Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
nekem az lenne a rekord, ha nem kellene x idõközönként altefnégyezni, mert egy trainer miatt befosik a játék és nem tudom használni a menüt... <#falbav>

DISCORD: grimanddark

jaja de ha erõsebb lesz az autóm mert most csak 579 az Eclipse-m akkor magyar rekord is lesz

Simraceway: tigris013

Ja... hogy ezek csak a te egyéni rekordjaid. <#sniffles>

rájöttem hogy a buszmegálló kanyar után hol kell menni, 2s nyertem vele

Új rekord: Rosewod Lyons - 1:26.96, Mitsubishi eclipse GS-T

Beszarás mik vannak: Outlaws TE nem adja meg a pénzt, 3 ból 3 x.
Mondom nézzük High Stakest az egyszerûbb - ott csak õ meg én van, kevesebb a variáció.
Beérek elsõnek elszámolás, asszondja 8000 cash. Okay. És levonja a meglévõ pénzembõl 😄
Mégegyszer: beérek mésodiknak: asszondja 16.000 cash. És hozzáad 32.000-et.
Megyek egy harmadikat, megint másodiknak érek be, ugyanaz 32.000.
(a fenti összegek max pursuit cash skillel, meg cash duplázóval jöttek)
lorci
Ez jó igy hátha megunják a csalók, bár tegnap és ma inkább autofinish csalókkal találkoztam, és azt úgy láttam hogy számolja nekik....<#szomoru1>
Amúgy most láttam hogy a Bugattit 5.000 söför pont után adja, persze azt egy átlag játékos nem tudja elérni mert nem lesz 150 autója meg olyan teljesitései hogy minden márkából a meglegyen az összes autója és ez nélkül nem lehet szerintem még 4.000 pontot sem elérni<#shakehead>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

köszi, tehát pénz nélkül csak ennyit, ha jól értem
Amennyit csak akarsz,csak gyõzd pénzel!

üdv mindenkinek!

még új vagyok, és segítségeteket kérném. Egy profilhoz csak hat autót lehet rakni?
😄

goregrind
"...és elvertem..."

Mint az oviban anno... <#eljen><#taps>

Megint befosott a szerver hogy kivág 5 perc alatt?

Egyébként rájöttem hogy ezek a Driver pontok semmit sem érnek, mert nekem van 1540 pont és elvertem egy 3000 pont felettit North Bellezza-n. Ez a fejlesztés is csak hülyeség volt, annyiba jó hogy adak ajándékot

Sziasztok!

Új rekord:

Noth Bellezza 1:50.78 - Nissan Silvia S15-el

goregrind
Rákérdeztem a csitelésre...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Összeakadtam ma egy olyan arccal, aki csak speed hack-et, használt, PU-t szinte semmit. Privátban ráírtam normális hangvitelben és közöltem vele, hogy nem komálom amit csinál és maradjon az õ dolga ez. Viszont érdekelt, hogy ha már csal, akkor miért nem nyomja ezerrel a PU-at, hiszen ezzel növelhetné a "Powering Up" achi-t. A válasza annyi volt, hogy nincs értelme, mert nem számolja a trainer-el használt PU-at! Nos, ha ez igaz, akkor egy picit máris tettek valamit a fejlesztõk az ügy érdekében, ami rajtunk nem sokat segít ugyan, de valamilyen szinten "betesz" a csitereknek!

Ha valaki esetleg (szinte 100%) összeakad egy csiterrel, kérdezzen rá erre õ is, hogy tényleg igaz-e ez! (normális hangvitelben, nem qrvaanyázások közepette)

The Amazing "A-Spec" Car Pack

This amazing new car pack gives player’s access to four ultra-competitive cars that will never need any performance upgrades! Included in this pack are the Alfa Romeo 8C Competizione A-Spec, Dodge Viper SRT10 A-Spec, Chevrolet Corvette ZR1 A-Spec and the Renault Sport Mégane R.S. A-Spec. Not only do these cars come with a full set of performance parts and rare 3-star Skill Mods; they also feature their own unique fully custom body kits and liveries! Get this pack today and start ruling the streets!
20.000 SB

