94808
-
chris1997 #72062 Aha. Magyar rendszer szólalt meg és átkapcsoltak angolra. -
Milo82 #72061 Ezen a magyar ingyenesen hívható zöldszámon angolul beszélnek?
-
chris1997 #72060 Felhívtam a PaySafeCardot, mire kiderült, hogy nincs is magyar PSC support, ezért angolra kapcsoltak.. beégtem kicsit, nem számítottam, hogy angol nyelvezettel találkozok telón :D -
kaoszgolyo #72059 Egy jól felkészült kolléga: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
csiles #72058 Én hallomásból ismerem AGI83-t, egy rendes becsületes gyereknek lett leírva, bár tény, hogy én sosem találkoztam vele.
1MOTOLIFE, ő is egy rendes fickó, az idősebb generációt tolja, nekem mindig visszaköszön, volt alkalmam privátozni vele, s a napokban összeakadtam multiban is. Első alkalommal kapott egy csúnya DNF-et tőlem (amiért innen is elnézést kérek érte..), másodszor kifagyott a lobbyból, harmadszor meg csak ketten voltunk lobbyban, ezért nem toltam annyira. Egyszer mikor előttem volt, én próbáltam megelőzni, ezáltal rossz ívet választott, ami miatt előttem sodródott keresztbe, a futam végén megkérdezte, hogy meglökött-e engem... Mondom nem, mert számítottam rá, hogy ott abban a formában el fog szállni, de akkor is, megkérdezte... Ő egy korrekt ember.
AGI83-ra visszatérve, csak tapasztalatból, vannak emberek, akik kikapcsolják a chatet, s egy jó ideig nem is foglalkoznak vele. Ilyen előferdült már velem is, mikor megnyitottam, valaki köszönt nekem, írnék vissza neki, de ő azóta már offline... -
noblem1983 #72057 Én néha összefutok AGI83-al. Ha meglátom mindig köszönök neki lobbyban. Ha jól emlékszem valamikor találkoztam vele groupban is de sosem köszön vissza ahogy a haveromnak sem. A másik nem tudom, hogy véletlen vagy sem de multkor csúnyán kikapott tőlem Rosewood Collegen ami elég kanyargós pálya ő ment Paganival én meg talán Aventadorral pu nélkül. És volt máskor is, hogy Veronan egyszerűen letúrtam a végén a rövidítésnél. Haverom szintén ilyesmiket mesélt. Motolife egy idősebb fickó úgy rémlik -
kaoszgolyo #72056 Csak eldobtam az egyik tűt. :) -
Hunn1a #72055 Na, én pont a stratégián húzom fel magam... Mindjárt meglesz a 3000 db, TE közben mozgásképtelenné tett rendőrautó. -
Dealcsy #72054 Felhúztam magam a játékban. Semmi értelme.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megyek egy nyugtatóbb játékkal játszani: SimCity 4 -
HansKammerling #72053 Köszönöm szépen, még anno amikor bejött az NFS The Run, abban lehetett ilyenre megcsinálni a kocsit:
https://www.youtube.com/watch?v=Qv45jlC90S4
hehe :)
És ilyen lett :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hunn1a #72052 Hű, de jól néz ki a Gallardód! Fantasztikus. A tábla meg régi poén, vannak társai a rockporti aluljáróban. -
Dealcsy #72051 Ez az 1MOTOLIFE egy kuka alak.
Fent van a magyar ranglistán, szóval tuti magyar. Rá írni se tudok, mert blokkolt, lobby-ban meg nem válaszol a kérdéseimre.
Eléggé beképzelt lehet. -
veszettróka #72050 A Cica továbblépett , mostantól...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[spoiler]...KITTYONBOARD :D -
nfsfuji #72049 Oh, akkor jó. :) Köszi a gyors választ, megnyugodtam. -
Milo82 #72048 Ingyen fojtathatja mindenki mert a sok technikai probléma miatt nem lehetett belépni és sokan reklamáltak hogy megszakadt nekik!(Nem tart sokáig) -
nfsfuji #72047 Sziasztok! A mai nap szembesültem az alábbi ténnyel: napok óta nem léptem be a játékba, de ma lenyomtam a T.Huntot, de nem szakadt meg a streak, simán megadta a következő napi díjat, nem az első napit. Ez most valami bug, vagy valami frissítés esetleg... előre is köszi ^^ -
Dealcsy #72046 Már megint törölted a CICAVAGYOK profilod?
