Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis ideig nem figyelek és megbolondul a "világ"? -Krisz csak kaja után... :p
engedjétek meg, hogy ne olvassak vissza napokat, címszavakban eláruljátok, mi történt?
Elbocsájtások.... pipa...
QL kiütése... pipa...
World nem áll le.. pipa...
Drew, mások, anyagi helyzet, totális káosz, csõd?
(Nem, a Crit nem fog belenyúlni, õk nem készítenek többet autós játékot. -mégis van Isten.)
DISCORD: grimanddark
Project D|Rare Car Collector|
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
http://www.youtube.com/watch?v=8khE8gH1ozk
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A PC-t talán õsszel tudjuk cserélni... tesóm is kell hozzá. Kész vicc, hogy 1 óra játék után darabokra esik a kép SRW-ben, az NFS.exe meg leáll vagy újraindul a gépem...
Még szerencse, hogy mindjárt érkezik egy versenyzõtársam, aki javasolni fogja a különbözõ portalanítási, hûtési technikákat... csak figyeld... Budapest TV jóslás kutyafasza hozzám képest, én tényleg látom a jövõt.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
A tuningolás miatt be-belépek nfs-be. Illetve a tuningolás hiánya miatt. A PC-met nem tudom fejleszteni , ez a helyzet.
légy türelmes
légy türelmes
Mész versenyeken. Korlátozott versenyeken. Szívod a fogad az automata célba érõk miatt, de nyomod tovább. Rengeteg PU-t felhasználva. És néha nyersz.
Rombolod a zsarukat. TE-n, ahol általában elmész az útzár mellett, most letolt rostéllyal hajtasz bele, hogy pusztuljon a férgese. Ilyenkor is rengeteg PU elfogy.
Igen sok idõt töltesz vezetéssel, és élvezed (ha hagyják, de általában akkor is, ha nem). És a játék nem tisztel meg azzal, hogy ettõl legyen sok sofõrpontod. Helyette a nagy pontszámokat akkor kapod, ha gépszerûen pakolod fel az ingyenes matricákat (esetleg, mint Robokutya és sokan mások, mûvészien alakítasz).
Meg kellene fordulnia a dolognak! Az 50 pont járjon azért, amit az utcán csinálsz, ahelyett, hogy a garázsban zombulnál. A matricákért járjon a nyavalyás 10 pont. Az autógyûjtésért adott márkánkénti maximum 75 pont valahogy nem zavar, aki teheti, tegye nyugodtan.
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

amúgy jobbklikk, kép megnyitása új ablakban és link végére, a jpg után egy kérdõjel 😄
Z4et amúgy mire kaptad ? 😊
"Nulla tenaci invia est via"

NFSW: BONESAI
egy magyar "gyöngyszem"A válasza a felkérésemre a cseten olvasható! Én balga jól melléfogtam, pont egy hitmanhun-ba futottam/kötöttem bele! Természetesen elnézést kértem tõle és közöltem, nála a pont, elismerésem neki! <#worship>#worship>

Skirmish-en szeretnék javítani, mert rájöttem hogyan kell ott váltani
Simraceway: tigris013
#67779 És még szemét is volt belegyezett egy csomó keresztezõdésnél, meg visszafordult stb. <#falbav>#falbav>

<#mf1>#mf1>