Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek: A bérelt autókra nem tudom hogyan reagál, majd kiváltom az "A" spec Alfát, s majd kiderül, hogy 1 Alfára kapok-e öcsit, mert olyan verdám egyáltalán nincs... Az biztos hogy az örök autót, amit kiváltasz, azt hozzászámolja, Limited BMW-t most váltottam ki az egyik profilomba, azzal lett 4 bömösöm, megadta az öcsit, kaptam érte 3 csillagos drag skillt, majd eladtam a Limited bömöst, s 4 helyett 3 bömösre visszaszámolt, de a nyereményemet nem vette el, sõt még a pénzemet növelte, mivel lóvét kaptam ugyebár az eladással...
Amit még észrevettem, hogy a repet, meg a casht TH végeztével, mikor leszámolja a napodat, akkor jóváírja.. Tehát nem a legvégén, hanem már akkor, mielõtt kinyitnád az aktuális csomagod tartalmát.
Single-t multi-t privát-ot nem mentem, nincs rá idõm, talán majd jövõ hét közepe felé leszek ezen a téren is aktívabb (nem 100%), addig is marad a kövezés...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Project D|Rare Car Collector|
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
DISCORD: grimanddark
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Ja Tutu és látom ki csal, csak menj be a mai E-s pályára és látsz csodát! <#wilting>#wilting>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
http://www.imcdb.org/vehicle_54208-Renault-12-X17-1974.html
légy türelmes
légy türelmes
Most kezdtem bele a Starsky & Hutch sorozat visszanézésébe és mit láttak szemeim!!
Na ha most ez tényleg egy dacia 1300 as akoor megeszem kalapomat 😊és megkérdem mit keres odakint Bay City Kalifornia, 1975. ha jól tudom itt játszódik a film

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Rá akartam írni, hogy köszi a pénzedet, meg minden, de sajna már kilépett.
Most nagyon ráéreztem erre a gonoszkodásra...<#eplus2>#eplus2>

REXINFERNUM már megtapasztalta ezt tõlem.<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy a tegnap óta nagyon felébredtem a csalók ma 5 versenybõl 3-on biztos autofinish...<#szomoru2>#szomoru2>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Szóval Outlaws Team Escape,4 fõ, mindenki beér, én becsorgok utolsónak, semmi trükközés vagy megfelelõ pillanat elkapása, csak bemegyek utolsónak és a kiírt pénz 4-szeresét adja :o
És többen írták akik elõttem mentek be hogy nem kaptak semmit. Úgy néz ki mintha az utolsó meglógna az egész banda pénzével.
Ha a helyzet nem változik és midnenkinél ez van, akkor pár nap múlva könnyen az lehet hogy senki se akar bemenni a Team Escape végén, csak utolsónak. 😊
Ilyen laggolást még életemben nem láttam. Mindenki már a pálya felénél van, mikor végre elindít engem. Utána meg 5 másodpercenként tudok menni 1 másodpercig, aztán megint semmi, mert akad.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Persze, ez is csak olyan formában, hogy nekik megérje.

Simraceway: tigris013
Simraceway: tigris013
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Befektetek x csillió millió búsztba x összeget. Megveszem a legbrutálabb autót és összenyeregetem hozzá a legbrutkóbb 4 csillagos skilleket és partokat szintén búsztól. Majd megdöntök ezzel az autóból minden rekordot, akkor most én vagyok a legvaddisznóbb játékos? Csak azért mert az autó miatt sikerült ez? Szerintem abszolút hamis dolog ez...
Ez csak akkor lenne az igazi, ha a mindenki által megvehetõ IGC-s autókkal, és a mindenki által megvehetõ IGC-s partokkal és skillekkel lenne ez mérve. Akkor bizony össze lehetne hasonlítani, hogy ki is az igazán fasza gyerek, aki nem csak az autó miatt képes bizonyos eredményekre!
De ez csak az én szerény és ostoba véleményem... <#wave>#wave>