(Web Deals)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

tutuhawer
egyelõre jegelem a nfs-t, kipróbálom holnap 09:00-tól szombat 09:00-ig ezt a simracewayben:

asszem...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
nem tudom, mikor lépek be, talán péntek, vagy vasárnap. De majd ha nem megy, és kell a neon, még kérdezek. A neon mondjuk nagyon kéne. Meg az ajándék rendszámtáblák kellettek volna még, akkor aztán "kijátszhattam volna" a játékot teljesen, mint itt sokan... 😄 Szóval majd megpróbálom a hétvégén a buszmegállót.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Mondd hogy fotóhelyszínt keresel nem pedig az achit akarod megcsinálni és meg is mutatom. Fotókkal nyilakkalbejelölve. Vagy játékban felvezetek. Bármi
tutuhawer
kipróbálom, köszönöm. <#eljen> holnap...

Sárga ablakfóliát meg liyeneket ad ám. Attól nemlesz gyorsabb a Nismod 😊

na jó: Rosewood Lyons versenyen mielõtt berongyolnál a pályaudvar épületébe balra 3 oszlop tart egy tetõrészt. A falhoz legközelebbibe belemész nagy sebességgel a benzínkút felõl aztán hops feldob a tetõre. Utána üveget kitöröd és kocsi orrát belógatod.
tutuhawer
hogy mész fel a tetejére... régen bentrõl fel tudtam, de az oszlopnak ész nélkül nekihatós trükk nem ment nekem... Nyilván ehhez is kevés az eszem, úgyhogy mondd el, hogy menjünk fel. (hogy a papucsállatkák is megértsék)

Összes pályát vissza, az lenne az értelmes "újítás". Class rendszer kuka. Korábbi matchmaking.
Megszûnne ez a kiélezett marhaság ami most van. Meg hogy "mit kell vennem B-be, mit vegyek A-ba, mi a nyerõ C-be?" "Veyron a legjobb kocsi most? most mit fogok játszani, meliyk pályara tudok elmenekülni hoigy nincs meg nekem a legjobb kocsi, ezdeköcsögségkabbeEA" <#sniffles>
(Quqanak azért szurkolok hogy meglegyen a Veyronja. )

Ej bumpolnám Perfectionnek a "kérjük vissza az összes pályát" topicját odaát a Fórumon...

+Bedobok én is 1 tippet hátha megörül neki valaki:
"Air time"ot egy könyvvel a kezetekben 1 este meg tudjátok csinálni ha privát versenyen feldobjátok a kocsit a busz-terminál tetejére és félig belógatjátok az orrát az épületbe. Ott aztán elkezd pattogni. A pattogással töltött idõ kb 2/3-a tiszta levegõben töltött idõ lesz.
Kicsit felkavarodott a poshadt állóvíz. Részben új események történnek, amikre új válaszokat kell adni. Másnak látszik minden, ami eddig volt.

légy türelmes

tutuhawer
az ilyen achievement -rendszer akkor lenne jó, ha megmutatná, ki milyen remekül játszik. Az autód sok, neked sok az ajándék, magas a mutatód, de aki 200 milliót ütött már össze zsarukkal, aki ment már 15 000 futamot, nem gyorsulásokkal, az meg noob. Megnéztem, noob. Játékpénzes, elképesztõen kiválóan, fantasztikusan lelkes , példaértékû , tényleg hardcore, és noob a jelzõ , amit most rá kell mondani. 10-15 autóval noob. A gyémánt egy plusz feature, nem szedi, nem szedem lelkesen. Versenyeznék, jól játszanék, játszottam is, de ez a múlt és ködbe veszett . Te is old skool vagy, tudom, és mégse ezért kapod az ajándékot, az elismerést. Sok startert vettél, sok autód lett, a lenygel téma meg rádobott és annyi. Semmi baj, ha ezért örülsz a cuccoknak, ez OK, érthetõ. De ettõl még nem jó a megoldás az EA-tõl. Kenderbajusz is jót ír: képzeljük el, hogy most már szart se látunk a csalókról, akkor tehát csalhatnak továbbb, még nehezebb megfogni

