94802
  • RoboKutya78
    Jelölj be azt meglátom hogy mára meglesz e a party szám:)
    elvileg 3an veled meglennénk. bár min 4 emberke kellene:)
  • Blacus27
    apex-eu amin nyomom
  • Blacus27
    hali Robo én 8 után csapódnék mehetünk eventezni még valaki kell és felváltva nyerünk
  • RoboKutya78
    Totál megörültem annak hogy végre ismét kb egy év eltelte után újra lehet tolni A kanálisos mapot de azt nem gondoltam volna hogy d be vagy b be lehet kavirnyászni rajta.

Azt se vágom mért lehet nagyobb számban csalót fogni e től b ig levő mapokon. a és s körül ritka bár ott is vannak.
    Legalább is én ezt vettem észre.
  • RoboKutya78
    Butítsd az autóidat és akkor talán elhiszik hogy jó vagy:))
    Én néha lesem a videóidat egész pofás köröket nyomsz:)

Én most ezen lista alapján próbálom felépíteni autós készletem https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuokM4a736PQdDZCd1I0RzJWZElEYUVRTlJlcjRCSWc#gid=0

Remélem nagyon nem fogok mellé:)
    Bár van pár járgány amiből sajnálom kivenni a 4* os alkatrészeket ezeknél a járgányoknál mellőzöm ezt a színkódrendszert.

Nem tudom alant levő hsz egyikében valaki írta hogy nissant betette csupa kék alkatrészből 399 es overrel és ezzel szívatja a népet
    Hát nem tudom vagy én béláztam vagy nem de kék alkatrészekből úgy hogy egyforma típusú kék valahogy nem jött össze a 399.
  • tutuhawer #92560
    a hivatalos fórumban épp Jussi hirdeti az új versenyt, és le van írva, hogy az első 3-nak videóznia kell. Most én bizonyítsam be, hogy tiszta vagyok? Most írta le, hogy majd ők jól letiltanak mindenkit, mert tudják, látják vagy mittudomén. Most akkor látják, hogy mi van, vagy feljelentsem magam képpel , videóval az "unlocalized string" miatt? Mert megteszem, segítek nekik, ahol tudok.
    A viccet félretéve, minden üzenettel egyre komolytalanabb a gárda. Mégis beléptem pár futamra zenét hallgatni közben. Kár, hogy az üres lobbival nem tudok mit kezdeni. Bárcsak mehetnék csalók ellen... De még az se :D
  • RoboKutya78
    Skacok ha esténként 3 an 4 en összeröffenünk és váltófutásban lezavarjuk azt a pár ezer futamot nekem az is jó :)
    Aki szeretne velem futni és tud vegyen fel steamen Robokutya néven futok.
    Így könnyebb lenne a kommunikáció is.
    Gondoltam egy olyanra hogy este 8 után szívesen futkározok egy másfél órát.

Én mostanság amúgy is visszaszoktam a napi gyémánt szedésre van még kb 80 napnyi az 500 ig :)
  • Blacus27
    kissé NFS hiányom volt de mikor E eventbe 5böl 5 spedd cheat nahát most megint 1 hétre kielégitett
  • veszettróka
  • RoboKutya78
    te szerencsétlen most minden 3. hsz ezzel lesz tele???
    olvass vissza mielőtt posztolsz.
  • XxXegyFiuXxX
    sziasztok
    találtam valami érdekeset :) olvassátok el:
    nfs WOrld bans

We all know that there are a lot of players who use cheats and exploit bugs and undocumented features to get ahead in the game and we also know that these players do not always get banned from the game for doing so. This does not mean that we have to tolerate presence of these people here in our home turf. To protect our community from infiltration, we (the moderating team) have started to enforce strict zero tolerance policy on cheating and bug abuse. This means that...

We will permanently ban all cheaters and bug abusers who cross our path in this community. It does not matter if you are a well known forumer or even our friend, everyone who cheats or exploits bugs or has done so in the past will get the hammer.

