Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tutu: Most bánhatod, hogy eladtad az autóparkodat... Mert utólag is megtehetted volna úgy, hogy közben az öcsipontok megmaradnak, hiába kevesebb a verdád...

Mindenkinek: A bérelt autókra nem tudom hogyan reagál, majd kiváltom az "A" spec Alfát, s majd kiderül, hogy 1 Alfára kapok-e öcsit, mert olyan verdám egyáltalán nincs... Az biztos hogy az örök autót, amit kiváltasz, azt hozzászámolja, Limited BMW-t most váltottam ki az egyik profilomba, azzal lett 4 bömösöm, megadta az öcsit, kaptam érte 3 csillagos drag skillt, majd eladtam a Limited bömöst, s 4 helyett 3 bömösre visszaszámolt, de a nyereményemet nem vette el, sõt még a pénzemet növelte, mivel lóvét kaptam ugyebár az eladással...

Amit még észrevettem, hogy a repet, meg a casht TH végeztével, mikor leszámolja a napodat, akkor jóváírja.. Tehát nem a legvégén, hanem már akkor, mielõtt kinyitnád az aktuális csomagod tartalmát.

Single-t multi-t privát-ot nem mentem, nincs rá idõm, talán majd jövõ hét közepe felé leszek ezen a téren is aktívabb (nem 100%), addig is marad a kövezés...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Tudjukmá' 😄

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
Sziasztok
Na mégsem törölték az idõket, marad minden a régiben

NFSW: BONESAI

Lehet csak tõlem félnek <#banplz>
Nem tudom, de én ott megyek és eddig nem nagyon volt <#fejvakaras>
tutuhawer
oda nem mernek menni, vagy mi ? <#idiota><#taps>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Tegnap volt ott is pár zsákkal...

DISCORD: grimanddark

Amerikaira menjetek, az nincs tele csíterrel
tutuhawer
az aláírásomban billentyûsöknek is ott egy másik ingyenes játék , az nagyon ajánlott

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Lehet ingyen is játszani akármeddig. Vannak bizonyos dolgok, amik csak pénzért szerezhetõek meg, de sokan anélkül játszák! Viszont ha most akarod kezdeni, akkor nem ajánlom! Hihetetlen mennyiségû csiter szabadult rá a játékra az elmúlt 2 napban!

Üdv, én még nem játszok a játékkal, de meg szeretném kérdezni, hogy teljesen ingyenes-e vagy kell fizetni egy bizonyos idõ után(egy videotesztben hallottam)?
tutuhawer
Most ébredtem és 2 játékostársam máris korrekt kpet adott a mai napról. Jókat is röhögtem , király a fórum 😊 /van, akinek a GIF képei viccesek/ <#eljen> piros pont jár

goregrind
Vicc nélkül írom, ennek a játéknak annyi! Vagy privát verseny, vagy semmi - mert mást nem lehet a töménytelen csiter miatt!

SUNNY84HUN
ezért inkább mi privizünk <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind
Gondoltam a csillió millió TE után nyomatok pár versenyt is... AZTAJÓQRVA! Ez mos komoly? Mi ez a töménytelen csiter a játékban? Nincs olyan verseny, ahol legalább2 ne lenne! <#falbav>

RoboKutya78
Kalifornia a film wiki oldala szerint. de akkor is vicces látvány a sok chevrolet meg cadilekek között.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Hát régebben még a kommunizmus idején Ceauºescu(ha tudjátok hogy ki), küldött ki Dél-Amerikába Dacia-kat ingyen és lehet úgy került oda(gondolom hogy a film Észak-Amerikába játszódik).

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

És még csillio boost se kell, nem kell full class-ra húzott járgány, nem kell a dupla NOS utántöltõ + a hossz és erõ, se perfect (mindezek min. 3*-os verziója), élég az okos segédpogi és lehet rekordozni, ahogy a feletted szóló okosan le is írta. Ez olyan hitman…, brians… szerû megnyilvánulás volt. <#falbav>

Ja Tutu és látom ki csal, csak menj be a mai E-s pályára és látsz csodát! <#wilting>
Ezt az oldalt én is ismerem 😄 itt az álomjárgányom ni 😄 😊
pofa le, hogy mi mindent beazonosítanak ott: link
RoboKutya78
én nem is ismertem ezt az oldalt a filmet most néztem és nyomtam egy prt-t😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Még mindig rácsodálkozok erre a weboldalra ha oda tévedek:
http://www.imcdb.org/vehicle_54208-Renault-12-X17-1974.html
RoboKutya78
ha bekerül worldbe lemegyek hídba😊 de jól esne.

