Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
(vagy cikisen deres koponya 😄 )

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Egyébként mivan a tiut nyertesekkel? Megint húznak egy hetet vagy mi? Csak hogy megússzák hogy kelljen 10 kódot adni?
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Más: Gondolkoztam azon hogy vegyem-e meg az Aventadort leárazva, vagy vegyem meg Halloweenkor a Mclaren MP4-est, hasonló áron van mind a kettõ, hm...amelyik hamarább jön be, azt veszem meg. 😄 (vagy lehet maradok az MP4-esnél xD)
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
#91990: a raptor-t imádom, de szart se ér... :-(
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Raptor - Van Damme
Van Damme jó, Van Damme ütõs, egyesével szépen levadássza az ellenfeleit (free roam-ban pickupok szembõl)
Bud Spencer eközben a lármás csehóban (Team Escape)... eh szerintem érthetõ. 😊
>>> 300 C <<<
A Raptor jó ramja elveszik a pattogásban, dülöngélésben.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Sõt az M4 formájával engem megvettek kilóra. De az már nem olyan lesz....

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Project D|Rare Car Collector|
Íme az utolsó M3as BMW. Ezzel vége a szívó V8as korszaknak, helyette jön a csodás turbókorszak M4néven.
Azért a grinpísz meg egyéb zöld köcsögök remélem megbasszák magukat az emisszióval meg hasonlókkal...

HEMI 300C SRT8 Red Jugger. - 2800
Ford F-150 SVT Raptor Red Jugger. - 4800

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Banyeg, fel kéne kaszniznom az UG Skyline-t
#91971 hát fene tudja , sztem piros váltót nem csípi az 5,2 max piros turbó és fék .. de hát vannak itt igazi 5,2 szakértõk 😄
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
5400-ért simán meg is éri szerintem. ha nem adnál ki érte annyit, akkor nem is kell olyan nagyon 😄