Előbb a KAOSZGOLYO, most ez...
De te tudod. -
kaoszgolyo #72045 Ezzel alapozod meg, hogy minden nap megkérdezhesd, mi újság a játékban? -
szia -
HansKammerling #72043 Sosem néztem a táblákat a játékban, mármint az ilyen hirdetős baromságot, most kivételesen megálltam 1 mellett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tigris013 #72042 Sziasztok!
Egy időre eltünök a Need for Speed World-ről, de gemezni meg ha indul a TCM-es verseny akkor leszek. Mehet a GRID 2 :D -
kaoszgolyo #72041 Lemaradt/kimaradt/elmaradt kép. -
kaoszgolyo #72040 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][spoiler]^^ -
HansKammerling #72039 Ez azért van, mert elkezdesz bízni benne, ez olyan mint amikor mész háromszázzal, két kört letotlál és a harmadik végén: hmm eddig nem ütköztem autóba - és persze mi vár a következő kanyarban... -
chakon88 #72038 megint egy szerver fatal error code 7...... pedig kezdtem örülni hogy semmi baja a game-nek.. erre tessék..... faja -.- -
chris1997 #72037 írtam nekik, még aranyosan. -
Hunn1a #72036 Chris: írj egy mailt, kivizsgálják, jó arcok odaát. (Velem is történt ilyen.)
Bonesai: valóban, pihenj egy kicsit, aztán majd csak visszatérsz valamikor.
Tom: akkor is bízzunk a Miurában, ha semmi esély rá. Bár most, ahogy a legkisebb értelmes csomaghoz adják az RSR Bogarat ajándékba...
Tutu: nocsak, köszönjük az infót. -
HansKammerling #72035 Hastingseztem egyet, és egy enyhén feltúrt lambót kenderbe vágtam :)
Jó mondjuk a Balbonim se rossz :D de semmi pro cucc nincs benne...
Jól jött h. régen Blackfoxal toyota corollákkal hastingseztünk, pályaismeret miatt :D meg fanból
Hát igen a faltól falig nem mindig működik
-
... a kacsát (videóstól...) Nem adom fel soha - Trolling4Ever!
-
chris1997 #72033 A tengerimalacot, vagy az almalevet? -
Quqa #72032 Nálam hibátlan, a fél éves kódra is kiadta az egyenleget, ami csak egy gyufára elég.
-
Nem felejtettél ki valakit/valamit???
-
chris1997 #72030 Ott próbáltam, lófaszt sem ért. -
chris1997 #72029 Már én is belezavarodtam, nálam egyszerűbb:
Én meg az öcsém :D Szegény még most se tud vezetni
-
quqának majd te mondd meg, hogy én ezt az infót úgy hallottam... fél füllel csak -
Quqa #72027 Semmi gond a PSC-al itt próbálod lekérdezni + a végén a számkódot beütöd, különben tudod mikor áldoznék erre a fosra egy fillért is. A normális játékosok mind szétspriccelnek a szemét csalók meg maradnak. 
#72024 Én ismerem őket pl. innen: #39166
-
bollocks.............................. 
-
HansKammerling #72025 Sziasztok, valaki megtudja mondani miez a sokszoros pénz? -
alanprost(scumacher8712) a legidősebb, hitmanhun(avatarhun) a középső, és a legkisebb Erik, alias brian1214 (brianspilner14). Egyszerűen brian-fivérek, mint a teniszben, csak ők 3-an vannak. Ok így? Egyébként senkiről nem tudok semmit, nem ismerek senkit, de egy biztos: cicavagyok biztosan nem cica 
-
csiles #72023 Az szép, remélem nem lett nagy baja.. :S