Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

E30nak C-be top speedje mennyi?
<#hawaii><#vigyor3>

Ehhh... Telhetetlen fiatalság... <#vigyor1>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

nekem ez tökéletesen megfelel 😛 igaz lehetett volna nagyobb is.... xD

Hol van ez egy ötcsillagos Konyakhoz????? <#eplus2>

#91907 Ja. Mentségemül: A lista a teljesség igénye nélkül készült

😛 oksa.... xDxD <#taps><#hehe><#nevetes1>

Dögöljé' meg! <#idiota><#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

egy 60k-s skill pack egyik fõnyereménye 😄

7r1v1um
+ több hacker, ami elveszi az ember kedvét a játéktól.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Vajon miért is csendesek a magyar world fórumok:
- Mûködik a wolrd
- Nincs kirívó bug
- Nincs ingyé autó
- Kevesebb/árnyaltabb csaló és/vagy hozzászokás a jelenlétükhöz
- Nincsenek újítások
- Nincs idõ a játékra, vagyis nem annyi, mint eddig
- Nincs Black Screen jelenség
- Nincs lobbyfagyás
Vagy a fenetudja. De tény, hogy kevesebb a wolrd-ös téma mostanság. Meg biztos hogy stabilabb a játék, különben lenne panasz itt bõven
Csak úgy fejeltem...

Elite autók Onsale, IGC autók, semmi egyéb.

Project D|Rare Car Collector|

on sale, fiókfeltörés, autózás a való életben, rgc rotáció
Köszönöm

Szevasztok skacok, mint tudjátok mostanában hanyagolom a játékot, úgyhogy az elmúlt másgél oldalban mi volt szó? Mert nincs kedvem olvasni...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Holnap este lesz bent 😊

Project D|Rare Car Collector|

SZiasztok!

Nálam egyáltalán nincs a car dealerben az audi 5.2-es, a Lotus és az r34 sem. Lemaradtam valamirõl? 😊

SUNNY84HUN
van benne valami , de akkor is én hondás voltam vagyok leszek pont 😉
akkor én is hülye gyerek vagyok 😄 mert enyém már teljesen eltér a gyári vti tõl 😉
gyorsulásokról meg annyit hogy tuning talikon lacháza tököl stb stb zárt pályán lehet tolni vagy kihalt úton , régen buta voltam de már nem annyira , a plusz - le - mindig jól jön szvsz , én mindig azt mondom tanuljon meg vezetni az egyén utána vigéckedjen a tunungolt autóval , addig ne építsen semmit csak legót 😄 .. <#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hasonló mint az R8 kicsit gyengébb NOS-al, csak jobban fordul.
Szabi
elméletileg napokkal ezelõtt lejárt a Quattro-s kód 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Jólvan, így már nekem is megjött a kedvem hozzá <#vigyor2>

Az R34 el is szemezek még, az mennyire jó gép?
R8 5.2? Elsõ vétel lesz nekem, ahogy berakják.<#eplus2><#banplz>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Hogy legyen mit kérdezned...<#nevetes2>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

TE-re nagyon hatásos, elég erõs a ramja, de ha leállsz vele a rakéta gyorsulással megint 200-zal mész. 😄

Balathruin

Mer szép otó.... :-D

Minek akkor az F1??....nem értem

http://www.youtube.com/watch?v=UWF0nd6q0KY
Elég jól gyorsul közepes NOS-al, jó könnyûre kell építeni és akkor még fordul is. Azért csodát ne várj tõle.
Nekem most egy mellék acc-ba az ajándék Miura a favorit, jól felultrázva úgy megy hogy csak és ennyire könnyen nem nagyon fordul szinte semmi. <#hehe>

Más: Csak kíváncsiságból megnéztem a stat oldalam és most látom jobbat ment a Chevelle 4 nitróval (csak 5s perfect-el) mint a GXP 3*-os erõvel és hosszal. <#wilting>
Az irányítása nem a legjobb szerintem
R8 Coupé 5.2 FSI Quattro mennyire lenne jó vétel? Vagy inkább csak garázsdísz?
Az audi helyett más is jöhetett volna mivel nem rég volt.. a többi az nincs meg szóval vétel..

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

ezek mennek ahogy én olvastam 😊

Aston Martin DBS,
Nissan GT-R (R35)
Ford Focus RS

"After this week’s rotation the Aston Martin DBS, Nissan GT-R (R35) and the Ford Focus RS will no longer be available in the Car Dealer so get them while you can."
Na ja szánalom ami a játékban folyik mostmár😞 Vagy rammolnak vagy csalnak a lényeg az hogy, tiszta versenyt maximum késõ este a hastings-on lehet találni ha mennek rajta 😊
Köszönöm! Izgalom az volt párszor. :-) az Elitepresident a kérdéses profil, ch szerón. Erre arra is van csillagom, de pár régi bug volt, meg ilyen dragos megtolás. A csillag után le is pihiztek azok a profilok.