RoboKutya78
nekem akkor is dacia külseje van hisz 35 évig hurcolta apám a seggemet vele😊

Nem. Teljesen másképp néz ki.

légy türelmes

Renault 12 TS?

légy türelmes

RoboKutya78
Hoppá egy igazi kuriózum
Most kezdtem bele a Starsky & Hutch sorozat visszanézésébe és mit láttak szemeim!!
Na ha most ez tényleg egy dacia 1300 as akoor megeszem kalapomat 😊és megkérdem mit keres odakint Bay City Kalifornia, 1975. ha jól tudom itt játszódik a film

goregrind
höhö, faxányosan mûxik a dolog! Lett is 1-2 milkóm pár menetbõl! <#taps>

Kivették azt a profilunkból , hogy mennyi volt a Lose + a Wins ? 😞 Volt 1250 Losem + 1225 Wins ... ma akartam egálba hozni 😞(((
Bolond ez a szerver...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

RABIDFOX-xal is összetalálkoztam, de kiléptem onnan pont az elõbb említett dolog miatt.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

goregrind
Bízom benne, hogy nem akadunk össze mostanában azon a versenyen! <#idiota>

Ezután jöttem rá, hogy ergo az autofinish-t használó hacker-népmûvészeti agyagedények a mi malmunkra hajtja a vizet.
Rá akartam írni, hogy köszi a pénzedet, meg minden, de sajna már kilépett.
Most nagyon ráéreztem erre a gonoszkodásra...<#eplus2>

Keresd a hibát!

Szerintem most amíg ki nem javítják a következõ peccsel a hibát, addig az itt jelenlevõ fórumozó játékosok nagyon gonoszak lesznek...<#eplus2>
REXINFERNUM már megtapasztalta ezt tõlem.<#nevetes1>

<#eplus2><#nevetes1>

goregrind
Dealcsy hogy füstölne le a rízsrakétád! <#mf1><#idiota>

lorci
Akkor az lesz belõle, hogy ki birja a legtovább hogy ne menjen be.Például elmegy enni egyet vagy megnéz egy filmet és ha akkor se ment be még mindenki akkor egyet szunyál.
Amúgy a tegnap óta nagyon felébredtem a csalók ma 5 versenybõl 3-on biztos autofinish...<#szomoru2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Nálam meg elkezdi egyszer a 0 -0 ázást aztán utána csak az ujrainditás segít (nem kapom meg a pénzt se kártyát). De amugy is fasz kivan hogy alig birtam megcsinálni a 10 drag gyõzelmet is mert szinte minden köre jut egy csaló... Autófinishelök is aktivak. Miért nem tesznek valamit ez igy jólvan szerintük? Legalább akire érkezik egynap 10-15 jelentés annak néznének utánna... Amigy felraktam 2500 matricát nem volt semmi meló, meg az 500 aftert is megcsináltam, nem rossz ez a fóka csak nem gyorsul.
Felmentem mégegyszer, mert nem hgayott nyugodni a dolog....
Szóval Outlaws Team Escape,4 fõ, mindenki beér, én becsorgok utolsónak, semmi trükközés vagy megfelelõ pillanat elkapása, csak bemegyek utolsónak és a kiírt pénz 4-szeresét adja :o
És többen írták akik elõttem mentek be hogy nem kaptak semmit. Úgy néz ki mintha az utolsó meglógna az egész banda pénzével.
Ha a helyzet nem változik és midnenkinél ez van, akkor pár nap múlva könnyen az lehet hogy senki se akar bemenni a Team Escape végén, csak utolsónak. 😊
Kétfajta ember van a világon. Az egoista ember és én.

Ez a játék bolond...
Ilyen laggolást még életemben nem láttam. Mindenki már a pálya felénél van, mikor végre elindít engem. Utána meg 5 másodpercenként tudok menni 1 másodpercig, aztán megint semmi, mert akad.

lorci
Nem szeretem én az ilyet, hogy ,,Ki a legény a gáton'' tipusu dolgot.Ez persze nem azt jelenti, hogy rosszul mennél<#wink>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Szerintem a következõ frissítéssel jönnek olyan acsik, amik már inkább a sofõrképességre lesznek kihegyezve. Legalábbis Geulach blogján ezt látom (vagy csak az én optimizmusom mondatja velem...)
Persze, ez is csak olyan formában, hogy nekik megérje.

Aki akar engem tesztelhet ugyanolyan autóval lehet max a tuning lesz más, de a tuning is számít az autón

Simraceway: tigris013

itt a soför a lényeg, az autó csak kis mértékben számít

Simraceway: tigris013

goregrind
Egyébként meg ezekrõl a rekordokról annyit, hogy...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a példa kedvéért csak!

Befektetek x csillió millió búsztba x összeget. Megveszem a legbrutálabb autót és összenyeregetem hozzá a legbrutkóbb 4 csillagos skilleket és partokat szintén búsztól. Majd megdöntök ezzel az autóból minden rekordot, akkor most én vagyok a legvaddisznóbb játékos? Csak azért mert az autó miatt sikerült ez? Szerintem abszolút hamis dolog ez...

Ez csak akkor lenne az igazi, ha a mindenki által megvehetõ IGC-s autókkal, és a mindenki által megvehetõ IGC-s partokkal és skillekkel lenne ez mérve. Akkor bizony össze lehetne hasonlítani, hogy ki is az igazán fasza gyerek, aki nem csak az autó miatt képes bizonyos eredményekre!

De ez csak az én szerény és ostoba véleményem... <#wave>

Hát hajrá csak lelkesen, lehet hogy én is elkezdem pakolászni ide a Charger Superbeevel nyomott "rekordjaimat". Aztán Kanyesz. Majd sorba a többiek, yuhú top10 élén leszünk mindig, csukott szemmel is megtalálom majd a tápigot.
Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"