Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak engem nem akar beengedni a játékba? O.o Ez a hatodik eset 5 percen belül, hogy fatal_error_code_5-öt kapok -.-

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kell a dráma.😊

légy türelmes

tutuhawer
Én nem vágom, mennyire király a chicane szerver, de egyet tudok:
Ha a BMW megállja a helyét kutyafasza cuccokkal a videón, Isten az atyám, kiveszem a 3 csillagos istenkirály skilleket, , sõt: a 4 csillagos ultra cuccokat is cserélem gyengébbekre.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

BONESAI
Jó jó, csak már kezd elegem lenni azokból a csalókból akik hülyére akarnak engem venni

NFSW: BONESAI

Nem generálni a feszültséget. Ha azt mondta, videózik, videózni fog, amint lesz rá ideje.

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
Érdekes, fórumozni van idõd

na jo de ez egy f1 és mocskon van 😊) bár mentem én is gt3 rs ellen s classon és nagyon ment a gyerek de nem csalt tuti csak huzos volt alig értem be elötte 😊
meglesem 😊)
goregrind
Most lestem az idõmet, röpke 24 sec-ot rámvertél... Nagyon kell javítani a vasat nálam! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

goregrind
Csináltam én is (egy gyors, zaba elõtti) videót ugyan arról a pályáról. Picit gyenge még a Porsche (mert elbénáztam anno), de azért tûrhetõen fut így is. Megyek zabbantani és feltöltöm közben!

köszönöm 😊 elszorakoztam vele párszor mire sikerült megint XD sajnos ennyit bír a procim majd az i5 😊
goregrind
Kicsit laggol a videó, de jó lett! Gratula! <#eljen>

Látom nem erõsséged az olvasás sem ... ezért most kivételesen beszúrom neked még 1x :

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""családos ember révén este jut idõm a játékra""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Na! Szódával elmegy ?

te tudod 😄

Simraceway: tigris013

de még van 11 acc azokat még csak kinyitogatom..... ha már meg csináltam a regit.....

még mindig azt mondom hogy idõ pazarlás

a 2 legfrissebb !! Javul a nyitási esélyem xD

BONESAI
Még mindig várjuk a videót...

Van ott csaló töméntelen mennyiségben, csak vannak napok mikor nem velük dob össze az az izé :-) Meg ott olyan "veteránosan" lehet menni. Sokszor meglepõ a verseny. Apexen szinte mindig atom sofõrökkel dob össze. Lehet nem kell erõltetnem azt a vonalat. (Dehogynem. Épp ezért :-) )

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

sziasztok 😊 linkelnék egy videot az egyik idömröl csak mert nem szeretném hogy lecslózzanak egyenlöre csak ennyi van igyekszek tölteni még de jelenleg nincs power uppom de amint lessz igyekszek pótolni 😊 remélem jol szú
rom be
SUNNY84HUN
hát ja , lazább a szeró nincs akkora lag , úgy érzem kevesebb a csaló és valóban könyebb jobb idõket menni , königgel olyan idõket futok hogy ejha <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

A helyezések jobbak, mivel kevesebb a reg. Én speciel ott jobban tudok menni. Lehet mentálisan másként kezelem ott a dolgokat. De tény, hogy ott jobb idõket mentem (nem csak helyezést) mint apexen.

SUNNY84HUN
hát eléggé karcsú 😄 , mondjuk azóta beesett ott egy könig is a gépparkba

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Na de ott kevesebb a nép <#fejvakaras>
SUNNY84HUN
ezt az is bizonyítja hogy egy szinte alap de skillezet silviával restricted pályán elsõre 1300adik idõtt mentem a csicsa profilomon ...

BONESAI
Az idõk általában véve gyengébbek Chicane-n, mint Apexen. Ezt mutatja az nfs-s top50 listája

Ezt már én is írtam. Nekem gyorsabbnak tûnik az újabb shard. Legalábbis ott jobb idõket futottam, mint az õsprofilokban. Pár nap múlva leszek gépközelben és lehet ráhasalok erre a bömbizérse odaát. Kiváncsiság. <#fejvakaras><#conf>

BONESAI
Szép, azokkal a skillekkel már lehet futni jó versenyeket.

