Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ezek lehettek a hibáid ( nekem legalábis ezek voltak ) :
1. Amikor elsõnek beírtad a teló számodat akkor lehet, hogy nemírtad oda a 06 vagy valamit, hanem egybõl a számod.
2. Amikor küldeni kellet egy számot, nem tudom, hogy raktál-e a szám elõ ( mármint az a szám elé amelyikre elküldöd) + jelet, nem szabad azt,
Amikor nekem is kiadta ezt, akkor én újra keztem és csak azt az eggyet vonta le!
De amikor végeztem azt írta ki, hogy már útban van egy üzenetem, Elsõre meg ilyedtem, hogy Na bazz cseszhetek 5k FT-t?? De nekem legalábis jóváírta, ( így lett 7960 SB-m )
Talán valamit a fentiek között rontottál el, lehet azok voltak a bajok.
Project D|Rare Car Collector|
Annyi gondom van hogy kiválasztottam melyik kappot akarom, beírtam a számom, utána feljött a fenti képernyõ, írta hogy írjak vissza egy OKot. Ahogy a lenti képbõl is látszik, vissza is jeleztek, a gépen a csík feljebb is kúszott, de több nem történt. Nem akar végig menni, de semmi nem is törtönik. Nem jött terhelés a számlámra, nem jött meg a búszt se. Nem merek újra nekiállni, mert félek hogy utána egyszerre mind2t ráterheli a számlámra, azt meg nem akarom.

-Boss 302
-Fairlady 240Zg
-Lotus Elise
-2000 GTR
-R8 Darius
ÍRj ha kell valamelyik
( csak olyat rendelek 😄 )
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
DISCORD: grimanddark
Egyébként ezt csak szabad pár percemben dobtam össze, hátha az illetékeseknek valami máshogy mutat, de ezek szerint még sem... Bocsánatért esedezem fõnök úr, többet nem fordul elõ! <#gunyos1>#gunyos1>
DISCORD: grimanddark
-Chris Drag Bentley stoppolva! majd meghálálom.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
#66152 És a Diablo-sat 😄D
amúgy:
-RX7 Battlemachine
-GTR
-Boss 302
-Fairlady 240Zg
amúgy turbó rózsa 😄

"Nulla tenaci invia est via"
nem az Estouqe most a True Love? 😄
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És ezt meg kaptam a mindennapi accba:

Február 20.án kétszer is próbáltam Boostot rendelni telefonon keresztül de elutasító üzenetet kaptam, majd másnap újra próbáltam és az sikeres lett, viszont a most kiérkezõ telefonszámlán a két sikertelen üzenetnél is levonta a teljes összeget (ennek ellenére, amikor az üzenetet kellet elküldeni, még nem írta ki, hogy levont volna bármennyi összeget is) . ( Az 1000 Boost-ot tartalmazó csomagot választottam, ami : 1016 FT-ba kerül/ SMS )
Kérem hogy a két sikertelen üzenettel járó pénzlevonást ( az az 2032 Ft-ot) írják jóvá, annak megfelelõ értékû Boost-ként (2000 Boost), illetve ha ez nem lehetséges, akkor kárpótoljanak bármi más formátumban a játékon belül (NFS World).
Mellékletben csatolom az említett tényezõket, mellyel alá tudom támasztani problémám okát.
Mivel maximum 5MB méretû képet lehet küldeni, ezért a kép amit elküdök nagyon elmosódott, ha ez nem elég kérem adjon meg egy e-mailt amire elküldhetem a valós méretû képet, ami nem homályos.
(Mivel telefonon keresztül rendeltem nem tudok megadni semmilyen bankkártyával kapcsolatos adatot)
Tisztelettel: Nemes Richard
Screen Name
Error Message
Billing Address Zip Code
Last 8 Digits of Credit Card or Last Game Time Card
Product Code
Promo Code
03/09/13 itt: 05:56 pm
TE:
03/09/13 itt: 05:56 pm
TANÁCSADÓ: Kedves Richárd!
Köszönjük, hogy igénybe vette az Electronic Arts terméktámogatását.
Elnézését kérem a késõi válaszomért.
Amennyiben az SMS-es fizetéssel kapcsolatban merült fel problémája, javaslom, hogy forduljon a fizetést lebonyolító cég ügyfélszolgálatához. Ez a Need For Speed World esetében a BOKU ügyfélszolgálata, amelyet az alábbi módon érhet el:
http://www.boku.com/contact/support/
Ha a hibát jelenti és kéri a pontok jóváírását, a cég a vásárlását visszaigazolva kapcsolatba léphet a mi cégünkkel, mi pedig jóváírjuk a hiányzó pontokat.
Az okozott kellemetlenségért elnézését kérem.
Ha a továbbiakban kérdése vagy észrevétele van, forduljon hozzánk bizalommal.
Üdvözlettel,
Balázs
Játéktanácsadó
Electronic Arts terméktámogatás
http://help.ea.com/hu
03/12/13 itt: 10:37 am
TANÁCSADÓ: Kedves Richárd!
Köszönjük, hogy igénybe vette az Electronic Arts terméktámogatását.
Elnézést a késõi válaszomért.
Sajnos a vásárlással kapcsolatban nem tudok Önnek tájékoztatást adni, mert a vásárlás a BOKU-nál akadt meg, a mi rendszerünkben nincs erre vonatkozó adat, ezért nem látja a pontokat.
Kérem ,lépjen kapcsolatba a BOKU ügyfélszolgálattal és jelezze, hogy már hetek óta folyamatban van az ügye, de még nincs semmi válasz.
Köszönjük, hogy igénybe vette a szolgáltatásainkat, kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!
Üdvözlettel:
Zsolt
Electronic Arts Terméktámogatás
Tel: 06-1-5059550
web: https://help.ea.com/hu
Folyt köv..
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
"Nulla tenaci invia est via"
A 2. számú e-mailomba Beast-es Corvettet kaptam, ilyenem is van a fõprofilomba.
A 3. számú e-mailomba Ford Police Interceptor-t kaptam, matrica nélkülit, ilyen verdám sehol nincs, illetve most már csak sehol sem volt..
Van még 3 email címem, teljesen szûzek, még nick nevek sincsenek benne, majd kitalálok valamit, s belenyitogatok egy-egy verdát, s majd ha kell valakinek, szívesen odaajándékozom. De nem ma, mert idõm az megint nincs a héten...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
A kép beszurás nem megy
Jó kis kocsit nyitottam...