94802
  • noblem1983
    Az még mindig jobb mintha elindul a verseny és akkor nyomja be a fogyatékos. Az nagyobb időveszteség bár akkor számolja legalább a versenyt
  • XxXegyFiuXxX
    sziasztok
    azért ez már elég súlyos,hogy még haloween-es dekoráció sincs a worldben és sztem a nagyobb ünnepek között se les semmi,csak azok a gyökér cheat-erek -.-
    és basszák megcsinálni a fejlesztők a játékot,folyamatosn kidobál az utcára ha multikat akarok menni ERROR-al szánalmas na mindegy
  • Cortinaar
    Igen, a cheaterek mindent megölnek, pedig milyen jó lenne. És szívesen bütykölném is a kocsit, mint a street rod-ban. Ezzel egyedivé lehetne tenni az alkatrészeket, így az autót is. Autónak is lehetne valami respect jelzője, mondjuk függene a vele elért győzelmektől. Így bizonyos győzelmek után is járna valami kis bónusz. Stb...
  • Quqa
    Sajnos esélyes hogy ez is elmarad, mint ahogy az idei összes ünnep mióta átvették ezek a fejl....ők? a játékot.
  • SUNNY84HUN
    egy kis hangulatot hozunk már előre :)
  • GEMPAHUN
    Grat amúgy ennek is örűljél jó hogy nem igcet kaptál
  • SUNNY84HUN
    igazi pink slip versenyek mint a komoly utcai versenyeket ahol az autót a tét , jó ötlet
    csak a csíter k.csögök ezt is megölnék :S
  • Cortinaar
    Simán el tudnám képzelni, hogy mondjuk az arany kártyából lehetne autót nyitni. Mondjuk azok közül az autók közül random valamelyiket, amiket magad mögé utasítottál.
  • SUNNY84HUN
    mekkora komoly lenne hogy lehetne autót nyitni verseny után gold kártyából hébe hóba
  • SUNNY84HUN
    dehogy még a silver -gold - platina pack sem ad autót nemhogy az igc -s csomagok , csak a car prize pack ad autót :S
  • Cortinaar
    Értem. Autót lehet nyerni a 60.000-es és 100.000-es kártyákkal is?
  • RoboKutya78
    látom nem látni rendesen a vezetői pontjaim számát:) a 3000 pontos határért kaptam:)
  • Cortinaar
    Melyik kártya adta a verdát?
  • chakon88
  • COBRA1159
    Új IGC-s autók Október 31.-től!
    · Chevrolet Corvette Z06 (1.500.000 $)
    · Porsche Panamera Turbo (1.400.000 $)
    · Pontiac Firebird Formula (700.000 $)

IGC-s autók közül törölve:
    - Lamborghini Murciélago LP 640
    - BMW M6 Coupé
    - Mazda RX-7 RZ
  • RoboKutya78
    Na hogy bassza meg az .....
  • noblem1983
    Szevasz! Ha esetleg nem állna az alku Tutu-val akkor jelentkezek a PC-s Shift 2-re. Kifizetem a postaköltséget is. Az átvétellel meg nem lesz gond mert anyukám a helyi Posta főnök, szóval ha dolgozom ő is kifizeti-ha ez számít.
  • Dealcsy
  • Gyuszopapa
    1500 ft-ot szedj össze akkor adok egy kódot,de ha kifizeted a postát akkor bontatlanul kapod a Shift 2-őt.
    Részletben is fizethetsz csak te és hogy lásd hogy nem kamu ha igéretet teszel"csak neked"előre elküldöm.

Ha valakinek kell van 1 2000 ft-os PSC kód ami 50%-ig állja a 2000-et.
  • tutuhawer #92505
    annál királyabb fórumos felületet én még nem láttam, mint az új nfswhun.com

Van egy Play Station 3-ra érvényes shift 2 unleashed kódom. Hihetetlenül szeretnél elcserélni egy PC-s kódra, és eddig a steam-origin csere-bere fórumokban se sikerült. Ha van valakinek felesleges kódja, segítsen ki legyen szíves, sokat jelentene

Hey
  • chakon88
    Sziasztok... Skacok... Miért nem lehet belépni az NFS hivatalos oldalra ?
  • RoboKutya78
    Én se akarom bántani a kitalálóját de az a rendszer nem arra van kitalálva mint amire ennek a fórumnak volt a haszna.
    Az a rendszer akkor lesz jó ha úgy hasznosítják mint az Ea-s forumot annak van értelme.
    De hogy ha valaki hirtelen akar valami infót kérni a többiektől akkor ez a rendszer totálisan megfelel.
    Az a CSet se az igazi hiszen aki itt fórumozott az se ül állandóan a gépe mellett hogy várja a pittyogás akkor már inkább a ts szoba.

