Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Akkor nekem összejönne az ötezer, vagyis már egy két napja meg is lenne! <#taps>

DISCORD: grimanddark

És ha a Vegas unatkozik, akkor elrontja a Renderelést 😄

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Ha nem hajnali 3 lett volna és nem zsibbad már a fejem, akkor talán lett volna még annyi eszem, hogy bekapcsolom a frepszet. De csak mentem össze-vissza, vártam, hogy kész legyen a pizza és tiplizzhessek zabálni és aludni.

De bocsánatért esedezem és ígérem, hogy ezután akcióra kész lesz a forgatóstáb!

<#idiota>

Ezért van ám a vegaspro

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Valaki írta a rajtrácson, hogy lehetne öcsi a feljelentések számából is...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Nem értek a draghoz, nem is megyek arrafelé, de az ilyen videokat mindig megnézem hátha tanulok belõlük valamit.
És azt szeretném kérdezni hogy 0:10-nél 4-esben a sárga sáv alól miért ugrik hirtelen fel a mutató pirosba?
Elõször arra gondoltam h. visszaváltottál, de utána már az 5 ös következik. <#nemtudom>
Én a tárhely miatt vagyok inkább Bandikás 😄

Nekem jobb a Bandicam, tudok 720p-ben venni, 1080 túl sok a fos gépemnek, fele meg nagyon gyenge minõség + Bandicam nem fog 100 gigás szarokat elémdobni hanem rögtön lehet tölteni fel <#eljen><#hehe>
Ne használj Bandicamot ezért jobb a Fraps kevesebb Fps eszik meg xDDD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Megpróbáljuk 😊
Akartam is mondani, hogy kukázd ki a ZDSoftot és Bandikázzál 😄

Amúgy meg Bandicam-el videózzál, az nem laggol csak ha a játékod is
Legjobb <#taps>
Kövezzetek meg , de csak nekem tetszik ennyire a BMW M1 PROCAR (1979) motor hangja ennyire ? 😊)

Sry a laggért , ha 20-ra , ha 60-ra teszem az fps-t , az eredmény mindig ugyanaz ....

Valóban. Nekem nincs kedvem 10 autót összeszedni ugyanolyan márkából nyavalyás 75 pontért. Inkább röpködök (pl. ma Kis-Itálián), meg rendõröket rombolok Outlaws-on (ott nem érdekel a lenyúlós trükk se).

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

RoboKutya78
ezt már az elején sejtettem csak most tisztult bennem a kép😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SUNNY84HUN
rájöttél

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
én bármelyik profilommal vagyok amibõl estleg nem lehet vágni hogy magyar vagyok minden dögön ott a magyar felségjelzés 😉 , aki tiszta az válalja fel , aki nem vagy is csal az meg kapja be a viziló ..szát 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

RoboKutya78
srácok ráébredtem hogy ez az acsizás egy baromi naagy átverés ez nem arról szól hogy ha nem fizetsz tied lehet a végén a fõnyeremény. Még így is hogy egy csomót beledobáltam ha jól számoltam az én esetemben ha nem költök több lóvét akkor is csak 3775 pontom lesz a végén.Ebbe az összegbe kihagytam az összes cooector küldit.
jó pár startert kéne még összeharácsolnom hogy esélyes legyen a fõnyeremény.Akinek már most megvan a bugija az benfentes vagy csaló, vagy übergazdag vagy jó helyen él ahol nem az egy heti fizetésébe kerül a boost.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Egy videót nézünk ?

1-2-3-4-5-6 mind a perfect rangen , azaz a zöld határon belül van ... ami utána történik , az az én hibám , 6-ból próbálok vissza váltani 5-be majd megint 6-ba , hogy nitrot kapjak , csak out volt mind , így azt abba is hagytam .. ha azok is a helyén vannak , meg van a 00.09.69 idõm .

Ezt sem értem ... mi az hogy lehetetlen ? 😄 Ott a video , a saját szemednek nem hiszel ? Végül teljesen mind1 , hogy itt engem elismernek , vagy sem , az Nfs-t a saját magam szórakoztatására raktam fel + a tunig leírások miatt járok fel ide .

A lényeg , hogy én vagyok az A kategória király , minden csalás nélkül , és én tudom az igazamat , amit egy videóval alá is támasztottam , mások véleménye nem számít .

Én nem akarok senkivel sem összeveszi itt fent , Magyarok vagyunk , össze kell tartanunk + én képviselem kis hazánkat azon a serveren ... Aki nem "csíííterez" le engem , aki "vágja a csíziót" az mind megkérdezi , hogy honnan játszom , és pedig büszkén írom nagy betûkkel , hogy >>>>----HUNGARY----<<<
BONESAI
Na láttam a videót Kenderbajusz.
Múltkor mentem IAMCHARLY-val meg egy csaló Zondával, aki végig perfect shiftes nitrókkal ment Runway-en, 430al ment a legvégére (csak hogy értsétek, 410 a max amit mehet egy Zonda Runwayen).
A váltód mutatója 5bõl 6os fokozatban meg sem moccan de kapod a nitrót. Kanna nélkül nem lehet 3at váltani egyetlen fokozatban sem. Ennyi, ez lehetetlen, amit most levideóztál.

