Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várj a kocsikat igen. Az alkatrészeket nem.

Project D|Rare Car Collector|

Mi a faszért teszik be a bugattit ha nem lehet boost-ért megvenni? Az f1 akkor miért van boost-ért? <#zavart2>
Ryder159
Az igen. Csodálom hogy még valaki nem baszta õket pofán....
Ennyire szemtelen egy bandát

Eeeeeegen

Ryder159
Jól értem hogy hiába van bent a garázsomban az összes Mustang, nem kapom meg érte a cuccot? Meg kell vennem mégegyszer?

Én Furthewin videóját várom.

Ryder159
Végül is ha meg kell venned x számú autót hogy megkapd a Bugatti-t, az nagyobb pénz nekik mint ha beáraznák 20k Boost-ra és úgy adnák el...

Azt úgy nem hinném, hogy a kp-t meg a tuningot törölnék, mert az sokaknak sokba van, pláne az utóbbi, de ahogy olvasom az szép baleset lesz hogy nem veszik figyelembe az átálláskor. Akkor azt a jutalmat nem sokan kapják meg, mert melyik barom dobálná ki (az esetleg szét TH hackelt) a járgányából a fullos tuningot. Az EA ... <#falbav>
Más: a színsor ismert, leírtam, tudod, használd! <#duhos2>

Remélem a Veyron fizikáját nem a Shift-bõl veszik, mert ott segítség nélkül egy métert nem tudtam vele megtenni, habár mindegy is mert úgyse lesz meg senkinek. Arra azért kíváncsi leszek ki dob fel elõbb videót róla: LANGJB vagy a Transporter gyerek! <#hehe>
Még szerencse hogy nem érdekel ez a BUGatti sem. Ha az összes autót meg kell venni az öcsik teljesítéséhez, akkor jó drága egy "ajándék" autó lesz <#mf1>

X

goregrind

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Start completing those achievements because that’s the only way you’ll be able to get behind the wheel of the fastest car in Need for Speed World!"

DISCORD: grimanddark

És ezeket honnan veszed hogy legjobban gyorsuló stb.?

Csak achikkal nyerhetõ

kanyesz07
Mondjuk én úgy számítok rá hogy hatalmas top speed mivel in game leggyorsabb, hatalmas accelarition mivel játékban leggyorsabban gyorsuló, és a handling meg gólya f*s.. Szerintem lessz egy 14-17k boost

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
vajon játékban is így lessz? "a top speed of 253.81 MPH (408.47 KM/H)"
Megmondtam magamnak nem költök játékra pénzt, de ha bugatti akkor igen <#falbav>

Ready To Rock!&#8482;

Mondtam hogy a Bugatti az achikkal jön

tutuhawer
elfelejtettem ide válaszolni, most hamar:
1. Hívhatsz Tutunak, de mondjuk Ricsinek ne hívj... mert nem az a nevem pl 😊
2. Az egy dolog, hogy jónak tartom a porschét (meg a 640-es Rambót is), de csapatba nem lépek be igazán. Egyszer voltam csapat tagja, de feloszlott pár nap után 😊))
3. jó a TCM-es versenyezgetõs dolog, de ... a hétvége nekem szar. Meg lassú is vagyok , meg nincs is kész a nismo, most éppen azon gondolkodom, hogy kidobom az alkatrészeket belõle... /és megkérdezek egy szakértõt, hogy mit tegyek bele/

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
piros pont, köszi az infót. 4--5-ig, kb, vagy fél 6-ig akár, így számolok /melóból figyelem majd az eseményeket/
A bugattira nincs szükségem, az annyira nem nagy wasistdas, de még mindig furcsa lesz, mely statisztikánkat számolják és hogyan... AZ event stats (win/loss, streaks) nullázásra kerül, de az üldözéses stat is? Ha számoljuk tovább, az is köcsögség, ha nullázzák, az is. A megszerzett cash nullázásra kerül, mint stat és ez OK, rendben. A teljesítménycuccokat újra be kell építenem, hogy számolja...? Igen, ami köcsögség, de ha benne marad és úgy számolja, az is szar. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy alakul. Csak pottyanjon valami alamizsna, és már azt mondom, nem változott semmi , és az jó, mert rosszabb nem lett,,,

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

trakk
Már hivatalos, a holnapi (mai) peccsel jönnek az achik. A patch egyébként 8 órás lesz, este 7-tõl 4-ig tart majd.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Nem nagyon akartam feljönni, de mi az hogy nincs Veyron, így nem sok mindenkinek lesz meg, pedig úgy dõlne a lé.

#64912 Ja becsukott szemmel, persze, hallottam az izzadtságcseppeket koppanni.

