Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te is unatkozol? 😄 Én is nyitogatok, eddig a legjobb egy Adrenaline Exige és a legszarabb egy C Corolla 😄

Jesszusom, de jó lenne a fõaccba:

Project D|Rare Car Collector|

mázlista...
Szabi
ez így tetszik egy verseny után, valami speckó festésû és tuningos járgánynak jobban örültem volna, de szerintem ez a profilom megmarad.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Akinek kell egy Lotus Europa-s account az szóljon

Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete

Hát hun a Veyron max. abban a játékban! Beugratsz, az infarktus kerülget és sehol semmi nyálazom a gépeket 3x, jobbról – balra, oda – vissza akkor sem! Na elmész te ahová senkit sem kívánok! <#gunyos1>
Szabi
6ból 5x fehér volt, csak egyszer adott fullkéket 😄

Észrevetted?! 😄 Ez az új autó a betöltésnél, a Gallardo helyett.

Szabi
mégpedig ? 😄

Neked nincs véletlenül sürgõs dolgod az NFS MW 2012 topikban, mert április elseje már rég elmúlt! <#mf1>
általában angel vagy anime neveket cifrázva. 😊 pl darkangelwing7758 vagy animemanga14578 meg ilyenek 😄
Szabi
de utána már az is marad a név, ha véletlenül talál egy jó járgányt 😄

höh: bekékült a veyron o.0

tutuhawer
proba

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Szabi
na és milyen játékosneveket adsz meg ? 😄

srácok gyûjtöm a profilokat+ kocsikat+ az értékesebbeket itt közzéteszem (kivétel ameik kell) és akinek kell vmeik az rámír priviben az adatokér. Még egy darabig elszórakozok.
Mekkora szívás most Out (bár már többen írták), tegnap mondom kéne kis lovetta menjünk kicsit, meg útzárat törni stb. Naszóval elsõnek beérve ad valamit, de a régi trükk nem mûködik, 2.-nak is fizet valamit, 3.-nak én nem kaptam semmit többször is, kivéve ha csak ennyien indultunk, akkor kb. 40E körül. Ha valaki kilép menet közben akkor 0 mindenkinek. És vannak a trükkösök megállnak a cél elõtt és várnak, inkább be se ér és megéri, mert így is dob úgy 30-40 körül. Ha minden rendben megy 70-90 között lehet bezsebelni utolsóként 4 fõvel. Azt megfigyeltem a legjobb 20-30 lvl-esekkel menni, mert azok tolják neki, nem ügyeskednek. <#hehe>
Most ezt tényleg így akarták vagy jó szokásukhoz méltóan a leállások almával megint elcsesztek valamit, <#fejvakaras> pl. a villogó megint nem mûködik ha bemész a garázsba és ki, nem lehet belépni csak egérrel az enter nem mûködik, mondjuk így legalább nem lehet törölni a driver-t azonnal, tehát ez jó újítás.
Fojt. Köv. car pack, késõbb! <#ravasz1>
NO chicane egy Impreza Hatchback "All terrain"-al dobott meg, másik két acc-on meg kaptam egy TH-s Caymant és egy Eclipse drag-ot
S15 Cop lett, bõven jó ajándéknak <#wink>

X

Evo IX egy kincs most. Tutu mondta, én is: El ne add.

tutuhawer
excuse me???

El ne add az autót, kérlek. Unikum az EVO IX MR edition a garage-ban

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Szabi
az év ajándéka :'DDD

hát akkor rohadjon meg

Simraceway: tigris013

Szabi
vagy csak átírta a nevét memóriabirizgálóval 😄

az egyik fejlesztõ Beacon & Station-on van

Kell naná, adok érte egy napos Porsche Cayman kódot 😄

Szabi
kell ? úgyse lépek be többet abba a profilba 😄D

de van már megán rs, zack sirocco stb 😄

Pusztulj.. 😄

Eddig kétszer küldtem el melegebb éghajlatra, ideje nekem is nyitnom.. egy F1-et 😛

oké köszi

goregrind
Megy-megyeget, de szerencsére a fair játékosok zöme figyelmezteti a többit, ha gáz van! Legalább is tegnap/ma sorra írták be a csitereket a lobbí-ban! 😊

DISCORD: grimanddark

Ford Focus RS street cuccokkal... El is adtam.

Balathruin

Sziasztok!

Mi a helyzet a World-be, auto finish még mindig megy?

valahogy én is pont erre gondoltam xDxDxD azért is csináltam már meg egy párat xDxDxD

Én kajak elszórakozok vele egy darabig és lehet majd ha kapok jó gépet azt a profilt kezdem el mellékprofilnak :d többi meg megy a süllyesztõbe 😄
eddig ezek vannak... de este még csinálok egy párat xDxDxDxD

Én egy Nissan Skyline 2000 Gt-r kaptam de csak simát egy rendõrösnek jobban örültem volna.
én eddig 6 új karit csináltam
1 : BMW 135i Coupe (tuningolt)
2 : Mazda MX5 (sima)
3 : Lexus IS 350 (sima)
4 : Nissan Skyline GT-R34 (sima)
5 : Nissan Fairladi 240ZG (sima)
6 : Need For Speed World BFH SUV

RX8 rendõrautó egy új profilomban 😄 adta volna meg az eredetibe :S
Nekem eddig egy Road Runner-t adott...nemsokára meglesz a 3000 pont, remélem az valami izmosabbal fog megdobni <#idiota>
Ryder159
Nem gondoltam ám komolyan, nekem annyi szenvedést nem ér meg ez a játék már. Sajnos...
De észrevettem hogy a PU nyomogatást free roam-ban is számolja, szal nem kell versenyen visszafordulni ez miatt...

Szabi
<#idiota>

goregrind
Na, picit meguntam a Team Escape/Outlaws körül zajló dolgokat. Mivel van valamennyi IGC-m ezért rámentem a bunkóskodásra, és nem érdekel ha nem kapok semmit! Látható, hogy ki az, aki le akar maradni, ezért én bevetettem egy kis nitrót is TE-re, és direkt bemegyek úgy, hogy ne érjen be! A 3. után ki is lépett már 2 lvl60-as IGC vadász! <#eplus2>

DISCORD: grimanddark

Ford GT. Nemtom ha örülnétek neki de én se csalódott se vídám nem vagyok...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Porsche 959 Year One...
Hát... Elfogadható...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

* egy másik emaillal
mindig újra rwgizel egy emaillal amig nem kapsz jó gépet vagy mi? O.O
van benne valami 😊

Ryder159
elõlrõl? Itt semmi értelme a fejlõdésnek szóval ha újra kezdem egy új autó miatt, akkor is csak onnan folytatom ahol abba hagytam

és akkor azt kezded elõrõl ?

Nekem vinnyogós Renault Megane RS-t dobott. Legalább a sárgát eladhatom 😄

Ryder159
nyitottam egy új accot, ott meg egy A1 jött.
Na most addig nyitok uj accountokat, amíg nem kapok egy F1-et...<#banplz>

yellow Megane RS - na, most már tudom h van hátsókerék kormányzós viselkedéssel megáldott autó is a játékban.