NFSW: BONESAI

Az. DAR1US
"viszont ha rosszabb a rajtnál mint az Agera ami amúgy se rajtol túl jól"... dafuq?!

Aha, tisztességes Bugattis, persze 😄

Agerával lerajtoltam, és 7 nitróval 3 juggerrel meg 2 sliggel ment 2:33-at...így hogy nyomkodott össze-vissza nem nagyon tudok mit mondani, viszont ha rosszabb a rajtnál mint az Agera ami amúgy se rajtol túl jól...nem tudom<#fejvakaras>
RoboKutya78
vajh lehet még jobb az overallja?

RoboKutya78

S786 Porsche 911 GT3 RS (Road Runner)
Engine: zero tuning (Kék)............................8 16 0 ****
Induction: Velociocom (Kék).......................8 12 0 ****
Transmission: speedsciens (Zöld).........17 9 4 ****
Suspension: zero tuning (Kék)..................4 9 13 ****
Brakes: transtek (Sárga).............................0 0 13 ****
Tires: Medion (Sárga)...................................4 7 9 ***
És ezt mind gyémántból egy versenyt se mentem értük 😊

SUNNY84HUN
észrevétel egyéb info ? <#fejvakaras>

No összefutottam (valószínüleg) az elsõ legális Veyron tulajdonosba Heritage Heights-on
SUNNY84HUN
csak az összes videónak igen nagy mérete lesz a végére , bár aki ennyi aldis almalevet iszik annak befizetett az aldi pár terrás winyóra ( mert igen nagy támogatója lett az áruházláncnak ) és van helye 😄

Hát ezaz 😄
Én mostmár minden versenyrõl csinálok videót.

SUNNY84HUN
egy videót szívesen mégnéztem volna róla <#zavart1><#vigyor>

Én eddig egyetlen TE-et sem nyomtam, szimplán mert nem érdekel, mintahogy a cash se, mit érek vele ha csak kényszerbõl nyomom a TE-et és nem élvezem? Inkább versenyzek, aztán majd egyszer meglesz<#vigyor>
tutuhawer
a jó édes anyját az ilyennek??? Megnevettetett, nem? <#vigyor0>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hopp egy "kannácska" ^^

Most kezd majd érdekes lenni a dolog 😊
goregrind
Höhö, F1 rally bajnok (lvl 60) dodzsemezik megröpköd össze vissza a nitrótól, a cél elõtt falba megy és erre közli velem, hogy CHEAT! Hogy a jó édes anyját az ilyennek... <#taps>

goregrind
...azaz már a negyedik felé döcögök, és most csak versenyek vannak... Nem is szaporodik annyira! <#schmoll2>

goregrind
Sok kicsi sokra megy mondják... nade azért én se vagyok mazochista! Szerinted a harmadik kilenc milla mikorra jönne össze csak versenyekbõl? nana, van idõm de nem ennyi... <#idiota>

tutuhawer
egyszer fenn ,egyszer lenn - mondanom se kell <#idiota><#bohoc> A viccet félretéve: mentem én is 4. helyre , de egyszerûen nem volt kedvem bohóckodni. Ki is léptem, inkább mentem kevesebbért versenyeket és jött lassabban a lóvé. Illetve befutottam és rányomtam az ezüstre, nem vártam meg a msáodikat. Arra adott egy csökkentett összeget legalább

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
...épp' a rönó kollekciók gyûjtöm be, szóval adakozzatok...

goregrind
Ezt nagyon betaláltad! <#eljen><#taps>

tutuhawer
vágom, abszolút jogos. Mondom, nekem a legjobb, ha ekkora potenciál van a kocsiban. A gondom, hogy sajnálom kidobni az isteni verseny skilleket a gépbõl. Új autót meg nem tudok venni, mert minden megnyert pénzem 90%-a Rex számlájára vándorol. 😊))

Áruld már el te **** **** , hogy mi ebben a csalás ? ha majd én is fullos leszek , akkor fogsz még csak nagyot csodálkozni ... Menyél inkább vegyél még 2-3 kocsit , valódi pénzért ...
Õszintén ? Keresztbe leszarom , hogy ki mit gondol ... nem 1 olyan embert ismerek , aki játszott 20 percet , és azt monda .. ááá nekem ehhez nincs kedvem .... van a számlámon 20 ezer Ft , veszek 1 zondát , 1 ultra packot + skill packot , feljön ide és teszi az agyát .. ( tisztelet ugye a kivételnek ) , a szemeben nem több az ilyen a szar lownál ... nincs annál jobb érzés , amikor egy huncit kanyit sem költöttél a játékra ... és megcsinálod azt . ami TALÁN senkinek sem sikerül(t) ... mindenfajta hack nélkül persze .
goregrind
Bagoly - veréb szisztéma? Szerintem inkább te ne feszegess ilyen témát a tegnapi beismerésed után! 😊

