94808
  • chris1997
    Aha. Magyar rendszer szólalt meg és átkapcsoltak angolra.
  • Milo82
    Ezen a magyar ingyenesen hívható zöldszámon angolul beszélnek?
  • chris1997
    Felhívtam a PaySafeCardot, mire kiderült, hogy nincs is magyar PSC support, ezért angolra kapcsoltak.. beégtem kicsit, nem számítottam, hogy angol nyelvezettel találkozok telón :D
  • kaoszgolyo
    Egy jól felkészült kolléga:
  • csiles
    Én hallomásból ismerem AGI83-t, egy rendes becsületes gyereknek lett leírva, bár tény, hogy én sosem találkoztam vele.

1MOTOLIFE, ő is egy rendes fickó, az idősebb generációt tolja, nekem mindig visszaköszön, volt alkalmam privátozni vele, s a napokban összeakadtam multiban is. Első alkalommal kapott egy csúnya DNF-et tőlem (amiért innen is elnézést kérek érte..), másodszor kifagyott a lobbyból, harmadszor meg csak ketten voltunk lobbyban, ezért nem toltam annyira. Egyszer mikor előttem volt, én próbáltam megelőzni, ezáltal rossz ívet választott, ami miatt előttem sodródott keresztbe, a futam végén megkérdezte, hogy meglökött-e engem... Mondom nem, mert számítottam rá, hogy ott abban a formában el fog szállni, de akkor is, megkérdezte... Ő egy korrekt ember.

AGI83-ra visszatérve, csak tapasztalatból, vannak emberek, akik kikapcsolják a chatet, s egy jó ideig nem is foglalkoznak vele. Ilyen előferdült már velem is, mikor megnyitottam, valaki köszönt nekem, írnék vissza neki, de ő azóta már offline...
  • noblem1983
    Én néha összefutok AGI83-al. Ha meglátom mindig köszönök neki lobbyban. Ha jól emlékszem valamikor találkoztam vele groupban is de sosem köszön vissza ahogy a haveromnak sem. A másik nem tudom, hogy véletlen vagy sem de multkor csúnyán kikapott tőlem Rosewood Collegen ami elég kanyargós pálya ő ment Paganival én meg talán Aventadorral pu nélkül. És volt máskor is, hogy Veronan egyszerűen letúrtam a végén a rövidítésnél. Haverom szintén ilyesmiket mesélt. Motolife egy idősebb fickó úgy rémlik
  • kaoszgolyo
    Csak eldobtam az egyik tűt. :)
  • Hunn1a
    Na, én pont a stratégián húzom fel magam... Mindjárt meglesz a 3000 db, TE közben mozgásképtelenné tett rendőrautó.
  • Dealcsy
    Felhúztam magam a játékban. Semmi értelme.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megyek egy nyugtatóbb játékkal játszani: SimCity 4
  • HansKammerling
    Köszönöm szépen, még anno amikor bejött az NFS The Run, abban lehetett ilyenre megcsinálni a kocsit:

https://www.youtube.com/watch?v=Qv45jlC90S4

hehe :)

És ilyen lett :)

• Hunn1a
    Hű, de jól néz ki a Gallardód! Fantasztikus. A tábla meg régi poén, vannak társai a rockporti aluljáróban.
  • Dealcsy
    Ez az 1MOTOLIFE egy kuka alak.
    Fent van a magyar ranglistán, szóval tuti magyar. Rá írni se tudok, mert blokkolt, lobby-ban meg nem válaszol a kérdéseimre.
    Eléggé beképzelt lehet.
  • veszettróka
    A Cica továbblépett , mostantól...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[spoiler]...KITTYONBOARD :D
  • nfsfuji
    Oh, akkor jó. :) Köszi a gyors választ, megnyugodtam.
  • Milo82
    Ingyen fojtathatja mindenki mert a sok technikai probléma miatt nem lehetett belépni és sokan reklamáltak hogy megszakadt nekik!(Nem tart sokáig)
  • nfsfuji
    Sziasztok! A mai nap szembesültem az alábbi ténnyel: napok óta nem léptem be a játékba, de ma lenyomtam a T.Huntot, de nem szakadt meg a streak, simán megadta a következő napi díjat, nem az első napit. Ez most valami bug, vagy valami frissítés esetleg... előre is köszi ^^
  • Dealcsy
    Már megint törölted a CICAVAGYOK profilod?
    Előbb a KAOSZGOLYO, most ez...
    De te tudod.
  • kaoszgolyo
    Ezzel alapozod meg, hogy minden nap megkérdezhesd, mi újság a játékban?
  • tutuhawer #72044
    szia
  • HansKammerling
    Sosem néztem a táblákat a játékban, mármint az ilyen hirdetős baromságot, most kivételesen megálltam 1 mellett

