Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Légy benne biztos, hogy igen.Az egy Cinqueölõ bestia.<#eplus2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

ezzel szerintetek érdemes foglalkozni ???

Bonesai: van egy Cinque-s idõ a D-s Financ. Districten.
sziasztok skacok 😄

oksa

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

és úgy hogy a Reventón 5-be 336-nál tilt, akkor kellek váltani 6-ba

Simraceway: tigris013

BONESAI
De lehet. Mindent lehet csalással.
Próbáltam ma GTS-t, igaz grip nélkül, pro tuned felszereléssel. Nem lehet egyik fokozatban sem 2-t váltani, nem még 3-at. És még 3 váltással sem menne 9.64et. Ryan 4x-5x vált 6osban és úgy van 9.65 ideje. Az az idõ GTS-el lehetetlen. Akkora különbség nem lehet a 2 shard között. Mindkettõn egyforma a top1 idõ itt Turnpike-n. 8.89

NFSW: BONESAI

goregrind
pár perc, szomszédom filmet tölt le, megvárom...

DISCORD: grimanddark

de fel is jöhetel tsre repkedni mint a madár xD

goregrind
Itt, van/volt egy kis érdekesség, azt videóztam le + nyomtam egy kis multit meg TE-t. megyek bagó és gyiaaa...

Rexi hol vagy ?? xDDD

Miért nem használsz Bandicam-ot, mint mindenki. World max. felbontás (amit bír a monitor), minõség médium vagy low (ha nem bír többet). BandiCam-nál beállításoknál 30FPS alatt egyel és a minõséggel lehet játszani, de még 50-en is tisztább a kép mint nálad.

#66973 Nem hinném hogy lehetne nitro löketeket hackel nyomkodni dragon. Ki kell próbálni a csicsánon hogy hasit a GTS.
Mehetek én is dragra?

lorci
Jólenne HD-be felvenni a videokat de sajna ennyit bir ez a fos gép<#vigyor>, vagy rossz programot használok, nem tudom.

Bonesai van kedved pár dragra?<#zavart1>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

BONESAI
1. Uram csak egy van, te max a drága barátom leszel...
2. Leszakadok a témáról és elkönyvellek csalónak
3. Koronázatlan is maradsz, írtam Perfect10n-nek hogy szedje le az idõd
Videó hiányában (mivel a 9.64rõl nem kaptam) az idõt nem adom vissza, a másik videóból pedig nem bizonyít semmit, mert bûzlik mint a rothadó hal.

A. ketegória koronàzatlan kiràlya

Ezt ugye már 4-5 pálinka után írtad be 😮

Na elösször is .... 1. neked uram vagyok ... 2. jobb lenne ha leszakadnàl a témàról ... 3. jobb ha hozzàszoksz a gondolathoz , hogy nem hackelek , làtom nem nagyon veszi be màjad, hogy én vagyok az A. ketegória koronàzatlan kiràlya .

Ui: 55% on van màr a kanna !!

BONESAI
A 60-nak is elégnek kellene lenni már 2 váltáshoz
De mint látod, vannak olyan profik, mint Kenderbajusz, aki kanna nélkül is vált 3at <#rolleyes>

szívesen

Na most már 90% és már 3x is tudom csinálni, köszi a tippet 😄

min 90% de inkább 100 %

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy hány % kanna kell egy lp650-be hogy tudjak double shift-elni?(most van 60%-on de csak 1x sikerül)
A válaszokat elõre is köszönöm 😄

szerk:*nem mindenki tudja vezetni

Nem csak neked tetszik az M1 meg a hangja *-*. Szerintem még mindig a legjobb autó a worldben, nem mindenkinek tudja vezetni, és nem mindenki tudja megfelelõ szinsort bele.<#eplus2>

RoboKutya78
Ezek a pattogások nem bizti hogy csítelések, mivel ha megfigyeled esetek többségében versenypontoknál figyelhetõ meg. Spontán el kezd pattogni az autó ha az illetõ valamilyen menüben tartózkodik, nálam is volt hasonló a srác kocsiján áthajtottam és elkezdett pattogni.😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

goregrind
Igen, ez így igaz! De nem kell mindenkinek mindent tudni alapon DIREKT nem írtam oda ezt! <#zavart1> (ezt meg csak zárójelben, mert te odaírtad: <#falbav> )

Lehet ott csak gyakorol <#banplz>
trakk
Free roam-ban? Akkor csinálhatja napestig, nem kap érte achit.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Nagyjából értem. Köszönöm.

légy türelmes

goregrind
nade tipliztem gyémántozni (4 profilban, de jó...) ...ééés IGC-t vadászni - ADAKOZZATOK! <#idiota>

BONESAI
Minden perfect váltásnál nõ a sebességed. Egy váltás után kanna nélkül már Overrewbe ugrik vissza ha nincs kanna. A kanna a zöld sávot növeli, ezáltal lehetõvé teszi, hogy a visszaváltásnál még mindig zöldben legyél ha elég gyors vagy. Mint láthattátok az én videómon lejjebb, picit más hangja van az én nitrómnak, mint az övének. Az övé szaggatott, tehát lassan vált + kanna nélkül eleve nem is lehetne zöldben a második váltásnál, még akkor sem, ha úgy váltana, mint én. Az én váltásom folyamatos a videón. Beteszem újra:

Ez volt 50. idõ kb. Azóta már van 9.32 is, de az nincs feltöltve.