Ez akkor is csalás, nekem a fullos a skillek, a kanna 100% a grip meg 75%, a Reventón-om 792-es overallal van és 9.67 a rekordom Rockporton, még hozzá 340-342 KM/h top speed-el. Úgy hogy felejcsed el magadat

Simraceway: tigris013

goregrind
Láttam a "vitát", olvastam az egészet. Nem akartam belefolyni, mert hótra nem érdekel a drag, nekem unalmas! Van aki viszont szereti... 😊

Viszont mivel játszottam már csiterrel - DIREKT - felkértem jó párat, hogy fussunk már privátokat, had tanuljon a paraszt. Készítettem is videót, tanulmányoztam, hasonlitgattam...

Csak nézd a kilométer órát! Ha kenderbajusz csal, akkor hihetetlenül jól tudja idõzíteni a speed hacket annak ellenére, hogy x órûnyi játék van mögötte a mai/tegnapi nap, azaz nem a legkipihentebb már az ember ilyenkor! Tudom, mert most is itt nyomom mint egy idióta és már nem látok - de nyomom...

Viszont írtam, hogy "HA", ami egy nagyon nagyon feltételes (de már általam megválaszolt) kérdés, mivel megnéztem a videót nem egyszer, nem kétszer! Ha megy a bömös akkor megy, ez lehet szerver általi segítség is. Akinek meg nem fekszi meg esetleg a gyomrát, hogy valaki egy ilyen fostalicskával i képes erre, akkor az veselkedjen neki és ne csak a divatautókkal próbálkozzon.

És ezt csak azért írom, mert Gempahun miatt elõkapartam a musztángot, és hasít mint egy megvadult ló! A szokásos szövegeket már megkaptam cseten....

Ennyi, téma részemrõl lezárva! 😊

tutuhawer
ez nem tetszik bonesai-nak. A skillek elsõsorban. Meg is tudom érteni, mert adódik a kérdés, mi lesz, ha megkapod a skilleket teljesen, és szépen kész a gép: világelsõ környéki idõket mész a játékpénzes autóval. Ami nekem jó, mert bõ egy éve nem vettem boostos gépet , de aki most az anyját is eladta mclaren-pagani duóért ,annak a gyomra nehezen veszi be... még a HD videót is. 😄 De remélem, mindenki elfogadja és akkor öröm és boldogság van

A helyzet az , hogy több mint egy hónapja kísérletezek , hogy összehozzak egy megfelelõ setupot a Bömbölõre ... nem 1 + 2. 4 csillagos alkatrész ment a kukába , mert éppen úgy gondoltam , hogy ez így nem jó ... kell még 1 pár dolog a Bömösbe , na de ha kész lesz , akkor majd mindenki csak nézni fog ...

A gond az , hogy ezt a 00.09.69 es idõket elég nehéz elérni , mivel a Dragos "kanna" skill még nem nagyon van a Bömösömben .. mindennek klappolnia kell .... nem lehet 1 hiba sem , nem mindegy , hogy az indulásnál a perrfect range melyik részénél indulok + a 2 ik válltás , hogyan folytatódik , és így felfelé .... a lényeg , hogy a tökéletesebbnél is tökéletesebb kell indulnom 😄 Ja és persze ha nem ez a tuning lenne a kocsiban , akkor ez nem valósulhatna meg .

Elfigyeltem a Zondás videókat .. nekik van 2-3 kannás skill ami 2-3 csillagos , majdnem megvan a 100% perfect range ... nekik csak váltogatni kell a zöld sávban , és kapják folyamatosan a + nitrot ... na nekem mindezt ennélkül kell megoldanom több kevesebb sikerrel .
tutuhawer
éppen ryan012 fut kb ilyen idõeredményt. De apexen. Vajh van ekkora különbség tényleg a két szerver közt? Ha van, akkor is hamar top speeden ment a bmw, ami apexen is sokat érhet. Egy biztos: aki videózik, azt nehéz megdönteni, csak másik videóval megy. Én lájkolom a videót - ha lehet

tutuhawer
én azt tudom, hogy valakinek, akine sok pénze van, vennie kéne egy bmw-t és pont ezekkel a skillekkel hasítani. Ha korrekt, akkor az összes nagy boostos autó sofõrje bekapahatja. Nyilván ez az üzenet. Érdekes a szitu, mert ez az idõeredmény a 150-200. hely köré jó, ami nem semmi. Én 10 000. vagyok, elég nagy elõrelépés lenne. De van-e még egy ilyen bmw a világon? A mi bmw-nk is gyorsul így? Akik sokat gyorsulnak, hogyhogy nem építettek ilyet eddig? Nekem semmi bajom a videóval, mert nem értek hozzá. Átlagosan 5-10 000. vagyok a dragpályákon, meg se tudom ítélni, csak nézek... Lájkoltam is volna, de le van tiltva 😊