Én is valami hasonlóra emlékszek, mert Central Coast valahol 300 alatt megy pár km-el NOS nélkül, a Diablo meg 303-at.
Mostanában mennyi hülye gyerek van, pár nap alatt összefutottam ilyen nitro nélküli max. sebességet csináló hekk-es gyerekkel + car changer-esel és váltig állították, hogy ö tisztán mennek, meg 15 éve NFS játszik meg hasonló Andersen szösszeneteket. Persze mikor ránéztem a stats oldalára volt jó pár csillag meg autofinish okosság is. Erre leírom neki a kékbe a faszános idõit, erre visszaír az egyik hogy reportol, mondom hajrá csak miért, mert nem csalok? <#wilting>
Komolyan mondom egy regényt lehetne írni ezekrõl.

#91879 Ja, ilyesmi, mert jókat röhögök a sok A1-en, MR-en ellõnek 5-8 N2O-t és csak 2-5 s-el érnek elõbb célba, ha a 350Z-vel megyek mindössze 2-3 sling-el. <#hehe>
Pont ezt akarom elkerülni Caminoval, gondoltam írok pár sort az illetékeseknek.
Amazzal az van hogy egy ideig ki volt csillagozva minden A-s idõ vele. Mintha nem lehetne felhúzni A-ba. Páran szóltak emiatt. Aztán valamelyik "csak classkingeket gyûjtök" fogalmatlan odaát belõtte az idõlimitjeit jóval a '69 -es Mustang fölé. Pedig kb ugynazokat az idõket lehet kihozni mindkettõbõl. Quqa is megmondta PH-n. Teenageh transpotah is Youtubeon.
Most ott vagyok hogy vinném vad multikra, de nem merem. Közben Mustanggal ott nitrózom ki a bénább GT2 997 szintû idõket csillag nélkül.
LMS-t sajna nem tudom hova tenni, nem ismerem, de megemlíthetem. Melyik az a profilod? Ötöt véginéztem, láttam izgalmas dolgokat, de sokcsillagots nem. 😊
tehát valószinüleg csalt 😄

Az én C-s MR2-m 258-at megy. nitroval 280

322 -öt nitroval b-ben megy ha megy annyit 😊
7r1v1um
Nekem is vannak. Csak az újabb tapasztalatok függvényében alakítgatok rajtuk.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Hopp elírtam 278-al megy a Chevelle!
Sajnos nekem vannak elveim és abban benne van az is, hogy közúton betartom a sebességhatárokat, sajnos ez van és nem fog változni, mert nem szeretném ha az én hibámból hasonló történne: mai hír! <#ejnye1>
Ezt javaslom neked is!!! <#wave>

#91861 Tegnap próbálgattam a C-s pályán mi menne jól és a Chevrolet Chevelle SS az valami iszonyat milyen milyen erõs lett/volt?, mert 4s perfectel lerajtolta az 5s-es MR-t, 5s-el meg jelentõs elõnyre tett szert (a kanyarig tart neki). 287-el megy és nitróval 303 körül van a vége, nagyon komoly. Sajnos a 911 Turbo gyengén muzsikál, a 350Z jobb nála így is. Ma ha ráérek El Camino SS teszt, leütve közel C csúcson va.

Más: az MR mennyit megy C-ben, mert láttam sok egyéb furcsaság mellett egyet ami 322 repesztett és az szerintem csalt!
hali skacok

Szevasz! S classos, Diamondos, LMS Ultrás, singlis csillagokkal nem foglalkozol véletlenül? Szeplõtlen profillal, minden futamra azt kaptam ott a béraudival. Zavaró, mikor pár tizeddel ott a multis is.

Szóval igen 😄 köszi a álaszt 😊 néztem videókat róluk csak nem voltam biztos benne. TE-re gondoltam beszerezni az egyiket, csak nemtudom, hogy melyik lenne a jobb. Persze ez nem a hangtól függ, de nálam az is fontos.
7r1v1um
Ugyan az a motor hajtja õket, úgyhogy elõfordulhat.
Te Chris, ezzel a Tier3-as versenyzõs cuccal mi a helyzet? Ezen a héten van Hastings.

goregrind
Nem csak azoknak, más verdák is elõferdülnek ugyan azzal a hanggal! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Az Aston DBS-nek és a V12 vantage-nak ugyanolyan motorhangja van?
Szép napot! Várom olyanok jelentkezését akiknél A class-szos El-Caminos idõ ki van csillagozva nfs-s.com-on, de ettõl eltekintve rendben vannak a statoldalon.
Privátba.
goregrind
Én sem izzok karácsonyi feelinben. Mindhárom megvan, szóval ugyan az a helyzet mind a jelenlegi top-up esetében: felejtõs... Pedig direkt gyûjtögettem IGC-t, gondoltam lesz valami faxányos kis verda esetleg. Hát a lópikulát! Ment is a mani 60ezres csomagokra inkább...

DISCORD: grimanddark

Hát ezzel sem váltották meg a világot..