Nekem is zavaros az egész buli ottan.
  • B13A6
    Én már kezdtem örülni,hogy a játékosok mennyiségén is meglátszik mennyire olyan a játék amilyen...Aztán láttam,hogy csak átköltöztetek máshova...valahova,ami laggol,akadozik,mint a szar...kattintanom kell ahhoz,hogy odakattinthassak ahonnak 1 kattintással 1 kattintásnyira kerülök attól,hogy a 23 topik közül kiválasszam amelyiket el akarom olvasni...hogy aztán mehessek a következőre(?)-hiszen az ember( ha már) nem akar(na) lemaradni semmiről..Aztán a laggolós oldal 60%-a kép profilszoveg stb.és írás alig-alig..
    Itt minden jó volt:1 helyen egy kattintással,info-k,érdekes dolgok+ a hülyéskedés is....Eddig játék nem volt,mostmár fórum sincs,illetve van csak felvette a játék színvonalát..ami ugye tudjuk hol van..
    Ha eddig legalább ez, mostmár 0 okom van belépni,ne adj isten visszatérni a játékba...
    Részemről ennyi,lehet ezt is pocséklás volt leírni..császtok
  • Quqa
    IE8 IE8 IE8

#92500 De most van!
  • chris1997
    ja, 2 hétig SENKINEK, nem IE8 felhasználóknak, azoknak eddig sem volt :D
  • Szabi #92499
    azért ez így nagy túlzás, kb. 2hétig nem volt fejléc.. :D
  • Quqa
    Senkinek és mindenkinek:
    Szerintem teljesen jól kiszolgálta az SG ezen fóruma a World játékosok azon részét akik megfordultak itt az elmúlt 3 év alatt. Semmi gond vele, kicsit gazdátlan lett mostanság. Nem csili-vili mint máshol, de jó volt a lényeget meg el tudtuk intézni itt is.

Megj.: tetszik hogy most van fejléc, de mi a túróért nem volt az itt eltöltött több mint egy évem nagy részében.
    Mindegy is, ez már örökre titok marad számomra.
    Megj2.: Felesleges összefeszülni e miatt!
  • goregrind #92497
    Azért jöttem és írtam mert jelezték, hogy van mire válaszolnom! :)

Egyébként 2 oldalnyi olvasatlan van, de nem igazán érdekel...
  • Szabi #92496
    persze, életem fő műve

1. Krisz mintha az írta volna múltkor, hogy neki sincs :'DDD
    ha a kékvonalas fos, akkor ez most így mi ?
    2. hulladék, de azért most is írsz ide, hulladék, de azért sikerült szétbarmolni még jobban

a fapados szerkezetét szeretem az sg-ben, átlátható, nincs semmi fölösleges 200x200as profilkép és 500magas aláíráskép..

remek hogy egy témát szétlehet szedni 80topikra, így 80 topikot kell követni, nem egyet

én nem érzem összegkadásnak, eddig se volt és most sincs semmi bajom veled, csak nem értem, hogy ez így most mitől jobb
  • goregrind #92495
    Ez a topikdizájn nagyon az életed, igaz? :)

1. Nincs hozzáférésem sem az eftépéhez, sem pedig a szíeses fájlhoz. Ezt mindig elküldtem Krisznek. Neki kell intézkednie ez ügyben (ha szól javítom, és nem olyan kékvonalas fosra)
    2. Mindig is mondtam, most is mondom (írom): SG hulladék, le se fosom... (egyetlen egy pozitívum van a fapados szerkezete miatt, semmi több.)

Nagyon sajnálom, hogy pont egy ilyen fos miatt akadunk össze! Faszányos volt az az idő, amikor együtt toltuk a játékot! De én már a te idődben is jeleztem, hogy tovább kellene lépni az sg-n...
  • SUNNY84HUN
    Ó ó nehogy meg sajnáljunk már
  • Szabi #92493
    úgy 2évig én :D

én hoztam össze az eredeti topikdizájnt is, aztán rex bácsi szétbarmolta majd utánna átmenekült a saját fórumába ezt meg így hagyta..... :D
  • kanyesz07
    TCMCHRIS előtted ki volt a "házigazda" ? Mert akkor érkeztem mikor kb 1-2 hétig ő volt.
  • CARBON96
    Sziasztok! Most már Halloween-es dekorációs se lesz a Worldbe?
  • kopasz0
    Ahha értem kösszi azért.
  • HUNNFSKILLER
    Szia. A játékban már vagy másfél éve nincs freeroam chat, szóval magyar csatorna sincs.
  • kopasz0
    sziasztok meg tudja nekem adni a Woldbe a magyar csatornát.?
  • RoboKutya78
    hány kép a maximum amit be lehet tenni egy hsz ba?
  • BRIANOVERCLOCK
    De lehet.
  • RoboKutya78
    Tömegesen nem lehet?
    vagy ez a feltöltő nem jó?
    http://www.imagebam.com mert itt lehet tömeges képet tölteni