Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
komoly patch mivel 8 órás lesz <#guluszem1> , 4óra alatt megoldják a dolgot többiben meg jól beb@sznak és még könnyû vérû lányokat is hoznak maguknak persze kötelezõen a pizza és a kínai kaja mellé 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

húú akkor gyorsan kell gemezni

Simraceway: tigris013

trakk
7-kor.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Mikor kezdik el a patch-et?

Akit érdekel ez a téma, annak figyelmébe ajánlom, hogy a patch-csel kiveszik az IGC-s Nissan 240ZG-t.

légy türelmes

trakk
<#nevetes1>

Neeeeee 😮

Please note that the Need for Speed World Leaderboards will be reset during the patch. This means that all leaderboard data will be removed.

Tudjátok a Rosewood & Lyons-nál azt az egyenes részt ahol egy ugrató van és pont egy fal jön, egy terasz féle ahol teáznak, ott nitróztam és belébaszódtam de úgy hogy 2x adott backflippet és általába ott átmész a falon.Többet ott nem nitrózok, az tuti.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

trakk
Reálisabbnak tartom a "Legendary Driver" vagy a "Collector" achik végsõ szintjét, mint teljesítendõ feladatot érte.

Az tuti, hogy valami nehéz achievement lesz. Nem létezik, hogy csak úgy odaadnák a játék leggyorsabb, legjobb, stb... kocsiját egy-két nitrópuffogtatásért, vagy egy-két rendõr lezúzásáért.
Ha megengedsz egy kis pesszimuzmust, akkor az összes achievemnt teljesítésért. 😄DD

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Remélem a Bugatti nem valami hülye gyûjtsé' össze XY autót, azokból is persze legyen mind Boostos, ja és persze legyen meg az összes elite, és még 1 kis csekélység, gyûjtsd össze az összes autót, kihívás lessz

Remélem, egy egyszerû játékosnak is elérhetõ lesz, mármint nem azt mondom, hogy csak úgy hulljon az ölembe, de ha kell én bénázok akár 2 - 3 órát pursuitokon vagy nem is tudom...,
Kicsit felpörögtem annak tudatán, hogy megszerezhetõ lesz. 😄D
( De félek, hogy nagyot fogok koppani......, )
trakk
A Bugatti is hasonló cipõben jár, mint az új "Achievement Edition" autók (Balboni, E92, stb.) - egy achievement teljesítéséért lehet majd megkapni. Az egyelõre nem tudni, melyikért.

Akkor most mi is van a Bugattival?
Ha jól olvastam, teljesíteni kell azokat a kihívásos nemtom' miket, szóval ha meg csinálok X kihívást, akkor az enyém?
Mert ha valóban megszerezhetõ a Bugatti, pl nekem is, hát akkor lesz itt hû de hajde <#nyes>
Bocs ha hülyeséget írtam, valaki oktasson ki, a többi "öcsi" az megvan de ez a Bugattis cuccot nemvágom.<#nemtudom>
jah én is 😊
Ja, majd holnap kiderül.
De ezektõl, mint tudjuk, minden kitelik. Szóval nagyon de nagyon kiváncsi leszek erre majd.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Olyat nem fognak csinálni hogy ennek lehet ez a kocsi ennek meg nem.. ez hülyeség.. ez olyan mint ha rasszista lenne a szerkeztöség értitek.. a fekáknak lehet bugatti a fehéreknek nem.. ilyen nincsen elérhetö lesz sztem a kocsi 16 ezerért vagy fasz tudja.. nem kell itt riogatni a népet még frisisités sem volt emberek <#falbav> Irni bármit lehet, majd holnap kiderül minden.
Amennyiben most csak a bétásoknak lesz elérhetõ a Veyron, a bétátlan népek annyira fognak sírni (bár egy Veyronért szerintem nem érdemes😊, hogy végül valahogy bárki megszerezheti majd.

légy türelmes

De azt se írja, hogy nem kell az összeset teljesíteni ahhoz. Eléggé kétértelmûen fogalmaznak. Most hámozd ki ebbõl, hogy mit akarnak ezzel...
Mindegy, holnap kiderül, át****tak-e a palánkon vagy sem.

m1 leszarom a bugattit videóban láttam, nem nagy valami.. az audi r8 5.2 jó verda?
trakk
És itt hol látod, hogy az összeset teljesíteni kell érte?

