Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az addig okés is (dehogy az, jó melód/sulid? lehet <#fejvakaras>), de az idõk kb. 1 hetesek! <#wave>
goregrind
Téged el is felejtettelek skype után. Annyira belemerültem a "gyia paci, gyiaaaa"-ba, hogy elfelejtettem mindent! <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

Oda rakos egy autó szerintem meg lehet elöte<#worship>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

kávédaráló, nekem is van, de le is lett butítva, nem úgy ment mint régen

Simraceway: tigris013

goregrind
Felejtettem a KÉPET a paripáról. Egyszerû kis lovacska, nem idegeskedek vele! 😊

BONESAI
Most keltem fel bazzeg <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

goregrind
Érdekes módon én élvezem a játékot. Esz csotrogány paripával száguldozok egész nap, nuku PU csak a lóerõ. Mosolygok nagyokat a ram-hõsökön, jelentgetem a csalókat. Néha sikerül egy-egy jó csapatot kifogni, akkor ott leragadok pár körre.
Versenyeket a keresõ dob nekem, megyek ami jön, veszítek amit tudok... ÉS? gyûlik a cash, gyûlik a kilóméter és gyûlik a versenyek száma. És talán végre sikerül ismét megtanulnom a pályákat is! <#eljen>

Ennyi... <#wave>

Elbíráló et. jó lenne ráfigyelni a „listádra”, mert furcsa idõk vannak pl. Campus-on, stb! Nem mintha érdekelni csak szólok! <#eplus2>
maradok kettõnél 😛

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
Nekem ma meglesz a 4 Pagani <#duhos2>

az SDT-re van idejük de az auto finish-re nincs, itt befejeztem velük

Egy szar fostalicska ez a játék, amíg nem csinálnak valamit az auto finish-el, addig csak gemezek.

Megyen fel az lassan anyag az FTPre <#nezze><#mf1><#integet2>

Írjál neki, hogy hõ ha hó, meg csinálhatnál egy NFSW SG fészt, ha le vagy tiltva egyébként, aztán kulturáltan elküldöd a 3,14csába. <#hehe>
Inkább egy FB bannhammert

Kérsz egy kakaót?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rummal?

légy türelmes

goregrind
Pagani még talán, mert olcsó, de az F1? <#zavart1>

Tedd még hozzá a Pagani collectort gondolom 4 sem lesz+Koenigsegg abból sem lesz 10 szerintem
Tavaszi STD mikor fog kezdõdni?
goregrind
Gyûjtögetem az autó kollekciókat, de egy tutira nem lesz meg! Legalább is nem az F1-bõl, abból még egy sem, ha nem muszáj... <#zavart1>

"75p. McLaren Collector – 10 McLaren a garázsban"

Egy McLaren f1 elit (full ultra), tud double shift-elni drag skillek nélkül?

Az igen, sokadjára adattam el egy ultra cuccot a játékkal, most épp egy piros ultra motort amit a TH adott volna, de hát persze tele volt az inventory <#idiota>
Sziasztok, mi a helyzet? Látom megint vannak érdekes bejegyzések. 😛

1. Az hogy te hány nitrót lõttél el nem mérvadó semmire, én is tudok 6 nitrót nyomni úgy hogy közbe elviszem magammal a fele trafficot egy körre, és lassabb leszek mint nélküle.
2. Az hogy nálad én mit ütöttem le egy dolog, az hogy igazából az meg egy másik, ez sem mutat semmit.
3. Én érdekes módon 616 versenynél járok azóta, és egyetlen ilyen idõm sincs (de még egy szimplán csillagozott se) , milyen érdekes <#fejvakaras>
Egy Chevelle SS Szakértõ leírna nekem egy jó színsort? 😊 most nekem K,S,Z,S,S,P van benne, de fogalmam sincs jó-e 😄
Annyi<#eljen>

goregrind
Ezen ne csodálkozz! Meg kellene tanulni vezetni és akkor talán be is érnél... <#zavart1><#taps>

Most nyitottam egy 46%-osat 60000-es pakkból. 😊

légy türelmes

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de miota az autofinish ilyen modon elszaporodott, szinte mar visszasirom a speed, acc, tank meg egyeb hackeket, ok legalabb vettek a faradtsagot, es vegignyomtak a palyat... Mikozben neked is volt lehetoseged vegigmenni...es tenyleg szomoru, h mar lassan annak is orulhetsz, ha hagynak vegiggurulni <#shakehead>
Es mar tenyleg annyian vannak, h a fele jatekidod azzal telne el, h reportoljad oket, ugyhogy mar fel is hagytam ezzel...
Tudom, hogy mehetek privatozni is, es tenyleg az az igazi, mikor osszeverodik egy jo kis csapat es jol elvagyunk, vagy akar csak ugy elautozgatni valakivel, de en multyzni is szeretnek <#falbav>

