94802
-
#92444 Kanadai srác autói, úgy látom a Rolls épp nem volt ott... :)
F12 előtt Aventador-ja volt és az elsők között kapja meg a LaFerrariját majd :D -
Milo82 #92443 Ezeket tegnap lőttem egy VIII.kerületi mélygarázsban,tombol a szegénység arrafelé!https://lh6.googleusercontent.com/-clMAXvkcWrk/UmqbPtdha7I/AAAAAAAACOE/mtuq36mEL8Y/s640/DSC02380.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-XPn_xOVhhBw/UmqbRhtmbuI/AAAAAAAACOM/p9m4yFVpRMU/s512/DSC02379.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-jEU4n8CiKic/UmqbTmqisRI/AAAAAAAACOU/xYWlCty1nWg/s800/DSC02401.JPG -
Frost5D #92442 Gondoltam kihozok valamit a skylinemből :) (Soonzor vinyliket hol lehet szerezni?)
-
#92441 Igaz egy ragyi autónak tűnik első tesztvezetésre de kipingáltam őt is:)
-
KorzeTheNinja #92440 ajánlom a figyelmedbe: NFSWHUN.COM/ProxySwitcher
Regelj a fórumba ha eddig nem tetted meg. többen figyelik azt az oldalt, igy valószinübb a segitség. -
#92439 hiába lövöm be a proyit pollandra hiába teszem át a fiókomat pollandra mindíg bevált magyarra ez a szar. Ha meg mindent beállítok úgy ahogy kell a belépésnél előkerül a robotkód hiába írom be rendesen a nevemet jelszavamat a robotkódot mindig visszadobja hibás bevitelnek a facebokos bejelentkezés jó de akkor is magyar lesz a pénznem.
Na ezért játszom inkább STO-t mert ott mindenkinek azonos a tarifa illetve még ki is lehet farmolni a pénzes cuccokat nem muszáj fizetni. És vajh mégis ragyog a játék csillaga az éterben
-
mal4k41 #92438 e46 xD :D Epic fail -
mal4k41 #92437 Hopp bocs az előbb elirtam a e56-ot e 56 ! elnézést -
#92436 ho ho photoshop befigyel vagy az elejét mért titkolod?:)
-
mal4k41 #92435 Sziasztok! ma befejeztem a BMW M3 GTR e56-osom :) a véleményeteket szeretném kikérni.Performance Build : K Z K P P P de azon filózom hogy a Piros Attack kereket lecserélem Transtek-re (Sárgára) -
#92434 Skacok ezt most nem vágom
beállítottam a proxyt pollandra bejön az oldal de ezzel a szar robot proggramal amit beraktak a bejelentkezőbe nem tudok zöldágra vergődni a facebok bejelentkezés megy csak de akkor ott is magyar vagyok ismét? WTF...... -
noblem1983 #92433 Tegnap este nekem 2-szer történt meg ugyanez Gray Point-on egymás után. Először csak mindenki undefined lett aztán nagyon elkezdett szaggatni majd out of memory-val kilépett. A kannát pedig 90%-ig felhúzod az már jó. Nekem a launch grip-em kevés az LP 640 Vesna-ban azért nem tudok még úgy kilőni. Érdemes a max overallra gyúrnod 3Z-3P alkatrésszel. -
#92432 van egy Razer Game Booster progi amivel le tudsz állítani progikat amik visszafoghatják az fps számot és ez elvileg felvenni is tud videót és képet:)
-
RICCS98 #92431
[Spoiler]
Képernyő felvevőhöz kérnék tanácsot, ki próbáltam a Fraps-ot de az nagyon sok FPS-t vitt le. A bandi-t is de az meg Error, meg anyám kínja...
Ha valaki tud egy olyan felvevőt ami viszonylag kevés FPS-t eszik, és tud már egyből HD vagy full HD-ban venni ( Tudom, HD-nál már nincs értelme kérnem, hogy kevés FPS-t egyen) az dobjon meg egy linkel.
előre köszönöm. -
#92430 vajh mért ilyen a név fent a sarokban?
-
#92429 segítség!!
