Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak egyszer néznél körül mi hogy van a PH, mert az az etalon, a No.1, az alap nem kell túl komplikálni, ezért írtam egy jó keresõ az elsõdleges utána lehet + tartalom, de nem ez az egymás alá épülõ istenverés, mint a játék eredeti fóruma, még ha érteném se olvasnám.
Nem gond. Csak mertem megjegyezni egyetlen apróságot, ami nekem hiányzik, de nem gátol abban, hogy tetsszen nekem az új fórum. Látom hogy melózol rajta nem keveset! Ezért is nem nyaggattalak vele. (Meg korábban is nyitottak a kapuk, mint terveztétek) Szóval hajrá és szép munka!!! <#eljen>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

goregrind
A lenyíló válasz meg megoldható! Csak kell 1-2 nap, mert jelenleg van picit fontosabb probléma is (ami talán estére megoldódik...).

DISCORD: grimanddark

goregrind
Ha esetleg nem jó a memóriád (pedig az szokott lenni), akkor emlékeztetlek:

Nem egyszer fordult elõ, hogy valami le lett írva egy hozzászólásban. Késõbb, másnap vagy egy-két nap múlva valaki jött és érdeklõdött a leírtak után. Ment a válasz, hogy olvasson vissza. Mire õ jelezte, hogy azt ugyan nem, ennyit nem fog!

Szóval ez az oka a pár darab altémának, minden egybõl megtalálható - csak ki kell nyitni a szemed, el kell fogadni az esetleges újdonságokat és nem hõbölögni egybõl ha valami nem megy! Márpedig te azt szoktál azonnal...

És nem, nem a nasa! De ezt is meg lehet tenni. Neked nem tettszik, másnak bejön - ez van!

Ha hajlandó vagy picit változtatni a begyöpösödött hozzáálláson, akkor talán te is észreveszed az elõnyöket! Ha meg nem akkor ez van, a te dolgod...

SZASZ!!! 😊

Khmmm. Mindent meg lehet találni. Katyvasz helyett némi rendszer. Egy picit értelek is meg nem is.

Akkor úgy látszik nem voltam világos, miért nem elég egy FÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ oldal, minek ez az egymás alá nyíló borzalom, semmit sem lehet megtalálni, jó kutyulást szasz!!!!!!!!!
A másik titkos a fórum (nem lehet olvasni csak belépve), miért mi ez a NASA, vagy FBI vagy mi a szar?
Válasz gomb ok. Tudom. Használom. Csak nem lenyílik, hanem ott van a szöveg. Haggyá má némi tradíció szeretet HáGébácsi!!!!! <#integet2>

Sõt még válasz gomb is van <#idiota> Meg kell tanulni kezelni a fórumot és át kell nézni.

Project D|Rare Car Collector|

Hát nekem a PH nem jött be. Más fórumon ügyködtem ott, de az már nem állja nekem, a world meg itt fogott meg, mint fórum. Én maradok itt, meg az újon. Beérik ez még. Meg ez ahogy kihal lassan, úgy fogsz áttelepülni te is ode, ha szereted a world-öt. A játékban már minimális a kommunikációs lehetõség, én meg a mikrofontól is irtózom (TS és egyebek nálam kilõve) úgyhogy ismét csak a fórum marad. Bár az újban ott a pörgõs chat, amitõl annyi a félsz, hogy esetleg lesz pár lényeges mondat, gondolat, amit pont a pörgõsség miatt elszalasztok. Érdekes, hogy mennyire konzervatív tudsz lenni. Nem baszogatás, csak ebben b*zi 21 századi kapkodó õrületben, unicum az ilyen. <#eljen> Amúgy meg amilyen aprólékos tudsz néha lenni, javaslom, hogy erõltesd az új fórumot, keresd a lehetõségek határait. Megleled majd a kézreálló részét is.

goregrind
Kinyitom a szemem és mit találok? <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerk.:

És mivel már ezt is elbaszták itt az sg-n, ezért a direkt linkek is...

Keresés - fõoldalon

Keresés egy fórumban

Keresés egy témában

Csak azért regeltem oda hogy lássam milyen, de nem tetszik, így marad ez vagy a PH. Esetleg nézz szét az utóbbin (be sem kell lépni) egy olyan keresõ az a legtökéletesebb. Lehet hsz-ra, felhasználóra, kulcsszóra, kutyafülére keresni csak sajnos alig vannak ott a régiekbõl.
Tény, hogy nekem is itt az tetszett a legjobban, hogy ha válaszgombbal nyomtam a hsz-t akkor olyan kulturáltan le lehetett nyitni, meg lehetett nézni, hogy mire is írtam, ha valakit érdekelt. Az új fórum másabb. Van elõnye, hogy specifikus szekciók vannak. Te a profi keresés híve vagy és az is Ok. De elhiszed hogy a nagy többség nem címkézné fel profin a hsz-ait, úgy hogy te profin megtaláld? Elhiheted. Nézegesd csak az új fórumot, elõbb-utóbb kézreáll majd. Az is nagy elõny, hogy teljesen külön vannak a képek, meg videók. Az teljesen jó. Nekem is hiányzik még ez a mindentbele mûködés, de nem határolom el magam a változástól. A közösség fogja úgyis formálni az igényeivel az újhazát. Hát legyen igényünk, véleményünk.