Öcsiér nem is rossz 😄
SUNNY84HUN
<#eljen> így igaz komám

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szabi
10versenybõl 9 így végzõdik, juhéé <#violent>

"Nulla tenaci invia est via"

Anyámat? Enyéémeeeet? Gondolkodtam. Indul a derby. Perfect kilõ- 4 vagy 5mp. Autofinsher a célban és ennek tudatosodása - 3-5 mp. Egerészés megkezdése - 3 mp. Egerészés - 3-4 mp. Ki a versenybõl 1 mp. Ha Jedi lovag vagy akkor persze nincs gond a 6 másodperces idõvel, hisz akkor tudtad hogy ki kell lépned. Én mint az itteni közösség EGYIK csalója, így gondolom.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

lorci
Ennyi!<#eljen>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

A DNF sosem írt fel idõt, hanem a DNF-jeid számát növelte. Szereintetek miért van jópár embernek 4232 DNF-je singleben?? Mert az ökörje annyira nyomni akarta, hogy elbaszta a perfekt startot, s nyomott egy DNF-et... A játékban nem látta, de a stat oldalon igen... Én ha elbasztam a perfektet, akkor végigtoltam már csak azért is, direkt más íveken, hátha találok valami érdekeset...

Aki Quit eventet nyom, az DNF-et kap, a stat oldalba is. Amit most már nem jegyez ugyebár. DE idõt sosem írt fel... ha volt is ilyen, akkor én pont hiányoztam, s késõbb javították is.

Szóval, akinek 7-8 sec meg 10-15 sec-jei vannak, az bizony autofinish. Azok meg takarodjanak a rohadt kúúrva anyjukba, s lehetõleg 0,2 sec alatti idõvel... Arra jó lesz az autofinish... Nyomorékok.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

goregrind
...minyá' jelentkezek! <#eljen>

goregrind
Na ugye, hogy ugye? Egyébként az is csak egyfajta külsõ alkalmazás, szóval igaza volt a kedves koleginának amikor csiterezett! Igaz, hogy nem a játékot, hanem a játékost befolyásolja - de külsõ alkalmazás! <#zavart1><#taps>

SUNNY84HUN
??? <#fejvakaras><#zavart1> , jah hogy a folyékony tuningra gondolsz , az az igazi ultra jól mondod 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ryder159
Én is kilépek ha hipervándorral találkozok és nekem sincs csillagos idõm...

BONESAI
Na, izé
Csalókról csak annyit, hogy bizonyíték fejében veszek csak le idõt. (vagy ha lehetetlen elérni).
Lotyi: én nem tudom, mi történt, hogy történt, de azokat az idõket leveszem. A többit még átgondolom, mi legyen.
Sok versenyt megyek én is(nagyon sokat...), a legtöbb single DNF. Még egyszer sem írt be olyan idõt, remélem nem is fog.
Azt, hogy a top100 csaló, pedig kikérem magamnak.

Rexi jelentkezz jó reggelt xD

Jöhetne már egy korábbi 911 is, kacsafarokkal.

Meglepett, hogy a 240SX-hez sincs. Annyira pór kocsinak számít, vagy mifene?

légy türelmes

goregrind
Csak ne kamuzz!!! Pár hozzászólással ezelõtt volt látható egy kép az extra tuningról amit használsz, szóval buktál mint a gyöngyhalász... <#taps>

lorci
Simán... jó dragba is versenyre is szerintem<#smile>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

SUNNY84HUN
ahoz aszem nincs semmi spoiler :S

#67036 <#zavart1> kicsit bepörögtem ezen a iq fighter - on

Az RSR 3.0-hoz nincs No Spoiler, ugye?

légy türelmes

trakk
>magyarázkodás kétségbevonható tényekkel
>hiányos autóismeret miatt gyanúsítgatás
>mindenki csaló
>mindenki köcsög
>rageragerage

Biztosan azért védekezel ennyire, mert ártatlan vagy.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Elfelejtettem, miért jöttem fel eredetileg. Ez a pelenkaarcú felhúzta az agyamat.
Ja tényleg... tuning leírás miatt...<#nevetes1>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Töröld magad, ez jobb megoldás. Innen is, a játékból is.
Chris problémája is megszûnik, a miénk is, a tiéd is.
Amúgy egyszer már megígérted, hogy nem kelsz ki magadból: #59753 #59755

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.