Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak azért írtam ki mert javítottam a pályán és megakartam nézni hogy hova kerülök az új idömmel, és akkor láttam meg

Simraceway: tigris013

mert mi van még ott?

Egy még egy csomó más gáz is.

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI

http://nfsw.falcosoft.hu/nfsw_driver.php?driver=MERTCSAK1

Érvénytelen ideje van

Mission Street - D class, Lamborghini Murcielagó LP650-4 Roadster-rel

Felrugom az Auto Finish-es gyökereket :@
Egy versenyt sem tudok menni a kedvenc pályámon a gyökerek miatt

Álldogálok az utcán, erre valaki rám nyom egy Team Slingshotot...

légy türelmes

Háááhhh! Arra várhatsz haver 😄

goregrind
Besz@rás, hogy közel 3 óra kellett 2 gyõzelemhez az E class-on! US szerver és tolongtak a csiterek!<#falbav>

Ha valaki esetleg ismeri "KISKOPSZ121"et, akkor üdvözlöm, és éghet a pofája rendesen, hogy õ is csak csalással tud játszani! <#wave>

DISCORD: grimanddark

RoboKutya78
nekem bejött renaultot vettem egy rakással megadta az acsit amikor eladtam és vettem egy ujjat.
a garázshelyem is megmaradt.
úgy hogy a gazdag sofõrök költhetik a millákat

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nem vész el semmi.

légy türelmes

Most akkor mi is van megveszek pl. 10 Renault ezzel kipipálva az achi, és ha eladom megmarad? A sofõrpontokat sem veszi el? <#fejvakaras>
tutuhawer
én annak örülnék, ha 10 000 darab mazdát beválthatnék egy bugattira... Mekkora eladási ára lehet annak a gépnek, te jó ég... mennyi kértya kijönne belõle...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Arra gondolt már valaki, hogy ha bekerülnek az új achievmentek is, akkor talán könnyeb lesz majd megszerezni a veyront?

Csak hasra ütök, de szerintem 6000-nél kezdõdik egy normális modell(1/43).

Nekem egy 1/43-as kellene legalább, jól állna a sok régi Bburagóm mellett.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Szuper, akkor csak hely kéne.
Amúgy is, ma vettem egy 1/64-es hachirokut, dedó, vagy nem? <#idiota>

tutuhawer
természetesen

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Aha, nekem kéne még 11 garázshely, a megtöltéssel nem lenne gond...
Hmm.. ha abból végtelen van, akkor a Speedhunters Hachirokuból is?

tutuhawer
abból csak 1 van, a stein mazda meg végtelen, csak nincs elég garage---

T Mobile Mazda3 a király.

Õ szokott bejönni játszani is random módon? Elég ismerõs a neve
tutuhawer
ingyeb STEIN mazda... a hülyének is megéri, nemhogy nekem

Kicsi Mazda3, micsoda idõk.. <#circling>

tutuhawer
kedvenc autóm a mazda3 és a toyota corolla... csak gyõzzem garage-beállóval... ami nincs... a 003-asban szintet kell lépnem a 10. mazdához. Pár perccel késõbb meglesz a 10 toyota is.. ha nem fagy le a gépem, mint most

trakk
Csak megemlítem, hogy õ egy dev.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Rematch bûzt érzek már megint?!😄

"mindig" <#nevetes2> jól van értem, majd lesz mégtöbb "mindig".
Én is mentem már ellene. Egyszer jött a Reventonnal én CCX-el akkor sikerült elvernem Dover-en épphogy ,valamelyik nap meg F1-el jött de k.rva nagyon hibázott és le is lépett de jól megy
És csodálkozol, miért volt mindig gyepa a CLEd ellen😄

TCMChrisnek: bocs, hazudtam, nem fogom eladni csak átköltöztetem a másik driverre 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... mert ez k**va jó.<#eljen>