• tigris013
    Sziasztok!

Egy időre eltünök a Need for Speed World-ről, de gemezni meg ha indul a TCM-es verseny akkor leszek. Mehet a GRID 2 :D
  • kaoszgolyo
    Lemaradt/kimaradt/elmaradt kép.
  • kaoszgolyo
    [/spoiler]
  • HansKammerling
    Ez azért van, mert elkezdesz bízni benne, ez olyan mint amikor mész háromszázzal, két kört letotlál és a harmadik végén: hmm eddig nem ütköztem autóba - és persze mi vár a következő kanyarban...
  • chakon88
    megint egy szerver fatal error code 7...... pedig kezdtem örülni hogy semmi baja a game-nek.. erre tessék..... faja -.-
  • chris1997
    írtam nekik, még aranyosan.
  • Hunn1a
    Chris: írj egy mailt, kivizsgálják, jó arcok odaát. (Velem is történt ilyen.)

Bonesai: valóban, pihenj egy kicsit, aztán majd csak visszatérsz valamikor.

Tom: akkor is bízzunk a Miurában, ha semmi esély rá. Bár most, ahogy a legkisebb értelmes csomaghoz adják az RSR Bogarat ajándékba...

Tutu: nocsak, köszönjük az infót.
  • HansKammerling
    Hastingseztem egyet, és egy enyhén feltúrt lambót kenderbe vágtam :)
    Jó mondjuk a Balbonim se rossz :D de semmi pro cucc nincs benne...

Jól jött h. régen Blackfoxal toyota corollákkal hastingseztünk, pályaismeret miatt :D meg fanból

Hát igen a faltól falig nem mindig működik
  • goregrind #72034
    ... a kacsát (videóstól...) Nem adom fel soha - Trolling4Ever!
  • chris1997
    A tengerimalacot, vagy az almalevet?
  • Quqa
    Nálam hibátlan, a fél éves kódra is kiadta az egyenleget, ami csak egy gyufára elég.
  • goregrind #72031
    Nem felejtettél ki valakit/valamit???
  • chris1997
    Ott próbáltam, lófaszt sem ért.
  • chris1997
    Már én is belezavarodtam, nálam egyszerűbb:
    Én meg az öcsém :D Szegény még most se tud vezetni
  • tutuhawer #72028
    quqának majd te mondd meg, hogy én ezt az infót úgy hallottam... fél füllel csak
  • Quqa
    Semmi gond a PSC-al itt próbálod lekérdezni + a végén a számkódot beütöd, különben tudod mikor áldoznék erre a fosra egy fillért is. A normális játékosok mind szétspriccelnek a szemét csalók meg maradnak.

#72024 Én ismerem őket pl. innen: #39166
  • goregrind #72026
    bollocks..............................
  • HansKammerling
    Sziasztok, valaki megtudja mondani miez a sokszoros pénz?
  • tutuhawer #72024
    alanprost(scumacher8712) a legidősebb, hitmanhun(avatarhun) a középső, és a legkisebb Erik, alias brian1214 (brianspilner14). Egyszerűen brian-fivérek, mint a teniszben, csak ők 3-an vannak. Ok így? Egyébként senkiről nem tudok semmit, nem ismerek senkit, de egy biztos: cicavagyok biztosan nem cica
  • csiles
    Az szép, remélem nem lett nagy baja.. :S