Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó kis gép, én is nagyon szeretem és kevesebben mennek vele mint Cinque-val szóval +1 pont a javára. Kicsit csúszkál azzal egyelõre nem tudok mit kezdeni. Lehet kellene rá egy boostos szárny
köszi de nem vagyok az a nagy dragos... és az agera valahogy megfogott a küllemével , ahogy eddig észlelem a sprinten nem hagy cserben <#vigyor2>
dragra ne az agerát vedd! Dragra Cinque a legjobb.
nekem nem mûkszik a regisztráció.... "Oops! Something went wrong!" :/

na van 8130 buustom agerát veszek 😄 kaptam porsche manufaktura vinyl csomagiot és 2 db fehér x vagy kereszt v milyen neont <#finom> indulhat a zúzás
7r1v1um
<#eplus2>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Egyem meg a zúzádat Rex.... <#banplz>

Project D|Rare Car Collector|

Nekem tetszik kinézetre, és tudásra is az új fórum. szép munka srácok

7r1v1um
Várjunk! Mégis elfogadta, csak belépni nem engedett. Kaptam is valami szórólapot (levélszemét, ha jobban tetszik) errõl a címrõl: [email protected]. Ismer valaki hasonlót??<#banplz>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Vegyük úgy, hogy még béta az oldal 😄

7r1v1um
Ugyanez volt nekem is a hét elején.
Plusz annyi, hogy küldettem verifikációs kódot, de azóta sem kaptam meg.

Mûködik a regisztráció, ahogy nézem..good

Most nézd meg

Valóban
Megnézem

Ööö... nem lehet regisztrálni!
Anti-spam: Állítsd össze a képet!
URL of your website is incorrect, please check the URL of your website at www.keycaptcha.com

Balathruin

Nem.

Tõlem lehet kettõ, de te bírnád-e idegekkel?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Zárassam le? Hmmm

Szerintem írd ki piros nagy betûkkel. És ennek a topicnak a lezárás idejét is add meg, így tuti mindenki átszivárog oda.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

7r1v1um
Nyugi már haver, csak leírom ami nem tetszik. de ha ez egy fanclub, vagy cheerleaderek gyülekezete, akkor inkább <#kuss>.
Játszani meg azzal játszok, amivel épp kedvem van, függetlenül annak minõségétõl.

Ebben az évben elfelejtették az Oktoberfest-et? Már nem is emlékszem mikor volt utoljára az a pálya.
Lehet a Halloween is elmarad? A svédek egyáltalán ünneplik azt (vagy valami viking jön a helyébe)?

#92008 Éz nágyon kíígyó!, csináltam is belõle egy jó festést, kép késõbb. <#mf1>
Köszi , és dragon van értelme menni vele? vagy dragon nem a legverseny képesebb?
Dragra ZZZPPP

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Ha jól észlelem mindig van valami bajod a játékkal... aki igazán versenyezni akar az ne arcade-val játszón... inkább hacking... stb... akkor mi a jó áldott szr-ért játszod? na m1 nem akartalak megsérteni...<#integet2>

Lehet veszek ma vagy holnap agerát egy színsort (egyet gyorsulásra és egyet végsebre pls <#nyes>)kunyizhatnék?
7r1v1um
Jobb híján Racing.....
Bár én javasolnám kicserélni H-ra, mint Hacking.

Akkor én kérek elnézést! Azt hittem ez egy arcade, autóversenyzõs játék. Bizonyára megkevert az MMORG mozaikszóban az R betû...

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

7r1v1um
Egy olyan programot, amit a saját fejlesztõi se vesznek komolyan, a felhasználók 90%-át meg inkább hagyjuk....
Egészségükre.

Azért voltak itt jópáran korábban akiknek véletlenül sikerült komolyan venni. 😊
Kettõ profilom van. A másodikat már néha soknak érzem. A DEALCSY profilomat rendszeresen csinálom. Az OKOSTOJAS profilomat azért csináltam, ha véletlen elfelejteném/nem tudnám felszedni a kavicsokat a DEALCSY profilban, le tudjam ellenõrizni azonnal, hogy ingyen streak folytatás van-e és ne kelljen várnom a válaszokra. Gyorsabb, mintha megkérdezném és gyorsan ki is tudom írni akár ide a fórumra is az információt.
Amúgy nekem is van olyan, hogy ad egy semmire sem használható alkatrészt vagy skill-t, de folytatom. Az 500. naptól kezdve kb. 15-ször használható alkatrészt és skill-t kaptam. Azért ez jó eredmény ismerve mások siránkozását, hogy nem kapnak semmi értelmeset.