Hát, már mentem vele párszor, egész jókat, azon kívül nem ismerem..de hát ha már 39. a ranglistán akkor "el is várható" hogy jól megy
Ja ezt valószínû közel 1000-ig lehet húzni majd, pláne ha jönnek az 5*-os part-ok, de az is lehet hogy jönnek az erõsebb kivitelek vagy pl. az ez évre tervezett 1600LE-s verzió, ha már megkapták a licencet. Azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy kiadják boost-ért késõbb (jó sokért), jön a szülinap meg karácsony, valamit ott is kell villantani. <#nyes>

Valaki ismeri ezt a tagot YURIK1985, nagyon komolyakat mentem vele S-ben és ahogy észrevettem frankon is ment. <#wilting>
Hogy mennyire jó autó a Delta rendõrök ellen... Helyben fordulás tekintetében jobb a Golfnál is, mert összkerekes. Azzal gyûjtöm most a "kár az államnak" címkéjû költséghalmot.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Eeegaz, korai káröröm. Passz, majd Drewbá regélhetne róla.

Jójó, de azt még nem tudjuk, hogy milyen partok vannak benne...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Gyengébb a gyorsulás stat mint az R8 5.2-ön <#banplz>

A lap alját is nézzétek...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Gyõzzem idõvel meg pénzzel. <#idiota> De csalással megszerezve pont az veszne el az autóval, amiért oly nagyon vágyom rá. Úgyhogy epekedek, meg gyûjtögetek tovább. Meg jó sokat versenyzek.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

"Carrying on with our Friday afternoon Community Gaming Session tradition, we hope everyone is ready to race especially with the Cherry Blossom Community Challenge happening right now!

NFSDrew will be jumping online on Apex – US at 2pm PDT / 5pm EDT / 9pm GMT. He’ll be "

Amúgy igen, egy autó miatt... nem kell.

Nem kell ez neked annyira,elõbb-utóbb meg úgyis megszerzed!

Hát ez a trükk lehet érdekelne. Kivéve ha sáros lesz tõle a kezem. Bár pici sarat lehet megérne. Csak akkor megint ott vagyok, hogy hol lesz a határ.... Marad asszem a gyûjtögetés.

Valaki ezt most posztolta!

12 jön ki. Csak a felniket kell festeni 250-ért.

légy türelmes

8 Festés jön ki 3000 böl

BONESAI
Annyit tudok,hogy a Fresh Coat nevû öcsi, ami az autó minden átfestéséért ad pontot, mûködik úgy, hogy minden részét az autónak más színûre fested be. mindent külön számol, a felnit is. 3000bõl kijön 7 festés

NFSW: BONESAI

Trükk nekem eddig: Sinlge futam. Állok és hagyom, had menjenek. PU puffogtatás (mágnes, tolólap, szélárnyék, pajzs) Térkép figyel, és amikor már majdnem beérnek jöhet a DNF. Tojva a statra és szabadulva a poverupoktól, hogy nõjön a fogyasztásom, meg hogy kulturáltan multizzak. Afterre a trükk: bepakolom amit lehet, sorban install, aztán húzom be õket újra (másféléket hogy vegye) De milyen noob egy hozzáállás és kezelés ez.... Én is lenni noob.

Elõbb voltam fent. Bérautó az nem mûködõ projekt. Csak sajátot számol. Nissan,Mazda, Porsche, BMW collect teljesítve. Érmek, zsákmányok bezsebelve. Autók eladva és az érmek maradnak. (Mondjuk ez így logikus szerintem is.) Hirtelen ennyi. Várom a kövi peccset, hogy számítsanak a driver képességek meg a kitartás is a mérföldkövekbe! (Én nem tudom öcsizni, achizni. Marad a mérföldkõ nekem)

tutuhawer
ja, de hát ki tudta... Semmi gondot nem jelent, igazából nem oszt, nem szoroz. Akkor és ott el kellett adnom az autóimat. Pedig a Nissanok meglennének fullra, de sebaj...
A bérelt Garlandómat nem széámolta a játék, ezt hamar kipróbáltam.
Aztán trükköztem az aklatrészekkel, kiveszem, UNDO, stb beteszem, de nem nagyon számolta be. talán ha a durabilityvel trükközünk, számolhatja, ki kell próbálni.Illetve figyelni kell, ki hogy csinálja... Hátha van trükkje...