Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és hûvösebb. 75 fokról 45-50 fokra ment.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ezt az autó gyûjtögetõ rendszert példának hozva.Vegyél garázshelyet ez a minimum befektetés mert az igcs autókat ha tömegével felvásárlod akkor meglehet az acsi, viszont ha olyan autót kér amit csak boostért tudsz megvenni már megvan lõve az aki nem akar fizetni nekik.
Azt hittem ki lehet játszani 3-4 szabad autó hellyel a dolgot elkezdtem felvásárolni a dodgekat 125 ezerért, oké kezdett mosolyogni a pofám mikor láttam hogy az acsi száma emelkedik.Jó mondom akkor adjuk el õket...erre nem visszafejti a dodge acsi értékét és visszaállt az eredeti értékre.
Ehh szép átbaszás még akkor is ha nem figyelem a nyereményeket mit adnak értük.
Hétköznap ha tölt a laptop vagy nincs kedvem kínozni, monitort rádugni akkor ezen nyomom low grafon. Tök simán tud menni órákon át, akkor is ment amikor mindenki szenvedett itt az Out of Memoryval.
Gond csak akkor van ha egy verseny több városrészt érint. Aztán egyikbõla másikba átszáguldáskor pár másodpercig vakon kell menni amíg felépül a város. 😊
Az valahogy zseniális hogy ezalatt a versenyt nem akasztja meg. Inkább nincs úttextúra egy ideig, sõt semmi se, de a versenynek mennie kell. <#idiota>#idiota>
légy türelmes
Örülök , hogy tetszett ... ^^
Jó nagy fa*z vagyok én is ...... -_-
Chicane - US serveren indítottam a karakteremet , ami most már 50 lesz .... napközben meg csodálkoztam , hogy néha-néha megszakad a kapcsolat RUN közben .....
Kezdtem egy újat az APEX-EU-n is -_-
Bár azt hozzá kell tegyem , hogy a Chicane-Us serveren rengeteg a csaló ...
Itt az Apexen 3 nap alatt összesen 4 embert blockoltam le ....
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
25.000.000 cost to state jutalma egy 3 csillagos pursuit skill, há' mennyenek má a jó...
Powering Up megvan a 2500, jutalom egy 4 csillagos super shot skill, 30%! nak@apjákbe...
Outlaw - a 400. felé járok, 2000-ért a jutalom egy szintén 3 csillagos pursuit skill - ezt be is fejeztem asszem, már agyf@szt kaptam!
Szal jó nagy sz@r a legtöbb achi, kutyapikulát sem ér az egész...
DISCORD: grimanddark
légy türelmes
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
- Vegyétek úgy , hogy meg sem szólaltam 😊
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Anno még a q9550 idején hetente cserélgettem a quadokat a trémárkok miatt, és a jelenlegi gépem azokhoz fostalicska, hát még akkor a mai gépek atya isten.
Más , hogy lehet elrejteni a szöveget, hogy csak az polvassa akit érdekli, nem akarok senkinek az agyára menni, + off topik hogy létezik itt?
Remélem holnap kapok a car prize pack ba 1 f1 et mert ha nem elverek valakit nagyon 😊)
Zsombor , mien ocska vasakon gurulunk beszarás(pc)
"Please use the in-game driver report tool to report cheaters. When you use this tool it gives us the necessary information to act on cheater. "
Errõl csak annyit, hogy: HÁ-HÁ-HÁHÁHÁHÁ! <#mf1>#mf1>
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
De "feltekerni" a bannt olyan meló, mint a 4-es metró
Project D|Rare Car Collector|
A topic célja az, hogy ott follyon a mindenféle beszélgetés a csalókról, mert újabban tele van velük a fórum. Az is le van írva ott, hogy felesleges twitteren meg FB oldalon feljelenteni õket, mert azokat nem nézik, csak a report gombot érdemes használni.
Tudnak a problémáról, és feltekerték a ban-sûrûséget.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Drewbá' "befenyített" magyarul.
Chriss lefordíthatad volna , ez nagy hablaty