Az 30% volt. Félreírtam.

7r1v1um
Aki komolyan akarja venni ezt a versenyzés dolgot, annak még véletlenül se jut eszébe, árkád játékot játszani.....

Grat, 32% cooldown th-n? 4-csillagost még sose nyertem skill közül th-n, biztos jól írtad? 😄
Volt már itt pár verseny. És nyavajgósok, mindig vannak. Mindegy hogy matricázás, csapatverseny vagy idõmérõ-e a téma. (A leginkább nyavajgók, pont arra tesznek nagyívben, amin alapszik egy egészséges verseny. Már elõre magyarázzák a kudarcukat. Holott csak versenyezni kellene) A másik érvem. A tuning nem szaggatja szét az esélyeket egy pu mentes futamon. Max ha nagyon egyszintû (tudásban, rutinban, reflexben, tapasztalatban) sofõrök kerülnek össze egy üres pályán. Ha valakinek megvan a "kézre" csinált verdája, akkor szemrebbenés nélkül bemegy multiba is, akár két class különbséggel is. A verseny az verseny. Nem kell belõle járókeretes nyugdíjas találkozót csinálni...

#92030 <#eljen> Én 503-nál abbahagytam. Sõt. Mindenhol abbahagytam. Nekem elég volt. Amikor 8-18 nap után esik valami 3*-os (és nem tuti, hogy használható) hát akkor elgondolkodtam. Szívassák a nénikéjük. 180 nap alatti profil egy se volt, ahol szedtem és akkor alamizsnát dobnak rá. Valahogy úgy érzem, hogy napi 6 profil kavicsideje marhára nem megtérülõ befektetés. Azt nem is említve, hogy volt olyan ígéret, aki régebben játszik, az jobb cuccokat nyerhet. Ja. De nem nyer. Viszont öröm, az örömöd! Hajrá!

549. nap: 32% nitrous cooldown (elfelejtettem képet csinálni róla)
550. nap:

igaz, de biztos lesz pár ember aki nyavajogni fog, ha mehetnek a tuningok, mert nem kiegyenlitett a verseny....

Az alap kocsit én nem favorizálom egy eléggé vegyes versenyen. A tuning nem csak pénztárca függõ. Van aki hónapok alatt rakja össze a magának való autót. Akkor meg miért is kéne üres kocsival szerencsétlenkedni? Ahányan vagyunk, annyiféleképpen vezetünk. Egy lóerõ vagy kanyarsebesség nem dönti el a startnál a dobogós helyezést. Szerintem.

Elég pofátlanok: valamelyik héten ugyanez volt, csak akkor nem hirdették ki a következõt, és pénteken publikálták a nyerteseket, éppen ezért, nem csináltak arra a hétre semmit, mer már nem csütörtök volt, és akkor nem lett volna a nevéhez hû a játék....-.-
Nem kerül semmibe szerintem nekik, egyszerûen köcsögök...
Nyugodtan dobálhatod a Performance partokat a GT-R be, mert, ha úgy alakul, hogy nincs alkatrész engedélyezve, akkor csak totálkárosra kell járatni a tuningolt autót és meg van oldva. A skillekkel nem tudom mi legyen.

Az nem kis pofátlanság lenne. Nem értek hozzá, de nekik olyan sokba kerülhet 10 virtuális autó? Vagy simán csak lusta dögök..
akkor annyit árulj el légyszives, hogy dobálhatom bele a cuccokat a GTR-be vagy alap kocsival lesz?

Szeretném azt már az új oldalon megtartani 😄

Jövõ héten tuti nem lesz még, jó okból.

Én is azt várom, de szerintem direkt elhúzzák,hogy ne kelljen megadni, és a kövire adják oda...........
Chris mi lett a versennyel amit terveztél?
porosodik a GTR-em 😄

Ezeknél így megy.. szal sehogy..

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

A tweetitup eredményeket hány nap késéssel akarják kitenni a hivatalos oldalra? Ekkora lusta brigádot bameg..
Szép estét mindenkinek!
Az egyikre ezt, a másikra azt. :-) Csak hogy meg ne boruljon az univerzum egyensúlya. <#taps><#integet2>

Zöld pluszt kérsz vagy piros mínuszt?