94802
  • Szabi #92444
    Kanadai srác autói, úgy látom a Rolls épp nem volt ott... :)

F12 előtt Aventador-ja volt és az elsők között kapja meg a LaFerrariját majd :D
  • Milo82
    Ezeket tegnap lőttem egy VIII.kerületi mélygarázsban,tombol a szegénység arrafelé!https://lh6.googleusercontent.com/-clMAXvkcWrk/UmqbPtdha7I/AAAAAAAACOE/mtuq36mEL8Y/s640/DSC02380.JPG
    https://lh3.googleusercontent.com/-XPn_xOVhhBw/UmqbRhtmbuI/AAAAAAAACOM/p9m4yFVpRMU/s512/DSC02379.JPG
    https://lh3.googleusercontent.com/-jEU4n8CiKic/UmqbTmqisRI/AAAAAAAACOU/xYWlCty1nWg/s800/DSC02401.JPG
  • Frost5D
    Gondoltam kihozok valamit a skylinemből :) (Soonzor vinyliket hol lehet szerezni?)

• RoboKutya78
    Igaz egy ragyi autónak tűnik első tesztvezetésre de kipingáltam őt is:)

• KorzeTheNinja
    ajánlom a figyelmedbe: NFSWHUN.COM/ProxySwitcher

Regelj a fórumba ha eddig nem tetted meg. többen figyelik azt az oldalt, igy valószinübb a segitség.
  • RoboKutya78
    hiába lövöm be a proyit pollandra hiába teszem át a fiókomat pollandra mindíg bevált magyarra ez a szar. Ha meg mindent beállítok úgy ahogy kell a belépésnél előkerül a robotkód hiába írom be rendesen a nevemet jelszavamat a robotkódot mindig visszadobja hibás bevitelnek a facebokos bejelentkezés jó de akkor is magyar lesz a pénznem.

Na ezért játszom inkább STO-t mert ott mindenkinek azonos a tarifa illetve még ki is lehet farmolni a pénzes cuccokat nem muszáj fizetni. És vajh mégis ragyog a játék csillaga az éterben
  • mal4k41
    e46 xD :D Epic fail
  • mal4k41
    Hopp bocs az előbb elirtam a e56-ot e 56 ! elnézést
  • RoboKutya78
    ho ho photoshop befigyel vagy az elejét mért titkolod?:)
  • mal4k41
    Sziasztok! ma befejeztem a BMW M3 GTR e56-osom :) a véleményeteket szeretném kikérni.Performance Build : K Z K P P P de azon filózom hogy a Piros Attack kereket lecserélem Transtek-re (Sárgára)
  • RoboKutya78
    Skacok ezt most nem vágom
    beállítottam a proxyt pollandra bejön az oldal de ezzel a szar robot proggramal amit beraktak a bejelentkezőbe nem tudok zöldágra vergődni a facebok bejelentkezés megy csak de akkor ott is magyar vagyok ismét? WTF......
  • noblem1983
    Tegnap este nekem 2-szer történt meg ugyanez Gray Point-on egymás után. Először csak mindenki undefined lett aztán nagyon elkezdett szaggatni majd out of memory-val kilépett. A kannát pedig 90%-ig felhúzod az már jó. Nekem a launch grip-em kevés az LP 640 Vesna-ban azért nem tudok még úgy kilőni. Érdemes a max overallra gyúrnod 3Z-3P alkatrésszel.
  • RoboKutya78
    van egy Razer Game Booster progi amivel le tudsz állítani progikat amik visszafoghatják az fps számot és ez elvileg felvenni is tud videót és képet:)
  • RICCS98

[Spoiler]
    Képernyő felvevőhöz kérnék tanácsot, ki próbáltam a Fraps-ot de az nagyon sok FPS-t vitt le. A bandi-t is de az meg Error, meg anyám kínja...
    Ha valaki tud egy olyan felvevőt ami viszonylag kevés FPS-t eszik, és tud már egyből HD vagy full HD-ban venni ( Tudom, HD-nál már nincs értelme kérnem, hogy kevés FPS-t egyen) az dobjon meg egy linkel.
    előre köszönöm.
  • RoboKutya78
    vajh mért ilyen a név fent a sarokban?
  • RoboKutya78
    segítség!!
    A reventón lambónak jó a dragra ha telepakolom kannával? most 50% kanna és 19 százalék keréken van
    alap szerkós alkatrészek vannak benne amivel kapni lehet 756os overe van
    Tapasztalatom kicsit gyengus lassan lehet kapcsolni a sebességet nem tudom zöldben tartani rendesen
    Viszont az SV 90% kannán és 38% keréken 777 es overrel gyönyörűen startol
    SV alkatrészei
    moci 9. 4. 0 **
    turbo 9. 9. 0 ****
    váltó 6. 8. 3 ***
    felfüggesztés 7. 4. 9 ***
    fék 0. 0. 13 ****
    kerék 4. 8. 12 ****

