Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah amit el is felejtettem hogy a BENTLEY az a Team Escape Edition verzió 😊

Szabi
a ZL1-nek se lett ára még mindig :-/

viszont erre a profilomra brutál járgányt adott 😄

"Nulla tenaci invia est via"

én most már csak az asszonyéra vagyok kíváncsi de az övét nem nyitom ki... Hátha õ szerencsésebb mint én xDxD

Ryder159
Mind a két accomon 240Sx. egyikan sima fehér, másikon Dragos.

mert lehet ilyet is ?

goregrind
Egyébként én is csak fostalicskát kaptam...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DISCORD: grimanddark

Fuu... Most már még egy van :-D

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Én próbáltam már, de még véletlenül sem akadtam a support/chat lehetõségre. Vagy nagyon vak és hülye vagyok, vagy nem szeretik, ha zaklatják õket! <#fejvakaras>

Ehh!

Ja. Supportolj hogy importaljak át neked. Nekem egyszer megadták ezt az esélYt.

trakk
Sokra megyek vele, ha egy olyan accon van, amit nem használok...

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

na van egy másik accom azon most nyitottam egy BENTLEY contitnental super sport coupe -t tele race cuccokkal.... fene bele abba az accba.... mivel az csak van és csak egy szaros 4 es szintû acc :@

Dögöjjé meg a Ryo Evoért :-D

trakk
Harmadlagos acc: Evo X Ryo
Másodlagos acc: Skyline 2000GT-R
Elsõdleges acc: Mazda MX-5... -.-

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Akkor én még szerencsés vagyok: BMW M3 E30 sport evolution

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Még 1 alap Silvia is gyorsabb 😊
Na meg én 😞
öcsémnek is azt nyitottam.... csak én kaptam egy fost

LOL tuningolt pontiac GTO
Chevelle SS-t kaptam. valakitõl kaphatnék hozzája egy színsört? 😄 (már tiszta hülyén érzem magam hogy itt kuncsorgok mindig) de se igc-m se partom nincs próbálgatni :S
Scion blue jugger...
BMW 135i COUPE FLEXOR mindkét profilomon
akkor eddig én jártam a legjobban egy Marussia B2-vel 😄

áá beszarok..... mazdaspeed 3 black áááááááááááááááááááááá :@ :@ :@

remélem nem valami fostalicskát nyitok mert ha igen menten megzavarodok.... 😛 <#vigyor2><#circling>

Chevrolet Chevelle SS blue 😄 Végülin ingyé jóaz 😄
na nézzük mit is kaptam.... xD

én is jobb kézzel nyomom a "vezetést" a ballal meg jöhetnek a powerup-ok.... Persze csak ha vannak xDxD

Szabi
ehh

"Nulla tenaci invia est via"

CGF5-TDSM-HMX2-NMG7

MEGVAN az 5 millio!!!!!!!!!!!!!!!!

A srác szerint a videóban ezek jönnek még a héten vagy jövõ héten!

Még nem tették be, ha jól tudom.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

goregrind
Mivel nem kaptam választ egy kérdésemre, ezért megpróbálkozom újra! <#zavart1>

A "Caterham" nem megvehetõ/elérhetõ jelenleg, vagy csak én vagyok nagyon vak? <#fejvakaras>

Tutu te fél 9 kor már kukorékoltál v még habiskodtál ha fél 5 kor még bent voltál? Most megyek be kb. 2 órára egyelõre
Ah, azok a 60-asok trükköztek valamit. Nagyon nyomták powerupokkal, látszott rajtuk hogy elsõnek akarnak beérni. Cél elõtt megálltak, bevárták a bandát és háttal mentek be elsõként úgy ahogy én is szoktam korábban.
Ahányszor ilyennel akadtam össze, annyiszor nem kaptam semmit az utolsó helyért. <#nemtudom>
Rabidfox: nem ad semmit, ha elsõnek érsz be, de elvenni sem vesz el.

