Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DISCORD: grimanddark
Project D|Rare Car Collector|
De bocsánatért esedezem és ígérem, hogy ezután akcióra kész lesz a forgatóstáb!
<#idiota>#idiota>
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
És azt szeretném kérdezni hogy 0:10-nél 4-esben a sárga sáv alól miért ugrik hirtelen fel a mutató pirosba?
Elõször arra gondoltam h. visszaváltottál, de utána már az 5 ös következik. <#nemtudom>#nemtudom>
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Sry a laggért , ha 20-ra , ha 60-ra teszem az fps-t , az eredmény mindig ugyanaz ....
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
jó pár startert kéne még összeharácsolnom hogy esélyes legyen a fõnyeremény.Akinek már most megvan a bugija az benfentes vagy csaló, vagy übergazdag vagy jó helyen él ahol nem az egy heti fizetésébe kerül a boost.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
1-2-3-4-5-6 mind a perfect rangen , azaz a zöld határon belül van ... ami utána történik , az az én hibám , 6-ból próbálok vissza váltani 5-be majd megint 6-ba , hogy nitrot kapjak , csak out volt mind , így azt abba is hagytam .. ha azok is a helyén vannak , meg van a 00.09.69 idõm .
Ezt sem értem ... mi az hogy lehetetlen ? 😄 Ott a video , a saját szemednek nem hiszel ? Végül teljesen mind1 , hogy itt engem elismernek , vagy sem , az Nfs-t a saját magam szórakoztatására raktam fel + a tunig leírások miatt járok fel ide .
A lényeg , hogy én vagyok az A kategória király , minden csalás nélkül , és én tudom az igazamat , amit egy videóval alá is támasztottam , mások véleménye nem számít .
Én nem akarok senkivel sem összeveszi itt fent , Magyarok vagyunk , össze kell tartanunk + én képviselem kis hazánkat azon a serveren ... Aki nem "csíííterez" le engem , aki "vágja a csíziót" az mind megkérdezi , hogy honnan játszom , és pedig büszkén írom nagy betûkkel , hogy >>>>----HUNGARY----<<<
Múltkor mentem IAMCHARLY-val meg egy csaló Zondával, aki végig perfect shiftes nitrókkal ment Runway-en, 430al ment a legvégére (csak hogy értsétek, 410 a max amit mehet egy Zonda Runwayen).
A váltód mutatója 5bõl 6os fokozatban meg sem moccan de kapod a nitrót. Kanna nélkül nem lehet 3at váltani egyetlen fokozatban sem. Ennyi, ez lehetetlen, amit most levideóztál.
NFSW: BONESAI
Aha, tisztességes Bugattis, persze 😄
S786 Porsche 911 GT3 RS (Road Runner)
Engine: zero tuning (Kék)............................8 16 0 ****
Induction: Velociocom (Kék).......................8 12 0 ****
Transmission: speedsciens (Zöld).........17 9 4 ****
Suspension: zero tuning (Kék)..................4 9 13 ****
Brakes: transtek (Sárga).............................0 0 13 ****
Tires: Medion (Sárga)...................................4 7 9 ***
És ezt mind gyémántból egy versenyt se mentem értük 😊
Én mostmár minden versenyrõl csinálok videót.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Most kezd majd érdekes lenni a dolog 😊
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Simraceway: tigris013
Viszont mivel játszottam már csiterrel - DIREKT - felkértem jó párat, hogy fussunk már privátokat, had tanuljon a paraszt. Készítettem is videót, tanulmányoztam, hasonlitgattam...
Csak nézd a kilométer órát! Ha kenderbajusz csal, akkor hihetetlenül jól tudja idõzíteni a speed hacket annak ellenére, hogy x órûnyi játék van mögötte a mai/tegnapi nap, azaz nem a legkipihentebb már az ember ilyenkor! Tudom, mert most is itt nyomom mint egy idióta és már nem látok - de nyomom...
Viszont írtam, hogy "HA", ami egy nagyon nagyon feltételes (de már általam megválaszolt) kérdés, mivel megnéztem a videót nem egyszer, nem kétszer! Ha megy a bömös akkor megy, ez lehet szerver általi segítség is. Akinek meg nem fekszi meg esetleg a gyomrát, hogy valaki egy ilyen fostalicskával i képes erre, akkor az veselkedjen neki és ne csak a divatautókkal próbálkozzon.
És ezt csak azért írom, mert Gempahun miatt elõkapartam a musztángot, és hasít mint egy megvadult ló! A szokásos szövegeket már megkaptam cseten....
Ennyi, téma részemrõl lezárva! 😊
A gond az , hogy ezt a 00.09.69 es idõket elég nehéz elérni , mivel a Dragos "kanna" skill még nem nagyon van a Bömösömben .. mindennek klappolnia kell .... nem lehet 1 hiba sem , nem mindegy , hogy az indulásnál a perrfect range melyik részénél indulok + a 2 ik válltás , hogyan folytatódik , és így felfelé .... a lényeg , hogy a tökéletesebbnél is tökéletesebb kell indulnom 😄 Ja és persze ha nem ez a tuning lenne a kocsiban , akkor ez nem valósulhatna meg .
Elfigyeltem a Zondás videókat .. nekik van 2-3 kannás skill ami 2-3 csillagos , majdnem megvan a 100% perfect range ... nekik csak váltogatni kell a zöld sávban , és kapják folyamatosan a + nitrot ... na nekem mindezt ennélkül kell megoldanom több kevesebb sikerrel .