94808
  • kaoszgolyo
    Ellenállhatatlan cicaszokás.
  • chakon88
    akkor most ezért is csaló vagyok ?

• nfsmw4ever
    Ez már perverzió..... Minek a gödör???? :-)
  • kaoszgolyo
    Én a kertjükbe mennék
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kaparnék egy gödröt[spoiler]beleszarnék[spoiler]és nem temetném be. :)
    [/spoiler][/spoiler]
  • nfsmw4ever
    Ííígy ám. :-) Pontosan. Egyik driveremben nekem is van 7 mp-es időm ugyanott. A hozzávalók: 1db autó tetszőlegesen (nekem ott aventador vagy agera volt) , legalább egy darab gyors sofőr az ellenfelek között, aki azért kellően balfsz is, és legyen neki tankmódja (a szellem jobb) agy vacak autója, ami lefullad az első pár fokozatban, és azért érje el a 999km/h-át a híd közepére. Ha szerencséd van beléd áll és biztos nem nyomsz időben AltF4-et. Tudom. Tapasztalat. Konklúzió: A kétes rekord miatt a driverem két hónapja szünetel. Nullázásra várok. De úgy rémlik Csilesnél én is "csaló" besorolást kaptam már az 547 km/h-ás Owerall sebességemért, ami ugye az öcsi óta nem látszik.... Chakon88 statját nem néztem, de egy csillag miatt nem török pálcát. Ha sok van akkor befogtam a pofám.
  • kaoszgolyo
    Jól van.
  • chris1997
    Csak pozitívan?
  • chris1997
    Ne offo........ hmmm.. mindegy :D
  • tutuhawer #72094
    unikum
  • chris1997
    Te meg Tutuhawer :D
  • tutuhawer #72092
    ezért küldöm ezt, pont most láttam a simraceway-es facebook oldalon
    YOUTUBE
  • chris1997
    Akkor most eme kérdésem: he?

Mindegyiknél ugyanaz az idő, azt hogy sikerült?! :P
  • tutuhawer #72090
    cheater noob rammer loser hacker banned loser cheater vagy plusz rammer
  • chakon88
    a chakon444-ről ne is beszéljünk.... szerinted miért nem használom azt ? igen bevallom azzal néha "muszáj volt csalni mert 1 lobby-ban voltunk 6-an abból 4 csaló volt és én csak lépést tartottam velük.... de tudod mit... nem is érdekel....
  • tutuhawer #72088
    van mit
  • chris1997
    Hát ja, pl örülök is, hogy levették a Top Speed statot, 450 sikeresen meglett, mert elkezdtem multizni, még jó, hogy videó is lett róla :D
  • chakon88
    köszi....
  • tutuhawer #72085
    ha nekem lenne, én is le lennék írva? És ha pl TCMKrisztián audival hasítana egy ilyet, akkor... Értem én, hogy furcsa, de azért , mert valaki nem X vagy Y hanem a józsipista, azért még nem szabad azonnal azt mondani, hogy márpedig te csaló vagy, meg ne magyarázkodj. Én azt mondom, hogy ha lesz egy szar pillanatom, Skyline-nal megyek be amcsi szerveren a sok Ayrton Senna közé a hídra. Csak sikerül rekordot menni valahogy és meg is magyarázom. :))
  • kaoszgolyo
    Már dereng, hogy a CHAKON444 ki lett tárgyalva nemrég.

Valami más hülyeséget kellene akkor bedobni.
  • chakon88
    de azt gondolsz amit akarsz..... nézd meg a többi időt is és rájössz hogy nem igen szoktam csalni.... de te tudod.... ha neked úgy tetszik hogy csalok akkor jól van.. én nem akarok vitázni....
  • chakon88
    jah... azt ne kérdezd .... nekem eddig fel sem tűnt
  • csiles
    Erre...

