Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
én a configomon ami alul be van firkantva most annyit pakoltam fel hogy ventiket cseréltem artikra mert a vga eredeti gyári kockahûtõje brutál hangos volt. a ventik 100% a artic jelenleg ezerszer halkabb😊
és hûvösebb. 75 fokról 45-50 fokra ment.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Ha jól belegondolok ezt az acsirendszert ismételten azoknak találták ki akik pénzt óhajtanak befektetni a játékba
Ezt az autó gyûjtögetõ rendszert példának hozva.Vegyél garázshelyet ez a minimum befektetés mert az igcs autókat ha tömegével felvásárlod akkor meglehet az acsi, viszont ha olyan autót kér amit csak boostért tudsz megvenni már megvan lõve az aki nem akar fizetni nekik.
Azt hittem ki lehet játszani 3-4 szabad autó hellyel a dolgot elkezdtem felvásárolni a dodgekat 125 ezerért, oké kezdett mosolyogni a pofám mikor láttam hogy az acsi száma emelkedik.Jó mondom akkor adjuk el õket...erre nem visszafejti a dodge acsi értékét és visszaállt az eredeti értékre.
Ehh szép átbaszás még akkor is ha nem figyelem a nyereményeket mit adnak értük.

A lakáshoz (bérelt) járt egy ilyen gép: Pentium4 @ 2,8 GHz, 1 Gb DDR ram @ 400 mhz, GeF 7600 GS
Hétköznap ha tölt a laptop vagy nincs kedvem kínozni, monitort rádugni akkor ezen nyomom low grafon. Tök simán tud menni órákon át, akkor is ment amikor mindenki szenvedett itt az Out of Memoryval.
Gond csak akkor van ha egy verseny több városrészt érint. Aztán egyikbõla másikba átszáguldáskor pár másodpercig vakon kell menni amíg felépül a város. 😊
Az valahogy zseniális hogy ezalatt a versenyt nem akasztja meg. Inkább nincs úttextúra egy ideig, sõt semmi se, de a versenynek mennie kell. <#idiota>
RoboKutya78
ezek után kiváncsi lennék galaxy cucokon fut e 😊 tudom ez már durva volna😊

Ryder159
Bezony hogy mûködik. 1024x768-on full grafikán is megy. 1280x1024-en már csak kis grafon de bírja.

RoboKutya78
Jesszuss ilyen õskövület gépeken( elnézést kérek😊 ) mûködik ez a játéknak csúfolt valami? 😊

Ryder159
AMD Sempron 2800+ (1.6GHz), 1.5GB Ram, ATi X1300 grafika (512Mb Hyper memory.). Ezt múlja alul valaki <#banplz>

Új record !! ROCKPORT TURNPIKE - A kateg. - BMW M3 GTS - 10.23

Nem is humornak szántam ... vártam , hogy valami "okostojás" beszóljon ...
Nem mondod ? -_- Én azért blokkolom a hackereket , hogy amikor legközelebb betesz a Lobby-ba , én akkor végig kattingatom a playereket , és ha nem tetszik a felállás , akkor LEAVE ...
RoboKutya78
a Blokkolással nem érsz semmit az arra találták ki hogy ne tudjon irkálni neked a cset ablakban vagy ne hívjon partira ennek ellenére ugyanúgy összetesz vele a szerver ha multizol.

Már a humor sem a régi.

légy türelmes

😄

Örülök , hogy tetszett ... ^^
Jót röhögtem!

Nem rossz!

Níd for szpíd ?

Jó nagy fa*z vagyok én is ...... -_-

Chicane - US serveren indítottam a karakteremet , ami most már 50 lesz .... napközben meg csodálkoztam , hogy néha-néha megszakad a kapcsolat RUN közben .....

Kezdtem egy újat az APEX-EU-n is -_-

Bár azt hozzá kell tegyem , hogy a Chicane-Us serveren rengeteg a csaló ...

Itt az Apexen 3 nap alatt összesen 4 embert blockoltam le ....
goregrind
Fasza kis anyag, bejövõs! 😊

DISCORD: grimanddark

Köszönöm. Remélem majd el is fogadják ha megnézik.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Gratula, ez tiszta volt. Illetve volt benne 2 hiba, max fél másodperc.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

goregrind
Más, achikról...

25.000.000 cost to state jutalma egy 3 csillagos pursuit skill, há' mennyenek má a jó...
Powering Up megvan a 2500, jutalom egy 4 csillagos super shot skill, 30%! nak@apjákbe...
Outlaw - a 400. felé járok, 2000-ért a jutalom egy szintén 3 csillagos pursuit skill - ezt be is fejeztem asszem, már agyf@szt kaptam!

Szal jó nagy sz@r a legtöbb achi, kutyapikulát sem ér az egész...

goregrind
Minek efegy? ma valami csoda folytán mindig lemaradtak mögöttem, a piCINKE összeszedte magát! 😊

A szövegdoboz alatt van egy MAKRÓK gomb. Ott megtalálod, amit keresel.

légy türelmes

RoboKutya78
adnának ki értelmes matrica csomit és bíznák az ilyet ránk inkább.A matrica csomit egy autó társaságába kidobnám buusztért azt aki akar festeget.

