Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fact: Ma van egy éve, hogy "kivették"(Elvették) a Free Roam Chatet.

Project D|Rare Car Collector|

Nem értem, miért sírtok a Bugatti exkluzivitása miatt. Akinek a való életben van egy, ugyanúgy csalt az üzletben legalább egyszer, mint a boostos k*csögök. Illetve az is párhuzam, hogy a való életben is baromi sok költséggel jár, hogy szerezzünk egyet.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Pedig: "these are all cars (with their own Car Slot) that you can win by completing achievements!"
5000 pontba kerül a Bugatti Veyron, tehát ha összeadod a pontokat akkor kb minegyik feladatot kell teljesíteni

Simraceway: tigris013

Engem az bosszant most, hogy amit kaptam bmw-t nem adott hozzá garázshelyet, hanem befoglalta azt az 1 maradék helyemet amit egy normális igc-s kocsira tartogattam, köszönöm EA én így szeretlek....

Tarpi
pont ezt figyeltem versenyek közben, mintha leszarnák. Alig láttam japó autót.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Én egy hotfixre vágyom... most játszhatatlan a játék. 5 percet kell várni mire betölt az A/M shop,
Szakítsd meg, s állítsd át CHICANE-US -ra. Én ott szedtem le, 1 perc sem volt. APEX-EU kurva lassú, fel se bírtam menni a játékba, nem dobott ki hibaüzenettel, csak nem vagyok hozzászokva a bitanglassúságra... APEX-US -on szedtem össze a köveket, az még legalább szalad valamennyire... Viszont kibebaszottul laggol 60 fps felett is... de ez a jelenség megvan a CHICANE szerveren is...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Na haliho, örülök annak ha valaki örül az újításnak, de én nem ezekre a dolgokra vágyom.
1, írjanak valami kódot , hogy ne lehessen csalni a játékban. így adva meg az esélyt sok játékostársamnak, hogy megtanuljanak játszani és leljék örömüket benne.
2, job droppot mert a mostani egyenlõ a 0 val.

A lista resetelése jelenleg sajnos ertelmetlen a csalók miatt, de egyébként azonnal, így kapnánk esetleg több eséjt a fair jatékra, és nekem ez nagyobb elismerés lenne mint a jelenlegi rendszer. A mostani helyzet sajnos pénzes játékosok, és a csíterek malmára hajtja a vizet gratulálok ea

meg mindig nem bírtam leszedni a pach et
Remélem, hogy az öcsik bejövetelével nem feledkeztetek meg a Cherry Blossom kihivásról, menjetek minnél több eventet japó verdával.Azért egy Car Prize Pack mindenkinek jól jön.<#eljen>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ergó, az uccsó pillanatban kell ReTweetelni 😄

RoboKutya78
Egy öcsit hiányolok vajh méh hagyták ki?😊 a napos autókra vonatkozó öcsit nem látom pedig lehetne egy kettõ vagy öt napos cucc belõle vagy boostos vásárlás is 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

bocsi pontosítok: amerikai idõt magyarnak nézve....szóval 23 óra körül.
De nem máig lehetett?

Na ez az öcsis hülyeség egy nagy kalap szar... Multizni továbbra sem fogok, feltéve, ha a stat oldalról le nem veszik a stat mutatót. Mert az szerintem, sõt biztos, az továbbra is számol, én meg nem fogok harcolgatni cheaterek ellen, s újra nekiállni alt+f4-ezni... Merthogy engem egy cheater nem fog tudni megverni, az is biztos..

A másik, a stat oldal azért nem lett végülis nullázva, mert a csalóprogikat nem ütötték ki, így értelme sincsen a resetnek. Így tehát mintha mi sem történt volna, lehet futkosni az ûridõket.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Mázli...(egyébként tegnap retweeteltem majdnem az utolsó pillanatban...)
ja 30000-ért vagy még többért
Ryder159
na csak rá kellett gondolni. Akkor Gratulálok a nyereményhez!

Elõbb szûnik meg a net, minthogy gyarló halandókként megszerezzük a bugattit.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ryder159
Ez a BARTUCZK már megint nyert, most a twitteres szarságon. Gyanús ez a gyerek nekem negyon<#eplus2>

Azzal sem vagy egyedül. Semmi probléma. Bizakodjunk. Mondjuk abban, hogy egyszer afelé tendál a rendszer, hogy igenis számítani fog, hogy ki, mit tett le a world közösségében és a versenyeken.

