94802
-
noblem1983 #92605 A 20%-al több jöhet de az utóbbi remélem nem lesz igaz -
#92604 20%alékkal több, mert 40%al feljebb viszik minden árát -
XxXegyFiuXxX #92603 skacok
ha minden igaz 28.ától még több IGC-t lehet gyűjteni :D
ha ez igaz,én már várom kíváncsián mennyi lesz az a "még több" :D -
nick1agyrém #92602 Nos igen. A fórum előnye a témakeresés lehetősége kérdés nélkül.
Ebből következik, hogy a chat állandó ugyan olyan kérdések válaszadási helye.
Magyar kultúra (hiánya) pedig az, hogy a fórumon, írnak valahova valamit.
Egyrészt nem számít hova, mert nem ér rá olvasni, de ha mégis, akkor oda,
ahol egy-két-öt hozzászólással azelőtt kérdezték ugyan azt, de miért is olvasnánk vissza, pár sort.
A fórum arra jó, hogy oda teszel valamit, amit aztán linkelhetsz onnan, ahol kérdeznek. :) -
prisztoka13 #92601 nick1agyrém!
Nekem változó mikor vagyok fent. De a fiam is nyomja ugyan ezt a kerektert (PRISZTOKA75).Nem igérek semmit, hogy mikor találkozunk, de bizonyára hamarosan.Üdv!
-
#92600 Én aktív időkben reklámoztam azokat a fórumokat, amik jók voltak vagy lettek volna, pl a TCM is. Az sose készült el... De a sok ember meg hozzászólás itt relatív. Magyar viszonylatban nem is sok, de mégis néha annyi, hogy kereshetetlen. Omlesztett sajt :D -
nick1agyrém #92599 Mielőtt félreértenél, nem leszólni akartam a fórumot, vagy ilyesmi csak egy véleményt mondtam a fórum vs chat-ről.
Én nem is tudok objektív véleményt mondani egy fórumról ilyen szinten, hogy júúúj, meg hűűű, meg óóó.
Ez a szakmám. Nekem olyan egy fórum, mint a kubikusnak egy gödröt összehozni. Se izgalom, se öröm.
prisztoka 13!
Nincs mit. Nem tudom, hol van olyan társaság még ahol együtt játszanak,
de nálam sem tombol senki a TS-en, pedig hetente legalább 2-3 ember ígéri, hogy jön, és játszunk.
Én minden esetre fent vagyok a sajátomon "minden este, és éjszaka." (Kivétel erősíti a szabályt.) :) -
chris1997 #92598 Piríts a moderátorokra :D -
#92597 kevés a játékos mindenhol, sok a csaló mindenhol, ez az alaphelyzet. Van 3 oldal, egy facebook, amiből össze lehet szedni a magyar játékosokat. Ez az első kör. Aztán van sok info itt meg ott, van nagy pofa amott, ők most egy helyen tudnak pofátlankodni, ez sem utolsó. A harmadik része, hogy az a fórum motor /ismét köszönjük meg Rexinfernumnak/ nagyon király, nemzetközi szinten ismert, nekünk magyarul fordított könnyen használható, mobilon is kezelhető. Az új fórum formailag, tartalmilag, szakmailag is egy egész, ezért kellett, és ajánlott midnenkinek. Szóljon mindenki a haveroknak is, hogy lehet regisztrálni oda. Sőt, írni is lehet. Mehet -
prisztoka13 #92596 nick1agyrém!
Köszi a választ csináltam egyet az APEX-EU-ra.
-
#92595 akkor szerezd vissza :D -
#92594 ha visszakaptam volna akkor nem Krisztiánka neve lenne fent :D -
nick1agyrém #92593 Prisztoka 13! Csinálj egy sofőrt az apex-re is. Ott vagyunk.
Ami a másik fórumot illeti, hogy mindenki ott van... Nos a privát véleményem az, hogy ilyen fórumom nekem is van 1 éve, csak nem reklámozom soha, sehol. Jelenleg egy csomó ember ment ezek szerint oda át...
Hát párszáz hozzászólás, és kevés info. Kb. annyi mint az enyémen, mivel lusta vagyok csinálni.
Szerintem nem érdemes összevetni egy rendezett információs fórumot, egy már kiválóan működő chatszerű kommunikációs oldallal. Ez teljesen jó volt, itt sokan írtak mindenről, és lehetett követni is. Nem értem miért van magyarországon mindenhol olyan hozzáállás, hogy meg akarják javítani azt ami működik. -
#92592 nem tudom , páran erőltették és szinte mindenki + minden átköltözött :/
elvileg Szabi visszakapta és tovább csinálja ezt , persze ha van ideje ..... -
#92591 Miért ez a váltás? :/
-
#92590 Üdv , ez az új fórum regelj be és dumálhatsz jófej régi játékosokkal :) meg infokat is kapsz bőven -
HUNNFSKILLER #92589 [url=www.nfswhun.com/[/url] (Sajnos nem megy nekem a linkelés) -
HUNNFSKILLER #92588 Ez a fórum már inaktív. [url=http://http://www.nfswhun.com/]Ez az új fórum.[/ur] -
prisztoka13 #92587 Akik ide írnak azok melyik szerveren játszanak, hol találkozhatok velük. Köszönöm HUNNFSKILLER -
HUNNFSKILLER #92586 Szia.
Mivel eleinte csak Apex volt, ezért ott több lehet a magyar, bár sokan csináltak oda is profilt. Próbáld az EU-t, hátha. (A driverek meg vannak osztva EU és US közt) -
prisztoka13 #92585 Sziasztok!
Egy ideje játszom a játékot, de kevés magyarral találkozom. Ti melyik szerveren játszotok ?
Én a CHICANE-US
Köszönöm szépen! -
GEMPAHUN #92584 Látom hogy hiányzok az a baj hogy nem nagyon vagyok gépközelben pl rá melózni járok és újra van csaj a hátérben .
Sajnálom csak most is telefonról írok :( -
GEMPAHUN #92583 -
#92582 off, de szerintem elfér :DD
-
HUNNFSKILLER #92581 Hali.
Ha még van IGC-ért, akkor 996-os GT2. Úgy tudom most ez a legjobb. -
BALINT98X #92580 hello srácok!
Sprintre szeretnék 1.5millió fölött autót venni, mit kéne? -
nick1agyrém #92579 Igen. 17700.-
(Kivéve, ha épp duplázós, vagy triplázós hetet tartanak.) -
#92578 Skacok ki mennyi kp-t zsákol be a gyémánt bulija után?
Én 50%-os treaser skillel 17 ropit szedek össze ez a max?
-
#92577 :)
-
Blacus27 #92576 Robo minden off Rexitöl megkérdeztem -
#92575 tegnap legalább egy 20.000 k becsúszott ennyi hasznom meg egy pont az e csoportból össze jött.
-
#92574 Ha nem felejtem magam a hideg rideg romulán űr mélyén magam akkor leszek.:)
-
Blacus27 #92573 Robo este próbálkozunk? -
#92572 óó, ilyesmi videóm nkm is van :)
-
#92571 :) -
Blacus27 #92570 ez baszki az volt letörlöm a gecibe -
#92569 háát ez szánalmas volt nem tudtunk egy értelmes futamot összehozni:)
-
eLitMiLan #92568 A-n és S-n a leggyakoribbak a csalók... -
Blacus27 #92567 a gempának én segitettem megcsinálni a bugacit, azt baszott visszasegiteni -
Blacus27 #92566 3 elég, a meghívó a vége előtt 6-7 másod perccel kilép a másik 2 megcsinálja az eventet mindig más hív meg"illen eccerű"