Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Simraceway: tigris013
légy türelmes
Please note that the Need for Speed World Leaderboards will be reset during the patch. This means that all leaderboard data will be removed.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Ha megengedsz egy kis pesszimuzmust, akkor az összes achievemnt teljesítésért. 😄DD
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Remélem, egy egyszerû játékosnak is elérhetõ lesz, mármint nem azt mondom, hogy csak úgy hulljon az ölembe, de ha kell én bénázok akár 2 - 3 órát pursuitokon vagy nem is tudom...,
Kicsit felpörögtem annak tudatán, hogy megszerezhetõ lesz. 😄D
( De félek, hogy nagyot fogok koppani......, )
Ha jól olvastam, teljesíteni kell azokat a kihívásos nemtom' miket, szóval ha meg csinálok X kihívást, akkor az enyém?
Mert ha valóban megszerezhetõ a Bugatti, pl nekem is, hát akkor lesz itt hû de hajde <#nyes>#nyes>
Bocs ha hülyeséget írtam, valaki oktasson ki, a többi "öcsi" az megvan de ez a Bugattis cuccot nemvágom.<#nemtudom>#nemtudom>
De ezektõl, mint tudjuk, minden kitelik. Szóval nagyon de nagyon kiváncsi leszek erre majd.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
légy türelmes
Mindegy, holnap kiderül, át****tak-e a palánkon vagy sem.
"A Bugatti Veyron csak akkor lesz megszerezhetõ, ha minden achievement teljesítve lesz."
Érdekelne, hogy ezt a hülyeséget honnan vetted.
A Bugatti Veyron csak akkor lesz megszerezhetõ, ha minden achievement teljesítve lesz. A bétás achievement logikusan csak azoknak lesz meg, akik játszottak a bétaverzióval.
Tehát aki nem játszott a bétaverzióval, nem lesz meg a bétás plecsnije -> nem lesz meg minden achievementje -> az illetõ elfelejtheti a Veyront.
Ennyi. Egyszerû, logikus.
Hogy miért? Azért, mert ha így nézzük, akkor az EA annak a pár ezer bétás felhasználónak kedvez, a többi le van sz*rva.
És néhány ezer felhasználó nem hoz akkora hasznot, szóval...
De attól még játszok a játékkal, amíg végelgyengülésben ki nem múl a játék, vagy addig amíg az idõm és az elfoglaltságom engedi. Egyszer ígyis-úgyis a törlés sorsára fog jutni a profilom.
Vagy nézd meg a videó leírását. Az segít.
légy türelmes
Project D|Rare Car Collector|

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
légy türelmes
légy türelmes
Akkor tehetnek egy szivességet megcsókólhatják a szebbik felemet.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Más: most jól benne hagytuk az ideget Vferiben... Remélem, azért olvasta a helyesbítést is.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

#64983 Azért, mert így minden feladatot meg kell csinálni, ami sokkal nagyobb bevétel a számukra!