Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
#91907 Ja. Mentségemül: A lista a teljesség igénye nélkül készült
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
- Mûködik a wolrd
- Nincs kirívó bug
- Nincs ingyé autó
- Kevesebb/árnyaltabb csaló és/vagy hozzászokás a jelenlétükhöz
- Nincsenek újítások
- Nincs idõ a játékra, vagyis nem annyi, mint eddig
- Nincs Black Screen jelenség
- Nincs lobbyfagyás
Vagy a fenetudja. De tény, hogy kevesebb a wolrd-ös téma mostanság. Meg biztos hogy stabilabb a játék, különben lenne panasz itt bõven
Csak úgy fejeltem...
Project D|Rare Car Collector|
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Project D|Rare Car Collector|
Nálam egyáltalán nincs a car dealerben az audi 5.2-es, a Lotus és az r34 sem. Lemaradtam valamirõl? 😊
akkor én is hülye gyerek vagyok 😄 mert enyém már teljesen eltér a gyári vti tõl 😉
gyorsulásokról meg annyit hogy tuning talikon lacháza tököl stb stb zárt pályán lehet tolni vagy kihalt úton , régen buta voltam de már nem annyira , a plusz - le - mindig jól jön szvsz , én mindig azt mondom tanuljon meg vezetni az egyén utána vigéckedjen a tunungolt autóval , addig ne építsen semmit csak legót 😄 .. <#wave>#wave>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Az R34 el is szemezek még, az mennyire jó gép?
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Balathruin
Nekem most egy mellék acc-ba az ajándék Miura a favorit, jól felultrázva úgy megy hogy csak és ennyire könnyen nem nagyon fordul szinte semmi. <#hehe>#hehe>
Más: Csak kíváncsiságból megnéztem a stat oldalam és most látom jobbat ment a Chevelle 4 nitróval (csak 5s perfect-el) mint a GXP 3*-os erõvel és hosszal. <#wilting>#wilting>
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Aston Martin DBS,
Nissan GT-R (R35)
Ford Focus RS
"After this week’s rotation the Aston Martin DBS, Nissan GT-R (R35) and the Ford Focus RS will no longer be available in the Car Dealer so get them while you can."
Mostanában mennyi hülye gyerek van, pár nap alatt összefutottam ilyen nitro nélküli max. sebességet csináló hekk-es gyerekkel + car changer-esel és váltig állították, hogy ö tisztán mennek, meg 15 éve NFS játszik meg hasonló Andersen szösszeneteket. Persze mikor ránéztem a stats oldalára volt jó pár csillag meg autofinish okosság is. Erre leírom neki a kékbe a faszános idõit, erre visszaír az egyik hogy reportol, mondom hajrá csak miért, mert nem csalok? <#wilting>#wilting>
Komolyan mondom egy regényt lehetne írni ezekrõl.
#91879 Ja, ilyesmi, mert jókat röhögök a sok A1-en, MR-en ellõnek 5-8 N2O-t és csak 2-5 s-el érnek elõbb célba, ha a 350Z-vel megyek mindössze 2-3 sling-el. <#hehe>#hehe>
Amazzal az van hogy egy ideig ki volt csillagozva minden A-s idõ vele. Mintha nem lehetne felhúzni A-ba. Páran szóltak emiatt. Aztán valamelyik "csak classkingeket gyûjtök" fogalmatlan odaát belõtte az idõlimitjeit jóval a '69 -es Mustang fölé. Pedig kb ugynazokat az idõket lehet kihozni mindkettõbõl. Quqa is megmondta PH-n. Teenageh transpotah is Youtubeon.
Most ott vagyok hogy vinném vad multikra, de nem merem. Közben Mustanggal ott nitrózom ki a bénább GT2 997 szintû idõket csillag nélkül.
LMS-t sajna nem tudom hova tenni, nem ismerem, de megemlíthetem. Melyik az a profilod? Ötöt véginéztem, láttam izgalmas dolgokat, de sokcsillagots nem. 😊
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Ezt javaslom neked is!!! <#wave>#wave>
#91861 Tegnap próbálgattam a C-s pályán mi menne jól és a Chevrolet Chevelle SS az valami iszonyat milyen milyen erõs lett/volt?, mert 4s perfectel lerajtolta az 5s-es MR-t, 5s-el meg jelentõs elõnyre tett szert (a kanyarig tart neki). 287-el megy és nitróval 303 körül van a vége, nagyon komoly. Sajnos a 911 Turbo gyengén muzsikál, a 350Z jobb nála így is. Ma ha ráérek El Camino SS teszt, leütve közel C csúcson va.
Más: az MR mennyit megy C-ben, mert láttam sok egyéb furcsaság mellett egyet ami 322 repesztett és az szerintem csalt!
Te Chris, ezzel a Tier3-as versenyzõs cuccal mi a helyzet? Ezen a héten van Hastings.
DISCORD: grimanddark
Privátba.
DISCORD: grimanddark