Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ssssziasztok!

Kis ideig nem figyelek és megbolondul a "világ"? -Krisz csak kaja után... :p
engedjétek meg, hogy ne olvassak vissza napokat, címszavakban eláruljátok, mi történt?

Elbocsájtások.... pipa...
QL kiütése... pipa...
World nem áll le.. pipa...
Drew, mások, anyagi helyzet, totális káosz, csõd?

(Nem, a Crit nem fog belenyúlni, õk nem készítenek többet autós játékot. -mégis van Isten.)
goregrind
Dobj hozzá egy kacsás videót is, tuti lesz az eredmény... <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Reggelizek és utána tudok agybajt generálni 😄

Project D|Rare Car Collector|

Biztos csak vihar elõtti...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Mi ez a nagy csend? <#integet2>

Rizsrakéta színsort tudnátok írni pls? már nem egy rizsrakéta nyomta le az enyémet.... szal sztem színsör gondok vannak (mr2 petõfi rádió xD) aki nemtudná
goregrind
tutuhawer
visszakerested... 😊)) Jár a piros pont, szép munka. Persze nekem is jár , mert megjósoltam. Egyébként amellett, hogy van benne valami, a gépem is gyenge. Jövõ héten mindenesetre kitakarítom. <#eljen> Melyik pasztával kellene amúgy kenni - komolyan?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cipõ- vagy fogpaszta???

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
ha szükség lenne energiára a csalók elleni versenyben esetleg:
http://www.youtube.com/watch?v=8khE8gH1ozk

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
a vicc, hogy a zene miatt szeretem 😊 elég energikus az is<#nyes>

Most esett le a szlogened, hogy említetted a BPTV-t. Mekkora arc az a remiksz...

tutuhawer
ilyen poénokkal a showder klubban kéne fellépned <#nyes><#eljen>
A PC-t talán õsszel tudjuk cserélni... tesóm is kell hozzá. Kész vicc, hogy 1 óra játék után darabokra esik a kép SRW-ben, az NFS.exe meg leáll vagy újraindul a gépem...
Még szerencse, hogy mindjárt érkezik egy versenyzõtársam, aki javasolni fogja a különbözõ portalanítási, hûtési technikákat... csak figyeld... Budapest TV jóslás kutyafasza hozzám képest, én tényleg látom a jövõt.

SUNNY84HUN
ami késik nem múlik , beüt a jó meló és gond 1 száll sem <#wave><#pias>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
a simracewayben minden egyes megtett körért járt a szokásos 5 credit, amibõl bármelyik autó megvehetõ. A klasszikus, amiért az arabok is sokat fizetnek, az nyilván sokba kerül, de pl az Audi R8 GT elég hamar megvehetõ, ahogyan a GT autók is, pl GT3-as vagy GT2-es. A sofõrpontot a megtett körök figyelésével, egy speckó rendszerrel figyelik, és pont. Ha jól mész folyamatosan, azt a többiek is látják, számokban is meg a futamban is. Ha csak a jutalmazást és a játszhatóságot, versenyzést nézem, akkor a simraceway egy más dimenzió, de a NFS az utcai tuningolós témában elég jó, az egy adu ász tud lenni sok játékosnál. De mondom: ha csak a jutalmakat nézem, meg se kell említenem , hogy NFS-re lefordítva hardcore mennyiségû boostot lehet nyerni a simraceway versenyein - a saját pénznemükben...
A tuningolás miatt be-belépek nfs-be. Illetve a tuningolás hiánya miatt. A PC-met nem tudom fejleszteni , ez a helyzet.

Pénzrõl van szó. Megtisztelnek a lehetõséggel: lehet mire költeni.

légy türelmes

Király vagy.

légy türelmes

Egyet értek veled KRUGER445 Ez a játék az autó versenyrõl szól 95 % és a maradék 5 % ki mit akar azt csinál .
Ma gyûjtöttem be pár öcsit és valami eszembe jutott. (Ha nyilvánvalót mondok, ne tessék megszólni.)

