Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DISCORD: grimanddark
A zenért meg sry , éppen rádiót hallgattam , nem gondoltam volna , hogy a "Zdsotf" a háttér zenét is rögzíti .
"Na....Gondolom, ebbõl is levette a részét Rex" <#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
És itt fejeztembe a TE
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Project D|Rare Car Collector|
/"Kinek képzeled te magad?" - by Kowavega/ <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Még csak ma kezdtem a multit újra... Asszem.200 kiló már megvan. Legendary driver marad mert marad.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
légy türelmes
most két 0%-os van kint.. de furamód az ellenfelek azonnal kilépnek.. 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Láttam itt a fórumon ~950 gyorsulást produkáló porsche-t. Én ha az lfa-ba beleteszem a meglévõ ultra cuccokat akkor sem lépi át a 900-as határt pedig csak az indukcion-ból nincs ultrám. Igaz az ultra cuccaim csak zöldek. Van más trükk vagy ha mindenbõl kék ultra van esetleg 900 felett csak bost-ért vásárlóknak?
légy türelmes

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Az archievements 4db választható ikon mire való?
Ahogy észrevettem felpakolás nélkül is odaadja a teljesített ajándékokat. Mivel lesz több ha 4-et kiválasztok? Ha már fullra megvan minden egy választott ikonból, felrakhatok helyette másikat?
Elõre is köszi a felvilágosítást!
Nekem 15.3.1 x64 van fent, rányomtam alája, hogy frissítse, s kibaszta az orrom alá, hogy nincs újabb verzió... <#mf1>#mf1>
Mondjuk én win7-et használok... <#conf>#conf>
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes
Rövidebben fogalmazva: Nem tölt be rendesen az oldal nálam. Eddig ilyen gondom nem volt...
Youtube nem jelenik meg SG-n Palemon böngészõvel, s lövésem sincs hogy miért... Explorerel, Mozillaval mûködik, Palemonon nem... A helye ott van csak épp nem látok semmit se... Más oldalon pl FB-n mûködik a befûzött youtube Palemonon is, tehát csak az SG baszakszik vele... Örülnék ha adna valaki valamiféle megoldást rája...
A flash playert újraraktam, a palemon verziója a legfrissebb, én innen már nem tok mit tenni...
Chris, örülnék, ha te is utánajárnál, mert csak itt csak egy bizonyos böngészõvel nem akar mûködni, de minden más megy... Jah s ma "romlott" el, 4 órával ezelõtt még jó volt... A képeket megjeleníti rendesen, a videóval van gondom...
légy türelmes