Nyugi, hamarosan beteszik SB-ért, hogy aztán utnna a sok Bugatti Buzi megvegye ez SS-t is...<#idiota>
Ezzel a rendszerrel egy problémám van : Szerintetek melyik lesz hamarabb az hogy megszerzem a Bugattit vagy az hogy lekapcsolják a játékot örökre??
Porsche 911 Carrera S-re valaki tudna szintuningot mondani?
Ryder159
Vagy én vagyok túl fáradt...<#zavart2>

Nem sértõdöm. Én is pont ezt írtam. NEM a sofõrteljesítmény van elismerve. Ez a bajom nekem is. Szóval szerintem ugyanazt írtuk. (Vagy eldugtam a mondandóm? <#idiota> Van hogy túlbonyolítok)

Nem szóltam, tiszta bug a játék még mindig úgy látom 😄
Néha megjelenik a gyûjtögetés helye, néha nem.
A versenyekbe sem nagyon akar betenni. Kis várakozás után kidob az utcára :S

Üdv!

Elég régen játszottam már NFSW-el. Most belépve nem látom, hogy lehetne gyûjtögetni a gyémántokat.
Ezt kivették, vagy valami más úton-módon kell megtalálni?

Olvas(hat)tad, a stat oldalon nem lesznek nullázva, csak a saját friend leaderboardjuk a weboldalukon, meg a speedapi, de az nem érinti a stat oldalakon elmentett idõket
Pedig tegnap még nagyon el voltál kenõdve!Szerintem is jobb mint volt kicsit tartalmasabb!

Ryder159
Nehogy megsértõdj, nem leszóllak, de Te a "csupán" 2800 Versenyeddel nagyobb "legenda" vagy a játékban, mit TUTU a 200 híjján 10.000 versenyével. Ez itt a baj. Nem azt mutatja, hogy mennyit küzdöttél, mennyi játékórád van, mennyire vagy jó sofõr, hanem egyszerûen azt hogy mennyit költöttél a játékra.

Helyesen látod. Sajna igaz. Csak jó egy picit örülni. Ahogy Vferi is írta, én is jobban örülnék valami teljesíthetõ, sofõrfüggõ, akár napi, vagy havi mérföldkövezésnek, mint ennek a mértéktelen harácsoló és tékozló "gyûjteményezésnek" Pont a játék került háttérbe ezzel és mögötte a sofõr. De én, mint mindig, bizakodok. Legyen ez egy ahogy esik úgy puffan béta teszt, és reménykedek, hogy ennek a gyerekbetegségeibõl tanulva, valóban alkotnak valami fergetegeset, maradandót, értékekre (nem pénzbeli) adó jutalom és kihívás rendszert.

Azért egy fekete pont kijárna a fejlesztõknek, amiért saját magukat is jutalmazni fogják egy öcsivel.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

tutuhawer
fals az eredmény: megvásárolhattad a sok ajándékot és a magas pontot érte. Jó sok kocsid lehet. veterán lehetsz, legenda lehetsz. EZ így nem túl pontos eeredmény, ami a lényeg lenne. Az ajándékok persze elsõre elvakítanak, de nem kérek semmit, tõlük, mert ha szigorúan veszem, megvan minden, és nem így akarok esetleg még valamit megszerezni. A játékban eltöltött idõm, a tevékenyésgem a fontos... Ja, nem is... Húúú, épp a TCM-en olvastam Jocó hozzászólását, és nem túl boldog, én is azt mondom, csináltak volna inkább egy új játékot RESET gombbal....

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Olvasgatom a véleményeket. Vegyes. Fel is megyek rögvest és kiszedem az ajándékokat, had örüljek picit. Aztán meg majd kesergek, hogy húdemiafenedemesszeriekerültem a Bugattitól. No majd kiforrja ez magát. Vagy az agyam. Meglátom. (azért én titkon még örülök a változásnak, így látatlanban is)

tutuhawer
elég jól sikerült. Noob vagyok. <#eljen> Ami nem baj, de ha azt jelenti, hogy rajtam kívül még nagyon sokan noobok, az baj. Az érték megmutatja, mennyire vagy veterán, hardcore, profi játékos... Ja... nem is... Sok autód van? Nem, nekem nincs, most adtam el. Máris noob vagyok. Amúgy kb 35 volt, az se döntõ. Kicsit keserû a szõlõ, mert Vferivel egyetértek, elég hányinger lett. Nem kaptam semmilyen ajándékot, ami használható lenne 😞

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

BONESAI
Szerintem nem rossz az újítás. Örülnék is neki teljes mértékben,ha nem nulláznák az idõket

NFSW: BONESAI

SUNNY84HUN
nem rossz ez legalább kicsit feldobták a worldot nekem elsõre bejön <#zavart1>, mai autók amiket kaptam e92es bömi + m6 bömi , jó persze megint azért pénz kifacsarás céljából lett nagyrészt úllítás

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Emberek.Csak nekem lassú a játék ? Mármint nem úgy full grafikán van a játék és 60fps-t üti a számláló..Csak most nekem laggol ennyire szerver ?..😄
Nemtom mit csináljak, nagyon szarul gyorsul a az Eclipse.<#nemtudom>

lorci
Szerintem teljesen fölösleges volna resetelni az idõket nem változott semmi csak vannak ''kihivások'''amiket lehet teljesiteni és kapsz utánuk eszt-aszt...egyébb minden a régi