Édes istenem... Egy régi igc autó új esõköpenyben. Hát van lejjebb mindig. Én szeretem a Nissant. Szinte bármelyiket. De ez egy kicsit... ööö... gáz. Szerintem. Meg amilyen áron fog jönni. És biztos nem nagyon lesz versenyképes, mert ezek a nissanokat odafent nem respektálják.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Elég jól néz ki, de vajon valódi B-csúcsos lesz belõle? Én a saját, eléggé felhúzott R32-mmel 570-es overall környékén járok.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

- Inkább offolom magam ebben a témában...

- Vegyétek úgy , hogy meg sem szólaltam 😊

én is egy f1 után ácsingózom 😊

Chackon, ne aggódj!!! Úgyse szárnyalod túl az én hiper, szuper 100M radeonom, és azt a hihetetlen 3.00 Ghz -s procim, ezek után kinek is van "jó" gépe? xd
Amennyi gáz mostanában történt a játékkal, annak ismeretében... Ha nem adják oda holnap a kódot az autónyerõ kártyacsomaghoz, valószínûleg le is húzhatják a rolót.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Nem akartam rá válaszolni, hogy ne piszkítsam a topikot, de ne haragudj , nekem az van, a tiedrõl nem beszélek, inkább csak elismerõen, gratt a kis gépednek, hogy még bírja.
Anno még a q9550 idején hetente cserélgettem a quadokat a trémárkok miatt, és a jelenlegi gépem azokhoz fostalicska, hát még akkor a mai gépek atya isten.

Más , hogy lehet elrejteni a szöveget, hogy csak az polvassa akit érdekli, nem akarok senkinek az agyára menni, + off topik hogy létezik itt?

Remélem holnap kapok a car prize pack ba 1 f1 et mert ha nem elverek valakit nagyon 😊)
pedig én azt hittem hogy mindenkinek ezerszer jobb gépe van mint nekem .........

<#buck><#wow1>

Amd 2,7GHZ proci nem dual, 2,5gb RAM, alap videó nvidia gforce 6150se elméletileg 512-ig bõvíthetõ de csak 256-ig tudom. Na kinek van ócskavasa?
a pc nálam sem egy dupla turbós , hengerenkénti nitró befecskendezõs szörny hanem csak egy Intel Pentium D950 - 2 x 3400 MHz / 2 x 1 gb ddr2 ram és egy fos AtiRadeon HD 4350 - 512mb 64 bit . Akkor kinek is van itt ócska vasa ? xDxD

A francot ezekbe a szerencsétlenekbe, ne a bann-t tekerjék fel hanem a csalás elleni védelmet, legtöbb csaló igen sok pénzt tolt bele a játékba azokat nem rugja ki az ea , még nem ütközik az õ érdekükkel , pl anno sok lengyel boost th hack, mert ugye ienkor pénzt vesztenek, de az hogy ki hanyszor nyer azt leszarják, csak azt nem veszik figyelembe a marhák, hogy rengeteg tiszteséges fizetõs játékos pártol el vagy kevesebb jön. Ennek ellenére én barom még mindíg költök erre a szarra na mind1

Zsombor , mien ocska vasakon gurulunk beszarás(pc)
goregrind
Ez mekkora!

"Please use the in-game driver report tool to report cheaters. When you use this tool it gives us the necessary information to act on cheater. "

Errõl csak annyit, hogy: HÁ-HÁ-HÁHÁHÁHÁ! <#mf1>

Ígérem a következõt azzal csinálom 😊

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

így már minden világos 😊 <#eljen> köszi
És nem hiába volt tele... De ha TÉNYLEG feltekerték a bannt, akkor hálelújah.

De "feltekerni" a bannt olyan meló, mint a 4-es metró

Project D|Rare Car Collector|

ez bizony sajnos így van.... így eléggé élvezhetetlen az egész game :/

így már minden világos 😊 <#eljen> köszi

Jézusom, gyere csak fel mondjuk az s class sprintre most 5 futamból 4 ben csalók vannak. B classban is toltam ott se sokkal jobb az arány. Maradjunk annyiban hogy tele a játék csalókkal ennyit még sosem láttam.
trakk
Asszem kissé félreértetted.
A topic célja az, hogy ott follyon a mindenféle beszélgetés a csalókról, mert újabban tele van velük a fórum. Az is le van írva ott, hogy felesleges twitteren meg FB oldalon feljelenteni õket, mert azokat nem nézik, csak a report gombot érdemes használni.
Tudnak a problémáról, és feltekerték a ban-sûrûséget.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Igen, nekem is tökéletesen megy, 720p-ben tudok simán videózni, igaz lowon csinálom de kicsit kevesebb FPS-el menne mediumban is, illetve ment is, van olyan videó is, de csak jobb így...E8400 4GB ram és GTS250 van nálam
Mázli. Vagy tényleg elkezdtek valami mágiát?

Ma mentem a két B-s pályán néhányat de egy csalót nem láttam
Röviden: megint amiatt van baj, mert a hivatalos fórumon feljelentjük a csalókat, FB oldalon, Twitteren, megnevezzük õket, stb.

Drewbá' "befenyített" magyarul.

pont az a jo bene, hogy elmegy kis géppel is e5300 am van 4gb rammal gts450vga, ez lofasz , ja és nem kell konvertálni utánna semmit , de quqa jobban ismeri a progit

Chriss lefordíthatad volna , ez nagy hablaty