Figyeljetek teljesen mindegy hogy kinek mi van meg a sok csaló benyomja a hacket és már meg is van neki a bugatti, nagyon sok bugattit fogunk látni én ugy érzem..
trakk

"A Bugatti Veyron csak akkor lesz megszerezhetõ, ha minden achievement teljesítve lesz."

Érdekelne, hogy ezt a hülyeséget honnan vetted.

Nem érted. Akkor levezetem neked logikai úton a problémámat.
A Bugatti Veyron csak akkor lesz megszerezhetõ, ha minden achievement teljesítve lesz. A bétás achievement logikusan csak azoknak lesz meg, akik játszottak a bétaverzióval.
Tehát aki nem játszott a bétaverzióval, nem lesz meg a bétás plecsnije -> nem lesz meg minden achievementje -> az illetõ elfelejtheti a Veyront.
Ennyi. Egyszerû, logikus.

trakk
Eddig sem értettem, és most sem értem a bétás plecsni miatti dühöngést. Szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy semmi érdemi jutalom nem jár majd érte, csak arra jó, hogy a bétások meg tudják mutatni, hogy õk bizony ott voltak, amikor a játék még élvezhetõ volt.

Mostanában szeretek hosszútávú következtetéseket levonni, szóval én már a játék hanyatlását vetítem elõre.
Hogy miért? Azért, mert ha így nézzük, akkor az EA annak a pár ezer bétás felhasználónak kedvez, a többi le van sz*rva.
És néhány ezer felhasználó nem hoz akkora hasznot, szóval...
De attól még játszok a játékkal, amíg végelgyengülésben ki nem múl a játék, vagy addig amíg az idõm és az elfoglaltságom engedi. Egyszer ígyis-úgyis a törlés sorsára fog jutni a profilom.

Igen. Csak annak, aki játszott a bétával. Aki meg nem játszott a bétával, az csak álmodozhat a Veyron-ról. mert soha az életben nem fog meglenni az illetõnek a bétás plecsnije. És csak akkor lehet megszerezni ugye, ha minden bratyó (így neveztem el) teljesítve van.

trakk
Ez most nem jött össze, próbáld újra.
Vagy nézd meg a videó leírását. Az segít.

Az már egy eleve teljesített acsi/ecsi/öcsi/húgi, így nem számít.

légy türelmes

Nyenyeneee :-D ha nem lenne a collector achitalán még igyekeznek érte

Project D|Rare Car Collector|

Akkor csak a bétás nyomiknak lesz meg...<#banplz>

Nekem is eltûnt egyszer az lfa-rol amit 1500 vettem rá másnap megvehettem 2500!

Tarpi
A karosszériát egyszer már elvették.<#idiota>

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Nekem már egy sincs.

légy türelmes

De egyszer kivehetnék mind a 4 kereket

<#eljen>
Nem veszik el semmi, amivel autóversenyezni lehet. A körítést alakították át.

légy türelmes

Most én azt szürtem le hogy vesznek az autók meg az összes eddig szerzett tuning-part minden.Akkor hiába fizettem bele eddig ebbe a szarba?
Akkor tehetnek egy szivességet megcsókólhatják a szebbik felemet.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem de ha tippelnek akkor ttt

Én is szomorú vagyok a mottók eltûnése miatt.
Más: most jól benne hagytuk az ideget Vferiben... Remélem, azért olvasta a helyesbítést is.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

trakk
Spring Hare videóját láttad? Találd ki, ki csinálta az outro-t.

Várjál ez még nem az, az ütõs majd most gyün! <#eplus2>
tutuhawer
<#hehe>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nagyon bánom hogy kiveszik a mottót a játékból, épp kezdtem belejönni az irkálásba!(amint frissül!) <#hehe>
Az utóbbi 3 nincs, mit tegyek bele?

Tehát az összes öcsit kell teljesiteni, a Veyron-hoz?

Bocsi ezért de felbaszódtam...

Nem veszik figyelembe a tuningot, nem léétezik, baszná meg õket a Sátán.<#falbav>

Az autókat figyelembe veszik csak a tuningot meg a festést stb. nem, ott a 6. pontban a leírás!

#64983 Azért, mert így minden feladatot meg kell csinálni, ami sokkal nagyobb bevétel a számukra!