Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Project D|Rare Car Collector|
😄
nem rossz de nem egy hatalmas eresztés
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Amúgy jó?
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
mert ha igen akkor félrerakok rá egy kis boostot. esetleg az árára emlékszik még valaki?

Sajnos most is játszik még hihetetlen..
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Jó jó de akkor pontosan melyik 4 alkatrész legyen kék? Mindegy.
De piros gumival és fékkel szép magas overall fog kijönni. Jé, hát ez a jó öreg kék-kék-kék-kék-piros-piros.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
#91946 Grid 3 kód nincs?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végre mindenki ugyan úgy látja a topikot mint én IE8-on és végre jól nyílik meg a makró kis ablakban nem vált oldalt mint eddig, mert ha véletlen rányomtam cseszhettem amit írtam. <#eplus2>#eplus2>
Betolom ide is:
Lenne egy Dirt3 (AMD Gaming Evolved) kódom, amit szeretnék elcserélni. Elsõsorban NFS Shift2 kódra. Ajánlatokat privát üzenetben várok. Köszönöm!
Balathruin
Balathruin
Hoppá!
Balathruin
(vagy legalábbis amíg nem találnak ki új megoldást az okosok 😊
az sg atyaúristenei kikapcsolták azt a "hibát" az sg motorjában ami eddig lehetõvé tette..
"Nulla tenaci invia est via"
SG: Csak nálam nincs fejléc? (AdBlock ki van kapcsolva itt)
Balathruin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
ha nem lenne bent a kép akkor itt a link<#mf1>#mf1>
viccet félre téve: agera/cinke/aventador/ccx elite? melyik esélyes? én az elsõvel szemezek , mert baromi jól néz ki a segge szerintem.... de vélemények jól jönnének.<#email>#email>
Be jó is lenne...