Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok! a Cinke megéri a 4800 SB-t?
Kultúrpowaa :-D

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
ki mindenki csaló itt konkrét neveket mondj ? én kikérem magamnak hogy csalok és a írásod végén az a pár mondat igen csak felbasz agyilag , szívesen kitaposnám a sz@rt belõled , én is magamra veszem azt a beszólás mert a közösségre írtad és én a részének érzem magam , ha konkrét személyre írtad volna akkor más a szitu

<#boxer><#duhos2><#mf2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind
Én szinte mindig kilépek autofinishnél. És nincs csillagom a astat oldalon (legalább is nem látok most egyet sem)! Akkor most mi van? Hol a hiba a képen?

DISCORD: grimanddark

SUNNY84HUN
legalább 1 gyors 3 as groupot összekaptunk <#wave><#eljen>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
én is meglepõdtem, hoyg sok van, tetszett, benéztem kicsit <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Részemrõl nem került leírásra semmiféle csalózás és igen vannak itt csalók is, és a magyar ranglistán is, ezért aztán szépen le is iratkoztam róla! <#nyes>

Más: igaz hogy ez car changer-es videó, de szépen hasit ez a Veyron, az F1 tulajok felköthetik a félkötnivalót és van ám neki vége (409!) és ha jól számolom a nitro nélküli sebessége is 475 körül lehet. <#taps> Az F1 mennyit is megy? <#hehe>
Ezt viszont nem tudom eldönteni, hogy franko e a név vagy mokolták, mindenesetre üresen 815 az overall és az már szép, ahogy a Zonda elmegy az viszont nem szép! <#szomoru1> <#schmoll2>
lorci
Lesz miben válogatni, ennyi pályát én még nem láttam a classon rendszerben, vagy már volt ennyi egyszerre berakva?<#vigyor>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

SUNNY84HUN
megiszom a kávém eszek valamennyit és belépek a csúnyák világába a worldb multiba 😄

Mész multiba?! :-P

SUNNY84HUN
itt a kis cucli a termelés reggeli nyoma zsibogok de még jó hogy holnap megyek melózni 😊)

SUNNY84HUN
tehát tegnap kicsit szétesve nem feküdtem le csak 2után csak és már fent vagyok 😄 , család aludt én meg worldoztam begyûjtöttem sztem pár dnf et az autofinish nyomiktól de azért nyertem is sokat , nekem nem írt be ilyet <#fejvakaras> , régebben volt ilyen bug hogy beírkált dolgokat tiszta játékosoknál is a dnf miatt vagy ha simán kiléptet a driver a futamból akkor is lett ilyen eredmény , nem tudom él e a bug még ...

tutuhawer
értem, ez egy hasznos info, jár érte a piros pont.
most riveffronton ketten is ugrottak a térben, és kiléptem, de ahogy látom, nem írta fel a stat oldal. mg megyek ott párat... máshol úgyse indul futam, kész vicc

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Szevasztok! Nekem volt hasonló szitum. Gondolon emlékszel is Tutu. Két külön driver, két külön nap és két verseny. Egyik single, másik multi. Ez akkor volt mikor elõször került be Carrere GT a botok közé és új volt még a chicane is. Akkor kaptam meg idõt DNF-el. Azóta sem fordult elõ egyszersem, pedig kva sok singlet nyomok DNF-el. A kártyák miatt. Csíter mellõl kilépve se futottam azóta ilyenbe.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Beugrok pár class eventre ott biztos.lesz köcsög...

Majd megnézem a videótáram.

tutuhawer
biztos?

Fifty-fifty
Van amelyiknél kiléptem van amikor kivártam

tutuhawer
szerintem azt hitte a játék, hogy te nyomtál finish-t. Reprodukálni kéne pár ilyen idõt, és akkor egyértelmû lenne a szitu. Ha nem sikerülne, akkor is egyértelmû lenne.
Chris , te hogy fejezted be ezeket a futamokat?

kiléptem, dehogy vártam én fél percet..
Nope

tutuhawer
én is letöröllek.

tutuhawer
kiléptél vagy megvártad, míg leszámol?

Chris letörölnél kérlek? megköszönném <#eljen>
A stílus most is a helyén van... <#eljen>
46 versenyt mentem multiban és a statoldalon nincs ilyen idõm...