Infractions that will earn you or your friend an instant perma-ban from this community:

- Promoting cheats or bug abuse by having used cheats or exploited bugs and being present in this community.
    - Using hacks, trainers or other "cheat utilities", or having used them in the past.
    - Using or even communicating exploits and/or cheats.
    - Interfering with the ability of others to enjoy playing Need for Speed Word by cheating in multiplayer events or taking actions that interfere with or materially increase the cost to provide Need for Speed World for the enjoyment of all its users. This includes any cheats or exploits that speed up the progress in the game.
    - Abusing or exploiting bugs, undocumented features, design errors or problems in the game, or having done so in the past, for either taking advantage over other players or not.

...and before you ask, we can do this because specific EA Services may post additional rules that apply to your conduct on those services.

Thank you for reading and I hope you can still log in.

~Jussi

found it on facebook if its real goodbye guys ..
  • Lupous
    Én is őket :)
  • Zero07
    Battlefield Heroesos pajtik üdvözölnek! ;)
  • Lupous
    nem -.-' :D
  • Zero07
    Te még élsz? :o
  • Lupous
    Nagyon szépen köszönöm, akkor a boSsra összekuporgatok :D

Igen Chris, még itt vagyok... de főleg csak szemlélődök informálódok :), a kakidobálást kihagyom :)
    (Mostanság kicsit üresecske ez a fórum :( )
  • veszettróka
    EA fórumokról kivághatják a csalókat. Túlbuzgó modik Caymanokat kereshetnek. [ásít]
  • HUNNFSKILLER
    Ha most komolyan gondolták, akkor lesz. Csalókat elvileg ki akarják csapni, de az a gáz, hogy mellé mindenkit aki mostanság, vagy akár a múltban elkövetett valamit, amit nem néznek jó szemmel. Bugokból, hibákból pár:: giftautók vásárlása, TE bug (utolsó visz mindent), 51% (Verseny 51%-ánál kilépsz az első helyen, automata kártyát kapsz. Legalábbis valami ilyesmi.)
  • HUNNFSKILLER
    S-re Boss-t, A-ra R8-at javasolom. LFA semmire nem jó
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (nem mintha az F1-el orvosolni lehetne a csalókat)
    , főleg, hogy a tulajok 80%-a csaló.
  • chakon88
    sziasztok skacok.... Ingyen TH van vagy nincs ?
  • chris1997
    Te még itt vagy?! :D
  • Micsurin
    Én 73-szór kivettem és semmi nem volt..... lettis egy lfa belüle..... na mi is vagyon most a cheaterekel? mert nem tok angolul
  • Lupous
    Hali, melyik a legjobb IGC kocsi TE-re?
    Egy lexus LFA-val szúrom neki, de nagyokat lassul ütközéskor :(.
  • HUNNFSKILLER
    Végtelen gift autód volt Cayman TH editionos, Shiftes, Charger juggernautos.
  • Zero07
    Ez milyen bug volt?
  • RoboKutya78
    évig hopi lemaradt :)
  • RoboKutya78
    Tudjátok minden csoda 3 napig tart:) azaz 3:)
  • TOMDRIVER333
    Mikor volt? Csak TopUpba volt a tavaly, idén még annyira se volt.
  • speedy321
    hello halloweenes vinylek nem lesznek a worldbe?
  • SUNNY84HUN
    " nagyobb a füstje mint a lángja " szagú dolog ez megint , kabaré talán pici része ha igaz
  • HUNNFSKILLER
    Ezzel csak az a baj, hogy még több embert bannolnak a giftautó bug miatt...
  • Milo82
    Ez jó!
  • B13A6
    Ez zseniális...de csak gondoljatok bele..Egy játék ami magától működik:van egy személy,aki néha karbantart,néha fórumot moderál,néha bedob egy kocsit ír hozzá egy szöveget,néha csak úgy ír egy szöveget-mert hát milyen jól néz az ki,mintha lenne itt valaki-mintha lenne kinek csinálnia valamit-és a játékosok egyből felizgulnak,hogy hó fejlődés lesz...Aztán a többit elintézik maguk által(a játékosok)..:mindenféle versenyek,szórakoztató rendezvények, a jutalomért járó kódokat állja egyedül az EA..néha-persze néha az EA közvetlenül is ad egykét kódot,szigorúan ilyen dolgokért,hogy csináld ezt csináld azt,mi meg véletlenszerűen kiválasztunk....persze,hiszen ez 2 perc-mert ugye annak az egy embernek,aki ott van,van mit csinálnia egész nap-gondoljatok bele mi van ha kifogy a kávé az automatából..-de hát minek is csináljon mást, a játékosok elszórakoztatják magukat-a chatet is megoldják egyedül,a versenyzést is megoldják egyedül,sőt még a "crew" rendszer is,meg a...mittudomén mit lehet még csinálni ebben a .(pont)...
    Jah,hát persze,majdnem elfelejtettem...lehet plázacicázni...micsoda boldogság mikor feltöltesz magadnak 8-15-50-21456k boostot...aztán elkölteni....óóóó felbecsülhetetlen(tisztelet a kivételnek)-ez aztán játékbenyomást ad az egésznek...
    Őszintén szólva nem csoda,hogy ez van..ki ne csinálná ezt...nincs ember/cég ,aki ezen változtatni akarna...Még azt mondom hülyék,hogy csak ilyen későn bocsátották el a fejlesztőcsapatot...ez már sokkal régebb óta működhetett volna így...és ki teszi ezt lehetőve?

