Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DISCORD: grimanddark
Simraceway: tigris013
Mondom nézzük High Stakest az egyszerûbb - ott csak õ meg én van, kevesebb a variáció.
Beérek elsõnek elszámolás, asszondja 8000 cash. Okay. És levonja a meglévõ pénzembõl 😄
Mégegyszer: beérek mésodiknak: asszondja 16.000 cash. És hozzáad 32.000-et.
Megyek egy harmadikat, megint másodiknak érek be, ugyanaz 32.000.
(a fenti összegek max pursuit cash skillel, meg cash duplázóval jöttek)
Amúgy most láttam hogy a Bugattit 5.000 söför pont után adja, persze azt egy átlag játékos nem tudja elérni mert nem lesz 150 autója meg olyan teljesitései hogy minden márkából a meglegyen az összes autója és ez nélkül nem lehet szerintem még 4.000 pontot sem elérni<#shakehead>#shakehead>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
még új vagyok, és segítségeteket kérném. Egy profilhoz csak hat autót lehet rakni?
Új rekord:
Noth Bellezza 1:50.78 - Nissan Silvia S15-el
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Összeakadtam ma egy olyan arccal, aki csak speed hack-et, használt, PU-t szinte semmit. Privátban ráírtam normális hangvitelben és közöltem vele, hogy nem komálom amit csinál és maradjon az õ dolga ez. Viszont érdekelt, hogy ha már csal, akkor miért nem nyomja ezerrel a PU-at, hiszen ezzel növelhetné a "Powering Up" achi-t. A válasza annyi volt, hogy nincs értelme, mert nem számolja a trainer-el használt PU-at! Nos, ha ez igaz, akkor egy picit máris tettek valamit a fejlesztõk az ügy érdekében, ami rajtunk nem sokat segít ugyan, de valamilyen szinten "betesz" a csitereknek!
Ha valaki esetleg (szinte 100%) összeakad egy csiterrel, kérdezzen rá erre õ is, hogy tényleg igaz-e ez! (normális hangvitelben, nem qrvaanyázások közepette)
The Amazing "A-Spec" Car Pack
This amazing new car pack gives player’s access to four ultra-competitive cars that will never need any performance upgrades! Included in this pack are the Alfa Romeo 8C Competizione A-Spec, Dodge Viper SRT10 A-Spec, Chevrolet Corvette ZR1 A-Spec and the Renault Sport Mégane R.S. A-Spec. Not only do these cars come with a full set of performance parts and rare 3-star Skill Mods; they also feature their own unique fully custom body kits and liveries! Get this pack today and start ruling the streets!
20.000 SB
(Web Deals)
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
asszem...
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
na jó: Rosewood Lyons versenyen mielõtt berongyolnál a pályaudvar épületébe balra 3 oszlop tart egy tetõrészt. A falhoz legközelebbibe belemész nagy sebességgel a benzínkút felõl aztán hops feldob a tetõre. Utána üveget kitöröd és kocsi orrát belógatod.
Megszûnne ez a kiélezett marhaság ami most van. Meg hogy "mit kell vennem B-be, mit vegyek A-ba, mi a nyerõ C-be?" "Veyron a legjobb kocsi most? most mit fogok játszani, meliyk pályara tudok elmenekülni hoigy nincs meg nekem a legjobb kocsi, ezdeköcsögségkabbeEA" <#sniffles>#sniffles>
(Quqanak azért szurkolok hogy meglegyen a Veyronja. )
Ej bumpolnám Perfectionnek a "kérjük vissza az összes pályát" topicját odaát a Fórumon...
+Bedobok én is 1 tippet hátha megörül neki valaki:
"Air time"ot egy könyvvel a kezetekben 1 este meg tudjátok csinálni ha privát versenyen feldobjátok a kocsit a busz-terminál tetejére és félig belógatjátok az orrát az épületbe. Ott aztán elkezd pattogni. A pattogással töltött idõ kb 2/3-a tiszta levegõben töltött idõ lesz.
légy türelmes
Inkább a hackelés ellen találnának valami megoldást ....
légy türelmes
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Project D|Rare Car Collector|
És javítás: nincs max sebesség. Még e régi rendszer fogja vagyok, ideje nekem is update gombot nyomni...<#idiota>#idiota> De akkor is csesszék meg a népmûvészeti agyagedény kiskukijú csíterek...
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
2. Normálisan nem lehet menni team escape-et, mert a sok nyomi nyomogatja a team slingshot-ot meg a team evade izét. El is neveztem ezeket az egyéneket teljesítmény-b*ziknak.
3. Ennyit a csítermentes napokról. Az egyik népmûvészeti agyagedény hátulról betolt, szóval most nem tudom, mennyi a max sebességem. Csesszék meg...
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
"I couldn't do any thing on Apex US so I switched to Chicane US. Chicane US was working fine just a lot of AutoFinish hackers.
Good Luck and Good Racing.
"DISCORD: grimanddark
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Ready To Rock!™
légy türelmes