Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont erre a profilomra brutál járgányt adott 😄

"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DISCORD: grimanddark
Project D|Rare Car Collector|

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Másodlagos acc: Skyline 2000GT-R
Elsõdleges acc: Mazda MX-5... -.-
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
A "Caterham" nem megvehetõ/elérhetõ jelenleg, vagy csak én vagyok nagyon vak? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ahányszor ilyennel akadtam össze, annyiszor nem kaptam semmit az utolsó helyért. <#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy tudtátok, hogy ha outlaws team escape-en uccsónak érek be, akkor is vesz el a pénzbõl? Igaz többet ad, mint amennyit elvesz, de akkor is má'... A paydaybõl azt látom, hogy mind a hármat plusz az enyémet is megadja, de egyet elvesz belõle utoljára.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
X