Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Három nehéz nap után most jövök elõször fórumra, és rögtön azt látom, hogy Chris megint temetheti az arcát a kezeibe... (5.2)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

SUNNY84HUN
hát nem ? 😄 egyedi festés , morgó effekt hozzá , meg töksofõr vezette , istenkirály cucc :p

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

morgós töksofõr??!! 😄

5400 boost volt a tavaj, én is megakarnám venni, de nem hiszem ha kiadok érte annyit...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Örök 😄

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN

😄

nem rossz de nem egy hatalmas eresztés

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
a morgós töksofõröset 😄 , szvsz igen talán még mást is 😉

Hogy szakadna a nyakadba egy mázsa sz*r! (Vazul néni, Irigy Hónaljmirigy)

Amúgy jó?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

szerintetek berakják az MP4 Haloween edition-t idén is?
mert ha igen akkor félrerakok rá egy kis boostot. esetleg az árára emlékszik még valaki?

SUNNY84HUN
nicsak mit kaptam egy profilban 😊 a gyémántért

SUNNY84HUN
ha van sok igc-d akkor bolti cuccokból kikísérletezheted 😉

Köszönöm srácok, de akkor most mi legyen? <#confused> Nem tudom kire hallgassak <#banplz>
SUNNY84HUN
enyém így áll k-k-z-k-p-z és nem rossz 😉

Kék váltó? Sunyi volna 😄 Gyorsulnunk kéne

Köszi <#worship>
Sajnos most is játszik még hihetetlen..

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Kicsit merev, érdemes lágyítani - kék alkatrészek legyenek többségben. Legyen mondjuk 4 kék és 2 akármiylen más szín. Teljesen kék is lehet de az sok lesz már, rajtnál egszerre 6 felé alar majd menni mint a farkánál fogva tartott, vizzel lelocsolt macska.
Jó jó de akkor pontosan melyik 4 alkatrész legyen kék? Mindegy.
De piros gumival és fékkel szép magas overall fog kijönni. Jé, hát ez a jó öreg kék-kék-kék-kék-piros-piros.
Szólok ha lesz. tuti elpasszolom. <#buck>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Az nem csomag megfestette profiba. <#eljen>

#91946 Grid 3 kód nincs?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja az még ki sem jött! <#hehe>

Végre mindenki ugyan úgy látja a topikot mint én IE8-on és végre jól nyílik meg a makró kis ablakban nem vált oldalt mint eddig, mert ha véletlen rányomtam cseszhettem amit írtam. <#eplus2>
*elgondoláshoz

Nincs még meg az eldondoláshoz a kézügyesség. <#buck> Van ilyen.

Betolom ide is:
Lenne egy Dirt3 (AMD Gaming Evolved) kódom, amit szeretnék elcserélni. Elsõsorban NFS Shift2 kódra. Ajánlatokat privát üzenetben várok. Köszönöm!

Ajánlanék én, de házikaszta úgyis kitörli
Persze lehet, gondoltam is rá. De így kontúrosan meg hogy csak kétszínû, meg ahogy le van csapva felül - jobban adta magát az hogy csak 1 rétegû.
Tudnátok mondani egy tuti színsort az Audi r8 5.2-höz ? Néztem a tuning tippeket, kettõt találtam, de nem kicsit különböznek.
Nekem nem rémlik, hogy bármelyik csomiban ilyen lenne. De tévedhetek is. Szerintem csinálmány és akkor nem is rossz.

Végre benntvannak az új IGC autók.
Az a kígyó a Porsche hátsó kereke fölött melyik vinyl csomagban van, ha olyanban van, tudja valaki?

Nickjére pillantva mondom áh tuti kínai újéves csomag - de nem. Ráírtam, nem válaszolt.
Aztán most már muszáj megtudnom melyikben van. 😊

#91939 mindjárt kap +1 reportot
Folyamatosan csal és most is ott van HS-n abba kellett hagynom játékot mert ehhez a retekhez rakott be folyton... érdekes ezt bezzeg nem bannolja a játék <#falbav>

Hmm... Vajon miért nem játszom? ...háááát... nem tudom. <#szomoru2>

Balathruin

menj már azzal a két csíkkal <#idiota>

Ezért mondtam. <#idiota>

Balathruin

Szabi
de legalább már nem bugos.. <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

ott van fejléc

Hoppá!

Majd az új fórumon...

Balathruin

Jaa értem 😄 Fura volt h random generált nevek, random betûket irtak be 😄
Fasza

Szabi
sajnos már nem is lesz.. 😞
(vagy legalábbis amíg nem találnak ki új megoldást az okosok 😊

az sg atyaúristenei kikapcsolták azt a "hibát" az sg motorjában ami eddig lehetõvé tette..

"Nulla tenaci invia est via"

Szétbarmolják a játékot... Csak a szokásos.

SG: Csak nálam nincs fejléc? (AdBlock ki van kapcsolva itt)

Balathruin

Láttatok már jdm-s hello kittys cliot? <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azmi? chat ablakot nézzétek..

Legyen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Na erre befizetek, hátha begyün.
lorci

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Agera és cinque közül válassz szerintem, ezek a top gépek. A többi már csak attól függ, hogy melyik tetszik jobban és melyik illik a vezetési stílusodhoz. Az agera szerintem kezelhetõbb, a cinque pedig jobban gyorsul.
Jó az agera, de a többi is aventadort kicsit nehezebb kezelni. Versenyre én agerát vagy cinkét venném. CCX elite az nem tudom milyen nincs meg.

veszek egy r8 5.2 öt és lefestem hello kittikésre ha nem lenne bent a kép akkor itt a link<#mf1>

viccet félre téve: agera/cinke/aventador/ccx elite? melyik esélyes? én az elsõvel szemezek , mert baromi jól néz ki a segge szerintem.... de vélemények jól jönnének.<#email>
Akkor ennyit az okt. 1-jei átvételrõl 😄
Dehogy

Új csapat már átvette a world-öt már?
Eszembe jutottak olyan autók, amiket nagyon hiányolok: Honda 1.6, Honda Integra Type-R, Acura RSX, Acura Integra Type-R (kedvencem), Toyota Celica, Seat Leon, Seat Ibiza
Be jó is lenne...