Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja. Ehh. Kések is, nem is figyelek, tiszta tönkrementem.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Bocsesz. A VUDU alapcsomagban van.

Bammeg... Ööö.... Ipadon nem megy a world 😊 fejbõl meg nem tom. A döglött nyulas csomag. ( most àtolvastam :-p)

nnaa, szupi, köszi, és melyikben van cilinderes koponya?
(vagy cikisen deres koponya 😄 )
Idióta íràskiegészítõ. Cilinderes koponyàn.

De balf..... vagyok. Ciki deres koponyán van rajta. Ehhhh.....

"...Szerintem csinálmány és akkor nem is rossz.",
"Az nem csomag megfestette profiba."

<#fejvakaras>
Basszus kizártam magam... Hahó! Rexi, Chris hooool vagytok??? Ment pü.

LoL xD
tutuhawer
Biztos adni fogják a kódokat... <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Miért kell? Benzin miatt?😄

Egyébként mivan a tiut nyertesekkel? Megint húznak egy hetet vagy mi? Csak hogy megússzák hogy kelljen 10 kódot adni?
tutuhawer
<#eljen><#eljen><#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Én is ilyen BMW-t szeretnék, az E30-as után, de oda kell money is, de rendesen. 😄

Más: Gondolkoztam azon hogy vegyem-e meg az Aventadort leárazva, vagy vegyem meg Halloweenkor a Mclaren MP4-est, hasonló áron van mind a kettõ, hm...amelyik hamarább jön be, azt veszem meg. 😄 (vagy lehet maradok az MP4-esnél xD)

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

+bónusz pályáról kimenõs: link3
7r1v1um
Aha, majdnem...

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Ez a második jó pojén. Meg is lesem, ha már úgyis gyémántozok.<#idiota>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Köszi!
Ezzel a módszerrel: link több helyen is ki lehet menni, pl itt is: link2
Ha sokszor, sokáig csináljuk pár reportot be lehet gyûjteni a kezdõktõl, akik a "cheat"-ig se tudnak legördíteni a report ablakban. (-> chat)
Valaki tudja hol van az a tengerpartra kivezetõ bug vagy mi? 😄
Hoppá, van egy kis turpisság. 3 hete on sale-ban a Hemi C300 fele ennyibe került. Inkább várnom kéne míg újra on sale-ban lesznek juggeres autók.
Szabi
egy ilyennel kibékülnék én is, bár fõként pizzás kocsi vagy rendõrautó kéne 😄

#91990: a raptor-t imádom, de szart se ér... :-(

"Nulla tenaci invia est via"

Ezzel arra célzol hogy bejáratós a kis e46-ocskám?<#banplz><#banplz>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chrysler 300C. - Bud Spencer
Raptor - Van Damme

Van Damme jó, Van Damme ütõs, egyesével szépen levadássza az ellenfeleit (free roam-ban pickupok szembõl)
Bud Spencer eközben a lármás csehóban (Team Escape)... eh szerintem érthetõ. 😊

>>> 300 C <<<
A Raptor jó ramja elveszik a pattogásban, dülöngélésben.
A Raptornak szerintem nem olyan jó a ramja..

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Szerintetek a Hemi 300C-nek vagy az SVT Raptornak nagyobb a ramja? Nagyon örülök, hogy van újra TE editionos autó, de most meg nem tudok választani. A Chrysler felé hajlok, de nem tudom, hogy megérné-e.
Ezt nem a zöldek találták ki, ezt kizárólag Brüsszelnek köszönheti az európai gearhead társadalom. Menjenek a falnak a flottaátlagukkal, ami miatt a BMW is kénytelen háromhengeres, elsõkerék-hajtású autókat gyártani. Merkel mindenesetre igyekszik megvédeni a német gyártókat, meglátjuk, mi sül ki belõle.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Nem mondtam ilyet....
Sõt az M4 formájával engem megvettek kilóra. De az már nem olyan lesz....

SUNNY84HUN
bécsben a4 es autópályán olyan ferrari húzott el mellettem hogy ihaj , nem bejáratós volt tutkó 😊) , valami fehér de elégé új modellnek tûnt és meggyõzõ volt a hangja is

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hmmm......nekem szerintem marad a favoritom az m3 e46 😄 Olyan kell pár év múlva is nékem 😄
SUNNY84HUN
sztem a gyári se rossz 😊

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Mondjuk....a Lambó ne kezdjen turbómotorokra egy ideig legalább....

Project D|Rare Car Collector|

Úgy gondolod rosszabb lesz valamiben is az M4-es mint az utolsó M3-as? Ne merj rá fogadni, tudják õk mit csinálnak.
Akurvaeget tényleg <#violent> Feldobódott az estém. Köszi, hogy megírtad <#eljen>
Ide is kiteszem mert szomorú dolog ez.
Íme az utolsó M3as BMW. Ezzel vége a szívó V8as korszaknak, helyette jön a csodás turbókorszak M4néven.
Azért a grinpísz meg egyéb zöld köcsögök remélem megbasszák magukat az emisszióval meg hasonlókkal...

Az az egyetlen egy gond.

jól nézne ki, ha nem lenne bevásárlókocsi a seggében.

2 kocsival bõvül a Limited Time kategória a shopban.

HEMI 300C SRT8 Red Jugger. - 2800
Ford F-150 SVT Raptor Red Jugger. - 4800

Csak ez sajnos

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Van egy Drag bodykit, de, ronda.

a nismo-ra van body kit?

5.2 szakik? nem ismerek egyet sem.

Banyeg, fel kéne kaszniznom az UG Skyline-t

SUNNY84HUN
egy kis nosztalgia 😊)

#91971 hát fene tudja , sztem piros váltót nem csípi az 5,2 max piros turbó és fék .. de hát vannak itt igazi 5,2 szakértõk 😄

Na, arra kíváncsi leszek. Azt szerintem nem is lehet olyan gyorsan és kíméletesen vezetni egyszerre, hogy ne törjön benne össze a tofu...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ha értenék hozzá azt mondanám pirosat neki és jó könnyû lesz az a zsíros tégla, de sajnos nem értek hozzá. Különben ha nem fordul a hasonló színû váltó csodákat tehet. Vagy lehet benéztem?<#wilting>
SUNNY84HUN
tudom én 😛

Nem baj, veszek még egyet és Tofuszállító lesz belõle

Mint ahogy mondtam, 5400 boost. 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

ezek új infók...igy mégjobban kell az a verda 😄

5400-ért simán meg is éri szerintem. ha nem adnál ki érte annyit, akkor nem is kell olyan nagyon 😄

SUNNY84HUN