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Ryder159
Jó hogy végre újítottak valamit, de az egész úgy szar ahogy van. Nekem legalábbis a jutalmak amiket kaphatok, nem érik meg a befektetett munkát. Órákat elbaszni versenyeken, csak hogy nyomkodhasd a PU-kat, aztán kapsz érte 10 nitrót.
Vagy vegyek egy autót ami csak boostér van, hogy kapjak egy IGC-s felnit.
Vegyek 150 autót hogy kapjak egy CCX-et, amit úgy is meg kell vennem, mert kb 150 autó van a játékban. Nesze semmi, fogd meg jól!
Nem kellett volna nagyon megerõltetniük magukat, hogy normális feladatokat találjanak ki. PL egy egyszerû
Nyerj meg egy nap 10 versenyt. TH-val együtt nullázódna, és másnap újból elérhetõ volna. Ezt egy másik öcsi számolná, ami jutalmakat adna ezekért a teljesített napi kihívásokért. mondjuk 10 után egy platinum pack-ot, 50 után egy Car pakkot, 100 után egy autót amit nem lehet megvenni.
Aztán ezt még lehet cifrázni hogy minden Class-al külön, napi kihívás, stb.
De hogy egy ilyen fantáziaszegény valamit toljanak a elénk...
Az egyetlen jó dolog, hogy amig online voltam egyszer se dobott ki. De multizni én többet biztos nem megyek...

Nos, az elsõ észrevételek:

A statot teljesen kivették a játékból, viszont a mottó megmaradt. Az utcán "U" betût lenyomva elõjön a profilod, s voálá, ott lehet mottózni, meg ott vannak ugye a verdák szépen sorba.

A gyémántozásnál az összeset figyelembe veszi, tehát ha megszakad nem baj, mert a játék folytonosan számolja, viszont amit látsz a jobb alsó sarokba azt a kis ikont, az természetesen nullázódik, a kártyák miatt.

pl.: 94. napnál járok, de nekem megvan már a 100as napom, s a 250-nek a fele van meg, tehát valahol összesen 125 napot szedtem össze. De a mostani sorozatom 94. napnál jár.

Brutálisan akad a játék szabad kóborlásban 60 fps-en, mivel nem vagyok ahhoz szokva, így most nagyon megérzem...

Kb ennyi, ami engem érintett, a "nyereményeimet" majd kiváltom...

Falco, a magyar ranglista vezetõje:
Szia Mindenkinek !
2013.04.11 -én az új patch telepítése során az EA resetelte a saját ranglistáját és a driverek statisztikai adatait. Sokan hitték, hogy ez azt jelenti, hogy az nfs-s.com -on és a magyar ranglistán is törlõdnek automatikusan az adatok. Szerencsére ez nem így van.
Az EA döntése nem kell, hogy azzal járjon, hogy az alternatív (akár magyar akár nfs-s) ranglistákon is megtörténjen a reset. Igazából teljesen értelmetlen döntésnek tartom a részükrõl a mostani resetet, mivel az autók fizikájában, class rendszerében, a skill és power-up rendszerben nem történt változás.
Szóval a mai nap ugyanazzal az autóval ugyanott ugyanaz az eredmény megfutható, mint a patch elõtti napon.
Persze amikor belenyúltak a skill rendszerbe, akkor gyõzködni kellett õket, hogy reseteljék a ranglistát. Nem tûnt fel nekik, hogy többet nem lehet a régi idõk közelébe sem menni attól, hogy mindenki kapott néhány ultra partot.
Szóval a probléma inkább akkor van, ha az EA nem akar resetelni, pedig változnak a versenyzés feltételei.
A mostani esetben nem muszáj követni õket. A napi rekordok ugyanúgy lekérdezhetõk, az egyetlen különbség, hogy az overall szerint nem ugyanazok lesznek a legjobb idõk a SpeedAPI és az alternatív ranglisták szerint. De ilyen szintû eltérés eddig is volt az invalidra állított rekordok miatt.
Szóval szavazásra lehet bocsátani, hogy legyen-e reset, de semmiképp sem "kell".

Eredeti HSZ

lorci
Na én mára végeztem ezzel délelõtt milyen szépen ment, most meg délután 1 óra kellet ameddig berakott az utcára, persze versenyre nem lehetett menni mert nem töltött be...<#szomoru2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Akkor Die Potato

Ryder159
az mekkora lessz, ha úgy szerezheted meg a MW-es M3-at hogy meg kell nyerned mondjuk 100 versenyt a Bugatti-val...

SUNNY84HUN
az apex eu jobb jelenleg mint az us stabilabb és nincs akkora lag rajta

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
<#taps><#eljen>

Jópofi, hogy elfelejtették a statokat nullázni😄