Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ismerõs helyzet, velem is volt ilyen ( asszem 12 napja 9 Tehát, elkültem énis és csak tölt és tölt...,
Szerintem ezek lehettek a hibáid ( nekem legalábis ezek voltak ) :
1. Amikor elsõnek beírtad a teló számodat akkor lehet, hogy nemírtad oda a 06 vagy valamit, hanem egybõl a számod.

2. Amikor küldeni kellet egy számot, nem tudom, hogy raktál-e a szám elõ ( mármint az a szám elé amelyikre elküldöd) + jelet, nem szabad azt,

Amikor nekem is kiadta ezt, akkor én újra keztem és csak azt az eggyet vonta le!
De amikor végeztem azt írta ki, hogy már útban van egy üzenetem, Elsõre meg ilyedtem, hogy Na bazz cseszhetek 5k FT-t?? De nekem legalábis jóváírta, ( így lett 7960 SB-m )

Talán valamit a fentiek között rontottál el, lehet azok voltak a bajok.
de csak új accal tudom adni...
BONESAI
A GTR jó lenne nekem, pont kell Achihoz egy Nissan ha jól tudom

NFSW: BONESAI

Kell az R8 Darius..utána eladom a kocsit😄

Project D|Rare Car Collector|

Remek.
Annyi gondom van hogy kiválasztottam melyik kappot akarom, beírtam a számom, utána feljött a fenti képernyõ, írta hogy írjak vissza egy OKot. Ahogy a lenti képbõl is látszik, vissza is jeleztek, a gépen a csík feljebb is kúszott, de több nem történt. Nem akar végig menni, de semmi nem is törtönik. Nem jött terhelés a számlámra, nem jött meg a búszt se. Nem merek újra nekiállni, mert félek hogy utána egyszerre mind2t ráterheli a számlámra, azt meg nem akarom.

-GTR
-Boss 302
-Fairlady 240Zg
-Lotus Elise
-2000 GTR
-R8 Darius

ÍRj ha kell valamelyik
<#zavart1>

Én tudok abban segíteni.
( csak olyat rendelek 😄 )
Én mindig is SMS-el vettem.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Aki vásárolt már SMSben búsztot, tudna nekem segíteni?

goregrind
...és egyébként meg csak úgy gurgulázok az audival, sorra veszítek el minden futamot, mert nuku pu. de nem érdekel, élvezem mert faszányosan megy a masina! <#eljen>

DISCORD: grimanddark

goregrind
El se hinnéd, néha mihez kell tutoriál videó! <#zavart1>

Egyébként ezt csak szabad pár percemben dobtam össze, hátha az illetékeseknek valami máshogy mutat, de ezek szerint még sem... Bocsánatért esedezem fõnök úr, többet nem fordul elõ! <#gunyos1>

M1 Series mindig is kellet, de ha nem akarod akk nem. :'(

Ácsi-ácsi. Ki mondta, hogy én beszállok az adománybuliba?! 😄

kiegészül egy Lotus Elise-szel. ÍRj ha kell valamelyik!

-Chris Drag Bentley stoppolva! majd meghálálom.
SUNNY84HUN
hirtelen majd megugrik a regisztrált tagok száma és kapunk valami ajándékot 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

#66150 Kérem ide a Miurrás meg az 1M-es accountodat.
#66152 És a Diablo-sat 😄D

Szabi
52A81 a nick amin van 😄D

han style 😄

"Nulla tenaci invia est via"

javaslom, ha valakinek megtetszett egy verda, akkor az adja meg az account adatait, hogy legalább õ boldog legyen. Pl. engem érdekel szabi rose turbója, szóval ha neked nem kell, írj egy pm-et.

amúgy:

-RX7 Battlemachine
-GTR
-Boss 302
-Fairlady 240Zg
<#taps><#eljen>
Szabi
ha a csalókat nem dobják ki akkor hajrá, dobjanak ki mert növeljük a regisztrált játékosok számát.. 😄D

amúgy turbó rózsa 😄

nem adnának okot kitiltani..
nem az Estouqe most a True Love? 😄

Lotus Exige CUP (Adrenalin) a legutolsó eset.... na megyek is tovább 😄
Azért én a biztonság kedvéért proxyt használok, nehogy kitiltsák az eredeti accomat is.
Szabi
nem kell érvényes mélcímet megadni 😊)

még jó hogy van ez a "nincsmail.hu" 1 napos email xDxD

Focus RS zöldben. Nos...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

áhh meg van ... nem szóltam semmit xDxD

az a baj hogy nem tudom hogy hogyan lehet a képeket ide feltenni egymás után mert akk estére megosztanám veletek a mai listát amiket össze szedtem xDxD vagy ahogy SUNNY84HUN barátunk is tette egy csokorban az egész 😊

Tyû, most már frankón meg vagyok ijedve, hogy Mazda3 MPS-t fogok húzni...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

én eddig 13 verdát húztam össze.... de még lesz egy pár xD xD

Így csinálom én is, általában az eredménye egy nagy semmi, vagy ha írtam elé/utánna akkor az <#fejvakaras><#hehe>
ÉS ehhez kell tutorialt készíteni... 😄

goregrind
Tessék parancsolni, nem olyan nagy mûvészet ez! <#eljen>

Folyt köv..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És ezt meg kaptam a mindennapi accba:

Cöhh..., azt még fordulj a Supporthoz, meg a fenét átirányítanak mindenhova, azt a BUKo nál is az EA hoz irányitóttak, egy vicc ez az egész, Rendelj Boostot de ha probléma van, Neeem, én nem tehetek róla menj máshova de ÉN nem tehetek errõl.