Ja, ha már így belejöttem …
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De.

légy türelmes

Nem lehet küldeni fotókat a hackerekrõl az Ea nak valami oldalára ? ^^
Igen ezt csinálom , csak bas**a az ember csõrét , hogy csak úgy nyugodtan hackelgetnek itt össze - vissza 😊
Szegény Quqa-t sajnálom mert õ 3-ast is akart venni<#mf1> ha jól emlékszem de egyet biztos, hogy F1-est reggelizzen
Én is sajnálom,mert így valszeg nem lesz meg <#rinya>
De akkor hozzák be a Caterhamet minél hamarabb.
blokkold a játékost aztán ha belépsz a lobbyba végig kattingatod jobb klikkel az inasokat, aztán lépsz ha nem tetszik a felállás <#hamm>
<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf> a francba.......
Csak egy dolgot nem értek ... tele a játék hackerrel ... 2 hete jelentgetek nem 1 játékos , és ugyanúgy feljár hackelni ... de nem is 1x 2x , hanem szemtelen módon több órán keresztül ...

MI A RÁKÉRT NEM BANNOLJÁK KI ÕKET ????
Most már tényként kint van,hogy csak az achievementekért lehet megszerezni a Veyront.
Az Apex-US-en is ott van a profilod és az Apex-Eu-n is a lényeg, hogy Apex de az US most stabilabb. Nálam simán ment minden és másoknál is az Apex-US-en

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Á,megint mentem 3 meccset,negyedikre lefagy,mindegy mit nyomok,semmi....

Mikorra várható az új Pach?? Csak mert addig nem tudok játszani,tiszta szégyen az üzemeltetõ részérõl ez azért.....
hát nézd meg a profilomat ahhoz tudod hasonlítgatni az idõket

Simraceway: tigris013

Na ezt mondom, van más aki nemhogy jobbat megy nálam, de még 4mp vel.
Ergo, totál átlagos idõ, a legjobb idõm is asszem 400, vagy talán mostanra 600 valahanyadik.
Szóval full átlagos idõk és lenullázz, hát ez nagyon dühítõ.
Az nem jó arány. Én személy szerint remélem, hogy a patch után ez nem lesz. Lesznek újabb bugok véééégre <#idiota> Amúgy meg próbálkozni kell, hátha alapon.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

igen

Ez Elite-nél is ugyanúgy válik be, nem?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Másik szerveren nincs fiókom,nálam az elõfordulási esélye 10/10,tehát egyszerûen nem tudk multiba játszani,gép ellen meg nincs értelme,ha már online játékról beszélünk,régebben sosem volt ilyen problémám...
További fejlesztés: amikor távolra tesz a versenytõl és nem mûködik az Alt Gr+G kombó, akkor kell nyomni egy R-t és ha megjön a hang, akkor J (join) és így random bevág valahová. Ha akkor is kidob, ott már tuti mûködik az AltGr+G.

Nem hiszem el... Ennyire nem akarnak az emberek ingyen autós kártyacsomagot? Central Coaston alig találtam japán autókat, de Petersburg Damon se jobb a helyzet.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ha ez történik, és már a városban vagy, nyomj AltGr+G kombót, azzal mész egy single futamot. Utána meg lehet próbálni újra a multit.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Random hiba. Mindenkinél más az elõfordulás sûrûsége. Elvileg javítás alatt. Ha kidob a városba és van single lehetõség az adott versenynél, akkor az Alt GR + G kombóval futhatsz rajta egy single menetet.

Én 1:28.2 mentem Eclipse GS-T vel

Próbáld az Apex US-t.
Mellesleg a segítségeteket kérném.
Mentem egy idõt az MR2-ömmel, viszont nem tudom, hogy jónak számít-e mert valaki szétbaszta a hétfõmet, ezzel együt az NFS-S emet is. <#gonosz3>

Itt van az idõ amit mentem az MR2ömmel, nem ez a maximum amit kitudok, belõle hozni, ez egy olyan random Single volt.

(mellesleg, van valami probléma az idõimmel?? mert ahogy elnéztem a többi barátomét, rohadtul nem értem miért cseszték el a pozícíóimat <#levele><#gonosz3><#duhos2>)
Sziasztok.

Pár éve elég sokat toltam a játékot,de aztán valahogy abbamaradt,most ismét nekilendültem volna,de egyszerûen nem lehet játszani a játékkal,ahogy betöltene az adott verseny vagy team escape,egybõl lefagy,látom a verdám,és a várost,na meg ahol kezdõdne a játék,de semerre nem mozdul az autó.

Miért lehet ez most tettem újra,és változatlan,valaki tud segíteni?.
Tutu ( ha hívhatlak így)
Szerintem hamar "egymásra találunk" ami a GT3at illeti <#papakacsint>, remélem vehetem ezt egy beleegyezésnek a csapattal kapcsolatban. 😄
kék-kék-zöld-kék-piros-sárga

Nagyon jó a kicsike, nagyon szeretem a basszusát, én igy is úgy is B-be akarom, tudna valaki mondani egy szinsort?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

majd egyszer veszek egy elite autó ha lesz rá zsé(holnap 😛)

Az egy dolog hogy a sima is jó, de az Elite jobb fent, rosszabb lent