Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most akkor ebbõl mi is a lényeg ? 😊

Bár, ha igaz, Drewbá beletapasztalt a World mindennapjaiba, remélem a hétvégébe a legjobban.

Project D|Rare Car Collector|

Greetings All,
I've seen quite a few topics about cheaters over the past week so I wanted to provide a topic that you can discuss cheating without having to worry about it being locked. But please note that this thread was not created so you can rage. We will not lock this thread but we will suspend anyone who posts pointless rage posts, tries to bring it off topic, names / shames, uses foul / vulgar language (including 'stared' out and/or acronyms) or otherwise violates the Forum Terms of Service and/or Code of Conduct.

I wanted to let everyone know that we (the team & I) are very aware of the cheaters in game and are in the process of taking steps to address the in-game cheating. As you may or may not know, we do not discuss our anti-cheating countermeasures publicly so I'm afraid that I can't offer much information in regards to the steps we're taking against the cheaters.

Before you begin discussing I also wanted to let everyone know that I have been performing bans on a daily basis since Achievements was released. I usually perform bans three times a week but have stepped that up with the recent events. A couple other important points:

1. The NFS World social websites ARE NOT a reliable means of reporting cheaters. We do not take action on cheat reports that are reported via photos/videos:
- Posted to Facebook (which is why this feature has been temporarily disabled)
- Twitpic'ed to @NFWorld
- Posted here on the Forums

The reason behind this (and I've said this many times before) is that it's too easy to doctor a photo / video.

2. Please use the in-game driver report tool to report cheaters. When you use this tool it gives us the necessary information to act on cheater.

3. Please be aware that it takes time for us to review the in-game reports but we do review them and take action when necessary.

Finally, I know that it's frustrating to enter a event and have it end the moment it begins, watch a SpeedHacker take off like a bullet or get knocked around by someone using tank mode. I do play this game too with a few different ghost accounts and have seen the same thing you all have.

But I'm positive that you all have something to say on this subject so while I won't be responding to every post I will be reading them all.

Best,

Ergó: Hát, nincs ergó, blabla az egész

BONESAI
Szép minõség. Az én gépem sajnos nem bír el ilyet

NFSW: BONESAI

Mért nem használjátok a bandicam-ot videozásra fõleg te zoji?

http://www.youtube.com/watch?v=Cz5giugRPZY

ez csak egy példa és sajna rossz
BONESAI

Verona Tunnel
Picit szar minõség (túlságossan levettem), de a lényeg látszik. Enjoy.

Én nem lettem hülyébb. 😊

légy türelmes

goregrind
néphülyítés, ennyi! 😊

DISCORD: grimanddark

<#eljen>

Jah, lehet igazatok van, de akkor evvel mit értek el?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Valahogy úgy <#idiota> Ennyi sok autofinisherrel tuti megvan...és az is tuti hogy nem adják ide<#banplz>
szerintem van annyi bõr a pofájukon

Sírva röhögnének, ha ezt olvasnák.

légy türelmes

Simán megteszik.

Szerintem nincs annyi bõr a pofájukon, hogy egy hét kinlódás után ne adják meg, még ha nincs is meg az 5 milla, de lehet tévedek.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

BONESAI
Nincs. Nem azért, mert nincs, hanem mert nem lehet ellenõrizni, hogy tényleg megvan-e. Nekik meg nem áll szándékukban ingyen kocsikat osztogatni

tippeljetek 😊 meg van az 5 misi verseny vagy nincs ? 😛

tutuhawer
Chris új felhasználónevére alapozva példákat néztem és pont megláttam a neved, ennyi mindössze 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

?

légy türelmes

trakk
Holnap.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

A Cherry Blossom kihívás eredményét mikor közlik elõreláthatólag?

goregrind
Ln ma vettem 17.500-at, PAYPAL-al! 😊

DISCORD: grimanddark

Naja, én is ebben az álláspontban vagyok, Nissan Vinyls miatt egyszer még megéri, aztán ennyi.

Majd ha lesz mibõl akkor talán megveszem <#idiota> Az autó maga léne, de nem vagyok benne biztos hogy akarok még akár egyetlen forintot is fizetni a jövõben
Okker. Nagyon csini ez a Capri. Majd ha lesz Nissan Vinyl, akkor megveszem.

trakk
Capri, a Cobra túl van árazva.

Megvártad míg beér a másik ember, Robokutya? Akkor szokott ez lenni ha nem várod be.

Balathruin

Besszabehuu....Cobra, vagy Capri?! :/

#65957 THawer 😛

trakk
Nehéz szülés volt, de csak itt van:

tutuhawer
Kgolyo 😊 vagy inkább CVagyok. RKutya <#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nekem megadta az aranyat, szóval, inkább Robokutya, azért kapta 😛

tutuhawer
mert bétás vagy... jár, ami jár <#nyes><#ravasz1>

Értelmesebb, mint a régi. 😄

ÉS egyáltalán nem HGabe féle nicknév stílusát próbáltam, deehooogyiiis

RoboKutya78
azt nem vágom mért ad te-n ezüst hátlapú kártyát ha elsõ helyen lavírozok be

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Majd egy év múlva nyelvvizsga nekem is. Este leszarom az igéket 😄

Apropó ez a kép, ezt a képet merjem elküldeni?!

Nekem egy perce még jól mûködött, csak nem mindig adta meg a nyereményem (skill, A/M cumó).

légy türelmes

tutuhawer
figyeld, azt írja, válaszoltam chris1997 üzenetére, pedig ZChris vagy... most éppen ZChris <#nyes>

tutuhawer

vazzeg, be kéne magolnod hamagyorsan turbó tempóban az igék 1st, 2nd és 3rd alakját. ennyi idõs voltam, amikor a kisujjamból kiráztam a nyelvvizsgámat

Csak nekem kezdett el fagyni a cucc? Alig bírok fentmaradni, appcrash állandóan...<#fejvakaras><#falbav>
ZChris ‏@ChrisHUNGARY 17m
@NFSDrew Hey Drew! What is this? https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/48062_344241249009217_707936969_n.jpg …

NFSDrew ‏@NFSDrew 9m
@ChrisHUNGARY Is this a rhetorical question?

ZChris ‏@ChrisHUNGARY 6m
@NFSDrew This is you(or somebody in your account), with an autofinish.

NFSDrew ‏@NFSDrew 6m
@ChrisHUNGARY Obviously it was not me. The name may say it was but it wasn't
Reply to @NFSDrew
Image will appear as a link
ZChris ‏@ChrisHUNGARY 19s
@NFSDrew Cool. the team didn't plan, to add an anti-cheat to the game? Because I think, the Bugatti has been bringed back the cheaters.

😄 Azért megkérdeztem.

Aha, tehát már ezzel is figyelnek, fuu

Moneybookers az egy igénytelen szar: Megy amikor akarod 😄

BONESAI
Nekem mûködött a lengyel proxyval a boostvásárlás, csak át kell állítani a PayPalod adatait is lengyelre

Moneybookers-el mi a helyzet?
Haver tesztelte és: nem.

Paypallal lehet most boostot venni?
Csáó

BONESAI
Gratulálok, kiteszem!
Sziasztok!