Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DISCORD: grimanddark
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Simraceway: tigris013
Versenyeket a keresõ dob nekem, megyek ami jön, veszítek amit tudok... ÉS? gyûlik a cash, gyûlik a kilóméter és gyûlik a versenyek száma. És talán végre sikerül ismét megtanulnom a pályákat is! <#eljen>#eljen>
Ennyi... <#wave>#wave>
Project D|Rare Car Collector|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
légy türelmes
"75p. McLaren Collector – 10 McLaren a garázsban"
2. Az hogy nálad én mit ütöttem le egy dolog, az hogy igazából az meg egy másik, ez sem mutat semmit.
3. Én érdekes módon 616 versenynél járok azóta, és egyetlen ilyen idõm sincs (de még egy szimplán csillagozott se) , milyen érdekes <#fejvakaras>#fejvakaras>
légy türelmes
Es mar tenyleg annyian vannak, h a fele jatekidod azzal telne el, h reportoljad oket, ugyhogy mar fel is hagytam ezzel...
Tudom, hogy mehetek privatozni is, es tenyleg az az igazi, mikor osszeverodik egy jo kis csapat es jol elvagyunk, vagy akar csak ugy elautozgatni valakivel, de en multyzni is szeretnek <#falbav>#falbav>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Aki Quit eventet nyom, az DNF-et kap, a stat oldalba is. Amit most már nem jegyez ugyebár. DE idõt sosem írt fel... ha volt is ilyen, akkor én pont hiányoztam, s késõbb javították is.
Szóval, akinek 7-8 sec meg 10-15 sec-jei vannak, az bizony autofinish. Azok meg takarodjanak a rohadt kúúrva anyjukba, s lehetõleg 0,2 sec alatti idõvel... Arra jó lesz az autofinish... Nyomorékok.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Csalókról csak annyit, hogy bizonyíték fejében veszek csak le idõt. (vagy ha lehetetlen elérni).
Lotyi: én nem tudom, mi történt, hogy történt, de azokat az idõket leveszem. A többit még átgondolom, mi legyen.
Sok versenyt megyek én is(nagyon sokat...), a legtöbb single DNF. Még egyszer sem írt be olyan idõt, remélem nem is fog.
Azt, hogy a top100 csaló, pedig kikérem magamnak.
NFSW: BONESAI
Meglepett, hogy a 240SX-hez sincs. Annyira pór kocsinak számít, vagy mifene?
légy türelmes
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
#67036 <#zavart1>#zavart1> kicsit bepörögtem ezen a iq fighter - on
légy türelmes
>hiányos autóismeret miatt gyanúsítgatás
>mindenki csaló
>mindenki köcsög
>rageragerage
Biztosan azért védekezel ennyire, mert ártatlan vagy.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Ja tényleg... tuning leírás miatt...<#nevetes1>#nevetes1>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Chris problémája is megszûnik, a miénk is, a tiéd is.
Amúgy egyszer már megígérted, hogy nem kelsz ki magadból: #59753 #59755
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

10versenybõl 9 így végzõdik, juhéé <#violent>#violent>