Igen pontosan.. én is igy járok szinte folyamat mert mindenki teleport hackel <#falbav> Bugzódik a játék egy versenyt sem lehet megnyerni mert csal minden köcsög.. nekem meg 2 idõt felirt hogy 6-7- mp volt egy verseny <#rinya> és ha már ennyire rám vagytok szállva akkor inkább másra a zsomborra száljatok mert Õ CSAL nem én... porsche carrera S el megyek körversenyen, õ nismoval jött. 6 nitrot löttem el, Õ MEG SEMMIT és majdnem leelözött, trafinak ment nem lassult le.. szoval itt aki fenn van szinte mind csaló, de ha rolam valami hir van akkor én márr áá geci csaló vagyok, közbe meg ti vagytok. szopjátok le magatrokat kérlek titeket tiltsatok le innen mert én sok köcsög fasszopó csalóval nem leszek egy csoportban. Ti beszéltek hogy lehet jó pár ember összesítésben 100 alatt? KÉPTELENSÉG bazdmeg és ti beszéltek na jóó van már..retkes csaló gecik..ide többet nem irok na szevasztok<#eplus2><#mf2>
tutuhawer
ha autofinish-t nyom valaki és én meg kilépek a futamból DNF-re a QUIT EVENT megoldással, akkor milyen végeredményt ír ki a játék? Lehetséges-e, hogy beírja, hogy 6 vagy 7 másodpercnél értem be. Pedig kiléptem... Valakinek van ilyen tapasztalata?

goregrind
Van ott még több csillag is, nézd csak át alaposan! Kezdesz hanyag lenni...

" tud " a srác <#zavart1> persze csak csalni <#levele>

#67007 veszett idõket fut néhol :S
Financial District 1. LOTYI TOYOTA COROLLA GT-S (AE86) 0:00:06.467 2013/04/21 19:30:33 <#mf1>
Kocka :<#falbav><#falbav><#falbav><#taps><#taps><#violent><#violent><#banplz><#banplz><#banplz>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

goregrind
Igen! Köszönöm szépen elõre is! <#taps>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tutuhawer
<#wave> jó pihit. Én se melózok intenzíven , megnézem a Lakers-Spurs meccset inkább. És közben dolgozok. Vagy közben bólintok.

SUNNY84HUN
haver 1 órája lépett el most meg nem merek worldba fellépni 😄 lehet Tutu szavaival élve bólintok 1et <#zavart1>

Ryder159
3 üveg után minden érdekes és vicces tud lenni...<#pias>

SUNNY84HUN
3 üveg bor után igen vicces vagy is érdekes ez a vitatott dragos dolog itt , egy videót megnéznék róla

6. fokozatba jobban huzza az autót és kb 10KM/h-val nagyobb a top speed

pl.: egy sima zonda 828-as overallal kb. 395 a top speed-je dragon, a fix skillel ellátott 828-as zondának ez már felmegy 400 fölé a top speed

Simraceway: tigris013

BONESAI
Nem láttam az üzijeid <#nemtudom>

NFSW: BONESAI

Én már vagy egy jó hete ezt próbálom megtudni! <#falbav>
#66262 #66322 <#falbav>
Meg volt 😊 Köszi 😊

SKACOK !!! Ha valaki felvesz benneteket azzal a névvel , hogy NEMTOM137 az jelentem én vagyok !!! 😊

Mi az, hogy nincs ma E pálya? Pedig a múltkor megvettem azt az agyonajnározott Scirocco-t, hogy legyen reális esélyem az E pályás versenyek megnyerésére...
Megyek vissza pénzt lopni Outlaws-ra. Amúgy egyre többen jönnek rá a titokra, mert megszaporodott azoknak a száma, akiket be kell löknöm a célba, vagy DNF-fel ér véget (a tegnap említett okok miatt).

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

BONESAI
Sajna nem használom már, de TOMDRIVER biztos segít benne <#vigyor>

Tudnál nekem mondani ehhez egy színsort ?

BONESAI
Automata váltónál kb 15kph/1km, multishifttel 2-3kph/1km szóval nem nagy

ezt még az ingyen pack-ból nyitottam xD de még van 2 regi azt majd csak holnap.... Befürödtem az Apex US-al mert vagy 60 acc-ot azon nyitottam és csupa fos-t kaptam.... De amióta az Apex EU-n nyitogatok azóta jönnek az "A" Overall-os verdák xD

Mennyire számít a fix drag skill?

Ha tudsz eredményes lenni egy 959-essel, akkor ezt is tudod kezelni. Veszélyes fegyver, mint az Ördögi Z.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

BONESAI
Ezzel már lehet