TE

és még panaszkodsz?
  • RoboKutya78
    állj neki gyémántot szedni a 20. gyémántig tuti hogy kapsz egykét használhatót onnan meg meglepis a dolog mert nem tudod mit az aznapra.
    Vagy kitartás a pályákon és be be csillan pár csoda néha.
  • noblem1983
    Örömteli hír és elég tartalmas is szóval ebből még jó is kisülhet
  • Blacus27
    hali na végre kinyílt a szemük
  • XxXegyFiuXxX
    jéé mit találtam egy forumos oldalon :D lehet tesznek vmit a csalók ellen :D na skubizzátok meg:
    Hello community!

We all know that there are a lot of players who use cheats and exploit bugs and undocumented features to get ahead in the game and we also know that these players do not always get banned from the game for doing so. This does not mean that we have to tolerate presence of these people here in our home turf. To protect our community from infiltration, we (the moderating team) have started to enforce strict zero tolerance policy on cheating and bug abuse. This means that...

We will permanently ban all cheaters and bug abusers who cross our path in this community. It does not matter if you are a well known forumer or even our friend, everyone who cheats or exploits bugs or has done so in the past will get the hammer.

Infractions that will earn you or your friend an instant perma-ban from this community:

- Promoting cheats or bug abuse by having used cheats or exploited bugs and being present in this community.
    - Using hacks, trainers or other "cheat utilities", or having used them in the past.
    - Using or even communicating exploits and/or cheats.
    - Interfering with the ability of others to enjoy playing Need for Speed Word by cheating in multiplayer events or taking actions that interfere with or materially increase the cost to provide Need for Speed World for the enjoyment of all its users. This includes any cheats or exploits that speed up the progress in the game.
    - Abusing or exploiting bugs, undocumented features, design errors or problems in the game, or having done so in the past, for either taking advantage over other players or not.

...and before you ask, we can do this because specific EA Services may post additional rules that apply to your conduct on those services.

Thank you for reading and I hope you can still log in.

~Jussi
  • speedy321
    hello hogy lehet ultra cuccokat nyerni kocsiba lvl 60 ass vagyok e smeg egyet se tudtam nyerni
  • RoboKutya78
    face bejegyzés valami azért készül de laasan:
    Its #Halloween and its time for a Halloweeeene giveaway!

I will be giving out the "McLaren MP4-12C 'Braaaiiins' Edition to 10 people. All you need to to do to enter is answer the following questions by leaving a comment below:

What is your most memorable Halloween moment in Need for Speed World?

~Fixnow
  • RoboKutya78
    <div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
    <div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=557775770971073&set=a.122861881129133.30437.120894394659215&type=1" data-width="550"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=557775770971073&set=a.122861881129133.30437.120894394659215&type=1">Bejegyzés</a><a href="https://www.facebook.com/NeedforSpeedWorld">Need for Speed</a> által</div></div>