennyi, gép ki az ablakon, veszek abakuszt... <#idiota>

SUNNY84HUN
baszod én meg kb 2 hónapja fel sem lestem a torrent oldalamra 😛 pedig van már pár terra feltõltésem

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
<#eljen>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

nem mert nincs arányom 😛
a feltöltésem 2 TB és 422 GB körül, a letöltés pedig 41 GB 😛

Adok egy tippem: kapcsold ki azért is.

látod 😊

trakk
First world problems.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Nincs kedvem kikapcsolni a seed-et pedig jó lenne, nem tudok így játszani
full sebességgel megy vissza a töltés

40% kedvezmény a következõkre, hogy jobban pörögjön a japánláz: GT-R (R35), Z-Tune (R34), Eclipse (gyorsulós és elit), gyorsulós Evo10, Impreza Hatchback, IS350, IS-F, RX-8, Sky2000GT-R, 240ZG, 350Z, SkyR32, meg a tC.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

kanyesz07
adok annak 180€ os paysafecardot aki megmondja mi ennek a címe

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze hogy nem adok és kamuzok, de azért légyszives aki tudná ennek a címét az írja le mert igen keresem, a felismerõ progik sem ismerik fel

Ready To Rock!&#8482;

tutuhawer
há' mé', nem...? Jobb kézzel irányítok , privátban kiváló, addig balkézzel lehet támaszkodni. Vagy nitrózok egy nagyot, és akkor a bal kézzel lehet kapaszkodni az asztalba, miközben bedõlök. stb. Privátban tényleg csak jobb kézzel megyek , hátradõlve, könyökölve stb. Quqa ellen még a szememet is becsukom , de ez maradjon köztünk.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hm, a Szuperfóka 850? Klassz, azt hiszem, beszerzem.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

trakk
Persze, lehet, és nagyon örülnék is, ha lenne, mert a koncepció nagyon bejön.
Na mindegy, max írok egy felhívást, aztán hátha válaszol valaki. 😊

Én nem egy készülõ csapatról tudok(kettõrõl, meg te akkor 3). Szerintem ebbõl akár lehet is valami.

trakk
Ahogy érzed, de az a baj, hogy nem nagyon látom, hogy alakulna a dolog, eddig kemény egy csapat fóruma került fel a TCM-re. Szerveznék én is, csak fogalmam sincs, hol / kinél / mivel kezdjem.

Személyre szólót nem, de gondolkodok, hogy legyen egy olyan menüpont, hogy csapatok. Ahol be lehet nekem jelenteni, hogy egy csapat szervezõdne, hányan vannak, kik a tagok, stb. Vagy arra jó a TCM is?😄

trakk
Ha megírok egy "toborzó üzenetet", az is felkerülhet esetleg?

Ezt az Offert akarom:

Ok, linkelem

trakk
Ki, jómagam is szeretnék egy csapatot verbuválni, és jól jönne, ha tudnának róla a népek.

Na, viszont:
Ki írjam a TCM Crew Wars-t?

És a kanyarja, rosszul gyorsul és kicsivel jobb mint a 4.2. Anti-noob Protect Installed.

Azt írd hogy "vigyázz, gyenge a nitróóóója!!"
Ott kel hagynom az Audit a banner alatt, hogy mennyibe kerül?😄

trakk
És megint a legutolsó információadaggal, pont mint az összes eddigi nagy újításnál, most konkrétan számítottam arra, hogy megint át leszünk baszva a végén.

trakk
Hát, bár hivatalosan nem esett róla szó, de ugyebár repül a driver profile képernyõ, ahol a mottót lehet beírni.

Hát igen. Ahogy hawer mondta a TCMen(csak kicsit átszerkesztem magaménak):
1. rész Pozitívum hozzá: 100 negatívum: 0
2. rész: 100-0
3. rész: 100-0
4. rész: 80-20
5. rész: 90-10
6. rész: 50-50

Kicsit megint elk.rták ott, ahol csak lehet.

De nehogy már...azt minek kell bántani? <#fejvakaras><#gonosz3> Elég baj hogy a lobbyból kivették, szerintem legalábbis
trakk
Másik dolog, most nagyon úgy néz ki, hogy az achis peccsel a mottók megszûnnek majd létezni, szóval lehet, hogy változtatni kell majd a fejléceket.

Rájöttem én is, hogy ennyi erõvel annyit is mondhattam volna, hogy lesz csapat.

trakk
Oké, közben szerkesztetted.

trakk
Kevesebb tartalommal nem is fogalmazhattál volna.

Nem lesz gyenge. A haverommal csináljuk a csapatot, õ lesz a CSK, mert én lusta vagyok hozzá 😛 Én csak kerítem az embereket, meg õ is.

Na inkább ez az agyament ötletet(R8 5.2 bajnokság) továbbfejlesztem

trakk
Engem inkább az érdekelne, hogy mi a helyzet a csapattal, amit elvileg szervezel a TCM-es cuccra.

goregrind

3.-ik doboz almalötty után már le is nyugodtam, négyszer lement a fejemben a Belga dal még most is dúdolom 😄 Mindenesetre, kéne egy R8 5.2 bajnokság, na, ki lenne benne?😄

Remélem nem lesz hosszú élete IGCben.
Sleeper kinézetet feladni? Majd ha csak 1 CLE-d lesz, akkor 😄
Amúgy tényleg a rondítók, a pancserek miatt aggódok, de a legjobban a legnagyobb seggfejtõl, alias EA, simán leronthatja.

Te lennél blackfox, azt írnám: Mi van róka csapdában maradt a farkad, most azon vagy hogy a másik is elveszítse? 😄
Mivel Corvette-bõl már volt egy ZR1 biztos voltam benne hogy elõbb jön az Audi mint a CLE Corvette. Amúgy részvétem. 😊 Én feladnám azt a sleeper kinézetét az R8nak és megpakolnám jó boostos AM cuccokkal.