Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Simraceway: tigris013
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
1, írjanak valami kódot , hogy ne lehessen csalni a játékban. így adva meg az esélyt sok játékostársamnak, hogy megtanuljanak játszani és leljék örömüket benne.
2, job droppot mert a mostani egyenlõ a 0 val.
A lista resetelése jelenleg sajnos ertelmetlen a csalók miatt, de egyébként azonnal, így kapnánk esetleg több eséjt a fair jatékra, és nekem ez nagyobb elismerés lenne mint a jelenlegi rendszer. A mostani helyzet sajnos pénzes játékosok, és a csíterek malmára hajtja a vizet gratulálok ea
meg mindig nem bírtam leszedni a pach et
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A másik, a stat oldal azért nem lett végülis nullázva, mert a csalóprogikat nem ütötték ki, így értelme sincsen a resetnek. Így tehát mintha mi sem történt volna, lehet futkosni az ûridõket.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Néha megjelenik a gyûjtögetés helye, néha nem.
A versenyekbe sem nagyon akar betenni. Kis várakozás után kidob az utcára :S
Elég régen játszottam már NFSW-el. Most belépve nem látom, hogy lehetne gyûjtögetni a gyémántokat.
Ezt kivették, vagy valami más úton-módon kell megtalálni?
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
NFSW: BONESAI
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Vagy vegyek egy autót ami csak boostér van, hogy kapjak egy IGC-s felnit.
Vegyek 150 autót hogy kapjak egy CCX-et, amit úgy is meg kell vennem, mert kb 150 autó van a játékban. Nesze semmi, fogd meg jól!
Nem kellett volna nagyon megerõltetniük magukat, hogy normális feladatokat találjanak ki. PL egy egyszerû
Nyerj meg egy nap 10 versenyt. TH-val együtt nullázódna, és másnap újból elérhetõ volna. Ezt egy másik öcsi számolná, ami jutalmakat adna ezekért a teljesített napi kihívásokért. mondjuk 10 után egy platinum pack-ot, 50 után egy Car pakkot, 100 után egy autót amit nem lehet megvenni.
Aztán ezt még lehet cifrázni hogy minden Class-al külön, napi kihívás, stb.
De hogy egy ilyen fantáziaszegény valamit toljanak a elénk...
Az egyetlen jó dolog, hogy amig online voltam egyszer se dobott ki. De multizni én többet biztos nem megyek...
A statot teljesen kivették a játékból, viszont a mottó megmaradt. Az utcán "U" betût lenyomva elõjön a profilod, s voálá, ott lehet mottózni, meg ott vannak ugye a verdák szépen sorba.
A gyémántozásnál az összeset figyelembe veszi, tehát ha megszakad nem baj, mert a játék folytonosan számolja, viszont amit látsz a jobb alsó sarokba azt a kis ikont, az természetesen nullázódik, a kártyák miatt.
pl.: 94. napnál járok, de nekem megvan már a 100as napom, s a 250-nek a fele van meg, tehát valahol összesen 125 napot szedtem össze. De a mostani sorozatom 94. napnál jár.
Brutálisan akad a játék szabad kóborlásban 60 fps-en, mivel nem vagyok ahhoz szokva, így most nagyon megérzem...
Kb ennyi, ami engem érintett, a "nyereményeimet" majd kiváltom...
Szia Mindenkinek !
2013.04.11 -én az új patch telepítése során az EA resetelte a saját ranglistáját és a driverek statisztikai adatait. Sokan hitték, hogy ez azt jelenti, hogy az nfs-s.com -on és a magyar ranglistán is törlõdnek automatikusan az adatok. Szerencsére ez nem így van.
Az EA döntése nem kell, hogy azzal járjon, hogy az alternatív (akár magyar akár nfs-s) ranglistákon is megtörténjen a reset. Igazából teljesen értelmetlen döntésnek tartom a részükrõl a mostani resetet, mivel az autók fizikájában, class rendszerében, a skill és power-up rendszerben nem történt változás.
Szóval a mai nap ugyanazzal az autóval ugyanott ugyanaz az eredmény megfutható, mint a patch elõtti napon.
Persze amikor belenyúltak a skill rendszerbe, akkor gyõzködni kellett õket, hogy reseteljék a ranglistát. Nem tûnt fel nekik, hogy többet nem lehet a régi idõk közelébe sem menni attól, hogy mindenki kapott néhány ultra partot.
Szóval a probléma inkább akkor van, ha az EA nem akar resetelni, pedig változnak a versenyzés feltételei.
A mostani esetben nem muszáj követni õket. A napi rekordok ugyanúgy lekérdezhetõk, az egyetlen különbség, hogy az overall szerint nem ugyanazok lesznek a legjobb idõk a SpeedAPI és az alternatív ranglisták szerint. De ilyen szintû eltérés eddig is volt az invalidra állított rekordok miatt.
Szóval szavazásra lehet bocsátani, hogy legyen-e reset, de semmiképp sem "kell".
Eredeti HSZ
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -