Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma itt az egyik admin számon kért , hogy hogyan tudok én a Rocporton 00.09.069-et menni .. videóm nem volt a Dragról , nem tudtam bizonyítani az igazamat ... nyílvánosan leírt engem , hogy csaló vagyok , ne nézzem itt hülyének stb. az idõmet pedig törölte , ami mellesle magyar viszonylatban a 4ik helyre volt elég -_-
goregrind
Rendesen laggol/akad, de semmi nyoma hack-nek! 😊

DISCORD: grimanddark

goregrind
Mitalszotokmáaszfaltbetyárok?????????????????????????????? <#idiota>

Hát nem egy 0.00.09.69 idõ pontosan 0.00.09.89 , készült egy 0:00:09.802 as is de azt nem vettem fel 😄 De ahogy látom már beírta a server ... 6ikra gurultam ezt az idõt , nem fogok "éjnek éjvadján" egyéni recordokat döntögeti , hogy itt bizonyítsak , érjétek be ezzel , de ami késik nem múlik .

A zenért meg sry , éppen rádiót hallgattam , nem gondoltam volna , hogy a "Zdsotf" a háttér zenét is rögzíti .

goregrind
Hogy te mennyire jól gondoltad ezt! <#eljen><#taps><#idiota>

tutuhawer
Épp erre gondoltam most én is , komolyan..
"Na....Gondolom, ebbõl is levette a részét Rex" <#eljen> <#taps>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Természetesen ÉN! <#taps>

tutuhawer
ilyenkor ki kapja a nagy lóvét? <#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Most mi a .... van már ezel a szerverel

És itt fejeztembe a TE

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

goregrind
Itt a kép GempaMester! <#idiota>

Alig mentem 30métert Wtf van

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

goregrind
Bravo Rexike, szépen összelopkodtad a többi team escape játékostól! <#taps>

Vissza kéne húzni Kowat. :-D

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
félreértés: én nem mondtam , hogy is mondhatnám, hogy vedd le, csak tudom, mennyit ér. Egy legyintést.
/"Kinek képzeled te magad?" - by Kowavega/ <#taps><#taps><#taps>

Az. Világítás a nitro.

Még csak ma kezdtem a multit újra... Asszem.200 kiló már megvan. Legendary driver marad mert marad.

Nekem semmi nincs kint.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi ez, nudista strand?

légy türelmes

tutuhawer
legendary driver: hossszab az autólistád, mint a futott kilométer... Nevetünk egyet, de igazam van. Én nevetek. A beta viszont király, azt ki kell tenni. Nem is tudtam, hogy GTC barátom Beta spíler. Örültem, amikor láttam a logót. Kérdeztem tõle, hogy a Porsche Panamera nitrója milyen? Valóban annyira gyenge neki?

Szabi
amúgy kivenni nem lehet a négybõl ? 😄

most két 0%-os van kint.. de furamód az ellenfelek azonnal kilépnek.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nekem a kettõ kötelezõ, az Audi Collector és a Béta achi van kint, aztán a Nissan Collector meg a Legendary driver...

BONESAI
Nálam a Legendary Driver, Collector, Long Haul és a Drag Racer van kinn

NFSW: BONESAI

tutuhawer
nekem is ott van a verseny darabszám és a megtett kilométer is. A többi csak dísz, de ezek fontosak nekem. A nissan gyûjtõ meg a matrica mester csak plusz 😊

kisss19
Ez így tök felesleges, minden lényeges infót elárul a level és a tuning.
Láttam itt a fórumon ~950 gyorsulást produkáló porsche-t. Én ha az lfa-ba beleteszem a meglévõ ultra cuccokat akkor sem lépi át a 900-as határt pedig csak az indukcion-ból nincs ultrám. Igaz az ultra cuccaim csak zöldek. Van más trükk vagy ha mindenbõl kék ultra van esetleg 900 felett csak bost-ért vásárlóknak?

😊

légy türelmes

RoboKutya78
A kis szaros a nevébõl ítélve még magyar is a nuubja!!! 779 KM

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Történet. Megyek a 240Z-mmel (a.k.a Kacsa) Blackwell Bridge felé, erre meglátok két fehér Sky34GT-R-t, amint párban driftelnek. Megpróbáltam utánozni õket, de a Z nem jó partner ebben, ugye. Mert jó a futómûve...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Megoldottam... a Mozilla cache szemetét, átdobtam a Palemon cache szemetébe, s egybõl jó lett...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Lehet, hogy lustaság, de én még nem tettem ki egyetlen plecsnit se. Én a pályán mutatom meg, ki vagyok. (Na jó, nyilván csak a visszapillantóban.)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

kisss19
Köszi!