Február 20.án kétszer is próbáltam Boostot rendelni telefonon keresztül de elutasító üzenetet kaptam, majd másnap újra próbáltam és az sikeres lett, viszont a most kiérkezõ telefonszámlán a két sikertelen üzenetnél is levonta a teljes összeget (ennek ellenére, amikor az üzenetet kellet elküldeni, még nem írta ki, hogy levont volna bármennyi összeget is) . ( Az 1000 Boost-ot tartalmazó csomagot választottam, ami : 1016 FT-ba kerül/ SMS )
Kérem hogy a két sikertelen üzenettel járó pénzlevonást ( az az 2032 Ft-ot) írják jóvá, annak megfelelõ értékû Boost-ként (2000 Boost), illetve ha ez nem lehetséges, akkor kárpótoljanak bármi más formátumban a játékon belül (NFS World).
Mellékletben csatolom az említett tényezõket, mellyel alá tudom támasztani problémám okát.
Mivel maximum 5MB méretû képet lehet küldeni, ezért a kép amit elküdök nagyon elmosódott, ha ez nem elég kérem adjon meg egy e-mailt amire elküldhetem a valós méretû képet, ami nem homályos.
(Mivel telefonon keresztül rendeltem nem tudok megadni semmilyen bankkártyával kapcsolatos adatot)

Tisztelettel: Nemes Richard

Screen Name

Error Message

Billing Address Zip Code

Last 8 Digits of Credit Card or Last Game Time Card

Product Code

Promo Code
03/09/13 itt: 05:56 pm
TE:
03/09/13 itt: 05:56 pm
TANÁCSADÓ: Kedves Richárd!
Köszönjük, hogy igénybe vette az Electronic Arts terméktámogatását.
Elnézését kérem a késõi válaszomért.

Amennyiben az SMS-es fizetéssel kapcsolatban merült fel problémája, javaslom, hogy forduljon a fizetést lebonyolító cég ügyfélszolgálatához. Ez a Need For Speed World esetében a BOKU ügyfélszolgálata, amelyet az alábbi módon érhet el:
http://www.boku.com/contact/support/

Ha a hibát jelenti és kéri a pontok jóváírását, a cég a vásárlását visszaigazolva kapcsolatba léphet a mi cégünkkel, mi pedig jóváírjuk a hiányzó pontokat.

Az okozott kellemetlenségért elnézését kérem.

Ha a továbbiakban kérdése vagy észrevétele van, forduljon hozzánk bizalommal.

Üdvözlettel,
Balázs
Játéktanácsadó
Electronic Arts terméktámogatás
http://help.ea.com/hu
03/12/13 itt: 10:37 am
TANÁCSADÓ: Kedves Richárd!

Köszönjük, hogy igénybe vette az Electronic Arts terméktámogatását.
Elnézést a késõi válaszomért.

Sajnos a vásárlással kapcsolatban nem tudok Önnek tájékoztatást adni, mert a vásárlás a BOKU-nál akadt meg, a mi rendszerünkben nincs erre vonatkozó adat, ezért nem látja a pontokat.

Kérem ,lépjen kapcsolatba a BOKU ügyfélszolgálattal és jelezze, hogy már hetek óta folyamatban van az ügye, de még nincs semmi válasz.

Köszönjük, hogy igénybe vette a szolgáltatásainkat, kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:
Zsolt
Electronic Arts Terméktámogatás

Tel: 06-1-5059550
web: https://help.ea.com/hu
Én ezeket húztam:

Folyt köv..

goregrind
Nekem ez kell!

goregrind
Dehogy adom el, poénnak szántam a "fostalicska" jelzõt! <#eljen>

<#wilting> Ha gondolod én elfogadnám <#hehe>
lorci
Hát nekem ez jutott, jobban örültem volna másik elite-nek nem feltétlen F1 hanem eclipse...<#vigyor>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

SUNNY84HUN
a k...a könig az egy rég használatos nickbe jött többi az jó helyen van , rx8 09 cop az a fõben lett

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Welcome Back 😄

Szabi
2es szinten összedob 48as murcikkal... elsõ kanyarban rámszornak 4mégnest.. :'DD

SUNNY84HUN
én ezeket kaptam 2 nek örûltem nagyon <#idiota><#pias>

Sunny autó csomagok 😊

Én mx-5-öt nyitottam a fõprofilomba, van már egy olyanom, csak nem abba a nickbe, hanem a 2. számúba.

A 2. számú e-mailomba Beast-es Corvettet kaptam, ilyenem is van a fõprofilomba.
A 3. számú e-mailomba Ford Police Interceptor-t kaptam, matrica nélkülit, ilyen verdám sehol nincs, illetve most már csak sehol sem volt..

Van még 3 email címem, teljesen szûzek, még nick nevek sincsenek benne, majd kitalálok valamit, s belenyitogatok egy-egy verdát, s majd ha kell valakinek, szívesen odaajándékozom. De nem ma, mert idõm az megint nincs a héten...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Nekem ez jutott 😄, nem panaszkodom, elég jó, fõleg hogy rendõr 😄 ( De ha az újonnan kezdett felhasználommal jobbat kapok..., :d )

Na az nekem se, pedig már több mint 3 éve használom ezt a fórumot <#banplz><#hehe>
http://www3.picturepush.com/photo/a/12706646/img/12706646.jpg
A kép beszurás nem megy

Jó kis kocsit nyitottam...