Mit jelent, hogy nem lehet hármat váltani? Akármennyit lehet, vagy ha nem, akkor váltótól függ.

légy türelmes

BONESAI
Az nekem is feltûnt.
Amúgy meg van olyan speed hack, ami nem ugrásszerûen lõ ki hanem folyamatos gyorsulást ad. Talán QUQA posztolt egy olyan hacket nemrég, lehetett állítani 5%, 10% stb. extra gyorsulást.
Kanna nélkül meg nem lehet váltogatni fel-le. Baszod nekem 85% a kanna és 3at váltok 6osba, nagy ritkán 4et. Azt 10. vagyok Loopon, legrosszabb helyezésem is 60 valamennyi... ne röhögtess már. Ryan, aki profi dragversenyzõ Reventonnal nem megy annyit, mint te egy GTSen 0% kannával.

goregrind
Viszont ha már keresgéltem, akkor beszúrok pár érdekes képet! Ha esetleg olyan autót lát valaki szabad kóborlásban, mely össze-vissza pattog/ugrál/stb az nem biztos, hogy lag! Én már találkoztam ilyennel, képet is sikerült lõni róla. Az illetõ picit ráment az "Air Time" öcsikére...

Véletlenül sikerült lekapni õt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És itt egy kép a jelenség okáról. A program neve általam ELTÁVOLÍTVA, a bûnözõ neve viszont látható!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

goregrind
OK, bekapcsolom a TS-t és kiabálj rám amikor mehet a bénázás! <#eljen><#idiota>

Rexi ma nyomunk egy frapsot ?
Csak este tudok lenni mert lesz egy két dolgom mert még meg kell csinálnom az autót !

Vagy le írom neked hogy honnan a HD felbontás 1280x720 1280x1024

goregrind
Gúgli cimbi segítségével próbálok megoldást találni, arra az esetre, ha mégis én tévedek! De eddig minden videóban azt látom, hogy akármilyen drag-hack használatával megszûnik a ZÖLD rész a váltást jelzõ bal oldali képen és csak sárga és piros marad!

A videón látható váltás kérdéseire pedig nem tudok, nem merek választ adni mert hihetetlenül laggol. És mivel nem igazán vagyok drag szakértõ, csak a sprint és a körverseny csalások összeszedett tapasztalataim vannak, ezért annak alapján tudom még mindig csak megítélni a videót. Az pedig nem hibádzik, ha jól meglesed a nitrózást és a sebesség növekedést (kilométer óra). Szóval én inkább kivonnám magam ezután mindenféle drag vitából...

<#eljen><#wave>

Így van ha feljebb állítod a nfsben pl 1280x720 az már 720p

Hát de csak akkor veszi 720-ban ha úgy játszok, nem? Mert ott vagy full van ami nálam 1080, vagy a fele, az meg túl kicsi..de mindegy, Bandicam nekem tökéletes, mindenki azt használjon ami a legjobb neki <#wave>
Dehogy nem ott még tudod nyomatni hogy mp4 legyen meg tudja venni a 720p a fraps is
én kp már 3 hete így nyomom aszt köszön messzirõl <#integet2>

goregrind
vazze, kell még egy kv! <#falbav>

Itt a kép az elõzõ hsz-hez!

goregrind
Nana, az nem az Aldinak köszönhetõ! <#ejnye1>

http://www.cheesebuerger.de/smiliegenerator/vorschau/1051619.png

Nekem ingyen van.. az Aldi támogatja az almalé miatt 😄

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Tuti az infó? A haverod mondta? Ha igen akkor máris beállítom az egyik terrás vinyót csak erre a célra, és lesz jó pár ingyé-vasam! <#idiota><#taps>

Attól még nem lesz 720p-ben
Kis-Itálián rettentõ sok az automatán célbaérõ, amikor meg nem, akkor rammerek/MR2-esek vannak.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Sziasztok! Jó reggelt! 😄

Mi a helyzet erre felé?

Extra kocsi, ha levideózod a csalót..😄

Project D|Rare Car Collector|

Nem ront bele xDD