Azt hittem ha felpakolom és úgy telik be akkor még plusz ad pl. egy bugatti-t 😊

tutuhawer
a megszerzett achievementeket tetszõlegesen cserélgetheted, egyszer le. másszor felteszed a neved mellé. Megmutatja, ki vagy, miket értél el. Tehetnék fel 10 toyotát, de nem vagyok toyota collector. Ellenben car artist vagyok, habár 40 matricát tettem fel eddig kb a patch óta. Erre jó a 4 hely, bemutat téged

Az a 4 db választható ikon csak arra való, hogy kirakd a plecsnijeid.. dísz.

kisss19
Sziasztok!

Az archievements 4db választható ikon mire való?
Ahogy észrevettem felpakolás nélkül is odaadja a teljesített ajándékokat. Mivel lesz több ha 4-et kiválasztok? Ha már fullra megvan minden egy választott ikonból, felrakhatok helyette másikat?

Elõre is köszi a felvilágosítást!

Mennyii??? 19.0.2?? <#wow1> <#fejvakaras>

Nekem 15.3.1 x64 van fent, rányomtam alája, hogy frissítse, s kibaszta az orrom alá, hogy nincs újabb verzió... <#mf1>

Mondjuk én win7-et használok... <#conf>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

SG-n belül mondj egy másik fórumot, ahol lehet youtube videó, s megnézem.

SUNNY84HUN
én ezt a pale moont használom 19.0.2-x64 win 8 x64 + minden a legfrissebb és nekem nincs ilyen gondom , nekem az iex64 a bajosabb , de azt nem használom 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Aha, akkor az nem az én saram. Más topik betölt?

A böngészõ valamiért várakozik a szerverre.

légy türelmes

"Adatátvitel a következõ helyrõl: ads.sg.hu" és nem tölti be rendesen... folyamatosan forog az SG fórum elõtt levõ kis kör... és ott jobb alsóba van az a zöld futócsík, az se tölt be végig...

Rövidebben fogalmazva: Nem tölt be rendesen az oldal nálam. Eddig ilyen gondom nem volt...

Persze, kend rám <#duhos2><#idiota>

goregrind
Már megint a fõnök... <#idiota>

A kódokat nem babráltam meg, de utánanézek.

Na adjon nekem valami tippet, mert én már kifogytam belõlük...

Youtube nem jelenik meg SG-n Palemon böngészõvel, s lövésem sincs hogy miért... Explorerel, Mozillaval mûködik, Palemonon nem... A helye ott van csak épp nem látok semmit se... Más oldalon pl FB-n mûködik a befûzött youtube Palemonon is, tehát csak az SG baszakszik vele... Örülnék ha adna valaki valamiféle megoldást rája...

A flash playert újraraktam, a palemon verziója a legfrissebb, én innen már nem tok mit tenni...
Chris, örülnék, ha te is utánajárnál, mert csak itt csak egy bizonyos böngészõvel nem akar mûködni, de minden más megy... Jah s ma "romlott" el, 4 órával ezelõtt még jó volt... A képeket megjeleníti rendesen, a videóval van gondom...

Ha jól megnézed a GTS stat-ját, az jó közelítéssel majdnem full pro. Ami gyenge azok a drag skill-ek, mert ott az 1*-os IGC-s is 8-10%-os.
BONESAI
Igen, de neki csak 58% grip volt benne <#nevetes1>

Tehát arra való a kanna... 😄

BONESAI
Õ sem nagyon tudja toszogatni 0% kannával

Gyûjtsünk adományokat az internet megmentésére!

légy türelmes

De úgy jött ki, hogy nem toszogattam a váltót, csak felfele váltottam.

tutuhawer
én fatal error 7-et szoktam kapni 😊 meg újraindul a gépem néha. illetve ha nfs videót akarok feltölteni, pontosan ugyanazt már 2 hónapja, akkor mindig rejtélyes módon elszáll az internet is. Na... ez a dráma

BONESAI
Chris próbálta az M3at turnpiken, 11.34 jött ki belõle grippel.
Nekem lett kb ugyanannyi a végsebességem Cinquevel, mint Bajusznak M3al