Én is valahogy igy vagyok.... alig találok meg vmit, ph nekem is tetszik.
Nekem ez így mindenképp nagyon kusza, minek kell felszabdalni mikor egy téma van a NFSW. Elég lenne egy fõ oldal mint itt és egy precíz keresõ, esetleg a hsz. megírásánál lehetne egy menü ahol meg lehetne adni milyen jellegû az adott írás pl. festés, tuning, saját beírt megnevezés és a keresõben egy lenyíló menüben rá lehetne keresni. Azt sem értem egy hsz. miért 2 km hosszú úgy hogy van benne 2-3 szó, személy szerint a legjobban a PH fajfa fórumok tetszenek.
SUNNY84HUN
hát jellemzõ a mai fiatalságra 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Iggeenn látom, ez a válasz ment volna mindenkinek, aki nekem válaszolt, csak lusta voltam idézgetni <#banplz><#banplz>
SUNNY84HUN

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
ezt írtam én is te mélytengeri sutyerák 😄

Kössz, spam között volt télleg, és gmaillel csináltam 😄D Eszembe se jutott most a spam lehetõsége xD
Van pár nyitott topic. De ha beszélsz Rexivel, sztem megoldja.

Az direkt van az új fórumon, hogy csak bejelentkezve lehet olvasni is? Legalább a fõ topik lehetne nyitott + az ami itt van a fejlécben.
goregrind
Lesem mi van...

De a spam-ek közt lesz, tuti! Viszont már nem kell - megerõsítettem én neked! 😊

Á 😄DDDDD Ez hatalmas volt <#nevetes1>
gmailra megkaptam én egybõl

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Valogasd meg az email cimeidet, mert az uj otthon nagyon finnyas az ilyenekre

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ez melyik autónak a színsora?

Balathruin

SUNNY84HUN
psszz <#mf1>

Hé, ti, tûnés át a másik fórumra. <#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

SUNNY84HUN
nekem meg a régi a1 em , 1:51 et megyek ott vele , szépen skillezve és okosan építve

SUNNY84HUN
te sutyerák jelentkez ki a mailodból és 2-3 múlva vissza 😄 meg a spam nál van 😛

Valamelyik sutyerák csinálhatna az új oldalon azzal a megerõsítõ emaillel valamit mer nem kapom meg <#idiota>
Nekem Rockridge-n a Cobalt SS a nyerõ és még nincs is kész...
Másik ûber ezen a pályán az IS300! Megy, mint az állat.

SUNNY84HUN
350z c re a rockridge pályán jó mert végre jól fut .. a1 et lehet vele utolérni , de kanyargós c classos pályán igen vérokádós 😄

Ha imádod, akkor nem kérdés. Építgesd. Legfeljebb nem ezek az autók kapják elsõ körben az alkatrészeket.

Köszönöm. Igen, Eclipse-vel, RX8-al, A1-el szoktam B-ben versenyezni, s ezekhez képes elmarad a 350Z és az R34. Utóbbi kettõben csak középszerû tuning van, ezért voltam rá kíváncsi, hogy érdemes-e foglalkozni velük komolyabban? De akkor ezek szerint nem. 😞 Kár, mert mindkét autót imádom.

:/ 😄

#92078 köszi <#idiota>
Az majd az Extreme nehézségi szintnél jár.
<#taps><#taps><#taps><#hehe>

#92077 Azt nyertél. Megfestheted magadnak. Most szabad <#buck>

Hol marad a kocsi gyõzelem? 😛 Azt hittem nyertem legalább egy most wantedes e46-ost 😄
Gratulálunk, ön nyert, az.alábbi nyereményeink közül választhat:
- 1 S class multi gyõzelem ezen a héten
- 3 S class multi gyõzelem a jövõ héten 😄
Az szép lenne, fõleg hogy még nincs bent. :-) És a bevásárlókocsi hol van róla? :-)

vagy az új "drag king" mustang

Dodge charger super bee?
Nem ezek a legversenyképesebbek az biztos. Középmezõnyben elmennek. Mondjuk én nem nagyon vezetem õket. Tuning tippek meg fent a menüsorban is vannak. Hátha találsz ott.

#92068 Elsõ tipp: Ford Mustang Boss '12 Cop Edition...

max hobbi autónak vagy Team Escape-re, versenyeken labdába sem rug.
A skyline kicsit jobb nála, de azzal sem fogsz igazán B-s versenyt nyerni.

BMW M3 sport evo., Mazda RX8 '09 , Pontiac Soltice GXP, Audi A1 (ha megvan az ajéndék). ezek jók versenyre

Szevasztok!

350Z-t érdemes tuningolni? Mennyire használható B-classban?
Milyen színsorral van esély a versenyeken?
Sima Skyline R34 jobb nála B classban? Színsor?
Elõre is köszönöm a válaszotokat.

Komoly kép! Adott a lecke...

Guess The Car! - difficulty level: medium
Ez jó lesz? <#idiota>

Balathruin

Hé, Chris ennek az öreg fórumnak, nem kéne egy kampós bot? Vagy koporsó? <#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"