Mész versenyeken. Korlátozott versenyeken. Szívod a fogad az automata célba érõk miatt, de nyomod tovább. Rengeteg PU-t felhasználva. És néha nyersz.
Rombolod a zsarukat. TE-n, ahol általában elmész az útzár mellett, most letolt rostéllyal hajtasz bele, hogy pusztuljon a férgese. Ilyenkor is rengeteg PU elfogy.
Igen sok idõt töltesz vezetéssel, és élvezed (ha hagyják, de általában akkor is, ha nem). És a játék nem tisztel meg azzal, hogy ettõl legyen sok sofõrpontod. Helyette a nagy pontszámokat akkor kapod, ha gépszerûen pakolod fel az ingyenes matricákat (esetleg, mint Robokutya és sokan mások, mûvészien alakítasz).

Meg kellene fordulnia a dolognak! Az 50 pont járjon azért, amit az utcán csinálsz, ahelyett, hogy a garázsban zombulnál. A matricákért járjon a nyavalyás 10 pont. Az autógyûjtésért adott márkánkénti maximum 75 pont valahogy nem zavar, aki teheti, tegye nyugodtan.

goregrind
Én mondtam neked, hogy hanyagold a tyúkólat! Nem hallgattál rám... <#zavart1>

Én még nem láttam, pedig én is imádom az M1 Procart. (Az is igaz, hogy nem igazán szoktam videókat keresni.)

Az nem lehet. 😞

légy türelmes

SUNNY84HUN
kihaltak , mert a tápodból vettek és azzal nevelték fel a csirkéket , megették õket és annyi nekik mind meghalt <#zavart1><#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hol vannak az ellenfelek? Hol vannak az autofinisherek? Hol vannak a baromfitenyésztõk?

légy türelmes

Azok már rég látták szerintem, én legalább is biztosan <#taps><#vigyor>
BMW M1 PROCAR (1979) rajongóknak !!

Háha ez szerintem Krisznek szól xD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

SUNNY84HUN
03:07 tõl 03: 13 ig igen komoly <#zavart1>

Üdvözletem a népnek 😊

Hát eléggé színvakok a Quicklimeosok ha szerintük ez piros 😄
Szabi
red ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nézd meg mégegyszer a képet
Szabi
és abban mi a hiba ? 😄

Dobozos starter
goregrind
Ez meg kihagyhatatlan volna részemrõl, az érintettek érteni fogják! <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

goregrind
Én meg írtam is neki a játékban és gratuláltam neki! <#taps>

Szabi

amúgy jobbklikk, kép megnyitása új ablakban és link végére, a jpg után egy kérdõjel 😄

Z4et amúgy mire kaptad ? 😊

goregrind
Én udvarias vagyok, nem rohangálok ész nélkül! <#idiota>

Hol a hiba?
BONESAI
Minek vársz az olyanokra? Fogd magad, húzás a célba, az meg csináljon amit akar. Erõsebb kutya baszik

NFSW: BONESAI

egy magyar "gyöngyszem"
goregrind
Megkértem a 14-es szintû tisztelt játékos társat, hogy vegyen már egy picit lassabb szekeret és tanuljon meg egy két trükköt, a játék csínját-bínját. Picit unalmas volt, hogy a fostalicska musztánggal hátrafelé kellett menni, nehogy nagyon leelõzzem. Tiszteletben tartottam, hogy kisebb szinten van mind én, ezért se perfect start-ot, se PU-t nem használtam, de ez sem segített rajta...

A válasza a felkérésemre a cseten olvasható! Én balga jól melléfogtam, pont egy hitmanhun-ba futottam/kötöttem bele! Természetesen elnézést kértem tõle és közöltem, nála a pont, elismerésem neki! <#worship>

Valaki drag versenyre?

Skirmish-en szeretnék javítani, mert rájöttem hogyan kell ott váltani

Simraceway: tigris013

Nem is fogják kisorsolni.

A múltkori STD nyereményeket már ki küldték?

Nem az a lényeges hanem a zõõd járgány, meg hát ott volt Perfect1on is mire számítottál. <#eplus2>

#67779 És még szemét is volt belegyezett egy csomó keresztezõdésnél, meg visszafordult stb. <#falbav>
Hogy lenne nyeremény? Kirúgták 😄

BONESAI
ja akkor dögöljön meg <#nevetes1>

NFSW: BONESAI