Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
légy türelmes
Ha a BMW megállja a helyét kutyafasza cuccokkal a videón, Isten az atyám, kiveszem a 3 csillagos istenkirály skilleket, , sõt: a 4 csillagos ultra cuccokat is cserélem gyengébbekre.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
NFSW: BONESAI
Project D|Rare Car Collector|
DISCORD: grimanddark
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""családos ember révén este jut idõm a játékra""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Simraceway: tigris013
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Megj.: most kaptam 45%-os olajos flakont, így 95% lesz, és a kerekes izé meg max.-on van 75%, végetek. <#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megj2.: Kbajusz az idõk miatt nem kell balhézni, mert a semminél is kevesebbet ér, 0, zéró, ez csak egy játék, érted. <#ravasz1>#ravasz1>
Ha fent vagy Apex-on akkor kihívlak egy dragra
GTS-el 9.6 Rockporton, na neeeee, én a fullos Reventónommal mentem 9.67-et
Chris: oké.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Azt hiszem ma olvastam itt: A Carchanger nem is csalás.
Ezt az elrugaszkodott megállapítást... Nagy élmény mikor C class versenyben, egy minimum tuningos skillezetlen scirocco xarrá csapja az arcom, mert õ 403 km/h-val megy egy-két nitróval, meg jól gyorsul, meg jól tapad. Neeem, nem speedhackel a kiscsávó. Mindössze a sciroccójára húzza az F1 elite autókát és menõzik vele.... Még jó hogy nem csal...... Köszi!

Bocsi ha elírtam vmit, de mobilról vagyok!