Persze, hogy gyorsabb, tele van hellyel.

Ki kéne próbálni, valaki írta hogy a csicsán az gyorsabb. <#fejvakaras>

Megj.: most kaptam 45%-os olajos flakont, így 95% lesz, és a kerekes izé meg max.-on van 75%, végetek. <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Különben egyáltalán nem érdekel a drag (az idõk meg még annyira sem) csak kipróbálom, mi hogy megy. <#wave>

Megj2.: Kbajusz az idõk miatt nem kell balhézni, mert a semminél is kevesebbet ér, 0, zéró, ez csak egy játék, érted. <#ravasz1>

szerencséje van

persze hogy jó és 10-bõl 6 dragos zondát verek vele

Csicsános.

KENDERBAJUSZ23

Ha fent vagy Apex-on akkor kihívlak egy dragra

Akkor a Revó jó dragra, köszke 😄

goregrind
"Carchanger" kis csalás csak. De a kis csalás is csak C.S.A.L.Á.S.!!! Aki ezt használja ugyan olyan csaló, mint a többi!

Miiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! 😮

GTS-el 9.6 Rockporton, na neeeee, én a fullos Reventónommal mentem 9.67-et

goregrind
Persze... <#zavart1>

Ennyi, nem kell itt balhézni, ha van videó és ami rajta van az elfogadható, akkor rendben, ha nincs akkor meg..
Álljon meg a menet.. Kenderbajusztól lesz videó, ennyi. Várjuk. Szóval akit ennyire izgat az az idõ, várjon meg egy videót.

Úgy van. És tényleg.

Chris: oké.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

😄 Büszkék lesztek rám , büszkén megyek a CHICANE-US serveren magyar zászló logóval , MERT IGEN IS MAGYAR VAGYOK , ÉS SENKI SEM ÁLLHAT AZ UTAMBA 😊
Mégegyszer: Viktort nem én hoztam hanem õ jött.

ÉS MÁSVALAMI!!!
Azt hiszem ma olvastam itt: A Carchanger nem is csalás.
Ezt az elrugaszkodott megállapítást... Nagy élmény mikor C class versenyben, egy minimum tuningos skillezetlen scirocco xarrá csapja az arcom, mert õ 403 km/h-val megy egy-két nitróval, meg jól gyorsul, meg jól tapad. Neeem, nem speedhackel a kiscsávó. Mindössze a sciroccójára húzza az F1 elite autókát és menõzik vele.... Még jó hogy nem csal...... Köszi!

BONESAI
Itt van, tökéletes start 72% grippel, jóval erõsebb autó a tiédnél. 1 váltás minden fokozatban (mivel te sem tudsz többet váltani kanna nélkül)

Higgadtság és ha kell, kényszercsend. Tudod bizonyítani. Akkor semmi gond. Megmutatod mit tudsz és téma ejtve. Admin megnyugodva, közösség büszkén, te elégedetten. Szép kerek kis story.

BONESAI
Lotyi. Nem volt videó, csak 2 különbözõ screenshot ugyanazon verseny ablakáról, s ott volt a különbség. Nem csalás volt, játékhiba. nem írta ki a powerupok valós számát. Erre gondolsz?

Semmi gond DerekasNFS , meg lesz a video ... csak családos ember révén este jut idõm a játékra 😊 ...engem az bosszantott fel , hogy már le vagyok írva , hogy csalással értem el az idõt -_-
Szevasz! Azért várj egy kicsit. Igenis kell kérni a videót. Mint stat oldal adminnak, ez kötelességed is. Mint top idõ pilótának, akitõl ilyet kérnek, kötelessége bemutatni a vidit. Megoldható. Ha ez megvan, akkor hiteles idõrõl beszélünk. Ha nincs, marad a megkérdõjelezhetõség. Szerintem bocsánatot sem kell kérned. Kértél egy videót és ennyi. A kérdéses idõ, kérdõjeles. Lehet bizonyítani ugye. Vagy nem. Ez az elbírálási folyamat. Nem kell személyeskedni. Ha valaki top akar lenni, akkor azért némi "adminisztrációs" munkát is be kell vállalni.
Bocsi ha elírtam vmit, de mobilról vagyok!