Hát igen ... 😄 Nem hogy 10 Lamborginim nem lesz , de még 4 sem 😄 Amúhy tényleg jó lett ez az "acsizós" rendszer , de a sok hacker ellen kitalálhatnának már valamit -_-
Meg kell hagyni, a drag óta ez az egyetlen értelmes újítás. Kicsit tartottam tõle, hogy elrontják, de kifejezetten jó lett belõve ez a rendszer. A kocsigyûjtögetõs részérõl nem nyilatkoznék inkább, mert kapnék egy csúnya figyelmeztetést 😊

Gratulálni tudok megint csak az EA-nak ... sok értelme volt bevezetni ezt az acsi dolgot , mivel most 2 x annyi ember hackel -_-

Inkább a hackelés ellen találnának valami megoldást ....
Õ ezért kapja a fizetését.

légy türelmes

Egyre jobban becsülöm azt, hogy abban a korban játszhattam a játékkal, amikor még folyamatosan jó volt. (Nem béta, kicsivel a PC Guruban róla megjelent cikk után kezdtem el.)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

De volt olyan hogy leblokkolt mert bedurcizott de majd holnap elmesélem.

Project D|Rare Car Collector|

Én tudom..komálom Drewbát de csak õt ismerem deves achival :-D

Pedig õ az egyetlen akit nem kéne <#idiota> Mindenki szerencsétlen Drew-t baszogtatja, pedig õ az egyetlen akinek semmi köze a játék szarságaihoz..ezt most nem neked mondtam, te tudod..csak úgy megjegyeztem
Ha összetalálkozok ilyen egyénnel, hótkomoly hogy felveszem és felrakom a youtube-ra az adott roncsderbit és szájkaratét, hadd röhögjék ki a népek.
És javítás: nincs max sebesség. Még e régi rendszer fogja vagyok, ideje nekem is update gombot nyomni...<#idiota> De akkor is csesszék meg a népmûvészeti agyagedény kiskukijú csíterek...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Drewbát lerammolhatod pénteken

1. Developer achievement... meglátok mégegy ilyet és isten bizony rászállok. Szét fogom rammolni meg kényes kérdéseket teszek fel a játék stabilitásával kapcsolatban.
2. Normálisan nem lehet menni team escape-et, mert a sok nyomi nyomogatja a team slingshot-ot meg a team evade izét. El is neveztem ezeket az egyéneket teljesítmény-b*ziknak.
3. Ennyit a csítermentes napokról. Az egyik népmûvészeti agyagedény hátulról betolt, szóval most nem tudom, mennyi a max sebességem. Csesszék meg...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

<#eljen>

goregrind
Höhö... <#taps>

"I couldn't do any thing on Apex US so I switched to Chicane US. Chicane US was working fine just a lot of AutoFinish hackers.

Good Luck and Good Racing."

nem volt mit kiváltani mert érdekes módon nem szakította meg... ugyan úgy meg adta mint ha rendesen össze szedtem volna

goregrind
Most olvasom a NFSW fórumon, nem csak nálam-nálunk van a gond!

goregrind
Eddig számolta azokat is, a single PU használatot is. Az elmúlt egy órában semmit (ahogy írtam)

goregrind
Most nálam van a gond, vagy be is fosott az Achievement? Kábé 1 óra játék, és x százmillió PU használat után semmi nem változott az Ach. statisztikában. Ugyan annyi pont, ugyan annyi PU használat, semmi növekedés! <#help>

RoboKutya78
mi a francért kellett kihagyni a privát mecseket az acsiszerzés alól? vagy csak nálam nem számol?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Az Alap dolog 😄

Mééér? 10 audid nincs? <#eplus2>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

10 Jeep jobb, vagy aki hülye, 10 Pagani 😄 Viszont a 10 Porsche megvan nekem, szóval, összeszégyellem magam.

Annál többet kel...pl 10 Vauxhallt<#eplus2>
kanyesz07
Sunyi lett az NFS World, mert egyszerûen majdhogyacsak nem az egész kocsi állományt meg kell venned hogy kiérdemeld a pontokat ami a bugattihoz szükséges...

Ready To Rock!&#8482;

Nem kell csalni az irdatlan sok pénzhez, hanem pofátlannak, érzéketlennek lenni, csak azt figyelembe venni, ami a pénz megszerzéséhez kell, és leszarni minden más körülményt, hatást. Persze bele is lehet születni.

légy türelmes