Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Más: a színsor ismert, leírtam, tudod, használd! <#duhos2>#duhos2>
Remélem a Veyron fizikáját nem a Shift-bõl veszik, mert ott segítség nélkül egy métert nem tudtam vele megtenni, habár mindegy is mert úgyse lesz meg senkinek. Arra azért kíváncsi leszek ki dob fel elõbb videót róla: LANGJB vagy a Transporter gyerek! <#hehe>#hehe>
X
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DISCORD: grimanddark
Ready To Rock!™
Megmondtam magamnak nem költök játékra pénzt, de ha bugatti akkor igen <#falbav>#falbav>
Ready To Rock!™
1. Hívhatsz Tutunak, de mondjuk Ricsinek ne hívj... mert nem az a nevem pl 😊
2. Az egy dolog, hogy jónak tartom a porschét (meg a 640-es Rambót is), de csapatba nem lépek be igazán. Egyszer voltam csapat tagja, de feloszlott pár nap után 😊))
3. jó a TCM-es versenyezgetõs dolog, de ... a hétvége nekem szar. Meg lassú is vagyok , meg nincs is kész a nismo, most éppen azon gondolkodom, hogy kidobom az alkatrészeket belõle... /és megkérdezek egy szakértõt, hogy mit tegyek bele/
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A bugattira nincs szükségem, az annyira nem nagy wasistdas, de még mindig furcsa lesz, mely statisztikánkat számolják és hogyan... AZ event stats (win/loss, streaks) nullázásra kerül, de az üldözéses stat is? Ha számoljuk tovább, az is köcsögség, ha nullázzák, az is. A megszerzett cash nullázásra kerül, mint stat és ez OK, rendben. A teljesítménycuccokat újra be kell építenem, hogy számolja...? Igen, ami köcsögség, de ha benne marad és úgy számolja, az is szar. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy alakul. Csak pottyanjon valami alamizsna, és már azt mondom, nem változott semmi , és az jó, mert rosszabb nem lett,,,
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
#64912 Ja becsukott szemmel, persze, hallottam az izzadtságcseppeket koppanni.
Ja, ha már így belejöttem …
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
légy türelmes
De akkor hozzák be a Caterhamet minél hamarabb.
MI A RÁKÉRT NEM BANNOLJÁK KI ÕKET ????

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Mikorra várható az új Pach?? Csak mert addig nem tudok játszani,tiszta szégyen az üzemeltetõ részérõl ez azért.....
Simraceway: tigris013
Ergo, totál átlagos idõ, a legjobb idõm is asszem 400, vagy talán mostanra 600 valahanyadik.
Szóval full átlagos idõk és lenullázz, hát ez nagyon dühítõ.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Mentem egy idõt az MR2-ömmel, viszont nem tudom, hogy jónak számít-e mert valaki szétbaszta a hétfõmet, ezzel együt az NFS-S emet is. <#gonosz3>#gonosz3>
Itt van az idõ amit mentem az MR2ömmel, nem ez a maximum amit kitudok, belõle hozni, ez egy olyan random Single volt.
(mellesleg, van valami probléma az idõimmel?? mert ahogy elnéztem a többi barátomét, rohadtul nem értem miért cseszték el a pozícíóimat <#levele>#levele><#gonosz3>#gonosz3><#duhos2>#duhos2>)
Pár éve elég sokat toltam a játékot,de aztán valahogy abbamaradt,most ismét nekilendültem volna,de egyszerûen nem lehet játszani a játékkal,ahogy betöltene az adott verseny vagy team escape,egybõl lefagy,látom a verdám,és a várost,na meg ahol kezdõdne a játék,de semerre nem mozdul az autó.
Miért lehet ez most tettem újra,és változatlan,valaki tud segíteni?.
Szerintem hamar "egymásra találunk" ami a GT3at illeti <#papakacsint>#papakacsint>, remélem vehetem ezt egy beleegyezésnek a csapattal kapcsolatban. 😄
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"