A reventón lambónak jó a dragra ha telepakolom kannával? most 50% kanna és 19 százalék keréken van
alap szerkós alkatrészek vannak benne amivel kapni lehet 756os overe van
Tapasztalatom kicsit gyengus lassan lehet kapcsolni a sebességet nem tudom zöldben tartani rendesen
Viszont az SV 90% kannán és 38% keréken 777 es overrel gyönyörűen startol
SV alkatrészei
moci 9. 4. 0 **
turbo 9. 9. 0 ****
váltó 6. 8. 3 ***
felfüggesztés 7. 4. 9 ***
fék 0. 0. 13 ****
kerék 4. 8. 12 ****
renentón alkatrészek
moci 4. 4. 0. *
turbo 3. 3. 0. *
váltó 4. 3. 2. *
felfüggesztés 2. 2. 4. *
fék 0. 0. 4. *
kerék 2. 3. 4 * -
Quqa #92428 Az itt már nem nagyon lesz, talán ide nézz fel néha, valaki csak frissíti az új infókkal. -
#92427 tényleg barmira örülnék neki ha a játék fórumán vagy a facebokon megjelenő éppen aktuális eventekről valaki beszámolna a fórumba csak olyan szinten hogy mit kell csinálni és hova kell postolni az eredményét a dolognak:)
-
#92426 keményen a 410. napnál járok az összesítésben kb 3 hónap és ki lesz ez is lockolva:)
-
#92425 ingyen lock van ha igaz.
-
#92424 nabaszki, elfelejtettem tegnap összeszedni ezeket a szarokat -.-
-
#92423 au fack az meg lejárt most lesem thunder se kóser már ?
-
Gyuszopapa #92422 Sajna kell hozzá proxi váltás. -
#92421 az ip-t nézi, tehát muszáj! :D -
#92420 hiába váltok nemzetiséget az ea oldalán nem akar hinni nekem a dolog.
-
#92419 skacok csak a proxiswich-es lengyel boost működik muszáj hozzá a proxi váltó progi?
vagy lengyel boost off?
-
Quqa #92418 Már tudnak róla, különben meg általában egy dolgod megcsinálnak, ötöt meg elcsesznek, aki régóta játszik már rég tudja ezt. -
Micsurin #92417 Egérrel sima liba bezzeg vót olyan , hogy a csóri kis r8-at lerámolta a zsaru a pályáról és el is kapta... 2-szer is -
HUNNFSKILLER #92416 Csíterekkel van tele a játék -> szarok a szerverek -> szarnak rá az egészre. -
#92415 nem tudjátok miért nem számolja nekem az achievement-eket? -
#92414 na ja , én nissan r32es döggel szoktam ott menni ( ami escapre van építve ) , azzal izgalmas de s classal már lazább -
HUNNFSKILLER #92413 Nem csak hosszabb, de nehezebb is. -
#92412 szasz , h.s és az underg. team escape ad ultrákat többi escape nem olyan aktív szóró , h.s azért jobb mert időben többet tudsz menni rajta mint az ug escapen mivel az sokkal hosszabb ....... -
mal4k41 #92411 Szasztok!lenne 1 kérdésem.escapek közül azt böngésztem ki a neten hogy a High Stake adja a legnagyobb ratevel a Ultra Parts-okat.Na most,sokan azt álítják hogy a Underground Team Escape is adja elég jól.Tudná az utóbbi nekem valaki tanusíttani?vagy maradjak a jól bevált high Stake-nél? -
TOMDRIVER333 #92410 Ezt irja ki: "Fatal error: Call to a member function promenu_js() on a non-object in /home/metaler5/public_html/_test/admin/applications_addon/other/promenu/sources/hooks.php on line 227" -
chris1997 #92409 Ja -
TOMDRIVER333 #92408 Csak nálam nem megy az új oldal? -
HUNNFSKILLER #92407 5000 Driver pont után válthatod ki. -
XxXegyFiuXxX #92406 srácok,a bugáttit mikor nyerem meg? ha már a garázsomban van 500 autó? vagy ha már össze gyűjtöttem 5000 pontot? KÖSZÖNÖM előre is a válaszokat!! -
chakon88 #92405 akkor problem megoldva.. thx.. még jó hogy már nem élek olyanokkal....