ROCKPORT TURNPIKE
    DRAG BMW M1 PROCAR (1979) (MP) * 00:07.749

Felesleges magyarázkodni, innentől le vagy írva.... Egy 5 éves szintet nem ütsz meg...
  • chakon88
    mire gondolsz ? :O
  • kaoszgolyo
    Neked miért van minden accountodhoz csillagozott időd? Valami bónusz?
  • chakon88
    nem kérdeztem hülyeséget de mivel nem érkezett válasz így kipróbáltam hogy melyik megoldás a jó . Egyébként azért kérdeztem volna hogy ne versenyezzek feleslegesen ha a végén úgy is kidob....... Hát így is történt mivel a sima launcher-el jelentkeztem be. De amióta az originnel vagyok belépve semmi baj.....
  • nfsmw4ever
    Én vettem már onnét párszor. Az autóval jön a helye is, de semmi plusz hely. A plusz 500ért, kapod a cash és rep szorzót és esetleg az Amplifiert (vagy hogy írják) 10 napra, meg hébe hóba TE powerupokat.

Bonesai: Gondoltuk, hogy nem ok nélkül rohantál ki :-) Néma vésza
  • TOMDRIVER333
    Feladom avval a gondolattal való küzdelmet, hogy lesz patch ezen a héten vagy nem...de szerintem nem lesz.
  • chris1997
    Tehát lószar. Ok, akkor hagyom a fenébe.
  • csiles
    Az lehúzás, autó után a garázst is ki kell fizetni, ami a játékban az autóval együtt jön..
  • Hunn1a
    Semmi gond.
  • BONESAI
    sziasztok
    úgy döntöttem mégsem hagyom abba. csak mostanság nem telik ki az időmből játszani, vannak más elfoglaltságaim is. tegnap este felmásztam valahogy, kb 10 versenyt mentem, abból 8ból csalóval. ez húzott fel de rohadtul, aztán még le is vágott 3x a játék. tudom, picit hisztis kislányként viselkedtem, bocsánatot kérek a kirohanásomért.
    most megyek gyúrni aztán este felnézek, sziasztok
  • chris1997
    Ha a web dealsből rendelek, Akkor az a Free Garage Slot az a kocsihoz, vagy még a kocsin felül kapom meg?
  • Hunn1a
    Rég találkoztam vele, akkor is azt hittem, cseh, azért nem köszöntem rá.

Más: múlt héten ugye a North Broadway volt az E korlátozott pálya. Van ott az a balkanyar, ahol a magasvasút alól bekanyarodik a mezőny az erőműhöz. És volt egy S15-öt hajtó pilóta, akin nagyon látszott, hogy túl mélyre ültette a kocsiját, sosem tudta rendesen ívre tenni. (Ez volt számomra az esély, mert egyébként elég gyors volt.) Fejemben járt, hogy szóljak neki, hogy vegye kisebbre az ültetést, de nem mertem, mert mégiscsak orosz pilóta, mi van, ha nem érti?
  • csiles
    Na látod, most saját magadat járattad le a hülye kérdéseddel... Elmúltál 25, de egy 5 éves sem kérdez olyat, mint te (is)...
  • chakon88
    egyébként csak hogy megnyugtassalak én ezidáig fent voltam és semmi baja a game-nek.... a csalókról meg annyit , hogy nekem hál istennek sikerült elkerülni őket és csak ritkán futok össze 1-2 - vel
  • chakon88
    mi van veled ? o.O havibaj vagy mifene ?
  • csiles
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A játék egyáltalán nem működik, ha mégis fel tudsz rá menni, dugig van csalóval, s ha véletlenül egyet megversz közülük, téged csalóznak le agyba főbe, sőt még fel is jelentenek. Nem érdemes ezzel a fossal foglalkozni, sőt megkérdezni sem, mert lófasz az egész.

Rövidebben, szar az egész, ha nem hiszed, próbáld ki, és ami a legfontosabb: KUSSOOJJÁÁÁÁ WAZZE!!!
  • chakon88
    Sziasztok... mi a helyzet a game-el ? Originnel érdemes belépni vagy elég natúrban launcher-el ?
  • tutuhawer #72064
    ahogy Csiles írja, így van. Sőt: aki groupban van, a piros betűs üzenetet a lobbiban nem is látja, nem láthatja, csak ha direkt átvált, akkor látja, hogy a józsipista 20 perce köszönt a sok cirill betű közben... Vagy nem is látja már.
  • Milo82
    Az igen!