Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Két autofinish bajnok, amit a chat boxba irt az csak hab\hal a tortán<#eplus2>:

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

na kész is vagyok mind a 10 acc-al és semmi elit :/ de én befejeztem..... nagyon az idegeimre ment ez az egész..... Majd talán legközelebb... Addig meg válogathatok hogy melyiket is csináljam mellék acc-ként xD
Igaz hogy 10 acc-ot csináltam de ez csak 7 verda mert a többi 3 már megvan...

Amiket szereztem :

SUNNY84HUN
gondolom XXROBIXX - nek ilyen próba car prize profilja és bejött neki ott az mp4 amit kapott vagy valami ilyesmi <#fejvakaras>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

:/
Köszike 😊
Az édesburgonya unokaöccse :-D Amúgy passz. Bocs!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Nekem a 4000 pont az már gyanús így pár nap után, mert akkor az összes class-ot meg kell nyerni kb. (amit meg képtelenség <#mf1><#levele>), meg kell a sok járgány stb. stb. <#boxer>
A pontok semmi. A serlegek. Akinek másnap már bent volt az S, A, B, C class eventes az autofinisher volt egyértelmûen. Mára ez is megdõl. Bár ha négy ilyen achi jelen van, akkor még erõs a gyanú. De két hét múlva már ez is kétesélyes lesz. De egy kétezres ponthatár alapján megítélni bárkit is? Agyfaszt kaptam. De legalább törölte is a cikket.

Ilyenkor? Support és anyázni, az SMS nem nagyon mûködik.

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Ki az a "SZALMAKRUMPLI"? <#fejvakaras>

DISCORD: grimanddark

Sziasztok!

Srácok, ha SMS-sel próbáltam búsztot venni, de... Ugye elindul a csík, közben kéri, hogy az OK szót...
Namost, zsét már levonta, de harmadik "OK" küldés után is csak áll a csík. Ilyenkor mi a helyzet?
én a csalókat kb 4000-tõl kezdeném, persze KIVÉTELEKKEL pl: Zoji

Engem inkább a kopiszag bosszant ÉS az az uccsó poszt.

Ez most már a gagyi szintet sem éri el. Be vannak hányva "információk" szubjektív körítéssel és tartalmi hasonlóságokkal. Ez bizony gáz... Részemrõl az oldal ezennel Kamu besorolást kapott. Tömegesen elítélni a veterán játékosokat???? Lincselés intézményét vissza kellene állítani picit. Kiderülne hány 2000+ sofõrnek szólt be a tisztelt ...

BONESAI
Ez van, amikor amatõrök kezébe kerül a szólásszabadság

NFSW: BONESAI

Még a nyereményjátékok leírásai is bûzlik........

goregrind
Én is, inti is a fákok dzsizász rendesen! <#idiota>

Azt nem tom, de hozzátettem én is. Van olyan ökörség ami mellett nem tudok elmenni.

Az rendben is lenne, de akkor mi lesz a Veyron-al nekem az kéne, de ahogy látom húzós menet lesz és nem kicsit hosszadalmas folyamat. <#szomoru1>
Lehet ki kéne hagynom 1-2 hónapot addigra csak lecsillapodik ez az õrület, mert így csak a nitro fogy, de hiába. <#falbav>
Szabi
ha van egy fölösleges autód abba kell mágnesadogató skilleket pakolni és botal gyorsan ellehet õket szórni.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

goregrind
...privátban, Hasting-on, kb fél- egy órás körökkel...

Szabi
igen 😄

goregrind
Ismerõs! Mi is hasonlóan csiteltünk kedves Vidia kollegínával! <#idiota>

goregrind
Ez az? Csak azért kérdezem, mert nem szeretek összevissza installálni, és amit eddig próbáltam használni az lópikula...

tutuhawer
én állok a paradise befutójánál, beszélgetek, a single player megy körbe, és adogatom a mágnest...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Szabi
googlebe beírtam hogy auto click majd elsõ találat, a "beprogramozás" 2perc volt eddig... 40 festés kész 😄

Véletlen nem tud drivert törölni?! 😄

goregrind
Melyik progit használod erre?

goregrind
...és a TE mûxik, nagyon is faxányossan! Ma már összeszedtem a 10 Toyota-t, a 10, Dodge-t, és most megyek rá a Pontiac-ra is! A class TE: KB 110-130ezer az uccsó helyen.