renentón alkatrészek
    moci 4. 4. 0. *
    turbo 3. 3. 0. *
    váltó 4. 3. 2. *
    felfüggesztés 2. 2. 4. *
    fék 0. 0. 4. *
    kerék 2. 3. 4 *
  • Quqa
    Az itt már nem nagyon lesz, talán ide nézz fel néha, valaki csak frissíti az új infókkal.
  • RoboKutya78
    tényleg barmira örülnék neki ha a játék fórumán vagy a facebokon megjelenő éppen aktuális eventekről valaki beszámolna a fórumba csak olyan szinten hogy mit kell csinálni és hova kell postolni az eredményét a dolognak:)
  • RoboKutya78
    keményen a 410. napnál járok az összesítésben kb 3 hónap és ki lesz ez is lockolva:)
  • RoboKutya78
    ingyen lock van ha igaz.
  • Szabi #92424
    nabaszki, elfelejtettem tegnap összeszedni ezeket a szarokat -.-
  • RoboKutya78
    au fack az meg lejárt most lesem thunder se kóser már ?
  • Gyuszopapa
    Sajna kell hozzá proxi váltás.
  • Szabi #92421
    az ip-t nézi, tehát muszáj! :D
  • RoboKutya78
    hiába váltok nemzetiséget az ea oldalán nem akar hinni nekem a dolog.
  • RoboKutya78
    skacok csak a proxiswich-es lengyel boost működik muszáj hozzá a proxi váltó progi?
    vagy lengyel boost off?
  • Quqa
    Már tudnak róla, különben meg általában egy dolgod megcsinálnak, ötöt meg elcsesznek, aki régóta játszik már rég tudja ezt.
  • Micsurin
    Egérrel sima liba bezzeg vót olyan , hogy a csóri kis r8-at lerámolta a zsaru a pályáról és el is kapta... 2-szer is
  • HUNNFSKILLER
    Csíterekkel van tele a játék -> szarok a szerverek -> szarnak rá az egészre.
  • hungary27
    nem tudjátok miért nem számolja nekem az achievement-eket?
  • SUNNY84HUN
    na ja , én nissan r32es döggel szoktam ott menni ( ami escapre van építve ) , azzal izgalmas de s classal már lazább
  • HUNNFSKILLER
    Nem csak hosszabb, de nehezebb is.
  • SUNNY84HUN
    szasz , h.s és az underg. team escape ad ultrákat többi escape nem olyan aktív szóró , h.s azért jobb mert időben többet tudsz menni rajta mint az ug escapen mivel az sokkal hosszabb .......
  • mal4k41
    Szasztok!lenne 1 kérdésem.escapek közül azt böngésztem ki a neten hogy a High Stake adja a legnagyobb ratevel a Ultra Parts-okat.Na most,sokan azt álítják hogy a Underground Team Escape is adja elég jól.Tudná az utóbbi nekem valaki tanusíttani?vagy maradjak a jól bevált high Stake-nél?
  • TOMDRIVER333
    Ezt irja ki: "Fatal error: Call to a member function promenu_js() on a non-object in /home/metaler5/public_html/_test/admin/applications_addon/other/promenu/sources/hooks.php on line 227"
  • chris1997
    Ja
  • TOMDRIVER333
    Csak nálam nem megy az új oldal?
  • HUNNFSKILLER
    5000 Driver pont után válthatod ki.
  • XxXegyFiuXxX
    srácok,a bugáttit mikor nyerem meg? ha már a garázsomban van 500 autó? vagy ha már össze gyűjtöttem 5000 pontot? KÖSZÖNÖM előre is a válaszokat!!
  • chakon88
    akkor problem megoldva.. thx.. még jó hogy már nem élek olyanokkal....