Amúgy tudtátok, hogy ha outlaws team escape-en uccsónak érek be, akkor is vesz el a pénzbõl? Igaz többet ad, mint amennyit elvesz, de akkor is má'... A paydaybõl azt látom, hogy mind a hármat plusz az enyémet is megadja, de egyet elvesz belõle utoljára.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Valaki tudja mi a mostani TOPUP ajánlat? (nem tudom hogy jól jelzi-e már a boost- store :S)
goregrind
<#eljen><#taps>

SUNNY84HUN
balal vezetem wsda jobbal pedig egér és pu -zás vagy éppen ha uncsi a futam nézem ki van fent vagy egyéb , de általában iszok , eszek , könyökölök a jobbal ha nincs pu pufogtató egyén a futamban 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Jobb kézzel vezetek, a bal kezem középsõ ujját pedig különleges alkalmakkor felmutatom.

légy türelmes

Én ahhoz szoktam hozzá, mióta versenyzek, hogy a jobb kezem középsõ ujja a jobbosokért felelõs, a mutatóujj pedig a gázért-fékért. A bal kezem mutatóujja a balkanyarokat kezeli. Így valahogy sokkal precízebben tudok haladni, illetve nem is fárasztja ki annyira a kezem, mint egy kézzel nyomni. PU-t amúgy is az egyenesben nyom az ember, akkor a bal kezemmel kezelem a PU-pultot.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

goregrind
...vagy épp' zabálok, esetleg a szakállam vakargatom. De volt rá példa, hogy cigit tekertem az egyik kezemmel, a másikkal meg toltam mint a vadbarom! <#idiota>

tutuhawer
ugyebár jobb kézzel vezetek, bal kézzel - ha nincs powerupozás - 1000 achievement pont felettieknek csak!! lehet asztalon vagy ágyon könyökölni, eldõlve játszani, ezt tettem én is. Elég jól ment a mclaren MP4 ellen a porschém, aztán mondtam 1 futam után az embernek, hoyg teszteljünk már párat, mert szar a mekim... Nem jellemzõ rám a külföldiekkel haverkodás, mert alattomosak nagyon, de most megörültem, hogy nem trükkös csávó, nem is nitrós. Aztán kiderült, nem is szar a mclarenem. Korábban kiderült, a porschém se olyan szar, ellenben jó. 😄 powerupok nélkül tesztelgettem a külföldik kitudjakikkel, de nem komolyan, mondom, csak félredõlve, könyökölve. Kevesen tudnak így játszani, pl Rexinfernum, aki szintén egy kézzel vezet , a másikkal powerupozik - ha szükséges. Ha nem, akkor gondolom, könyököl õ is. <#nyes><#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nekem nemveszett el miután eladtam a kocsikat.

SUNNY84HUN
én most elvagyok vele <#zavart1> , sok autómat leporoltam amiket régen használtam mentem velük multiban és meglepetésemre jól mentek lehet jót tett nekik a kényszerpihenõ 😄 , nekem is lett pár új arc a listámon köztük 2 magyar is, de amúgy én sem szoktam külsõs arcokat elfogadni kivéve ha magyar 😊

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
nekem is tetszik most a játék, felvettem 2 külföldi embert én is. Évente szoktam felvenni külsõst , de csak jópofizás miatt, de a fene tudja, lehet, hogy maradhatnak... Alig powerupos futamokat hasítok folyamatosan, én mondjuk a civilek közt megyek a gardenen is , meg a north bayen, és elég trükkös a játék a dobbantók mögött... De jó, tetszik, a porsche 911 G3 TRS-sel megyek , elég frankó. A kedvenc színösszeállításom van benne: ultra.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Jó kis gép ez a Capri, az a nitro skill ami benne van meghajtja rendesen. Azt hittem kisebb osztályú lesz, de bõven elvan A-ban is.<#eljen>

X

SUNNY84HUN
azt mondom valamennyire van élet a worldban megint , de rengeteg az autofinish bajnok k...ög :S , tegnap este PERFECT10N -al is sokat mentem multiba be is került a listámba ..., volt még hogy õ is nem egyszer kilépet mer 3 autofinish bajnokunk volt a lobbyban és fõleg a b classos futamokat vették célba ezek az ember utánzatok , de lehet csak azért b -én futottak mert a nevük elsõ kezdõbetûje a bu*i szóban