Szabi
felnifestegetésre az egér betanítva.. és 5mp/festésre beállítva.. így egész hamar megvan az a 1000 festés <#idiota>

goregrind
Igen kedves QUQA úr, külön játékot játszunk! Mivel én NEM megyek class event-re, csak nyílt pályákon megyek! Class event-re menjen az, aki mazochista! <#zavart1>

Lehet 2 külön játékot játszunk, mert én mostanában olyan hardcore játékosokkal akadok össze, hogy az hihetetlen. A mai D-s pályán GXP-vel 8 NOS + pár sling ill. jugger-al is csak 2. lettem, ráadásul 10 futamból jó ha 1-2-ben nincs csaló. Ha esetleg nincs csaló akkor van MR vagy Eclipse, persze dupla 3*-os nitro utántöltõvel és a hozzá passzoló erõ ill. hossz sem hiányzik, ami 4*-os is lehet alkalomadtán. Utoljára az A-s pályán tudtam nyerni zsinórba, ott meg tele volt ramer gyökérrel. <#falbav>

#66493 És nem is lényeges az 5000 futam, mert CSAK 50 pontot ad, tehát túró a class-okhoz képest, még olcsó kocsit is könnyebb venni, pláne ha mûködnének a TE-k! <#boxer>
én már egy jó ideje kész vagyok xDxD már kész is van a 10 acc ! xD Most már csak nyitogatni kell...... 😛

SUNNY84HUN
te kész vagy 😄

-----------------

más : mi a gyíkért nem adja meg a lovettákat most <#fejvakaras><#confused>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Sziasztok.... Eljött hát az utolsó nap a kód beváltásokhoz...... Ma ismételten bedobom magam a regizés bugyraiba... xDxD Remélem ma már nyitok valami értelmes gépet 😊

Szabi
..we have the clarence Clarence.. roger Roger.. what's our vector Victor.. 😄

az igaz

Simraceway: tigris013

tutuhawer
ha lenne lengyel import, azonnal értelmet nyerne

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

megint packkok? de minek

tutuhawer
a speckó performance packok szerintem. 2000 bósztos tétel. "Vetted, Vili, vétel? Mi a Vektor, Viktor?"

Meg most plusz 13 MB ?

Mi ez a 23 MB-os patch? 😮

Sziasztok!

tutuhawer
szóval kell befektetned energiát azért a gépért...
bitzos, ami biztos, megadom a kezdõ lökést neked: youtube
Hajrá

tutuhawer
5000 futam szerintem kelleni fog. Add össze, mennyi boostot kell fizetni, hogy legyen 5 000 darab futamod. Smennyit se . A booston túl még elég hardcore meló vár a leendõ bugatti-sofõrökre szerintem. Épp írtam a prohardver fórumban , hogy sokan fel se fogják, mi az 5 000 futam. Nekem 2010 óta lett 10 000. Ami egy erõs átlag. Most hamarabb indulnak a futamok, de van közben escape, drag, meg a privátok is, ugyanolyan lassan jön az 5 000 mint húsz éve. Szerintem meg kell csinálni egy ilyen endurance-t is, habár össze nem adtam, lehet, hogy nem is kell.

Szabi
rengeteg fölösleges sb-vel is esélytelen.. végtelen mennyiséggû sb-vel talán.. 😄

goregrind
Esélytelen...

RoboKutya78
Na most én arra vagyok kíváncsi csak hogy pénzköltés nélkül megszerezhetõ e a veiron vagy esélytelen?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Ja ja a kis gazdag fiúk azokkal szoktak lovagolni dûnék felett a sivatagban😊)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Na, most már szerkeszthetem 😛